| نویسنده |
پیغام |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 3074 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
شنبه 14 بهمن 1385، ساعت 23:15 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
| سراب نوشته بود: |
| احمدی نژاد اعتباری تو هیچ جای جهان نداره و اعتباری که خاتمی برای "رئیس جمهور ایران" تو جهان به وجود آورده بود رو لگدمال کرد. |
بهتره برای بحث سیاسی بریم تو تالار سیاست، ولی دلم میخواد یک چیزی رو بگم:
دکتر حمیدرضا نمازی، مدرس فلسفه گفته بود:
«ما که هنوز گفتگوی با همدیگر [بین احزاب داخل کشور] را یاد نگرفتهایم، میرویم و بحث «گفتگوی تمدنها را مطرح میکنیم»...
* نقل به مضمون بود از یکی از درسهای ایشون تحت عنوان «فلسفهی زیستن».
** ایشون نه یک کم، بلکه کلاً احمدینژادی نیستن. این حرفشون هم مال چند سال پیشه. |
|
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2367 اعتبار کسب شده: 3190 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 15 بهمن 1385، ساعت 4:44 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
| h15n نوشته بود: |
| احمدی نژاد اعتباری تو هیچ جای جهان نداره و اعتباری که خاتمی برای "رئیس جمهور ایران" تو جهان به وجود آورده بود رو لگدمال کرد. |
بهتره برای بحث سیاسی بریم تو تالار سیاست، ولی دلم میخواد یک چیزی رو بگم:
دکتر حمیدرضا نمازی، مدرس فلسفه گفته بود:
«ما که هنوز گفتگوی با همدیگر [بین احزاب داخل کشور] را یاد نگرفتهایم، میرویم و بحث «گفتگوی تمدنها را مطرح میکنیم»...
* نقل به مضمون بود از یکی از درسهای ایشون تحت عنوان «فلسفهی زیستن».
** ایشون نه یک کم، بلکه کلاً احمدینژادی نیستن. این حرفشون هم مال چند سال پیشه. |
حرف زیبایی زده و توش هیچ شکی نیست ولی من ندیدم ایشون بگن که باید گفتگو با تمدن ها رو تعطیل کنیم و با همه سر جنگ داشته باشیم! |
_________________ I Am SO Cute!!! 
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4995 اعتبار کسب شده: 8320 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 15 بهمن 1385، ساعت 4:51 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
...با همه سر جنگ داشته باشیم!  |
ترجمه سر جنگ نداشتن لطفا؟ |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2367 اعتبار کسب شده: 3190 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 15 بهمن 1385، ساعت 5:07 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4995 اعتبار کسب شده: 8320 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 15 بهمن 1385، ساعت 5:17 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 15 بهمن 1385، ساعت 5:20 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
يه چيزي که يادم رفت بگم اين بود که تو اينهمه سرت رو ميکوبي به ديوار، مشکلي برات ايجاد نميشه؟ |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 15 بهمن 1385، ساعت 5:30 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 15 بهمن 1385، ساعت 17:34 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 15 بهمن 1385، ساعت 21:31 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
در مورد اون دریای عمان من بهت جواب دادم و گفتم که آره حاضرم پنجاه هزار تومن بدم.
ولی قبول دارم که بیشترمون منافع فردیمون رو کاملا به منافع کشورمون ترجیح میدیم و حالا پنجاه هزار تومن که چیزی نیست ولی بعضیهامون همون رو هم راضی نمیشیم بدیم.
من هم کاملا مخالف کنار کشیدن از موضوع انرژی صلح آمیزم.ولی اولا من و شما نمیدونیم آیا واقعا صلح آمیزه یا نه و ثانیا برای مذاکره کردن با یه سری کشور پیشرفته سر این موضوع ؛ رئیس سابق سازمان صدا و سیما (که به همونجا هم گند زده بود) اصلا فرد مناسبی نیست!
اگه خاتمی یا همون گروه قبلی مذاکرات رو ادامه میدادن صد در صد وضعیت مذاکرات از این بهتر بود. |
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 15 بهمن 1385، ساعت 21:55 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
 |
دوشنبه 16 بهمن 1385، ساعت 1:40 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
خیلی خوب؛
حالا هر چی من بگم و هر چی تو بگی عقیده هیچ کدوم عوض نمیشه پس بی خیال!
امیدوارم با این روشی که کشورمون (خودمون رو میگم نه خاتمی یا احمدی نژاد) داره پیش میره آخر مجبور نشیم بطری نوشابه خانواده بکنیم پامون!
BYE |
|
|
|
|
|
 |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2164 اعتبار کسب شده: 3344 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
دوشنبه 16 بهمن 1385، ساعت 9:47 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
بي ستاره  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 24 دي 1385 مجموع ارسالها: 250 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: دزفول جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 16 بهمن 1385، ساعت 13:05 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
از دوره حضور پرتغالي ها ببينين اگه دولتمردان! با خارجيها همسو بودن چي به سر اين مملکت اومده ،اگه هم تو روشون واسادن که خودتون بهتر مي دونين ولي يه جايي بايد محکم تو روشون واسيم البته با سياست .به اونا چه مربوطه که ما تو مملکتمون چي کار مي کنيم ؟ مثلا همين مسئله هسته اي که ديگه لوث شده ما چه خودمون بهش رسيده باشيم چه دزديده باشيم ،اونقد شعور داريم که بدونيم بايد باهاش چيکار کنيم پس به اونا ربطي نداره.تو عالم سياست آدم بايد قلدر باشه وگرنه حقش پايمال ميشه .
حالا احمدي نژاد هم خداييش داره کار ميکنه البه بعضي از سياستاشو قبول ندارم ولي ،الان اگه کوتاه بياد ديگه نميتونيم جبرانش بکنيم چون 100 سال ديگه مردم ميگن يه رئيس جمهور بي عرضه بود که کوتاه اومد و مردم هم هيچ تکوني نخوردن! |
_________________ حکمت خدا پيچيدست 
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
 |
دوشنبه 16 بهمن 1385، ساعت 17:18 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
اگه یه کم خودتو بذاری جای اونها ممکنه یه کم بهشون حق بدی نگران باشن!
وقتی یه کشوری مثل ایران که هر روز پرچم یه کشور رو آتیش میزنن با این مدل سیاست ها اگه سلاح هسته ای داشته باشه اونوقت یه روز باهاش آمریکا رو میزنه ؛ فردا اسرائیل بعدش انگلیس و... همینجوری برو تا برسی به بورکینافاسو |
|
|
|
|
|
 |
بي ستاره  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 24 دي 1385 مجموع ارسالها: 250 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: دزفول جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 16 بهمن 1385، ساعت 18:11 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
اگه یه کم خودتو بذاری جای اونها ممکنه یه کم بهشون حق بدی نگران باشن!
وقتی یه کشوری مثل ایران که هر روز پرچم یه کشور رو آتیش میزنن با این مدل سیاست ها اگه سلاح هسته ای داشته باشه اونوقت یه روز باهاش آمریکا رو میزنه ؛ فردا اسرائیل بعدش انگلیس و... همینجوری برو تا برسی به بورکینافاسو  |
اگه کشوري بخواد بجنگه به خيلي عوامل بستگي داره، مثلا تا مردم نخوان بجنگن که کشور وارد جنگ نمي شه!!!مردم هم من و شما هستيم که با جنگ مخالفيم.در ضمن الان کشورها با نمايش قدرت مي جنگن، شما يه جوري ميگين امريکا انگار ميگين قبرس که کاري به کسي نداره!
اطرافتونو خوب نگاه کنين مي بينين که ايران از هر طرف در محاصره امريکاس.تازه تا حالا کم نياورده که اينجوره ،اگه کم بياره که ديگه...
مطمئن باشين که ايران جنگ رو شروع نمي کنه ولي طرف مقابل ايران از آينده خودش مي ترسه آخه با ايران هسته اي نمي تونه بجنگه.
در ضمن امريکا نيازي به طرفداري نداره چون خودش بحد کافي قلدر هست. |
_________________ حکمت خدا پيچيدست 
|
|
|
|
|
 |
|
|