| نویسنده |
پیغام |
armoazn  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 22 تير 1384 مجموع ارسالها: 1276 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: قديم و شيراز جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 09 بهمن 1385، ساعت 15:29 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
در پي اقدامات اخير بعضي ازکشورهاي حوزه خليج فارس مبني بر تغيير نام خليج فارس به خليج عربي و همچنين نامگذاري يکي از دانشگاهي هاي عربي به اسم دانشکده خليج عربي چندي پيش جمعي از کاربران اينترنتي ايراني تصميم به تغيير نام درياي عمان به درياي ايرانيان شدند ... که ما نيز عضوي از کاربران اينترنتي هستيم و بهتر است که در اين نظر سنجي شرکت کنيم. |
|
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 09 بهمن 1385، ساعت 15:42 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
به نظر من تحريف به هر شكل و عنوان كار پسنديده اي نيست. فرقي نمي كنه خليج فارس رو به خليج عربي تبديل كنه يا درياي عمان رو به درياي ايرانيان. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
armoazn  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 22 تير 1384 مجموع ارسالها: 1276 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: قديم و شيراز جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 09 بهمن 1385، ساعت 17:20 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
البته حتي ممکنه در روابط ايران و عمان هم مشکلاتي ايجاد بشه ولي چيزي که هست اون ها احترامي براي اعتقادات و متعلقات ما قايل نيستن ! و گرنه با حرفت کاملا موافقم |
|
|
|
|
|
|
 |
حامد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 08 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 1240 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 09 بهمن 1385، ساعت 17:35 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
من هم راي مثبت مي دم.
اين آقايون فکر کردن ما دست روي دست مي ذاريم که عر غلطي خواستند بکنند! ولي ما نمي ذاريم!
درسته که نبايد ولي نبايد ديگه بسه! |
|
_________________ دلم از بي کسي بيچاره شد بيچاره تر بادا
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2368 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 09 بهمن 1385، ساعت 23:19 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
هر چند اگه اقیانوس هند رو بذاریم اقیانوس پارس من راضی ترم ولی خوب فعلا برای دست گرمی اسم این یکی رو عوض کنیم تا بعد |
_________________ I Am SO Cute!!! 
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 11 بهمن 1385، ساعت 0:27 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 11 بهمن 1385، ساعت 0:36 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 11 بهمن 1385، ساعت 0:40 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
فكر مي كنم پارس يا پرشيا مفهومش از لحاظ تاريخي گسترده تر از چيزي باشه كه الان بهش فارس گفته مي شه. |
من بیشتر منظورم شوخی بود، اما خوشحال میشم که توضیح بدین که به لحاظ تاریخی این واژه از کجا اومده و .... . فکر کنم قبلاً اسم ایران Persia بوده، نه؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
چهارشنبه 11 بهمن 1385، ساعت 2:36 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| h15n نوشته بود: |
| غريب آشنا نوشته بود: |
فكر مي كنم پارس يا پرشيا مفهومش از لحاظ تاريخي گسترده تر از چيزي باشه كه الان بهش فارس گفته مي شه. |
من بیشتر منظورم شوخی بود، اما خوشحال میشم که توضیح بدین که به لحاظ تاریخی این واژه از کجا اومده و .... . فکر کنم قبلاً اسم ایران Persia بوده، نه؟ |
بحث در مورد واژه "ايران" و "پرشيا" بحث خيلي مفصلي هست و نظرات مختلف و متضادي هم در موردش داده مي شه. الان سعي كردم بحث رو تو چند تا پاراگراف جمع كنم؛ ديدم اصلاً نمي شه و خيلي گسترده تر هست. به طور خيلي كلي اگه بخوايم در موردش صحبت كنيم، مردم سرزمين ما از زمان ساسانيان به بعد سرزمينشون رو "ايران" به معني "سرزمين آريايي ها" و خودشون رو "ايراني" خطاب مي كردن؛ اما تا سال 1935، نام رسمي ايران در مجامع بين المللي، "پرشيا" بوده. از اون سال به بعد حرف و حديثهايي در مورد تغيير اين نام به "ايران" پيش اومده كه طرفداران و مخالفان خاص خودش رو داشته. از اون سال به بعد در مجامع بين المللي در مورد استفاده از واژه هاي "ايران" و "پرشيا" دوگانگي بوجود اومده.
براي توضيحات مفصل تر مي تونين به مطالب زير مراجعه كنين:
ايران
امپراطوري ايران
بحث نام ايران |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2368 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 11 بهمن 1385، ساعت 2:41 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
نکته قابل ذکر دیگری در این مورد این است که حدود سال 2000 میلادی(دقیق نمیدونم) اتومبیلی با نام پرشیا در ایران مونتاژ شد که هم اکنون آن را پارس مینامند و در دو مدل معمولی و ELX عرضه میگردد که هیچ کدام مفت نمی ارزد |
_________________ I Am SO Cute!!! 
|
|
|
|
|
 |
armoazn  آخر آدم بيکار!
 |
چهارشنبه 11 بهمن 1385، ساعت 12:26 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
سعي کنيم که تمام نام هايي که در جهان نامانوس هست رو به نام هاي ايراني تغيير دهيم ....مثلا برج پيزا* رو به برج اشکنه* تغيير نام دهيم . يعني ميشه؟
|
|
|
|
 |
-faghatyedoost-  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 15 آبان 1385 مجموع ارسالها: 315 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تالار گفتمان سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 11 بهمن 1385، ساعت 12:53 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
برا من که فرقي نمي کنه
بزار بچه ها خوش باشن
|
|
|
|
|
 |
majidjon13  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2181 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 12 بهمن 1385، ساعت 14:11 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| سراب نوشته بود: |
نکته قابل ذکر دیگری در این مورد این است که حدود سال 2000 میلادی(دقیق نمیدونم) اتومبیلی با نام پرشیا در ایران مونتاژ شد که هم اکنون آن را پارس مینامند و در دو مدل معمولی و ELX عرضه میگردد که هیچ کدام مفت نمی ارزد  |
دروود
کاملا يادم مياد....زماني که پرشيا به بازار اومد.....حکومت اون زمان خيلي سريع اقدام
به عوض کردن نام اين خودرو از(پرشيا) به پارس کردند...و چندي بعد بيشتر ماشينهايي که با نام
پرشيا وجود داشتند...با پلاک پارس(روي صندق عقب) ديده شدند....در ضمن پرشيا ماشين
خوبيه.....يعني توي ماشينهايي که توي ايران تحريف شدند پرشيا از همه بهتره....قيمتش هم
از 405 بيشتره.....و در ضمن مثل 405 هم اقدام به خود سوزي نميکنه.... |
|
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
 |
پنجشنبه 12 بهمن 1385، ساعت 14:26 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
توهم توطئه!
اسم تجاری Persia قبلاً در خارج از ایران به ثبت رسیده بود. همین. |
|
|
|
|
|
|
 |
حامد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 08 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 1240 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 12 بهمن 1385، ساعت 15:44 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
بحث ما درياي ايرانيان بود!
خوب
من از امروز اين دريا رو درياي ايرانيان صدا مي زنم و هر جا که لازم بود از اين اسم استفاده مي کنم!
شما چي؟ |
|
_________________ دلم از بي کسي بيچاره شد بيچاره تر بادا
|
|
|
 |
|
|