| نویسنده |
پیغام |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 22 بهمن 1385، ساعت 13:26 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
| در کل دوباره در مورداسرائيل و صهيونيزم بحث نخواهم کرد به علت بي عدالتي مطلق بعضي از افراد اينجا........ گويي اولين و اخرين دشمن خودتون رو گير اوردين Confused Confused ..... |
اصلاً باهات موافق نیستم.
| قطعا اگر يک روز بيام گرد همايي اون اخرين روز زندگيم خواهد بود. |
بابا جدی نگیر!
| شما هم هر قدر دوست داريد فحاشي کنيد...که کل چيزي که داريد همينه. |
در کل به علت نبود ازادي و درک متقابل 2 باره در مورد اسرائيل و صهيونيزم بحث نمکنيم....
مگر وفقط *اگر* دوباره به قوم و دين يهود بي احترامي کنيد
|
من که نفهمیدم آخرش پایه بحث هستی یا نه. این دو تا که نوشتی تناقض داره.
در هر صورت من که از این بحثها کمکم داره حوصلهام سر میره. |
|
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 22 بهمن 1385، ساعت 23:46 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
سلام
من چند روز مسافرت بودم نتونستم درست جواب دوستان را بدهم
اما :
1. مسائل مختلف را با هم قاطي نکنيد از اين شاخه به آن شاخه پريدن تنها نشانه اين است که شما بحث منطقي نمي خواهيد بلکه ميخواهيد حرف خودتان را بزنيد
2. موضع خودتان را دقيقا مشخص کنيد و اصولي را که بهش اعتقاد داريد تا بتونيم براساس اون بحث کنيم :
1. خدا را قبول داريد ؟
2. مسلمانيد يا مسيحي يا يهودي ؟
3 . ....
4. آقاي مجيد جون خواهشا اين قدر ... نگذار يا حرفت را کامل کن يا اصلا ننويسش !!!
5. مستدل بحث کنيد و ارائه سند کنيد |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 22 بهمن 1385، ساعت 23:50 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
من تازه آخرين پست ها را خوندم !!!
مجيد جون يه سوال کاملا شخصي ( اگر دوست داشتي جواب بده مجبور نيستي ) : " تو که اعتقاد داري که اسرائيل تنها حامي يهود است و با جمهوري اسلامي مشکل داري چرا ايران ماندي ؟ " |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
|
|
|
|
|
 |
majidjon13  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2181 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 23 بهمن 1385، ساعت 1:31 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
| اصلاً باهات موافق نیستم. |
واضح و اشکاره....به ايدي هاي جديد بنگر و بي احترامي ها به يهود
من که نفهمیدم آخرش پایه بحث هستی یا نه. این دو تا که نوشتی تناقض داره.
در هر صورت من که از این بحثها کمکم داره حوصلهام سر میره. |
بحث بايد منطقي و دور از جنجال باشه که لااقل اينجا در مورد يهود اينجوري نبود
در ضمن بحث بايد نتيجه بده....تعصب امريست طبيعي...اما تعصب به بي احترامي واقعا اوضاع رو بهم ميريزه....چيزي که اينجا زياد ديدم
تناقضي هم وجود نداشت.....محدود به بي احترامي شد. |
|
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2181 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 23 بهمن 1385، ساعت 1:36 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
[quote="harvard"]سلام
| 1. مسائل مختلف را با هم قاطي نکنيد از اين شاخه به آن شاخه پريدن تنها نشانه اين است که شما بحث منطقي نمي خواهيد بلکه ميخواهيد حرف خودتان را بزنيد |
ختاب به کي ميگي؟؟؟
2. موضع خودتان را دقيقا مشخص کنيد و اصولي را که بهش اعتقاد داريد تا بتونيم براساس اون بحث کنيم :
1. خدا را قبول داريد ؟
2. مسلمانيد يا مسيحي يا يهودي ؟
3 . .... |
موضع من يکي که مشخص بود. علاقه به يهود دارم
خدا....قطعا.
| 4. آقاي مجيد جون خواهشا اين قدر ... نگذار يا حرفت را کامل کن يا اصلا ننويسش !!! |
اگر توجه کرده باشي من ضمن ايون نقطه ها کامل مينويسم....نکنه اون نقطه ها رو بي نهايت ميبيني؟؟؟ اين عادتم هستش...نقطه گذاري رو ميگم....
| 5. مستدل بحث کنيد و ارائه سند کنيد |
بيسار عالي |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
دوشنبه 23 بهمن 1385، ساعت 1:38 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
| harvard نوشته بود: |
مجيد جون يه سوال کاملا شخصي ( اگر دوست داشتي جواب بده مجبور نيستي ) : " تو که اعتقاد داري که اسرائيل تنها حامي يهود است و با جمهوري اسلامي مشکل داري چرا ايران ماندي ؟ " |
هزاران نفر هستند که دوست دارند اين رژيم رو ترک کنند...ولي نميتونند.
هر کدام هم دلايل خودشون رو دارند.......بنده هم جدا از اونها نيستم.....
خانواده يکي از دلايلش هستش..... |
|
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 23 بهمن 1385، ساعت 2:29 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
| majidjon13 نوشته بود: |
البته ظاهراً سير مهاجرت يهوديان به سرزمينهاي اشغالي مخصوصاً بعد از جنگ اسرائيل و حزب الله معكوس شده. يعني بيشتر از اين كه به اونجا مهاجرت كنن، دارن از اونجا فرار مي كنن. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
 |
دوشنبه 23 بهمن 1385، ساعت 2:36 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
البته ظاهراً سير مهاجرت يهوديان به سرزمينهاي اشغالي مخصوصاً بعد از جنگ اسرائيل و حزب الله معكوس شده. يعني بيشتر از اين كه به اونجا مهاجرت كنن، دارن از اونجا فرار مي كنن. |
شما از مردم اسرائيل چقدر اطلاعات داريد؟؟؟؟؟ مگر مردم اسرائيل فقط يهودي ها و بومي ها هستند؟؟..خيلي ها از کشور هاي ديگه به اسرائبل مهاجرت ميکنند علت اقتصاد قوي و ازادي که داره.....از امريکاي شمالي جنوبي گرفته تا افريقا و اسيا....... |
|
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
 |
دوشنبه 23 بهمن 1385، ساعت 11:54 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
1. تا آنجايي که من مي دانم همين چندوقت پيش اسرائيل اعلام کرد که در مهاجرت دادن يهودي هاي ايران به اسرائيل شکست خورده به همين دليل ازت پرسيدم چرا نمي ري ؟
2. دينتون را مشخص نکريد !!! |
|
|
|
|
|
|
 |
سالم پرچونه!!
مجموع ارسالها: 594 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 23 بهمن 1385، ساعت 12:12 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
1. تا آنجايي که من مي دانم همين چندوقت پيش اسرائيل اعلام کرد که در مهاجرت دادن يهودي هاي ايران به اسرائيل شکست خورده به همين دليل ازت پرسيدم چرا نمي ري ؟
استاد هاروارد !
(استاد و هاروارد بهم می آن)
به این لینک نا قابل ما یه نگاهی بندازی بد نیست!
http://persianbb.com/t4606.html
منتظر نظرات شما در این زمینه هستم! |
|
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
 |
دوشنبه 23 بهمن 1385، ساعت 14:14 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
| سالم نوشته بود: |
استاد هاروارد !
براي بار سوم عرض مي کنم !!! به من نگو استاد |
|
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 23 بهمن 1385، ساعت 20:56 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
| ...البته ظاهراً سير مهاجرت يهوديان به سرزمينهاي اشغالي مخصوصاً بعد از جنگ اسرائيل و حزب الله معكوس شده. يعني بيشتر از اين كه به اونجا مهاجرت كنن، دارن از اونجا فرار مي كنن. |
شما از مردم اسرائيل چقدر اطلاعات داريد؟؟؟؟؟ مگر مردم اسرائيل فقط يهودي ها و بومي ها هستند؟؟..خيلي ها از کشور هاي ديگه به اسرائبل مهاجرت ميکنند علت اقتصاد قوي و ازادي که داره.....از امريکاي شمالي جنوبي گرفته تا افريقا و اسيا....... |
دولت اسرائيل سعي كرد يهوديان رو كه در جاهاي مختلف دنيا پراكنده بودن با وعده يه زندگي راحت و بي دغدغه و مرفه به فلسطين اشغالي كوچ بده كه البته در اين كار تا حدي موفق هم بود؛ اما وضعيت بعد از انتفاضه هاي مسجد الاقصي و مخصوصاً جنگ اسرائيل و حزب الله خيلي دگرگون شد. علت هم كاملاً مشخصه. اگه شما يه يهودي بودين حاضر بودين از مملكت خودتون كوچ كنين و برين جايي كه هر لحظه و در هر جا ممكنه ناغافل يه فلسطيني بر عليه شما دست به عمليات شهادت طلبانه بزنه و بزرگترين دشمنتون يعني حزب الله بيخ گوشتون باشه و برد موشكهاش به همه جاي مملكت مجازيتون برسه؟ من اسم همچين زندگي رو زندگي راحت و مرفه نمي ذارم. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
سالم پرچونه!!
مجموع ارسالها: 594 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 23 بهمن 1385، ساعت 21:08 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
استاد هاروارد !
براي بار سوم عرض مي کنم !!! به من نگو استاد  |
بابت evil متشكرم!
عرض كردم استاد و هاروارد بهم مي آن !
مثل حضرت و عبود
مثل اسكار و مستر گرين
مثل ... مثل خوب بهم مي آن ديگه! |
|
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
 |
سهشنبه 24 بهمن 1385، ساعت 13:04 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
استاد هاروارد !
براي بار سوم عرض مي کنم !!! به من نگو استاد  |
بابت evil متشكرم!
عرض كردم استاد و هاروارد بهم مي آن !
مثل حضرت و عبود
مثل اسكار و مستر گرين
مثل ... مثل خوب بهم مي آن ديگه! |
جدي نگيريد |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|