صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

2
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 5521
اعتبار کسب شده: 3000
جنسيت: مرد
ارسال چهارشنبه 28 آبان 1382، ساعت 6:22
 5 سال پيش

بيشتر از نيم قرنه که صهيونيستها در آرزوي رسيدن به سرزمين موعود و رهايي از دربه دري و پراکندگي، سرزمين فلسطين رو در قلب دنياي اسلام اشغال کردن و ميليونها فلسطيني رو از خانه و کاشانه شون آواره کردن. چند ميليون يهودي احساسات 1.5 ميليارد مسلمون رو به بازي گرفتن و قدس، اولين قبله مسلمونها رو به تسخير درآوردن. هر روز شاهد کشته شدن تعداد بيشتري از مردم بي دفاع فلسطين و آواره شدن عده زيادتري از اونها هستيم. همه مسلمونها يه امت واحدن. نمي تونيم بگيم در قبال اين فجايع مسئوليتي نداريم. کمترين کاري که مي تونيم انجام بديم، حمايت معنوي و مادي از مظلومان فلسطينيه. بيايم همه با هم به دور از هياهوهاي تبليغاتي سياسي، در مراسم روز جهاني قدس شرکت کنيم و حمايتمون رو از آرمانهاي فلسطين نشون بديم. باور کنيم که ما در اين مورد مسئوليم و فرداي قيامت بايد پاسخگوي مسئوليتهامون باشيم. به اميد آزادي هر چه زودتر قدس عزيز و تمام سرزمينهاي اشغالي.

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
اهوراآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 13 آبان 1382
مجموع ارسالها: 480
جنسيت: نامشخص
ارسال پنجشنبه 29 آبان 1382، ساعت 17:23
 5 سال پيش

اين حداقل کاريه که از دستمون برمياد و بايد انجام بديم.
حالا اگر بحث کمک مالي بود ممکن بود بعضي ها بگن ما خودمون تو
ايران بدبخت و گرسنه زياد داريم،چرا بديم به فلسطينيها(البته من رو
اين قضيه حرف دارم و موافقش نيستم) ، اما حالا که کسي پول نمي
خواهد ، پس چه ايرادي داره سالي نصف روزمون رو صرفشون کنيم.
ناسلامتي ما مسلمونيم و برادر.

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

ارسال پنجشنبه 29 آبان 1382، ساعت 22:09
 5 سال پيش

"فهزموهم باذن الله و قتل داوود جالوت و آتاه الله الملک و الحکمه"

به اميد سرنگوني رژيم جالوتي اسرائيل با سنگهاي فلسطنيان داوودي

Image

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

ارسال شنبه 08 فروردين 1383، ساعت 12:23
 4 سال و 8 ماه پيش

چه شجاعانه صندلي چرخدار شيخ احمد ياسين، رهبر 68 ساله فلج و نيمه نابيناي حماس را با بالگردهاي آپاچي موشک باران کردند! کجايند ساده لوحاني که دم از صلح با اسراييل مي زنند؟

Image

1
1
0
nashenas114
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

مجموع ارسالها: 150
ارسال شنبه 08 فروردين 1383، ساعت 16:30
 4 سال و 8 ماه پيش

السلام عليک يا اباصالح
بسم الله الرحمن الرحيم

اين قاصم شوکه المعتدين
اين هادم ابنيه الشرک و النفاق
اين مبيد اهل الفسوق و العصيان و الطغيان
اين حاصد فروع الغي و الشقاق
اين طامس اثار الزيغ و الاهوا
اين قاطع حبائل الکذب و الافترا
اين مبيد العتاه و المرده
اين مستاصل اهل العناد و التضليل و الالحاد
اين معز الاوليا و مضل الاعدا
اين جامع الکلمه علي التقوي
Pray Pray Pray

من که مي گم ما که با اينترنت سر و کار داريم اگر به حد خودمون بر ضد اين رژيم کار نکنيم فردا بايد به امام زمان جواب پس بديم .
Shame on you Shame on you Shame on you

1
1
0
اکتيوآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 20 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 1148
ارسال چهارشنبه 12 فروردين 1383، ساعت 19:26
 4 سال و 8 ماه پيش

اين أنتم؟ "فأين تذهبون"

اللّهم ربّ النّور العظيم و ربّ الکرسي الرّفيع و ربّ البحر المسجور
و منزل التّورية و النجيل و الزّبور و ربّ الظّل و الحرور
و منزل القرآن العظيم و ربّ الملائکة المقربين والأنبياء والمرسلين
اللّهم انّي أسئلک بإسمک الکريم و بنور وجهک المنير و ملکک القديم
يا حيّ و ياقيّوم
أسئلک باسمک الّذي أشرقت به السّماوات و الأرضون
و بإسمک الذي يصلح به الأوّلون و الأخرون
يا حيّاً قبل کلّ حيّ و يا حيّاً بعد کلّ حيّ و يا حيّاً حين لا حيّ
يا محيي الموتي و مميت الأحيا، يا حيّ لا إله إلا أنت
اللّهم بلّغ مولانا الأمام الهادي المهدي القائم بأمرک
صلوات الله عليه و علي آبائه الطّاهرين عن جميع المؤمنين و المؤمنات في مشارق الأرض و مغاربها، سهلها و جبلها و برّها و بحرها و عنّي و عن والِدَيَ من الصّلوات زنة عرش الله و مداد کلماته و ما أحصاهُ علمه و أحاط به کتابه.
اللّهم اجعلني من أنصاره و أعوانه و الذّابّين عنه و المسارعين إليه في قضاء حوائجه والممتثلين لأوامره والمحامين عنه والسّابقين إلي إرادته والمستشهدين بين يديه
اللّهم إن حال بيني و بينه الموت ألّذي جعلته علي عبادک حتماً مقضياً
فأخرجني من قبري مؤتزراً کفني شاهراً سيفي مجرّداً قناتي ملبّياً دعوة الدّاعي في الحاضر و البادي
اللّهم أرني الطّلعة الرّشيدة و الغرّة الحميدة
واکحل ناظري بنظرةً منّي اليه و عجّل فرجه و سهّل مخرجه و أوسع منهجه و اسلک به محجّته و انفذ أمره و اشدد أزره
واعمر اللّهم به بلادک و أحي به عبادک
فأنّک قلتَ و قولک الحقّ: "ظهر الفساد في البرّ و البحر بما کسبت أيدي الناس"
فأظهر اللّهم لنا وليّک و ابن بنت نبيّک المسمي بأسم رسولک
حتّي لايظفر بشيء من الباطل الّا مزّقه و يحقّ الحقّ و يحقُقه
واجعله اللّهم مفزعاً لمظلوم عبادک و ناصراً لمن لا يجد له ناصراً غيرک
و مجدّداً لما عطّل من أحکام کتابک و مشيّداً لما وَرَدَ من أعلام دينک و سنن نبيّک محمّداً صلي الله عليه و آله
و اجعله اللّهم ممّن حصّنته من بأس المهتدين
اللّهم و سرّ نبيّک محمّداً صل الله عليه و آله برؤيته و من تبعه علي دعوته
وارحم استکانتنا بعده
اللّهم اکشف هذه الغمّة عن هذه الأمّة بحضوره و عجّل لنا ظهوره
فأنّهم يرونه بعيداً و نريه قريباً
برحمتک يا أرحم الراحّمين
العجل العجل يا مولاي يا صاحب الزّمان

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

ارسال يکشنبه 30 فروردين 1383، ساعت 10:26
 4 سال و 7 ماه پيش

عبدالعزيز الرنتيسي، رهبر جنبش مقاومت اسلامي فلسطين (حماس) در نوار غزه ديروز در حمله موشکي بالگردهاي رژيم صهيونيستي به شهادت رسيد. با اين وضعيت طرح ترور شخصيتهاي فلسطيني، اونايي که هنوز به اميد صلح نشستن و چشمشون به مصالحه و قرارداد و ميانجيگري و اين خيمه شب بازيهاست، بهتره چشمهاشون رو باز کنن.

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

ارسال يکشنبه 30 فروردين 1383، ساعت 15:25
 4 سال و 7 ماه پيش

Image

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

ارسال چهارشنبه 20 آبان 1383، ساعت 21:16
 4 سال پيش

به اميد رهايي همه سرزمينهاي اسلامي از چنگال ستمگران

Image

Image

Image

Image

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

ارسال پنجشنبه 21 آبان 1383، ساعت 10:26
 4 سال پيش

من سمع مسلماً ينادى ياللمسلمين فلم يجبه فليس بمسلم.

هر کس بشنود صداى مسلمانى را که فرياد مى کند مسلمانان به فرياد من برسيد و او را کمک نکند، ديگر مسلمان نيست.

سخنراني آتشين استاد شهيد مرتضي مطهري در مورد فلسطين

کتاب حماسه حسيني، جلد اول، جلسه ششم: کارنامه ما در امر به معروف و نهى از منکر

... اگر پيغمبر اسلام زنده مى بود امروز چه مى کرد ؟ درباره چه مسئله اى مى انديشيد ؟ والله و بالله قسم مى خورم که پيغمبر اکرم در قبر مقدسش امروز از يهود مى لرزد . اين يک مسئله دو تا چهار تاست . اگر کسى نگويد , گناه کرده است من اگر نگويم و الله مرتکب گناه شده ام , و هر خطيب و واعظى اگر نگويد مرتکب گناه شده است . گذشته از جنبه اسلامى , فلسطين چه تاريخچه اى دارد ؟ قضيه فلسطين مربوط به دولتى از دولتهاى اسلامى هم نيست , مربوط به يک ملت است , ملتى که او را به زور از خانه اش بيرون کرده اند . تاريخچه فلسطين چيست ؟ مدعى هستند که در سه هزار سال پيش دو نفر از ما , داود و سليمان براى مدت موقتى در آنجا سلطنت کرده اند . تاريخ را بخوانيد , در تمام اين مدت دو سه هزار ساله , کى بوده است که سرزمين فلسطين به يهود تعلق داشته است ؟ کى بوده است که بيشتر سرزمين فلسطين مال ملت يهود باشد .
آيا بيشتر سرزمين فلسطين از آن ملت يهود است ؟ قبل از اسلام هم مال آنها نبود , بعد از اسلام هم مال آنها نبود . روزى که مسلمين فلسطين را فتح کردند , فلسطين در اختيار مسيحيها بود , نه در اختيار يهوديها . و اتفاقا مسيحى ها که با مسلمين صلح کردند يکى از مواردى که در صلحنامه گنجاندند اين بود که شما يهود را در اينجا راه ندهيد . گفتند : ما با شما زندگى مى کنيم ولى با يهود زندگى نمى کنيم . چطور شد که يکدفعه نام وطن يهودى به خود گرفت ؟ يکى از قضايائى که کارنامه قرن ما را تاريک مى کند ( اين قرنى که به دروغ نام حقوق بشر , نام آزادى , نام انسانيت بر آن گذاشته اند ) همين قضيه است . يهوديهاى دنيا بعد از اينکه از ملتهاى غير مسلمان زجر و شکنجه و آزار مى بينند ( در روسيه , آلمان , و بسيارى از نقاط دنيا ) , بزرگانشان مى نشينند مى گويند تا وقتى که ما در اطراف دنيا متفرق هستيم , در هر جا اقليتى هستيم , سرنوشت ما همين است . ما بايد مرکزى را انتخاب کنيم و همه مان آنجا جمع شويم , اتباع مذهب يهود آنجا جمع شوند .
اول هم جايى را که فکر نمى کنند , فلسطين است , جاهاى ديگر را فکر مى کنند , بعد جنگ بين الملل اول پيش مي آيد ( البته من خلاصه اش را عرض مى کنم , مى توانيد کتابهائى را که در اين زمينه نوشته شده است , بخوانيد . ) متفقين با عثمانيها مى جنگند . من نمى خواهم از عثمانيها دفاع کنم , ولى هر چه بود , حکومت واحدى بود . اگر ظالم هم بود , بالاخره واحد بود . اعراب ساده لوح از حکومت عثمانى به ستوه آمده بودند . تحريک متفقين را پذيرفتند . از داخل , عليه حکومت عثمانى جنگيدند به وعده اينکه به خود آنها در مقابل عثمانيها استقلال بدهند .
انگليس ها به اينها قول قطعى دادند که ما به شما استقلال مى دهيم به شرط اينکه به نفع ما با عثمانيها بجنگيد . اين بيچاره ها جنگيدند . در خلالى که اين بدبختيهاى نادان ناآگاه داشتند با دولت تا حدودى اسلامى خودشان مى جنگيدند , انگلستان قول و قرار خودش را با حزب صهيونيسم که تازه تشکيل شده بود محکم کرد که فلسطين را مى دهيم به شما در قلب کشورهاى اسلامى . جامعه ملل به وجود مي آيد ( عدالت را ببينيد ! ) و تصويب مى کند که در دنيا ملتهايى هستند ( مخصوصا ملتهايى که از عثمانى جدا شده اند ) که چون رشد ندارند , ما بايد بر ايشان سرپرست معين بکنيم تا اينها را اداره بکنند . يعنى در واقع مى خواستند ارثيه عثمانيها را تقسيم بکنند . قسمتى از آن را دادند به فرانسه , قسمتى را دادند به انگلستان و . . . از جمله جاهايى که انگلستان گرفت فلسطين بود . گفت من قيم و سرپرست شما هستم , رسما شد کفيل . بعد به صهيونيستها وعده داد ( وعده معروف بالفور ) که من اينجا را به شما مى سپارم .
[ ( صهيونيستها] ( يعنى يهوديانى که دهها قرن بود که در گوشه هاى ديگر دنيا زندگى مى کردند و از نژادهاى ديگر بودند . من خودم فکر مى کردم که يهوديان موجود همه از نسل اسرائيلند , حالا مى بينم تاريخ تشکيک مى کند , مى گويد اين حرف دروغ است . بسيارى از يهوديها اصلا از نسل اسرائيل نيستند , جامع مشترکشان فقط مذهب است و بس . حتى نژادشان هم خالص نمانده است . يهوديانى که در اطراف و اکناف دنيا زندگى مى کردند , فقط به دليل اينکه فرنگيها به اينها زجر داده اند و اينها دنبال نقطه اى مى گردند که آنجا جمع شوند , و به دليل اينکه مردم خيانت پيشه اى هستند , و به دليل اينکه کتاب مقدسشان به آنها اجازه داده که اگر به سرزمينى رفتيد , رحم نبايد در شما وجود داشته باشد و از هيچ وسيله اى براى پيشبرد هدفتان امتناع نکنيد , بعد که انگلستان وسيله مهاجرتشان را فراهم کرد به اين سرزمين مهاجرت کردند و زمينها را خريدند در حالى که يهودى بومى در فلسطين بيش از پنجاه هزار نفر نيست که الان هم آن بيچاره ها در بدبختى فوق العاده اى زندگى مى کنند . يعنى يهوديان اروپائى و آمريکايى که آمدند , از جمله بدبختيهايى که به وجود آورده اند اينست که سربار يهوديان اصلى هستند که حق دارند در آنجا زندگى کنند .
يک عده روشنفکر در ميان اعراب بود , قيام کردند , انقلاب کردند .
اينها را کشتند , اعدام کردند , به دار کشيدند . مرتب يهوديها را فرستادند , همينکه عده زياد شد , اسلحه زيادى هم در ميانشان پخش کردند , بعد اينها افتادند به جان مسلمانان بومى , کشتند و زدند و بعد هم آواره کردند . پشت سر يکديگر از کشورهاى اروپائى مهاجرت مى شد , آمدند و آمدند . اين يهوديانى که شما امروز اسمشان را مى شنويد : موشه دايان , زلى اشکول , گلداماير , زهر مار , آخر ببينيد اينها از کجاى دنيا آمده اند ؟ مدعى هستند که اين سرزمين , سرزمين ماست . امروز در حدود سه ميليون نفر مسلمان آواره از خانه و زندگيشان هستند . هدف مگر تنها همين است که يک دولت کوچک در آنجا تشکيل شود ؟ خيلى اشتباه کرده ايد , خيلى همه اشتباه مى کنيم . او مى داند که يک دولت کوچک بالاخره نمى تواند آنجا زندگى کند , يک اسرائيل بزرگ که دامنه اش از اين طرف شايد تا ايران خودمان هم کشيده شود .
به قول عبدالرحمن فرامرزى : اين اسرائيلى که من مى شناسم , فردا ادعاى شيراز را هم مى کند مى گويد : شاعرهاى خود شما هميشه در اشعارشان اسم شيراز را گذاشته اند ملک سليمان . هر چه بگويى آقا ! آن تشبيه است , مى گويد سند از اين بهتر هم مى خواهيد ؟ مگر ادعاى خيبر را که نزديک مدينه است , ندارند ؟ مگر[ ( روزولت] ( به پادشاه وقت عربستان سعودى پيشنهاد نداد که شما بياييد اين شهر را به اينها بفروشيد ؟ مگر اينها ادعاى عراق و سرزمينهاى مقدس شما را ندارند ؟ والله و بالله ما در برابر اين قضيه مسئوليم . به خدا قسم مسئوليت داريم . به خدا قسم ما غافل هستيم . و الله قضيه اى که دل پيغمبر اکرم را امروز خون کرده است , اين قضيه است .
داستانى که دل حسين بن على را خون کرده , اين قضيه است .
اگر مى خواهيم به خودمان ارزش بدهيم , اگر مى خواهيم به عزادارى حسين بن على ارزش بدهيم , بايد فکر کنيم که اگر حسين بن على امروز بود و خودش مى گفت براى من عزادارى کنيد , مى گفت چه شعارى بدهيد ؟ آي ا مى گفت بخوانيد[ : ( نوجوان اکبر من] ( يا مى گفت بگوئيد[ : ( زينب مضطرم الوداع , الوداع ] ( , چيزهايى که من ( امام حسين ) در عمرم هرگز به اينجور شعارهاى پست و کثيف ذلت آور تن ندادم و يک کلمه از اين حرفها نگفتم ؟ ! اگر حسين بن على بود مى گفت اگر مى خواهى براى من عزادارى کنى , براى من سينه و زنجير بزنى , شعار امروز تو بايد فلسطين باشد . شمر امروز موشه دايان است . شمر هزار و سيصد سال پيش مرد , شمر امروز را بشناس . امروز بايد در و ديوار اين شهر با شعار فلسطين تکان مى خورد . هى دروغ در مغز ما کردند که آقا اين يک مسئله داخلى است . مربوط به عرب و اسرائيل است .
باز به قول عبدالرحمن فرامرزى : اگر مال اينهاست و مذهبى نيست , چرا يهوديان ديگر دنيا مرتب براى اينها پول مى فرستند ؟ ما چه جوابى در مقابل اسلام و پيغمبر خدا داريم ؟ آيا چند روز پيش در روزنامه نخوانديد که در سال گذشته يهوديان ساير نقاط دنيا , نه يهوديانى که فعلا شناسنامه اسرائيلى دارند , پانصد ميليون دلار براى اينها فرستادند که با اين پولها فانتوم بخرند , بمب بريزند بر سر مسلمانان .
شنيده ام يهوديان ايران خودمان در سال گذشته معادل پول دو فانتوم فرستادند . سى و شش ميليون دلار پول از يهوديان ايران خودمان براى آنها به عنوان کمک رفت . و من آن يهوديها را به عنوان اينکه يهودى هستند , ملامت نمى کنم , ما خودمان را بايد ملامت کنيم , او به همکيشش کمک کرده است , با کمال افتخار پول مى فرستد , رسيدش هم از موشه دايان مىآيد و آن را در بازار هم نشان مى دهد , مى گويد بيا رسيدش را ببين . مگر همين دو سه شب پيش ننوشتند ( من بريده اش را از[ ( اطلاعات] ( دارم ) که الان فقط يهوديان مقيم امريکا روزى يک ميليون دلار به اسرائيل کمک مى کنند ؟ ! آنوقت تلاش ما مسلمين در اين زمينه چه بوده است ؟ به خدا خجالت دارد ما خودمان را مسلمان بدانيم , خودمان را شيعه على بن ابى طالب بخوانيم .
اصلا من بايد بگويم بعد از اين داستانى را که ما از على بن ابى طالب نقل مى کنيم , حرام است که ديگر در منابر نقل کنيم که : روزى على بن ابى طالب شنيد دشمن به کشور اسلامى حمله کرده است , و هذا اخو غامد و قد وردت خيله الانبار . بعد فرمود : شنيده ام زينت يک زن مسلمان يا زنى که در حمايت مسلمانان است را گرفته اند . شنيده ام دشمن , سرزمين مسلمين را غارت کرده است , مردانشان را کشته است , اسير کرده است , متعرض زنان آنها شده است , زيورها را از گوش و دست زنها جدا کرده است . بعد همين على بن ابى طالب که ما اظهار تشيع او را مى کنيم و نسبت به او حساسيتهاى بى معنى و دروغين نشان مى دهيم گفت : فلو ان امرءا مسلمامات من بعد هذا اسفا ما کان به ملوما بل کان به عندى جديرا . اگر يک مرد مسلمان با شنيدن اين خبر دق کند و بميرد سزاوار است و مورد ملامت نيست .
آيا ما وظيفه نداريم که کمک مالى به آنها بکنيم ؟ آيا اينها مسلمان نيستند , عزيزان ندارند ؟ آيا اينها براى حق مشروع بشرى قيام نمى کنند ؟ کيست که امروز منکر شود که فلسطينيهاى آواره حق بازگشت به وطن خود را ندارند ؟ من در سفر مکه بعضى از اينها را ديدم . يک جوانهائى ! فقط مى گفتند : دماء الشهداء , ما اميدمان فقط به خون شهدايمان است . افرادى در ميان آنها هستند که والله براى لباسشان محتاجند و برهنه مى جنگند . اگر هفتصد ميليون جمعيت مسلمان دنيا , هر فرد روزى يک ريال بدهد , در سال نزديک به سيصد ميليارد دلار مى شود . اگر فقط مردم ايران که بيست و پنج ميليون نفر هستيم و نود و هشت درصد ما مسلمان است , هر فرد روزى يک ريال به فلسطينيها کمک کند , در سال حدود نود ميليون تومان مى شود . اگر يک عشر مسلمانان هم هر کس روزى يک ريال کمک کند در سال نه ميليون تومان مى شود . فضل الله المجاهدين باموالهم و انفسهم .
الذين آمنوا و هاجروا و جاهدوا فى سبيل الله باموالهم و انفسهم .
به وسيله مال که مى توانيم کمک کنيم . والله اين انفاق واجب است , مثل نماز خواندن و روزه گرفتن واجب است . اولين سئوالى که بعد از مردن از ما مى کنند همين است که در زمينه همبستگى اسلامى چه کرديد ؟ پيغمبر فرمود : من سمع مسلما ينادى ياللمسلمين فلم يجبه فليس بمسلم هر کس بشنود صداى مسلمانى را که فرياد مى کند ياللمسلمين مسلمانان به فرياد من برسيد , و او را کمک نکند , ديگر مسلمان نيست , من او را مسلمان نمى دا نم . چه مانعى دارد که ما براى اينها حساب باز کنيم ؟ چه مانعى دارد که مقدار کمى از درآمد خودمان را اختصاص به اينها بدهيم ؟ چرا يهوديان دنيا حتى يهوديان ايران کمک بکنند و ملتهاى ديگر آنها را تحسين کنند , بارک الله بگويند , ملت بيدار بگويند : ولى ما نکنيم ؟ مردم بيدار آن مردمى هستند که فرصت شناس باشند , دردشناس باشند , حقايق شناس باشند .
من وظيفه خودم را عمل کردم . وظيفه من فقط گفتن بود و خدا مى داند جز تحت فشار وجدان و وظيفه خودم چيز ديگرى نبود . اين کمک مالى را وظيفه شما مى دانم . و وظيفه خودم و هر خطيب و واعظى مى دانم که اين را بگويد , بر هر خطيب و واعظى من واجب مى دانم که چنين حرفى را بزند . مراجع تقليد بزرگى مثل آيت الله حکيم و ديگران رسما فتوى داده اند که کسى که در آنجا کشته مى شود , اگر نماز هم نخواند شهيد در راه خداست ....

http://www.shareh.com/occasions/hossein/hamasa/mot20.htm

اين پيغام تا به حال يک بار و توسط غريب آشنا در تاريخ چهارشنبه 04 آبان 1384، ساعت 11:28 ويرايش شده است.

1
1
0
wp.arkآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 05 مهر 1382
مجموع ارسالها: 431
جنسيت: نامشخص
ارسال پنجشنبه 21 آبان 1383، ساعت 15:19
 4 سال پيش

"کان الناس امه واحده فبعث الله النبيين مبشرين ومنذرين وانزل معهم الکتاب والميزان ليحکم الناس بالقسط.."

"سبحان الذي اسري بعبده ليلا من المسجد الحرام الي المسجد الاقصي الذي بارکنا حوله لنريه من اياتنا."

"لا يحب الله الجهر بالسوء الا من ظلم."

اي کاش مسلمانان عالم همان امت واحده اي بودند که قرآن کريم و پيامبر اسلام آن را مطرح کرده اند. ما مسلمانان اگر متحد بوديم با دست خالي هم مي توانستيم اسراييلي هاي ظالم و ديگر ظالمان عالم را سر جاي خود بنشانيم. چه برسد به اينکه بيشتر نفت دنيا هم دست مسلمانان است. ودر صورت انسانيت داشتن و ترسو نبودن اين دولت هاي عربي تنها وتنها با همين تحريم نفتي هم مي شد خيلي کارها کرد. اما چه مي شود کرد وقتي مسلمانان بزرگترين سرمايه خود يعني اتحاد را از دست داده اند و هر کس تنها به خود مي انديشد. نه آمريکا و نه اسراييل هيچ کدام بزرگترين خطر نيستند بلکه بزرگترين خطر و دشمن همين عدم اتحاد امت اسلام است. اي کاش بشريت مي توانست عدالتي همچون عدالت علي را امروز تجربه کند.

به اميد برپايي عدالت و انسانيت بر روي زمين.

و سيعلم الذين ظلموا اي منقلب ينقلبون.

بر سر در معبد علم نام مذهب را نگاشته اند.
آلبرت آينشتاين
wp.ark

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

ارسال پنجشنبه 21 آبان 1383، ساعت 21:14
 4 سال پيش

کوچکترين کاري که ما مي تونيم براي اين ملت مظلوم انجام بديم اينه که حمايت معنويمون رو از اونها نشون بديم و در برنامه هايي که براي حمايت از اونها برگزار مي شه، از جمله راهپيمايي روز جهاني قدس، شرکت کنيم. مسلماً اين کافي نيست و ما بايد به هر روشي که مي تونيم از جمله با جان و مالمون اونها رو پشتيباني کنيم. اين وطيفه ماست و اگه اين کار رو انجام نديم، در انجام وظيفه کوتاهي کرديم و در پيشگاه خداوند متعال هيچ بهانه اي نخواهيم داشت. اگه به فرياد مدد خواهي مسلمانان آوار و رنج کشيده فلسطيني پاسخ نديم، به گفته پيامبر (ص) مسلمان نيستيم.

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

ارسال پنجشنبه 27 مهر 1385، ساعت 2:31
 2 سال و 1 ماه پيش

چند دقيقه، فقط چند دقيقه فكر كنيم و يه جواب، توجيه يا بهانه يا هر چيز ديگه اي گير بياريم كه فرداي قيامت در بارگاه عدل الهي در مورد وظيفه مون نسبت به مظلومان فلسطين به خدا تحويل بديم...

1
1
0
سياسفيدآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385
مجموع ارسالها: 2877
اعتبار کسب شده: 3998
ارسال جمعه 28 مهر 1385، ساعت 12:33
 2 سال و 1 ماه پيش

دانشمند يهودي: اسرائيل دوام نمي آورد

خبرگزاري انتخاب : يكي از دانشمندان يهودي برنده جايزه نوبل اعلام كرد: اسرائيل براي طولاني مدت دوام نخواهد آورد.

به گزارش روزنامه صهيونيستي هاآرتص، پروفسور «ايسرائيل اومان» برنده جايزه نوبل اقتصاد با ابراز ترديد درباره وجود اسرائيل در طولاني مدت گفت: شمار بسياري از يهوديان نمي دادند چرا در اسرائيل هستند و ما در اين منطقه باقي نخواهيم ماند، زيرا نمي دانيم چرا در آن بسر مي بريم و اسرائيل مكان مناسبي براي سكونت نيست.

«اومان» كه در دانشكده يهودا و سامره (كرانه باختري) در شهرك اشغالي «اريئيل» در استان «سلفيت» (در عمق كرانه باختري) سخن مي گفت، از مقامهاي صهيونيستي به خاطر برنامه تخليه شهركهاي صهيونيستي نشين در نواره غزه بشدت انتقاد و از اين برنامه به خطايي اخلاقي و تاكتيكي ياد كرد.

وي افزود اين امر پيامي اشتباه به فلسطينيان داد و يكي از عواملي بود كه به جنگ در لبنان انجاميد.

اين دانشمند يهودي در ادامه گفت: ضعف و خستگي از دلايل ديگر جنگ لبنان بود و اين خستگي در دولت اسرائيل به مرگ خواهد انجاميد.

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

ارسال چهارشنبه 11 مهر 1386، ساعت 22:30