| نویسنده |
پیغام |
بچه برقي 78  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 991 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
شنبه 21 بهمن 1385، ساعت 12:25 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
موسيقي فيلم «تايتانيک» ساخته «جيمز هورنر» آهنگساز آمريکايي، بدون شک يکي از باشکوه ترين و زيباترين آثار موسيقي ساخته شده در 50 سال اخير مي باشد.
اين آلبوم موسيقي زيبا تقديم به همه دوستاني که ديروز براي من جشن تولد برگزار کردند. و يک روز خاطره انگيز براي من ساختند. مخصوصاً Byas Gool که حسابي زحمت کشيده بود و کيک تولد و شمع تهيه کرده بود. همچنين پسر شجاع، کيوان، احسان، نورالدين، اسنوپي، سايبر، آپاچي، هادي، و خيلي هاي ديگه که اسمشون يادم نيست.
و همچنين دوستاي ديگه که از طريق تالار تبريک گفتند، مهدي عزيز با اثر هنريش، اميد، مينا، صداي دل، اسکار، علي بابا، غريب آشنا، سياسفيد و .... |
|
|
|
|
 |
siyagiso  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385 مجموع ارسالها: 518 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 07 اسفند 1385، ساعت 12:41 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
البته مي دونم دير شده براي تبرک
ولي تولدت مبارک
ديگه اينکه اون آهنگي که خواننده اش سيلينديون هست در مورد تايتانيک ميتوني
لينکشو برام بذاري خيلي دوستش دارم
توي ليست بالا اگه هست کدوم شماره؟
ممنونم |
|
_________________ من به آغاز زمين نزديکم
نبض گلها را ميگيرم
آشنا هستم با ،سرنوشت تر آب ،عادت سبز درخت
سهراب سپهري
|
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 991 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 07 اسفند 1385، ساعت 14:32 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| siyagiso نوشته بود: |
البته مي دونم دير شده براي تبرک
ولي تولدت مبارک
ديگه اينکه اون آهنگي که خواننده اش سيلينديون هست در مورد تايتانيک ميتوني
لينکشو برام بذاري خيلي دوستش دارم
توي ليست بالا اگه هست کدوم شماره؟
ممنونم |
خيلي ممنون از لطفت
شماره 14 هستش. |
|
|
|
|
 |
Oranium  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385 مجموع ارسالها: 281 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 07 اسفند 1385، ساعت 15:10 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |