| نویسنده |
پیغام |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 18 بهمن 1385، ساعت 19:46 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
| سالم نوشته بود: |
حالا كه از يهود فقط و فقط دفاع مي كني
دلبندم !
نظرت راجع به بر صليب كشيدن حضرت عيسي (ع) توسط خاخام هاي يهودي چيه؟
تازه بعد از اون همه معجزه!!!
اونها هم دنبال ارض موعود بودند!!؟ |
این رو مل گیبسون در مصائب مسیح به تصویر کشید و به همین خاطر پدرش رو درآوردن.
تازه بعد از اینکه آبروش رو بردن و اون هم برای عذرخواهی پیش خاخامهای یهودی رفت، باز هم بیخیالش نشدن.. |
|
|
|
|
|
|
 |
majidjon13  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2181 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 19 بهمن 1385، ساعت 9:44 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
| h15n نوشته بود: |
دلبندم !
تازه بعد از اینکه آبروش رو بردن و اون هم برای عذرخواهی پیش خاخامهای یهودی رفت، باز هم بیخیالش نشدن.. |
دلبندم !
دروود
در مورد چيزي صحبت ميکني که خود اسلام هم توش زياد داره....
يزيد....معاويه....عمر بن سعد.....و تمام اين اتاشغالها...مسلمان نبودند؟؟
دين خدا رو نميپرستيدند؟؟؟ خدا رو نميشناختند؟؟ محمد(دروود بر او) رو نديده بودندو يا نميشناختند؟؟؟؟؟؟؟
پس چرا حسين رو گشتند؟؟ايا حسين امام نبود ؟؟ايا فردي ازاد منش نبود؟؟؟
هر وقت شما اين رو توضيح دادي بعدمن هم در مورد سواستفاده از نام دين و اشتباه هاي مکرر مردم در دوره هاي مختلف تاريخ که کشته شدن و منزوي شدن بسياري از افراد مقدس شده ميگم....راستي شما چه جور مسلماني هستي که بر خلاف قرانت حرف ميزني؟؟؟ مگر شما مسلمان ها اعتقاد نداريد که مسيح به صليب کشيده نشد و به اسمان رفت؟؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
بي ستاره  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 24 دي 1385 مجموع ارسالها: 250 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: دزفول جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 19 بهمن 1385، ساعت 11:43 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
| majidjon13 نوشته بود: |
دلبندم !
دلبندم !
دروود
دين خدا رو نميپرستيدند؟؟؟ خدا رو نميشناختند؟؟ محمد(دروود بر او) رو نديده بودندو يا نميشناختند؟؟؟؟؟؟؟
هر وقت شما اين رو توضيح دادي بعدمن هم در مورد سواستفاده از نام دين و اشتباه هاي مکرر مردم در دوره هاي مختلف تاريخ که کشته شدن و منزوي شدن بسياري از افراد مقدس شده ميگم....راستي شما چه جور مسلماني هستي که بر خلاف قرانت حرف ميزني؟؟؟ مگر شما مسلمان ها اعتقاد نداريد که مسيح به صليب کشيده نشد و به اسمان رفت؟؟ |
شما اسلام رو با مسلمونا اشتباه گرفتين، بايد بگين کسايي بودن که اسم مسلمون رو يدک مي کشيدن ولي از اسلام بويي نبرده بودن.
نه يزيد مسلمون بود نه اونايي که اسم بردين فقط اسم مسلموني رو براي رسيدن به اهدافشون يدک مي کشيدن.کي ميگه اونا خدا رو ميشناختن ؟!!! شما خودتون به يه دين الهي اعتقاد دارين ، تو دين شما نگفتن کساني که خدا رو بشناسن بي دليل آدم نمي کشن؟اينو من نمي گم ،تاريخ مي گه .
چرا شما مالک اشتر ،سلمان ، مثال نمي زنيد؟
از قديم اعراب و يهودي ها تو اون سرزمين زندگي مي کردن يعني کساني که پوست و خونشون مال اون سرزمين بوده حالا صهيونيستها ا سرتاسر دنيا يهودي جمع کردن و بردن به سرزمين موعودشون .درسته اوون افراد يهودي هستن ولي دليل نمي شه که مال اون سرزمين باشن!
درضمن کسي که با زور وارد يه جايي مي شه بايد هم انتظار زور رو از طرف مقابل داشته باشه.
هر وقت شما اجازه دادي که يکي بياد تو خونت ،حالا هرکي باشه و بهت بگه بايد از اينجا بري بيرون چون 1000 سال پيش پدرانم اينجا بودن،حرفت درست مي شه.
آخه از کشورهاي مختلف آدم جمع کنن و بيارن تو يه کشور رسمي و بعد به ساکنانش بگن برين بيرون چون جا واسه شما پيدا مي شه!!!!!
اين صهيونيستهايي که شما طرفداريشونو مي کنين چرا افتادن به جون قدس و دارن خرابش مي کنن؟غير از اين نيست که واسه هيچ کي غير از خودشون ارزش قائل نيستن؟
اگه اين دين الهيه که بياد مکان مقدس يه دين الهيه ديگه رو خراب کنه پس عجب ديني دارين!!!
ديني که دين الهي بعد از خودشو نفي کنه دو حالت داره: يا نعوذوبالله خدا نتونسته اديانشو هماهنگ کنه يا خداي نا کرده! مشکل از جاي ديگس. |
_________________ حکمت خدا پيچيدست 
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2181 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 19 بهمن 1385، ساعت 17:10 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
[quote="بي ستاره"]
دلبندم !
دلبندم !
دروود
| نقل قول: |
| شما اسلام رو با مسلمونا اشتباه گرفتين، بايد بگين کسايي بودن که اسم مسلمون رو يدک مي کشيدن ولي از اسلام بويي نبرده بودن. |
خوب اين جمله تنها جمله ايه که به سوال من مربوط ميشد.
يهودي هايي هم که اونزمان مسيح رو مصلوب کردند..مثل يزيد بودند....
| نه يزيد مسلمون بود نه اونايي که اسم بردين فقط اسم مسلموني رو براي رسيدن به اهدافشون يدک مي کشيدن.کي ميگه اونا خدا رو ميشناختن ؟!!! شما خودتون به يه دين الهي اعتقاد دارين ، تو دين شما نگفتن کساني که خدا رو بشناسن بي دليل آدم نمي کشن؟اينو من نمي گم ،تاريخ مي گه |
تاريخ ميگه علي هم ادم کشت حتي کساني رو که خدا رو ميشناختند...جنگ جنگه...
| چرا شما مالک اشتر ،سلمان ، مثال نمي زنيد؟ |
فکر کنم در عالم رويا به سر ميبريد...کل ماجرا چيز ديگه ايه....اگر اين ها که گفتي امام حسين رو کشته بودند از قلم من نميافتادند
از قديم اعراب و يهودي ها تو اون سرزمين زندگي مي کردن يعني کساني که پوست و خونشون مال اون سرزمين بوده حالا صهيونيستها ا سرتاسر دنيا يهودي جمع کردن و بردن به سرزمين موعودشون .درسته اوون افراد يهودي هستن ولي دليل نمي شه که مال اون سرزمين باشن!
درضمن کسي که با زور وارد يه جايي مي شه بايد هم انتظار زور رو از طرف مقابل داشته باشه.
هر وقت شما اجازه دادي که يکي بياد تو خونت ،حالا هرکي باشه و بهت بگه بايد از اينجا بري بيرون چون 1000 سال پيش پدرانم اينجا بودن،حرفت درست مي شه. |
در حال حاظر در مملکت خودمون زياد اتفاق ميوفته. که شخصي ادعا ميکنه اين زمين اين خونه اين ملک مال منه اين هم سند 6 دانگش اين هم وصيت نامه پدربزگم.....پس مغلطه نکنيد ..فلسطيني ها با اصليت يوناني شون متجاوز هستند و طبق فرموده تورات و کتب ديگر اين سرزمين به اسرائيل باز گردانده خواهد شد....و شد....اين وعده خدا بود....و شما خودت رو در حد مبارزه با وعده هاي خداوند ندون....
آخه از کشورهاي مختلف آدم جمع کنن و بيارن تو يه کشور رسمي و بعد به ساکنانش بگن برين بيرون چون جا واسه شما پيدا مي شه!!!!! |
اين جارو مفت گير اوردين.....فاتحش رو خوندين حالا هم برين اين گوشه زندگي کنيد ما از سرزمين خودمون به شما هم جا داديم...و شما حريسان و زياده خواهوان حکم خدا رو قبول نداريد و بهتون سنگيني ميکنه..درضمن از وقتي که اسرائيل سرزمينش رو پس گرفت با اعتقدات مقدس و اعلايي که داره تلاش بسيار براي ابادي اين سرزمين داشت.... پزشکيه اين کشور در جهان بالاترين جا رو داره......وضعيت علم در اسرائيل در مکان بسيار خوبي قرار داره و متخصصين اسرائيلي از مجرب ترين ها در جهان هستند.....(کمي بي ربط)
| اين صهيونيستهايي که شما طرفداريشونو مي کنين چرا افتادن به جون قدس و دارن خرابش مي کنن؟غير از اين نيست که واسه هيچ کي غير از خودشون ارزش قائل نيستن؟ |
....اين ديگر از وعده هاي خداونده که معبد سليمان بر افراشته خواهد شد در نزديکيه بسيار به اخرالزمان و رستاخيز....اگر هم فکر ميکنيد که اسرائيل تنها به کندن دور وبر اونجا کفايت ميکنه در اشتباه هستيد...اين وعده خداست و در حال عملي شدن ميباشد....جريات گوساله هم که حکيم گفته بود واقعيت داره
| اگه اين دين الهيه که بياد مکان مقدس يه دين الهيه ديگه رو خراب کنه پس عجب ديني دارين!!! |
مکان مقدس؟؟؟؟؟براي شما مسلمانان ؟شما حتي اعتقاد نداريد مسيح مصلوب شده وبه نظرم فکر ميکنيد در حد مصلوب شدن نبوده....و اونقدر مقدس نيست؟؟اين معبد سليمانه....مملکت مسيح و داووده شما ها توش چي ميخوايين؟؟؟قبله اولتون رو؟؟مگر به طرفش نماز ميخونيد؟؟اينجا قبل از ايکه هيچ اسلامي بوجود بياد مربوط به يهود و مسيحي بوده و الان هم طبق وعده هاي خداوند به يهود و مسيح رسيده.....
| ديني که دين الهي بعد از خودشو نفي کنه دو حالت داره: يا نعوذوبالله خدا نتونسته اديانشو هماهنگ کنه يا خداي نا کرده! مشکل از جاي ديگس |
توي همين تلار افراد زيادي هستند که يهود رو نفي ميکنند...مسخرش ميکنند و ميگند به مردم يهودي افرادي فلانند و ...و........پس مشکل شما مسلمانان هم از جاي ديگست
در کل بايد بگم بحث رو عوض کردي جانم سوال من واضح بود و جواب مشخص داشت وکل مطلب شما هم هيچ ارتباطي نداشت...با اصل موضوع که دست داشتن يهودي ها در شهادت حضرت مسيح بود کوچکترين ارتباطي نداشت |
|
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: يکشنبه 24 دي 1385 مجموع ارسالها: 250 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: دزفول جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 19 بهمن 1385، ساعت 22:59 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
ببين عزيز دلم
اولا من اينها واسم سوال بود که دلائلتونو اگه يه آدم منصف بخونه معلوم ميشه شما فقط حرف خودتونو ميزنين.
ثانيا من تو رويا نيستم بهتره طبق اتفاقات حرف بزنين نه اينکه تو هر جوابتون بنويسين وعده خدا و اونو واسه خودتون سند کنين، نه اينکه وعده خدا رو قبول ندارم بلکه منبع حرف شما جاي سوال داره ،ولي شما بهتره به خودتون هم يه نگاه بکنين.شما تو جواب دادنتون دلائل من رو با دو کلمه وعده خدا جواب دادين. خداي شما گفته که به اين شکل آدم بکشيد و اگه اونا بخوان با شما همين کارو بکنن بهشون انگ قاتل رو بزنيد؟پس بچه هاي اونا حق زندگي ندارن؟اگه اينطوره که خداتون گفته که به هر قيمتي اين کارو بکنين خداتون نا مهربون نيست؟شما که ادعاتونه که طبق گفته خداتون کار مي کنين ،پس خداتون گفته زن و بچه هاي بي گناه رو تو اردوگاه ها بمباران کنيد؟
لطفا مستدل حرف بزنين،اينجا يه محيط دانشجوييه که عقل ومنطق حرف اول رو ميزنه.
ثالثا جنگ جنگ نيست، اونايي که کشته ميشن هر کدوم يه دنيايي واسه خودشون دارن و در ضمن حضرت علي (ع) آدم کشت ولي کي رو؟ شما به طلحه و امثالهم ميگين خداشناس؟ بازم که حرف کسايي رو زدين که اسم اسلامو يدک مي کشن؟!حضرت علي (ع) گفتن که من کسي رو که ميخوام بکشم يه 72 پشتش نگاه مي کنم بعد کي کشمش.ممکنه شما اين حرف رو قبول نداشته باشين ولي مهم نيست چون خيليا از حضرت علي(ع) جواب گرفتن. |
|
|
|
|
|
 |
حامد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 08 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 1240 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 20 بهمن 1385، ساعت 2:36 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
[quote="majidjon13"]
| بي ستاره نوشته بود: |
دلبندم !
دلبندم !
دروود
| شما اسلام رو با مسلمونا اشتباه گرفتين، بايد بگين کسايي بودن که اسم مسلمون رو يدک مي کشيدن ولي از اسلام بويي نبرده بودن. |
خوب اين جمله تنها جمله ايه که به سوال من مربوط ميشد.
يهودي هايي هم که اونزمان مسيح رو مصلوب کردند..مثل يزيد بودند....
| نه يزيد مسلمون بود نه اونايي که اسم بردين فقط اسم مسلموني رو براي رسيدن به اهدافشون يدک مي کشيدن.کي ميگه اونا خدا رو ميشناختن ؟!!! شما خودتون به يه دين الهي اعتقاد دارين ، تو دين شما نگفتن کساني که خدا رو بشناسن بي دليل آدم نمي کشن؟اينو من نمي گم ،تاريخ مي گه |
تاريخ ميگه علي هم ادم کشت حتي کساني رو که خدا رو ميشناختند...جنگ جنگه...
| چرا شما مالک اشتر ،سلمان ، مثال نمي زنيد؟ |
فکر کنم در عالم رويا به سر ميبريد...کل ماجرا چيز ديگه ايه....اگر اين ها که گفتي امام حسين رو کشته بودند از قلم من نميافتادند
هر وقت شما اجازه دادي که يکي بياد تو خونت ،حالا هرکي باشه و بهت بگه بايد از اينجا بري بيرون چون 1000 سال پيش پدرانم اينجا بودن،حرفت درست مي شه. |
در حال حاظر در مملکت خودمون زياد اتفاق ميوفته. که شخصي ادعا ميکنه اين زمين اين خونه اين ملک مال منه اين هم سند 6 دانگش اين هم وصيت نامه پدربزگم.....پس مغلطه نکنيد ..فلسطيني ها با اصليت يوناني شون متجاوز هستند و طبق فرموده تورات و کتب ديگر اين سرزمين به اسرائيل باز گردانده خواهد شد....و شد....اين وعده خدا بود....و شما خودت رو در حد مبارزه با وعده هاي خداوند ندون....
آخه از کشورهاي مختلف آدم جمع کنن و بيارن تو يه کشور رسمي و بعد به ساکنانش بگن برين بيرون چون جا واسه شما پيدا مي شه!!!!! |
اين جارو مفت گير اوردين.....فاتحش رو خوندين حالا هم برين اين گوشه زندگي کنيد ما از سرزمين خودمون به شما هم جا داديم...و شما حريسان و زياده خواهوان حکم خدا رو قبول نداريد و بهتون سنگيني ميکنه..درضمن از وقتي که اسرائيل سرزمينش رو پس گرفت با اعتقدات مقدس و اعلايي که داره تلاش بسيار براي ابادي اين سرزمين داشت.... پزشکيه اين کشور در جهان بالاترين جا رو داره......وضعيت علم در اسرائيل در مکان بسيار خوبي قرار داره و متخصصين اسرائيلي از مجرب ترين ها در جهان هستند.....(کمي بي ربط)
| اين صهيونيستهايي که شما طرفداريشونو مي کنين چرا افتادن به جون قدس و دارن خرابش مي کنن؟غير از اين نيست که واسه هيچ کي غير از خودشون ارزش قائل نيستن؟ |
....اين ديگر از وعده هاي خداونده که معبد سليمان بر افراشته خواهد شد در نزديکيه بسيار به اخرالزمان و رستاخيز....اگر هم فکر ميکنيد که اسرائيل تنها به کندن دور وبر اونجا کفايت ميکنه در اشتباه هستيد...اين وعده خداست و در حال عملي شدن ميباشد....جريات گوساله هم که حکيم گفته بود واقعيت داره
| اگه اين دين الهيه که بياد مکان مقدس يه دين الهيه ديگه رو خراب کنه پس عجب ديني دارين!!! |
مکان مقدس؟؟؟؟؟براي شما مسلمانان ؟شما حتي اعتقاد نداريد مسيح مصلوب شده وبه نظرم فکر ميکنيد در حد مصلوب شدن نبوده....و اونقدر مقدس نيست؟؟اين معبد سليمانه....مملکت مسيح و داووده شما ها توش چي ميخوايين؟؟؟قبله اولتون رو؟؟مگر به طرفش نماز ميخونيد؟؟اينجا قبل از ايکه هيچ اسلامي بوجود بياد مربوط به يهود و مسيحي بوده و الان هم طبق وعده هاي خداوند به يهود و مسيح رسيده.....
| ديني که دين الهي بعد از خودشو نفي کنه دو حالت داره: يا نعوذوبالله خدا نتونسته اديانشو هماهنگ کنه يا خداي نا کرده! مشکل از جاي ديگس |
توي همين تلار افراد زيادي هستند که يهود رو نفي ميکنند...مسخرش ميکنند و ميگند به مردم يهودي افرادي فلانند و ...و........پس مشکل شما مسلمانان هم از جاي ديگست
در کل بايد بگم بحث رو عوض کردي جانم سوال من واضح بود و جواب مشخص داشت وکل مطلب شما هم هيچ ارتباطي نداشت...با اصل موضوع که دست داشتن يهودي ها در شهادت حضرت مسيح بود کوچکترين ارتباطي نداشت |
1. علي گفت: کسي رو نمي کشم مگر اينکه تا 7 نسل بعدش رو نگاه کنم و اگر از ارادتمندان ما مي شوند او را نمي کشم پس اوني که به دست علي کشته شد مطمئناً خوب نبوده!
2. نمي دونستم شما مفسر اسلام هم هستيد. در ضمن فارسي بلد نيستي مجبور نيستي بنويسي!
3.تورات تحريف شده. کتب ديگر!؟
4. با همه در نيافت! خوبه که تاريخ گواهه!
5.شما که يهودي هستيد چه کار به مسيحيت داريد؟ خودتون هم نمي دونيد چي رو قبول داريد چي رو نه! |
|
_________________ دلم از بي کسي بيچاره شد بيچاره تر بادا
|
|
|
 |
hakimPHP داره راه ميفته!
مجموع ارسالها: 274 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 20 بهمن 1385، ساعت 22:01 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
سلام
. علي گفت: کسي رو نمي کشم مگر اينکه تا 7 نسل بعدش رو نگاه کنم و اگر از ارادتمندان ما مي شوند او را نمي کشم پس اوني که به دست علي کشته شد مطمئناً خوب نبوده!
|
این به نظر خودتون درسته؟
امیر المومنین اگر مثلا کسی حدش اعدام بوده
اجرا نمی فرمودن؟
. نمي دونستم شما مفسر اسلام هم هستيد. در ضمن فارسي بلد نيستي مجبور نيستي بنويسي!
|
بسیاری از غیر مسلمان هستند که اسلام را خوب می شناسند...
.شما که يهودي هستيد چه کار به مسيحيت داريد؟ خودتون هم نمي دونيد چي رو قبول داريد چي رو نه!
|
مگر یهو دی حق نداره در مورد مسیحیت اظهار نظر کنه؟
آقای حامد
لطفا منطقی بحث بفرمایید. |
|
|
|
|
|
|
 |
hakimPHP داره راه ميفته!
مجموع ارسالها: 274 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 20 بهمن 1385، ساعت 22:20 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
سلام
مکان مقدس؟؟؟؟؟براي شما مسلمانان ؟شما حتي اعتقاد نداريد مسيح مصلوب شده وبه نظرم فکر ميکنيد در حد مصلوب شدن نبوده....و اونقدر مقدس نيست؟؟ا
|
بنده می گویم مسیح بسیار مقدس است، ولی مساله مصلوب شدن رو قویا نفی می کنم
اعتقاد به قداست حضرت عیسی چه ربطی به مصلوب شدن داره؟!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
جمعه 20 بهمن 1385، ساعت 22:39 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
ببين عزيز دلم
اولا من اينها واسم سوال بود که دلائلتونو اگه يه آدم منصف بخونه معلوم ميشه شما فقط حرف خودتونو ميزنين.
ثانيا من تو رويا نيستم بهتره طبق اتفاقات حرف بزنين نه اينکه تو هر جوابتون بنويسين وعده خدا و اونو واسه خودتون سند کنين، نه اينکه وعده خدا رو قبول ندارم بلکه منبع حرف شما جاي سوال داره ،ولي شما بهتره به خودتون هم يه نگاه بکنين.شما تو جواب دادنتون دلائل من رو با دو کلمه وعده خدا جواب دادين. خداي شما گفته که به اين شکل آدم بکشيد و اگه اونا بخوان با شما همين کارو بکنن بهشون انگ قاتل رو بزنيد؟پس بچه هاي اونا حق زندگي ندارن؟اگه اينطوره که خداتون گفته که به هر قيمتي اين کارو بکنين خداتون نا مهربون نيست؟شما که ادعاتونه که طبق گفته خداتون کار مي کنين ،پس خداتون گفته زن و بچه هاي بي گناه رو تو اردوگاه ها بمباران کنيد؟
ثالثا جنگ جنگ نيست، اونايي که کشته ميشن هر کدوم يه دنيايي واسه خودشون دارن و در ضمن حضرت علي (ع) آدم کشت ولي کي رو؟ شما به طلحه و امثالهم ميگين خداشناس؟ بازم که حرف کسايي رو زدين که اسم اسلامو يدک مي کشن؟!حضرت علي (ع) گفتن که من کسي رو که ميخوام بکشم يه 72 پشتش نگاه مي کنم بعد کي کشمش.ممکنه شما اين حرف رو قبول نداشته باشين ولي مهم نيست چون خيليا از حضرت علي(ع) جواب گرفتن. |
دروود
من حرف خودم رو نميزنم ....سالم يک سوال پرسيد من هم جواب دادم و هنوز نتونستيد به سوالم پاسخ روشن بدين...
اينجا محيط دانشجوييه؟؟؟؟؟ مگر من گفتم حياط کودکستانه؟؟؟
عقل و منطق ميگه در کتاب مقدس گفته شده اسرائيل به شما باز گردانده خواهد شد و شد.
در هر جنگي غير نظامي ها کشته ميشند و اردوگاه قانا هم جدا از اون نيست. در ضمن دوباره هم ميگم جنگنده ها موشکهاشون رو براي کشتن فقط غير نظامي ها به هدر نميدهند....قطعا موضوعي بوده ......
من به امام علي بي احترامي نميکنم....و جريان هفت يا هفتاد پشت رو هم شنيده ام....
شما بحث اصلي رو عوض کردين در اين موارد که جنابعالي گفتي ربطي به موضوع کربلا نداشت و کسي هم نتونست در اون مورد توضيح بده....خوب اون يهودي ها هم فقط اسم مقدس يهود رو يدک ميکشيدن
قطعا کودکان اسرائيلي هم که در اتوبوس سوختند و تکه تکه شدند دنيايي داشتند اسرائيل به متهاجمين شليک ميکنه نه به افراد ديگه. و موارد بسيار مشابه
دلائل شما به موضوع ربطي نداشت..دوباره نوشته هاي من رو بخون تکرار مکررات اشتباهه
براي حامد : من متوجه نميشم فارسي نوشتن من به شما چه ارتباطي داره؟؟که توي هر نوشتتون ابراضش مکنيد...؟ در ضمن اگر غلط املايي ديدي خوب درستش رو بنويس تا من هم متوجه بشم....پس کنايه و زخم زبان نزن.
من فقط يک جمله در مورد اسلام نوشتم وهمون هم به شما خيلي سنگين اومد درضمن موردش اطلاعات کامل دارم. |
اين مطلب آخرين بار توسط majidjon13 در جمعه 20 بهمن 1385، ساعت 23:35 ، و در مجموع 3 بار ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
 |
جمعه 20 بهمن 1385، ساعت 22:46 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
[quote="hakimPHP"]سلام
مکان مقدس؟؟؟؟؟براي شما مسلمانان ؟شما حتي اعتقاد نداريد مسيح مصلوب شده وبه نظرم فکر ميکنيد در حد مصلوب شدن نبوده....و اونقدر مقدس نيست؟؟ا
|
| بنده می گویم مسیح بسیار مقدس است، ولی مساله مصلوب شدن رو قویا نفی می کنم |
خوب در مورد مصلوب شدن حضرت مسيح هر کسي اعتقادات خاص خودش رو داره
| اعتقاد به قداست حضرت عیسی چه ربطی به مصلوب شدن داره؟!!!!!!!! |
خوب مظلوم بودن امام حسين(ع) از کجاست؟؟ ايا نه به علت وقايع اخر جنگ بود و جنايات يزيد؟
در مورد به شهادت رسوندن ايشون؟؟؟
منظورم من هم به همين صورت هستش.....در کل افراد مقدس به نحوي سخت از دنيا رفته اند
و اشاکارا ميبني که مسيح و حسين بيشتر از بقيه در دل جوامع( يهودي.. مسيحي) و مسلمان جا دارند |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
جمعه 20 بهمن 1385، ساعت 23:19 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
دروود
من حرف خودم رو نميزنم ....سالم يک سوال پرسيد من هم جواب دادم و هنوز نتونستيد به سوالم پاسخ روشن بدين...
در هر جنگي غير نظامي ها کشته ميشند و اردوگاه قانا هم جدا از اون نيست. در ضمن دوباره هم ميگم جنگنده ها موشکهاشون رو براي کشتن فقط غير نظامي ها به حدر نميدهند....قطعا موضوعي بوده ......
شما بحث اصلي رو عوض کردين در اين موارد که جنابعالي گفتي ربطي به موضوع کربلا نداشت و کسي هم نتونست در اون مورد توضيح بده....خوب اون يهودي ها هم فقط اسم مقدس يهود رو يدک ميکشيدن
قطعا کودکان اسرائيلي هم که در اتوبوس سوختند و تکه تکه شدند دنيايي داشتند اسرائيل به متهاجمين شليک ميکنه نه به افراد ديگه.
دلائل شما به موضوع ربطي نداشت..دوباهر نوشته هاي من رو بخون تکرار مکررات اشتباهه
براي حامد : من متوجه نميشم فارسي نوشتن من به شما چه ارتباطي داره؟؟که توي هر نوشتتون ابراضش مکنيد...؟ در ضمن اگر قلط املايي ديدي خوب درستش رو بنويس تا من هم متوجه بشم....پس کنايه و زخم زبان نزن.
من فقط يک جمله در مورد اسلام نوشتم و در موردش اطلاعات کامل دارم.[/quote]
سلام
من فعلن کاري با سوال سالم ندارم و از شما سوال داشتم که به هيچکدومشون جواب منطقي ندادين.و با يکسري الفاظ کليشه اي جواب دادين که محکمه پسند نيست.
شما از کشته شدن مردم در اردوگاه قانا و جاهاي ديگر به سادگي حرف مي زني و بعد را به را ميگي اون بچه هاي توي اتوبوس تيکه تيکه شدن!!!!!!!! اونوقت ادعاي منطق مي کنين!!! چرا به خودتون نمي گين که اين جنگه و اگه بچه هاي اسراييلي کشته بشن ايرادي نداره ؟؟؟؟خون بچه هاي اسراييلي از بچه هاي فلسطيني قرمز تره؟؟؟!!!!
عجب روزگاري شده!
کي بشه منجي بياد و ....... |
|
|
|
|
|
 |
 |
جمعه 20 بهمن 1385، ساعت 23:23 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
ببين عزيز دلم
دروود
در هر جنگي غير نظامي ها کشته ميشند و اردوگاه قانا هم جدا از اون نيست. در ضمن دوباره هم ميگم جنگنده ها موشکهاشون رو براي کشتن فقط غير نظامي ها به حدر نميدهند....قطعا موضوعي بوده ......
قطعا کودکان اسرائيلي هم که در اتوبوس سوختند و تکه تکه شدند دنيايي داشتند اسرائيل به متهاجمين شليک ميکنه نه به افراد ديگه.
براي حامد : من متوجه نميشم فارسي نوشتن من به شما چه ارتباطي داره؟؟که توي هر نوشتتون ابراضش مکنيد...؟ در ضمن اگر قلط املايي ديدي خوب درستش رو بنويس تا من هم متوجه بشم....پس کنايه و زخم زبان نزن.
من فقط يک جمله در مورد اسلام نوشتم و در موردش اطلاعات کامل دارم. |
سلام
من فعلن کاري با سوال سالم ندارم و از شما سوال داشتم که به هيچکدومشون جواب منطقي ندادين.و با يکسري الفاظ کليشه اي جواب دادين که محکمه پسند نيست.
شما از کشته شدن مردم در اردوگاه قانا و جاهاي ديگر به سادگي حرف مي زني و بعد را به را ميگي اون بچه هاي توي اتوبوس تيکه تيکه شدن!!!!!!!! اونوقت ادعاي منطق مي کنين!!! چرا به خودتون نمي گين که اين جنگه و اگه بچه هاي اسراييلي کشته بشن ايرادي نداره ؟؟؟؟خون بچه هاي اسراييلي از بچه هاي فلسطيني قرمز تره؟؟؟!!!!
عجب روزگاري شده!
کي بشه منجي بياد و ....... |
|
|
|
|
|
 |
 |
جمعه 20 بهمن 1385، ساعت 23:38 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
ببين عزيز دلم
دروود
من فقط يک جمله در مورد اسلام نوشتم و در موردش اطلاعات کامل دارم. |
سلام
عجب روزگاري شده!
کي بشه منجي بياد و .......  |
فعلا منتظر جواب روشن در مورد سوالهاي مربوط به مسيح و يهود هستم هستم....سوال هاي شما هم چشم. |
|
|
|
|