| نویسنده |
پیغام |
eastgirl  پرچونه!!
تاريخ عضويت: دوشنبه 25 دي 1385 مجموع ارسالها: 582 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: همانجايي که ماهي ها زندگي مي کنند! جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 19 بهمن 1385، ساعت 19:37 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
سلام اين چند ويژگي رو که گذاشتم مال بعضي هاست بهتون يه دفعه خداي نکرده بر نخوره ها
ويژگي هاي ديگه اي بلدين بگين ):
ويژگي پسرهاي ايراني چشماشون بيشتر از عقلشون كار مي كنه. 2-تا يه دختر خوشگل مي بينن مثل جوجه راه مي افتن دنبالش. 3-چشمك جزو تيك عصبيشونه. 4-اصولا هفته أي 1 بار شكست عشقي مي خورن. 5-اگه يه روز متلك نگن زبونشون ميخ در مياره. 6-دوستت دارم جزو حرفاي روز مرشونه. 7-زبان باز ترين و پاچه خوار ترين موجودات روي زمين. 8-مي خوان دختره فقط ماله خودشون باشه و خودشون ماله همه |
|
_________________ من براي سالها مي نويسم سالها بعد که چشمان تو عاشق مي شوند
افسوس که قصه مادربزرگ درست بود
هميشه يکي بود و يکي نبود...
|
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2299 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 19 بهمن 1385، ساعت 19:45 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
اصلا اينو نمي تونم تحمل کنم
ولي تجربت خيليه ها !!! من که اينا رو نمي دونستم. ولي پسرا تا زن ندارن هر کاري مي خوان بکنن. زن که گرفتن بايد ماله اون باشن |
|
|
 |
نيلوفر  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 02 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 353 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اصفهان سن: 18 جنسيت: زن |
 |
جمعه 20 بهمن 1385، ساعت 15:21 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
بابا آخه چقدر پاچه ي همديگه رو ميگيريد
اين دو روز دنيارو خوش بگذرونيد
آخه به ما چه پسرا چه ويژگي هايي دارند
مگه من گفتم اين ويژگي هارو داشته باشند
من نازيو طلاق نمي دم!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بابا ولم کنيددددددددددددد(به دليل نخوردن قرصهايم از ادامه دادن معذورم)
اين تاپيک رو نبايد توي ديوونه خونه مي زدي |
|
|
|
|
|
|
 |
eastgirl  پرچونه!!
تاريخ عضويت: دوشنبه 25 دي 1385 مجموع ارسالها: 582 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: همانجايي که ماهي ها زندگي مي کنند! جنسيت: زن |
 |
يکشنبه 22 بهمن 1385، ساعت 19:23 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
| niloofarmehr نوشته بود: |
(به دليل نخوردن قرصهايم از ادامه دادن معذورم)
اين تاپيک رو نبايد توي ديوونه خونه مي زدي  |
حالا قرص چي مي خوري؟ لورازپام ديازپام فلورازپام کلرديازپوکسايد اگزازپام فنوباربيتال تري فلوپرازين.................ها؟؟/؟؟؟
اگه اين تاپيک رو اينجا نمي زدم کجا ميزدم؟؟مگه اينجا ديوونه خونه نيست؟؟ |
|
_________________ من براي سالها مي نويسم سالها بعد که چشمان تو عاشق مي شوند
افسوس که قصه مادربزرگ درست بود
هميشه يکي بود و يکي نبود...
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3173 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 36 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 22 بهمن 1385، ساعت 20:02 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
9- They don't know how to complement girls.
10- They stare at girls instead of looking at them.
11- The only drink they drink is vodka.
12- They don't know nothing about girls feelings.
13- When a girl asks them to talk about their dreams, they speak about a faster computer or a 10 mega pixle digital camera!
14- but they still behave better than most Iranian girls! |
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
Mini  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 30 ارديبهشت 1385 مجموع ارسالها: 1000 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: زن |
 |
يکشنبه 22 بهمن 1385، ساعت 20:34 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
|
AY AY AY!
Omid?
I didn't expect that from you.
Poor Persian girls, although they wear too much make up and dress nicely (fasion forward) they still hear these compliments.
That's not fair |
|
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3173 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 36 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 22 بهمن 1385، ساعت 20:41 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
| Mini نوشته بود: |
AY AY AY!
Omid?
I didn't expect that from you.
Poor Persian girls, although they wear too much make up and dress nicely (fasion forward) they still hear these compliments.
That's not fair |
You are right Mina jaan, to be fair, Girls are under so much pressure so I shouldn't be judging them. Sorry. |
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
Mini  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 30 ارديبهشت 1385 مجموع ارسالها: 1000 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: زن |
 |
يکشنبه 22 بهمن 1385، ساعت 20:44 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
|
Owww, Omid jaan
I knew you are such a sweet heart.
Us, the girls, have our own way around everything.... isn't that amazing?
Now would someone buy me a nice red ferrari? tottaly off
|
|
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3369 اعتبار کسب شده: 3756 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 24 بهمن 1385، ساعت 5:34 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
خوب در اينکه ايراد های در آقايون هست شکی نيست
ولی
عدالت اينه
اين پسر های بد بخت از دست شما خانمها جون به لب شدن
1- شش من ونيم آرايش شب ميکنيد ساعت 12 ظهر از خونه بيرون ميايد تابلو ترين مانتوها رو ميپوشيد و قر 360 درجه clockwise & counter clockwise ميديد و راه ميريد :
اگه بهتون متلک بگن, مثلاً ناراحت ميشيد ولی ته دلتون غنج ميره
اگه بهتون متلک نگن, فکر ميکنيد به اندازه ی کافی توی چشم نبوديد و فردا تابلوتر آرايش ميکنيد
2- درس ميخونيد, نه برای معلومات عمومی بلکه برای بالا بردن مهريه و کوری چشم صغری خانم
بعد از ازدواج هم ميگيد, گور بابای مرتيکه, خودش چشمش کور شه خرج خونه رو در بياره به من چه برم کار کنم بشم حمال دوسره
من خونه رو ميچرخونم اونم provider باشه, ولی شب که شوهره مياد ميگيد خاک بر سر اين آرايشگاه بتی کنن برای ساعت 11:00 صبح وقت مانيکور و high light داشتم خاک بر سرا وقتاشون قاطی شده بود دير شد نرسيدم شام درست کنم
يک چيزی از بيرون بگير بيار بخوريم
3- هيچکدومتون تصميم به ازدواج نداريد ولی اگه يک پسری پيدا بشه که تحصيلات خوب داشته باشه البته نه فقط تحصيلات
گور بابای دکترا, اگه در پی مدرکش, خونه, ماشين, کار خوب, اونم توی يک محل آبرومند داشته باشه با سر بله ميگيد
وگرنه مدرکش رو بزاره در کوزه آبش و بخوره
4- بعد از اينکه قسمتی از آسمان پاره شد, و شما ها افتاديد پايين, و يک پسری شما رو گرفت
ديگه بيچاره بايد, پدر و مادر و خواهر و برادر رو فراموش کنه و از زير بوته عمل اومده باشه
چونکه نميدونم چرا که, دختره نازه کلش مثل غازه و خواهر شوهر و جاری و مادر شوهر و خلاصه قوم الظالمين بهش حسودی ميکنن
البته نه اينکه بگم ايرادی داره ها, نه به قول اميد its all NORMAL ولی ديگه ........... |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
بي ستاره  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 24 دي 1385 مجموع ارسالها: 250 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: دزفول جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 25 بهمن 1385، ساعت 0:20 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
| sedayedel نوشته بود: |
خوب در اينکه ايراد های در آقايون هست شکی نيست
ولی
عدالت اينه
اين پسر های بد بخت از دست شما خانمها جون به لب شدن
1- شش من ونيم آرايش شب ميکنيد ساعت 12 ظهر از خونه بيرون ميايد تابلو ترين مانتوها رو ميپوشيد و قر 360 درجه clockwise & counter clockwise ميديد و راه ميريد :
اگه بهتون متلک بگن, مثلاً ناراحت ميشيد ولی ته دلتون غنج ميره
اگه بهتون متلک نگن, فکر ميکنيد به اندازه ی کافی توی چشم نبوديد و فردا تابلوتر آرايش ميکنيد
2- درس ميخونيد, نه برای معلومات عمومی بلکه برای بالا بردن مهريه و کوری چشم صغری خانم
بعد از ازدواج هم ميگيد, گور بابای مرتيکه, خودش چشمش کور شه خرج خونه رو در بياره به من چه برم کار کنم بشم حمال دوسره
من خونه رو ميچرخونم اونم provider باشه, ولی شب که شوهره مياد ميگيد خاک بر سر اين آرايشگاه بتی کنن برای ساعت 11:00 صبح وقت مانيکور و high light داشتم خاک بر سرا وقتاشون قاطی شده بود دير شد نرسيدم شام درست کنم
يک چيزی از بيرون بگير بيار بخوريم
3- هيچکدومتون تصميم به ازدواج نداريد ولی اگه يک پسری پيدا بشه که تحصيلات خوب داشته باشه البته نه فقط تحصيلات
گور بابای دکترا, اگه در پی مدرکش, خونه, ماشين, کار خوب, اونم توی يک محل آبرومند داشته باشه با سر بله ميگيد
وگرنه مدرکش رو بزاره در کوزه آبش و بخوره
4- بعد از اينکه قسمتی از آسمان پاره شد, و شما ها افتاديد پايين, و يک پسری شما رو گرفت
ديگه بيچاره بايد, پدر و مادر و خواهر و برادر رو فراموش کنه و از زير بوته عمل اومده باشه
چونکه نميدونم چرا که, دختره نازه کلش مثل غازه و خواهر شوهر و جاری و مادر شوهر و خلاصه قوم الظالمين بهش حسودی ميکنن
البته نه اينکه بگم ايرادی داره ها, نه به قول اميد its all NORMAL ولی ديگه ...........  |
واقعا که خانم با منطقي هستين
چون آقايون هميشه مورد ظلم قرار گرفتن
اميدوارم بعد از گفتن اين حرفاتون امنيت جاني داشته باشين |
_________________ حکمت خدا پيچيدست 
|
|
|
|
|
 |
eastgirl  پرچونه!!
 |
دوشنبه 30 بهمن 1385، ساعت 22:02 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
علي بابا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 14 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1059 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کهکشان راه شيري درب اول سمت راست !!! سن: 29 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 01 اسفند 1385، ساعت 13:43 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
eastgirl  پرچونه!!
 |
سهشنبه 01 اسفند 1385، ساعت 21:09 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
[quote="علي بابا"]
مخصوصا در مورد يه دختر شرقي [/quote
ممنون |
|