صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

3
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
اميرحسينآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384
مجموع ارسالها: 1617
اعتبار کسب شده: 3074
جنسيت: مرد
ارسال شنبه 14 بهمن 1385، ساعت 23:15
 1 سال و 8 ماه پيش

سراب نوشته بود:
احمدی نژاد اعتباری تو هیچ جای جهان نداره و اعتباری که خاتمی برای "رئیس جمهور ایران" تو جهان به وجود آورده بود رو لگدمال کرد.

بهتره برای بحث سیاسی بریم تو تالار سیاست، ولی دلم می‌خواد یک چیزی رو بگم:
دکتر حمیدرضا نمازی، مدرس فلسفه گفته بود:
«ما که هنوز گفتگوی با همدیگر [بین احزاب داخل کشور] را یاد نگرفته‌ایم، می‌رویم و بحث «گفتگوی تمدن‌ها را مطرح می‌کنیم»...

* نقل به مضمون بود از یکی از درس‌های ایشون تحت عنوان «فلسفه‌ی زیستن».
** ایشون نه یک کم، بلکه کلاً احمدی‌نژادی نیستن. این حرفشون هم مال چند سال پیشه.

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
سرابآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385
مجموع ارسالها: 2367
اعتبار کسب شده: 3190
ارسال يکشنبه 15 بهمن 1385، ساعت 4:44
 1 سال و 8 ماه پيش

h15n نوشته بود:
سراب نوشته بود:
احمدی نژاد اعتباری تو هیچ جای جهان نداره و اعتباری که خاتمی برای "رئیس جمهور ایران" تو جهان به وجود آورده بود رو لگدمال کرد.

بهتره برای بحث سیاسی بریم تو تالار سیاست، ولی دلم می‌خواد یک چیزی رو بگم:
دکتر حمیدرضا نمازی، مدرس فلسفه گفته بود:
«ما که هنوز گفتگوی با همدیگر [بین احزاب داخل کشور] را یاد نگرفته‌ایم، می‌رویم و بحث «گفتگوی تمدن‌ها را مطرح می‌کنیم»...

* نقل به مضمون بود از یکی از درس‌های ایشون تحت عنوان «فلسفه‌ی زیستن».
** ایشون نه یک کم، بلکه کلاً احمدی‌نژادی نیستن. این حرفشون هم مال چند سال پیشه.

حرف زیبایی زده و توش هیچ شکی نیست ولی من ندیدم ایشون بگن که باید گفتگو با تمدن ها رو تعطیل کنیم و با همه سر جنگ داشته باشیم! Shame on you

1
1
0
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 4995
اعتبار کسب شده: 8320
ارسال يکشنبه 15 بهمن 1385، ساعت 4:51
 1 سال و 8 ماه پيش

سراب نوشته بود:
...با همه سر جنگ داشته باشیم! Shame on you

ترجمه سر جنگ نداشتن لطفا؟

1
1
0
سرابآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال يکشنبه 15 بهمن 1385، ساعت 5:07
 1 سال و 8 ماه پيش

احسان نوشته بود:
سراب نوشته بود:

من ترجمه سر جنگ داشتن رو براتون میگم ، شما خودتون ترجمه سر جنگ نداشتن رو بدست بیارید (1نمره)
سرجنگ داشتن یعنی هر هفته تو نماز جمعه تا امام جمعه یه چیزی میگه داد بزنیم مرگ بر آمریکا ؛ مرگ بر اسرائیل ؛ مرگ بر ارو گوئه ؛ مرگ بر ژاپن ؛ مرگ بر مالدیو و.... و هر هفته هم یه کشور بهش اضافه میکنیم!
سرجنگ داشتن یعنی هر وقت راهپیمایی داریم به هر مناسبت که باشه یه بار کامیون پرچم بیاریم و همشو آتیش بزنیم کاری هم نداشته باشیم مال کجاست! شما خودت بگو اگه بگن پرچم ایران رو تو فلان کشور آتیش بزنن چه احساسی بهت دست میده؟؟!
پرچم یه کشور به عنوان نماد ملت و بعد دولت یه کشوره و آتیش زدنش یعنی دهن کجی به ملت و بعد دولت یه کشور. Brick wall Brick wall
سرجنگ داشتن یعنی سر هر میدون (مثلا ستاد خودمون) و تو هر گذرگاه (ورودی دانشگاه شیراز) پرچم یه کشور رو کشیده باشیم و با افتخار از روش رد بشیم...
بازم بگم؟؟؟ Brick wall Brick wall Brick wall

1
1
0
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال يکشنبه 15 بهمن 1385، ساعت 5:17
 1 سال و 8 ماه پيش

سراب نوشته بود:
احسان نوشته بود:
سراب نوشته بود:

من ترجمه سر جنگ داشتن رو براتون میگم ، شما خودتون ترجمه سر جنگ نداشتن رو بدست بیارید (1نمره)
سرجنگ داشتن یعنی هر هفته تو نماز جمعه تا امام جمعه یه چیزی میگه داد بزنیم مرگ بر آمریکا ؛ مرگ بر اسرائیل ؛ مرگ بر ارو گوئه ؛ مرگ بر ژاپن ؛ مرگ بر مالدیو و.... و هر هفته هم یه کشور بهش اضافه میکنیم!
سرجنگ داشتن یعنی هر وقت راهپیمایی داریم به هر مناسبت که باشه یه بار کامیون پرچم بیاریم و همشو آتیش بزنیم کاری هم نداشته باشیم مال کجاست! شما خودت بگو اگه بگن پرچم ایران رو تو فلان کشور آتیش بزنن چه احساسی بهت دست میده؟؟!
پرچم یه کشور به عنوان نماد ملت و بعد دولت یه کشوره و آتیش زدنش یعنی دهن کجی به ملت و بعد دولت یه کشور. Brick wall Brick wall
سرجنگ داشتن یعنی سر هر میدون (مثلا ستاد خودمون) و تو هر گذرگاه (ورودی دانشگاه شیراز) پرچم یه کشور رو کشیده باشیم و با افتخار از روش رد بشیم...
بازم بگم؟؟؟ Brick wall Brick wall Brick wall

آهان! ترسوندي منو! به اطلاعاتم شک کرده بودم! خب از اول ميگفتي ربطي به احمدي نژاد نداره و از همون اول انقلاب تا حالا بوده! اشتباها فکر کردم حرفت ربطي به احمدي نژاد داره! ببخشيد!

1
1
0
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال يکشنبه 15 بهمن 1385، ساعت 5:20
 1 سال و 8 ماه پيش

يه چيزي که يادم رفت بگم اين بود که تو اينهمه سرت رو ميکوبي به ديوار، مشکلي برات ايجاد نميشه؟ Think Wink

1
1
0
سرابآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال يکشنبه 15 بهمن 1385، ساعت 5:30
 1 سال و 8 ماه پيش

احسان نوشته بود:
يه چيزي که يادم رفت بگم اين بود که تو اينهمه سرت رو ميکوبي به ديوار، مشکلي برات ايجاد نميشه؟ Think Wink

چرا اتفاقا!!! برای همینه که الآن دارم بحث سیاسی میکنم Wink
احسان جان؛ آدم نباید صد در صد مخالف یه نفر باشه و اگه کار خوبی هم کرد سعی کنه اون کارو بد نشون بده.
مثلا یکی از کارهای خوب احمدی نژاد اینه که تو سفر های استانیش مردم رو با وعده هاش به زندگی امیدوار میکنه(هر چند برای مدتی کوتاه!)
در مورد اون کارها هم باید بگم هر کی اون کارها رو نهی نکنه یعنی باهاش موافقه.چون خاتمی نهی میکرد و احمدی نژاد نمیکنه میشه نتیجه گرفت که اونهایی که گفتم به احمدی نژاد هم ربط داره.
قبول داری که اونایی که گفتم جنگ طلبی بود؟؟ Whistle Whistle Whistle

1
1
0
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال يکشنبه 15 بهمن 1385، ساعت 17:34
 1 سال و 8 ماه پيش

سراب نوشته بود:
احسان نوشته بود:

چرا اتفاقا!!! برای همینه که الآن دارم بحث سیاسی میکنم Wink
احسان جان؛ آدم نباید صد در صد مخالف یه نفر باشه و اگه کار خوبی هم کرد سعی کنه اون کارو بد نشون بده.
مثلا یکی از کارهای خوب احمدی نژاد اینه که تو سفر های استانیش مردم رو با وعده هاش به زندگی امیدوار میکنه(هر چند برای مدتی کوتاه!)
در مورد اون کارها هم باید بگم هر کی اون کارها رو نهی نکنه یعنی باهاش موافقه.چون خاتمی نهی میکرد و احمدی نژاد نمیکنه میشه نتیجه گرفت که اونهایی که گفتم به احمدی نژاد هم ربط داره.
قبول داری که اونایی که گفتم جنگ طلبی بود؟؟ Whistle Whistle Whistle

کاملا درسته. شکي نيست که خاتمي مرد صلح طلبي بود احمدي نژاد يک انقلابيه. به علاوه شکي نيست که رفتارهاي انقلابي نظير اونائي که گفتي اصلا درست نيستند. تا اينجا کاملا حق با تو هست. اما بعد از اينش ديگه حق با تو نيست! در بحث تغيير اسم درياي عمان پرسيدم که آيا کسي حاضره براي آبرو و شرفش (از اون چند نفري که نظر به تغيير اسم داده بودن) متحمل هزينه هم بشه؟ که البته کسي جواب نداد. من شعار "مرگ" رو قبول ندارم، اما انفعال خاتمي رو هم اصلا نميتونم بپذيرم. به عنوان مثال وقتي توي کتابهاي تاريخ از عهدنامه گلستان و ترکمنچاي و حتي شکست چالدران ميخوني، وقتي درمورد قراردادهاي ننگين نفتي و ... ميخوني، .... ممکنه خيلي ناراحت يا عصباني بشي، اما شک نکن که آيندگان هم در مورد معاهداتي مثل پاريس، همين احساس رو خواهند داشت. مطمئن باش بيشتر از فحشي که من و شما به شاهاي قاجار ميديم، اونا هم به ما ميدن. براي اينکه عرضه رسيدن به چيزايي رو نداشتيم که بايد بهش ميرسيديم. اگه فکر ميکني به فرض عقب نشستن احمدي نژاد از مثلا انرژي هسته اي، ما ميشيم آلمان، سخت اشتباه ميکني! مطمئن باش در اون صورت مسائل ديگه اي هست که به ما گير بدن. هر چي عقب بشيني، اونا هم يکي ميان جلو! نهايتش ميشه همون داستان کاپيتالاسيون که خودت بهتر از من داستانش رو ميدوني! ارزش يک سگ آمريکائي، بيشتر از شاه ايران ميشه! همه کشورهايي که پيشرفت کردند، متحمل سختيهاي زيادي شدند. رابطه چين هنوز هم با آمريکا ملتهبه. هنوز هم مالزي عضو پيشرو کشورهاي غيرمتعهده... خيلي چيزاي ديگه هم هست که بنويسم، ولي ترجيح ميدم فعلا تا همينجا بيشتر ننويسم.

1
1
0
سرابآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال يکشنبه 15 بهمن 1385، ساعت 21:31
 1 سال و 8 ماه پيش

در مورد اون دریای عمان من بهت جواب دادم و گفتم که آره حاضرم پنجاه هزار تومن بدم.
ولی قبول دارم که بیشترمون منافع فردیمون رو کاملا به منافع کشورمون ترجیح میدیم Confused و حالا پنجاه هزار تومن که چیزی نیست ولی بعضیهامون همون رو هم راضی نمیشیم بدیم.
من هم کاملا مخالف کنار کشیدن از موضوع انرژی صلح آمیزم.ولی اولا من و شما نمیدونیم آیا واقعا صلح آمیزه یا نه و ثانیا برای مذاکره کردن با یه سری کشور پیشرفته سر این موضوع ؛ رئیس سابق سازمان صدا و سیما (که به همونجا هم گند زده بود) اصلا فرد مناسبی نیست!
اگه خاتمی یا همون گروه قبلی مذاکرات رو ادامه میدادن صد در صد وضعیت مذاکرات از این بهتر بود. Wink

1
1
0
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال يکشنبه 15 بهمن 1385، ساعت 21:55
 1 سال و 8 ماه پيش

سراب نوشته بود:
...
اگه خاتمی یا همون گروه قبلی مذاکرات رو ادامه میدادن صد در صد وضعیت مذاکرات از این بهتر بود. Wink

Laughing Laughing Laughing

حالا جون هر کي ميپرستي يه درصد تخفيف بده! چه طوري با تعليق مثلا 15 ساله تمام فعاليتهاي هسته اي (حتي تا سطح رشته هاي دانشگاهي) الان وضعيت ما بهتر از اين بود؟؟؟ Think
ميخواستم اين موضوع رو منتقل کنم تو تالار سياست، ولي به نظر ميرسه تالار شماره 33 جاي بهتري باشه! Wink

___
يه طوري ميگي رئيس سابق صدا و سيما که اگر کسي ندونه فکر ميکنه حسن روحاني تحفه اي هست! با روشي که حسن روحاني جلو ميرفت، حتي من هم ميتونم مذاکرات رو به نتيجه برسونم! هر چي طرفهاي اروپائي و آمريکائي گفتند ميگيم چشم! آقاي روحاني اگه راست ميگه بهتره مفاد عهدنامه پاريس يا گلستان رو منتشر کنه! قول ميدم ناصر الدين شاه و مظفرالدين شاه روسفيد بشن!

1
1
0
سرابآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال دوشنبه 16 بهمن 1385، ساعت 1:40
 1 سال و 8 ماه پيش

خیلی خوب؛
حالا هر چی من بگم و هر چی تو بگی عقیده هیچ کدوم عوض نمیشه پس بی خیال!

امیدوارم با این روشی که کشورمون (خودمون رو میگم نه خاتمی یا احمدی نژاد) داره پیش میره آخر مجبور نشیم بطری نوشابه خانواده بکنیم پامون! Wink
BYE

1
1
0
Bayas Goolآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385
مجموع ارسالها: 2164
اعتبار کسب شده: 3344
جنسيت: زن
ارسال دوشنبه 16 بهمن 1385، ساعت 9:47
 1 سال و 8 ماه پيش

سراب نوشته بود:
خیلی خوب؛
حالا هر چی من بگم و هر چی تو بگی عقیده هیچ کدوم عوض نمیشه پس بی خیال!

امیدوارم با این روشی که کشورمون (خودمون رو میگم نه خاتمی یا احمدی نژاد) داره پیش میره آخر مجبور نشیم بطری نوشابه خانواده بکنیم پامون! Wink
BYE

Applause Applause Applause Applause Applause
با اين همه ثروت و ذخاير الهي
نگرانيه همه ملت همينه
چون جيب هيچ كدوم از اين مردان دولت به حول و قوه الهي پر نمي شه

احسان جان اميدوارم وقتي دولت آقاي احمدي نژاد به پايان رسيد
وضعيت طوري باشه كه هنوزم سر حرفت باشي و به احمدي نژاد پرستيت ادامه بدي
نه اينكه خودت بيايي و دونه دونه اين پست ها رو پاك كني و ... Mr. Green

1
1
0
بي ستارهآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 24 دي 1385
مجموع ارسالها: 250
اعتبار کسب شده: 3000
ارسال دوشنبه 16 بهمن 1385، ساعت 13:05
 1 سال و 8 ماه پيش

از دوره حضور پرتغالي ها ببينين اگه دولتمردان! با خارجيها همسو بودن چي به سر اين مملکت اومده ،اگه هم تو روشون واسادن که خودتون بهتر مي دونين ولي يه جايي بايد محکم تو روشون واسيم البته با سياست .به اونا چه مربوطه که ما تو مملکتمون چي کار مي کنيم ؟ مثلا همين مسئله هسته اي که ديگه لوث شده ما چه خودمون بهش رسيده باشيم چه دزديده باشيم ،اونقد شعور داريم که بدونيم بايد باهاش چيکار کنيم پس به اونا ربطي نداره.تو عالم سياست آدم بايد قلدر باشه وگرنه حقش پايمال ميشه .
حالا احمدي نژاد هم خداييش داره کار ميکنه البه بعضي از سياستاشو قبول ندارم ولي ،الان اگه کوتاه بياد ديگه نميتونيم جبرانش بکنيم چون 100 سال ديگه مردم ميگن يه رئيس جمهور بي عرضه بود که کوتاه اومد و مردم هم هيچ تکوني نخوردن!

1
1
0
سرابآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال دوشنبه 16 بهمن 1385، ساعت 17:18
 1 سال و 8 ماه پيش

اگه یه کم خودتو بذاری جای اونها ممکنه یه کم بهشون حق بدی نگران باشن!
وقتی یه کشوری مثل ایران که هر روز پرچم یه کشور رو آتیش میزنن با این مدل سیاست ها اگه سلاح هسته ای داشته باشه اونوقت یه روز باهاش آمریکا رو میزنه ؛ فردا اسرائیل بعدش انگلیس و... همینجوری برو تا برسی به بورکینافاسو Wink

1
1
0
بي ستارهآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 24 دي 1385
مجموع ارسالها: 250
اعتبار کسب شده: 3000
ارسال دوشنبه 16 بهمن 1385، ساعت 18:11
 1 سال و 8 ماه پيش

سراب نوشته بود:
اگه یه کم خودتو بذاری جای اونها ممکنه یه کم بهشون حق بدی نگران باشن!
وقتی یه کشوری مثل ایران که هر روز پرچم یه کشور رو آتیش میزنن با این مدل سیاست ها اگه سلاح هسته ای داشته باشه اونوقت یه روز باهاش آمریکا رو میزنه ؛ فردا اسرائیل بعدش انگلیس و... همینجوری برو تا برسی به بورکینافاسو Wink

اگه کشوري بخواد بجنگه به خيلي عوامل بستگي داره، مثلا تا مردم نخوان بجنگن که کشور وارد جنگ نمي شه!!!مردم هم من و شما هستيم که با جنگ مخالفيم.در ضمن الان کشورها با نمايش قدرت مي جنگن، شما يه جوري ميگين امريکا انگار ميگين قبرس که کاري به کسي نداره!
اطرافتونو خوب نگاه کنين مي بينين که ايران از هر طرف در محاصره امريکاس.تازه تا حالا کم نياورده که اينجوره ،اگه کم بياره که ديگه...
مطمئن باشين که ايران جنگ رو شروع نمي کنه ولي طرف مقابل ايران از آينده خودش مي ترسه آخه با ايران هسته اي نمي تونه بجنگه.
در ضمن امريکا نيازي به طرفداري نداره چون خودش بحد کافي قلدر هست. Wink

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است اخبار دولت احمدي نژاد
2
پاسخها: 319 بیننده: 13654 نویسنده: غريب آشنا
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است به احمدي نژاد راي ندهيد
3
پاسخها: 36 بیننده: 1522 نویسنده: تنها با تمام دردها
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است احمدي نژاد vs خاتمي..
1
پاسخها: 5 بیننده: 473 نویسنده: majidjon13