| نویسنده |
پیغام |
majidjon13  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2170 اعتبار کسب شده: 4229 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 18 بهمن 1385، ساعت 18:05 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
دکتر محسن کماليان در يادداشتي كه براي «بازتاب» ارسال كرد، آورده است:
يکم: چند روز پيش در خبرها آمده بود که وزارت محترم امور خارجه، به منظور جلوگيري از استرداد سفير سابق ايران در اردن از انگليس به آمريکا، چند وکيل کارکشته بينالمللي را به کار گرفته است تا در يکي از دادگاههاي لندن، از وي به دفاع برخيزد. مطالعه خبر ياد شده آميزهاي از شادماني و تلخکامي را همزمان در نهاد نگارنده پديد آورد. شادکامي از اين جهت که بالاخره وزارت امور خارجه کشورمان نيز ياد گرفته است تا براي حمايت از شهروندان ايرانيِ لااقل «کارگزار» خود، احساس مسئوليت کند، نگران شود، حرکتي انجام دهد، حتي هزينه نمايد و وکلاي گرانقيمت بينالمللي استخدام نمايد! و تلخکامي از اين جهت که عليالظاهر تنها برخي شهروندان «از ما بهتر» و «به کر متصل»، به چنين حمايتي مستظهر هستند و سايرين از آن بيبهره! خيلي با خود کلنجار رفتم تا از کنار خبر ياد شده آرام و «ساکت» رد شوم؛ اما نتوانستم! آخر مگر ميتوان، آنهم در اين فضاي ملکوتي و پر رمز و راز محرم و بهمن، که همه و همه، دعوت به «آزادمنشي» است و «ظلمستيزي»، «سکوت شکستن» و «صراحت»، «پايمردي» و «فداکاري» ...
دوم: دو سال پيش که وکلاي اروپايي رژيم قذافي در ايتاليا تلاش کردند تا حکم جديد دادستاني رم مبني بر ورود امام صدر به آن کشور در شامگاه 31 اوت 1978 را اخذ کنند، نه وزارت امور خارجه ما، نه دستگاه قضايي و نه مجلس، هيچيک درصدد بر نيامدند تا با گرفتن وکلاي کارکشته، از اين شهروند مظلوم ايراني در دادگاههاي ايتاليا به دفاع برخيزند! زماني هم که به يمن تباني رژيم قذافي و دولت برلوسکني آن حکم محيرالعقول صادر شد، هيچ اقدام رسميِ ايراني جهت اعتراض و تجديد نظر در آن به عمل نيامد!
به راستي دولتي که براي دفاع از سفير و نيز ديپلماتهاي ربوده شده خود در عراق، قطعا به حق، با بسيج همه امکانات، با بزرگترين قدرتها نيز در ميافتد، چرا وقتي به مسأله امام صدر ميرسد، يک باره سست، بيانگيزه و ساکت ميشود؟! آيا منش امام حسين (ع) و ياران فداکار آن بزرگوار چنين بود؟ آيا راه و رسم «آزادمنشي»، «حقطلبي» و «ظلمستيزي»، که سالهاست خود را يگانه سمبل و آموزگار آن در جهان ميدانيم، چنين است؟ آيا تنها از برخي «حق»ها بايد دفاع کرد و از بعضي ديگر بايد نکرد؟ آيا تنها با برخي «ظلم»ها بايد ستيز کرد و از کنار بعضي ديگر بايد گذشت؟
سوم: دولت نهم و مجلس هفتم کشورمان امروز هر باوري در باره وضعيت امام صدر داشته باشد، از سه حال خارج نيست:
1- يا به شهادت آن بزرگوار قائل است، که در اين حال چرا کماکان با رژيم رباينده و قاتل آن بزرگوار، به جاي برخورد رسمي، قاطع و شايسته، از توسعه روابط سخن ميگويد؟
2- يا به حيات آن بزرگوار قائل يا اميدوار است، که در اين حال چرا آنطور که در نامه زمستان 82 نخبگان به رئيسجمهور پيشين آمد، از تمامي ابزارهاي ممکن ديپلماتيک، حقوقي و قضايي، جهت آزادسازي ايشان استفاده موثر و بهينه به عمل نميآيد؟
3- يا از حيات و شهادت آن بزرگوار بياطلاع است، که در اين حال چرا پيگيري اطلاعاتي قوي جهت کشف حقيقت سرنوشت آن بزرگوار صورت نميپذيرد؟
اينکه يکي از بهترين فرزندان اين مرز و بوم را 28 سال تمام، نه تنها در چنگال عوامل تروريسم بينالملل رها کردهايم، بلکه نزديکترين روابط سياسي را با ربايندگان گستاخ او برپا ساختهايم، چه نوع «آزادمنش»ي است؟ چه نوع «حقطلب»ي است؟ چه نوع «ظلمستيز»ي است؟ چه «غيرت»ي است؟ چه «عزت»ي است؟ بر اساس کدام «حکمت» و در خدمت چه «مصلحتي» است؟ آيا معني «اصولگرايي» و «ارزشمداري» مورد نظر دولت نهم و مجلس هفتم اين است؟ آيا چنين «اصول» و «ارزش»هايي قداست و استحقاق مبارزه و فداکاري دارند؟ آيا جوانان خوب، امکانات و ثروت کشور ما بايد در راه دفاع از اين نوع «اصول» و «ارزش»ها، هزينه مبارزه با آمريکا و اذناب آن شوند؟
چهارم: امام موسي صدر در باره عوامل تکوين واقعه کربلا سخن زيبا و البته تکاندهندهاي دارد که به هموطنان عزيز، همدرد و نيز مسئولان محترم کشور تقديم ميشود:
حسين، فرزندان و ياران او کشته شدند و اهل بيت او همه به اسارت رفتند.
براستي اين فاجعه چگونه رخ داد و آن جنايت را چه کسي مرتکب شد؟
طبعا يزيد بود که فرمان داد، ابن زياد بود که سپاه فراهم کرد، عمر بن سعد ملعون بود که آن را به کربلا آورد
و شمر و سربازان او بودند که حسين را به قتل رساندند.
اما اگر سپاهيان يزيد تنها 20 يا 50 تن بودند، آيا باز ممکن بود حسين کشته شود؟
آيا يزيد، ابن زياد و عمر بن سعد باز ميتوانستند پيروز ميدان شوند؟
قطعا خير!
پس چه چيز سبب شد تا آن فاجعه خلق شود؟
واضح است:
فرمان آمران، اقدام عاملان، تاييد حاميان و سکوت خاموشان!
صريح بگويم:
امت آن روز، همه در قتل حسين شرکت کردند!
همه آن امت، جز شماري اندک، با گفتار، کردار، رضايت و سکوت خود، در خلق فاجعه کربلا مشارکت جستند!
.......
بازتاب |
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط majidjon13 در تاريخ چهارشنبه 18 بهمن 1385، ساعت 18:40 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4994 اعتبار کسب شده: 9567 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 18 بهمن 1385، ساعت 18:10 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
من موکدا از شما خواهش ميکنم که در مورد املاي کلماتي مينويسيد، بيشتر دقت کنيد. بيشتر به نظر ميرسه که چنين سبک نوشتن عامدانه باشد تا از روي سهو.
پيشاپيش از توجه شما کمال تشکر را دارم
با احترام
احسان |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2170 اعتبار کسب شده: 4229 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 18 بهمن 1385، ساعت 18:45 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| احسان نوشته بود: |
من موکدا از شما خواهش ميکنم که در مورد املاي کلماتي مينويسيد، بيشتر دقت کنيد. بيشتر به نظر ميرسه که چنين سبک نوشتن عامدانه باشد تا از روي سهو.
با احترام
احسان |
دروود
باور کن (نکني هم مهم نيست) اين گونه اشتباه ها عامدانه نيست...املاي من هم ضعيف نيست.... به هر حال خودتون رو وفق بدين چون علت اين اشتباه ها رو خودم هم متوجه نشدم
فقط يک خبر از سايت بازتاب بود که تيترش رو خودم نوشتم...و اون اشتباه پيش اومد. در ضمن کلمه صدر جداي از معنيش(که من نميدونم) فاميليه ايشون هستش و زياد با فاميلي اشون سر و کار نداشتم
به هر حال من به علت اينگونه اشتباه ها چه در گذشته و چه در اينده عذر خواهي ميکنم |
|
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 4853 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 18 بهمن 1385، ساعت 18:59 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| majidjon13 نوشته بود: |
با احترام
احسان |
دروود
باور کن (نکني هم مهم نيست) اين گونه اشتباه ها عامدانه نيست...املاي من هم ضعيف نيست.... به هر حال خودتون رو وفق بدين چون علت اين اشتباه ها رو خودم هم متوجه نشدم
فقط يک خبر از سايت بازتاب بود که تيترش رو خودم نوشتم...و اون اشتباه پيش اومد. در ضمن کلمه صدر جداي از معنيش(که من نميدونم) فاميليه ايشون هستش و زياد با فاميلي اشون سر و کار نداشتم
به هر حال من به علت اينگونه اشتباه ها چه در گذشته و چه در اينده عذر خواهي ميکنم |
بدون شرح! |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
پنجشنبه 19 بهمن 1385، ساعت 11:14 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| h15n نوشته بود: |
| majidjon13 نوشته بود: |
با احترام
احسان |
دروود
بدون شرح! |
دروود
خوشت اومده ها....... يک مثال ديگه بيار که زير چندين حمله فقط نوشته باشند بدون شرح
عکس نداشته باشه ها جيگر |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |