صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
harvardآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382
مجموع ارسالها: 1595
اعتبار کسب شده: 3000
جنسيت: مرد
ارسال پنجشنبه 04 دي 1382، ساعت 19:25
 4 سال و 7 ماه پيش

بابا هزار گفتم همينجوري الکي اسم رديف نکنيد Shame on you Shame on you تا شنبه فکر کنيد بعد هدف مجله يادتان نرود ما بناست فرا بخشي عمل کنيم و همين زودي ها هم مجله را چاپ کنيم پس نام ما بايد معرف هدف ما باشد

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 4988
اعتبار کسب شده: 10191
ارسال پنجشنبه 04 دي 1382، ساعت 19:32
 4 سال و 7 ماه پيش

harward نوشته بود:
بابا هزار گفتم همينجوري الکي اسم رديف نکنيد Shame on you Shame on you تا شنبه فکر کنيد بعد هدف مجله يادتان نرود ما بناست فرا بخشي عمل کنيم و همين زودي ها هم مجله را چاپ کنيم پس نام ما بايد معرف هدف ما باشد

صداتو بيار پايين!!! Wink Wink

اصلا چه معني داره يه سال صفري صداشو بياره بالا!!!!! Wink Wink

1
1
0
اهوراآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 13 آبان 1382
مجموع ارسالها: 480
جنسيت: نامشخص
ارسال پنجشنبه 04 دي 1382، ساعت 19:34
 4 سال و 7 ماه پيش

غريب آشنا نوشته بود:
"تولد دوباره" چطوره؟ فکر مي کنم بخش ما چند ماهيه که دوباره متولد شده. انتشار اين مجله هم به خاطر همين تولد دوباره بخشمونه.

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ببخشيد Laughing نتونستم Laughing جلوي Laughing خندم Laughing رو بگيرم Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

1
1
0
اهوراآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 13 آبان 1382
مجموع ارسالها: 480
جنسيت: نامشخص
ارسال پنجشنبه 04 دي 1382، ساعت 19:38
 4 سال و 7 ماه پيش

harward نوشته بود:

اينطوري مي خواستي همدمي و ياري کني واسه ما؟ من که خيلي ترسيدم. Shocked Think Think Wink Laughing

1
1
0
harvardآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال پنجشنبه 04 دي 1382، ساعت 19:43
 4 سال و 7 ماه پيش

احسان نوشته بود:
harward نوشته بود:

صداتو بيار پايين!!! Wink Wink

اصلا چه معني داره يه سال صفري صداشو بياره بالا!!!!! Wink Wink

اولا آقا احسان من که صدام رو نبردم بالا فقط گفتم همينجوري الکي اسم رديف نکنيد دوما حالا ميخوام صدام رو ببرم بالا :ما بناست کنار هم دوستانه يه کار رو شروع کنيم اينکه بخواهيم از همين الان با هم مخالفت کنيم ما را به هيچ جا نميرسونه پس اگه اهل عمليد و بهتون بر ميخوره يه سال صفري بخواد بگه که شما مرد عمل نيستيد بسم الله
من قبل از اينکه بخواهم با شما عزيزان آشنا بشم در چند جلسه گروه مجله دانشکده ادبيات شرکت کردم يه چند بار هم مطلب بردم براي آوا اما حالا تصميم دارم توي يه جمع دوستانه مثل شما جدي کار کنم اميدوارم آقا احسان هم سعي نکنه کاري کنه که منصرف بشم Shame on you آخه حتما يادشه خودشم يه روز سال صفري بوده

1
1
0
harvardآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال پنجشنبه 04 دي 1382، ساعت 19:51
 4 سال و 7 ماه پيش

اهورا نوشته بود:
harward نوشته بود:

اينطوري مي خواستي همدمي و ياري کني واسه ما؟ من که خيلي ترسيدم. Shocked Think Think Wink Laughing

بابا حالا هي ما رو نکوبيد ديگه

اين پيغام تا به حال يک بار و توسط harvard در تاريخ پنجشنبه 04 دي 1382، ساعت 20:32 ويرايش شده است.

1
1
0
harvardآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال پنجشنبه 04 دي 1382، ساعت 19:54
 4 سال و 7 ماه پيش

اصلا ميدونيد چيه هر اسمي دلتون خواست بگذاريد اصلا مهم نيست بغدا ميبينيد خوب نيست عوضش ميکنيد ديگه Laughing Laughing Laughing Laughing

اين مطلب آخرين بار توسط harvard در پنجشنبه 04 دي 1382، ساعت 20:32 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است.

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

مجموع ارسالها: 5521
ارسال پنجشنبه 04 دي 1382، ساعت 19:58
 4 سال و 7 ماه پيش

harward نوشته بود:

اسم الکي چيه؟ نظرات بچه ها همچين هم الکي و بدون فکر نيست. مثلاً همين "تولد دوباره" چه اشکالي داره؟ ادبي که هست؛ عرفاني که هست؛ مذهبي که هست؛ قشنگ هم که هست.
"هيچ کس به ملکوت آسمانها نمي رسد مگر آن که دوباره متولد شود."

1
1
0
harvardآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال پنجشنبه 04 دي 1382، ساعت 20:01
 4 سال و 7 ماه پيش

آقا ما تسليم Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

1
1
0
harvardآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال پنجشنبه 04 دي 1382، ساعت 20:06
 4 سال و 7 ماه پيش

من که که ميگم الکي اسم رديف نکنيد منظورم اين نيست که اسم الکي است منظورم اين است که بهتر است اسم يک مجله که بناست به بيرون از اين بخش برود را به اين سرعت انتخاب نکنيم با اين حال من تسليم نزنيد ما رو ديگه Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

ارسال پنجشنبه 04 دي 1382، ساعت 20:18
 4 سال و 7 ماه پيش

اهورا نوشته بود:
غريب آشنا نوشته بود:
"تولد دوباره" چطوره؟ فکر مي کنم بخش ما چند ماهيه که دوباره متولد شده. انتشار اين مجله هم به خاطر همين تولد دوباره بخشمونه.

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ببخشيد Laughing نتونستم Laughing جلوي Laughing خندم Laughing رو بگيرم Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

بايد هم بخندي. تقصيري نداري. مثل ما چهار سال تو اين بخش نبودي که. نبودي ببيني بچه هاي يه ورودي چهار، پنج سال با هم سر يه کلاس مي نشستن و با هم درس مي خوندن و حتي به هم يه سلام خشک و خالي نمي کردن. نبودي ببيني بعد از چهار، پنج سال حتي اسم همديگه رو نمي دونستن. نبودي بشنوي که تو اين اردوي آخر، يکي از بچه هاي 78 براي اولين بار بوده که يکي از بچه هاي 77 رو مي ديده. حداقل اصلاً چهره اش رو به خاطر نمي آورده. نبودي اون موقعي که ما سال اول بوديم و حتي جرات نمي کرديم پامون رو تو اتاق PC بگذاريم. نبودي اون موقعي که حتي مسئولين دانشکده به بخش ما به خاطر فعاليت نکردن رسماً متلک مي گفتن. نبودي اون موقعي که بچه ها يکي يکي ميومدن تو بخش و مستقيم مي رفتن تو اتاق PC و چند ساعت بدون اين که به اطرافشون حتي يه نگاه بندازن پشت يه کاميپوتر مي نشستن و بعد هم سرشون رو مي نداختن پايين و مي رفتن. نبودي موقعي که .... اشکالي نداره. بخند. بايد هم بخندي.

اين پيغام تا به حال يک بار و توسط غريب آشنا در تاريخ پنجشنبه 04 دي 1382، ساعت 20:38 ويرايش شده است.

1
1
0
harvardآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال پنجشنبه 04 دي 1382، ساعت 20:25
 4 سال و 7 ماه پيش

بابا تو رو خدا بسه Pray Pray Pray Pray چرا امروز همه سر درد دلشون باز شده Crying or Very sad Crying or Very sad مگه ما دوست نيستيم Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

1
1
0
harvardآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال پنجشنبه 04 دي 1382، ساعت 20:30
 4 سال و 7 ماه پيش

من براي پايان دادن به اين ماجرا از ادمين ميخواهم چند پيغام بالا که باعث دلخوري دوستان شد را حذف کند

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

ارسال پنجشنبه 04 دي 1382، ساعت 20:37
 4 سال و 7 ماه پيش

harward نوشته بود:
من براي پايان دادن به اين ماجرا از ادمين ميخواهم چند پيغام بالا که باعث دلخوري دوستان شد را حذف کند

فکر نکنم کسي اين وسط دلخور شده باشه. يه بحثي بود که پيش اومد. اصلاً تالارهاي گفتمان واسه همين چيزهاست ديگه. قرار نيست همه نظرات و عقايدشون مثل هم باشه.

1
1
0
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

مجموع ارسالها: 4988
اعتبار کسب شده: 10191
ارسال جمعه 05 دي 1382، ساعت 15:38
 4 سال و 7 ماه پيش

هاروارد عزيز:
اين شکلکها رو گذاشتن براي رسوندن حالات خاص صحبت که با کلمات نميشه اونا رو بيان کرد!
وقتي آدم n تا شکلک Wink به کار ميبره، يعني "بابا دارم شوخي ميکنم!!"
يه چيزي توي ممالک متمدنه (از ما بهترون) وجود داره به اسم ظرفيت درک شوخي (معادل انگليسيشو الان يادم نيست)
آدم بايد اين ظرفيت رو داشته باشه. نه اينکه تا بهش گفتن "بالاي چيشت ابروه" داغ کنه و ...

نقل قول:
حالا ميخوام صدام رو ببرم بالا

به ما هم خيلي ها گفتن سال صفري! هنوز هم ميگن!! ولي من يادم نمياد هيچ وقت صدام رو بالا برده باشم که "مگه شما ها که سال بالايي هستيد چه گلي به سر بخشتون زديد!". از ما که گذشت ولي اميدوارم شما بتونيد گلي به سر بخش بزنيد.

نقل قول:
اميدوارم آقا احسان هم سعي نکنه کاري کنه که منصرف بشم

منصرف شدن يا نشدن شما ربطي به من نداره!
اما مطمئن باشيد نه من ميخوام، نه ميتونم و نه در موقعيتي هستم که بخوام کسي رو از گروه مجله منصرف کنم، اما شما هم بهتره يه کمي ظرفيت شوخيت رو زياد کني تا اگه کسي چيزي (حتي جدي) بهت گفت، سريعا کم نياري.

نقل قول:
بناست کنار هم دوستانه يه کار رو شروع کنيم اينکه بخواهيم از همين الان با هم مخالفت کنيم...

من که يادم نمياد مخالفتي کرده باشم!! Rolling Eyes Rolling Eyes

به هر حال اگه جمله من باعث ناراحتي شده معذرت ميخوام، چون اصلا قصد رنجوندن دوستان رو ندارم، ولي توصيه برادرانه ميکنم که با يه شوخي ساده اينقدر زود جوش نياريد!

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدید