| نویسنده |
پیغام |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3404 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 02 دي 1382، ساعت 12:39 |
|
 |
4 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
من شايد نتونم بيام. ولي ميخوام چند تا نکته رو يادآوري کنم:
- الان توي خوارزمي نشريه دانشجويي دف ميفروشند! توصيه ميکنم حتما يک نسخه بخريد. نه به خاطر مطالبش. به اين دليل که از اين کار دانشجويي حمايت کنيد. و از اونها که خيلي بيشتر از ما تجربه دارند، راهنمايي بگيريد.
- ميدونستيد دانشگاه پيام نور خرامه! چند روز پيش دومين نشريه اش رو افتتاح کرد؟ يعني ما از اونها کمتريم؟ |
|
_________________ گنجشک ها خوبند
گنجشک ها نازند
بر دامنم آنها
در حال پروازند...
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 02 دي 1382، ساعت 19:53 |
|
 |
4 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
دومين جلسه گروه مجله هم امروز عصر ساعت 5:30 در کلاس بخش تشکيل شد. تو اين جلسه در مورد ماهيت مجله صحبتهايي شد و تقسيم وظايف صورت گرفت. ايشالله از اين به بعد شنبه ها ساعت 8 صبح جلسات هفتگي گروه مجله در کلاس بخش تشکيل ميشه. دوستاني که علاقمند هستن، مي تونن در جلسات شرکت کنن. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 03 دي 1382، ساعت 18:53 |
|
 |
4 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
به نظرتون براي مجله بخش چه اسمي انتخاب بشه بهتره؟ از پيشنهادات همه شما دوستان استقبال مي کنيم. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3404 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 03 دي 1382، ساعت 21:01 |
|
 |
4 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
| به نظرتون براي مجله بخش چه اسمي انتخاب بشه بهتره؟ از پيشنهادات همه شما دوستان استقبال مي کنيم. |
به نظر من "بيستون" اسم خوبيه.
يا مثلا "نداي بيستون"، "آواي بيستون" |
|
گنجشک ها نازند
بر دامنم آنها
در حال پروازند...
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4994 اعتبار کسب شده: 9556 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 03 دي 1382، ساعت 21:21 |
|
 |
4 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
| mhaji نوشته بود: |
| به نظرتون براي مجله بخش چه اسمي انتخاب بشه بهتره؟ از پيشنهادات همه شما دوستان استقبال مي کنيم. |
چه ربطي داره؟؟
به بخش و دانشگاه که ربطي نداره!
به شيراز هم که ربطي نداره!
به کامپيوتر هم که ربطي نداره!
نکنه ربطش اينه که هيچ ربطي نداره؟؟!!! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 04 دي 1382، ساعت 12:19 |
|
 |
4 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
| احسان نوشته بود: |
| mhaji نوشته بود: |
چه ربطي داره؟؟
به بخش و دانشگاه که ربطي نداره!
به شيراز هم که ربطي نداره!
به کامپيوتر هم که ربطي نداره!
نکنه ربطش اينه که هيچ ربطي نداره؟؟!!! |
شايد |
|
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 04 دي 1382، ساعت 12:21 |
|
 |
4 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
در مورد اسم تالار فکر کنيد شنبه با هم بحث ميکنيم |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
پنجشنبه 04 دي 1382، ساعت 14:04 |
|
 |
4 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
به نظر من يه اسمي شبيه "صفر و يک" خوبه. هم کامپيوتريه؛ هم کلي صنعت ادبي تو خودش داره؛ هم زنده نگه دارنده نام اولين برد دانشجويي بخش يعني برد "صفر و يک" هست. |
|
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
 |
پنجشنبه 04 دي 1382، ساعت 14:15 |
|
 |
4 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
 |
پنجشنبه 04 دي 1382، ساعت 16:17 |
|
 |
4 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
چرا بيستون؟
من حدس ميزدم از "بيستون" خوشتون نياد. شما اگه ميتونستيد اسم مجله رو ميذاشتيد "آريان"
دلايلي که گفتم "بيستون" اين بود:
بيستون يک کلمه فارسي و خوش آهنگ هست و با اسمهايي از جمله پاسارگاد، آريانا، آناهيتا و ... هماهنگي داره. و از گذشته از اينها، بيستون مظهر سعي و تلاش خستگي ناپذير فرهاد هست:
هر سنگ ز بيستون گواه است --- کاندر ره عشق کوه، کاه است
بيستون نشون دهنده جهت فرهنگي مجله هم هست. مگه ديگه چند تا دليل ميخواستيد؟
توي اين مدت کسي گفت چرا اسم فلان سرور پاسارگاده؟ يا آناهيتا؟ يا اهورا؟ يا ماندانا؟
اگه با بيستون مخالفيد، اشکال نداره! يک اسم ديگه پيشنهاد ميدم: بهمن
چون شايد اولين شماره مجله بهمن ماه بيرون بياد. و چند تا دليل ديگه! |
|
گنجشک ها نازند
بر دامنم آنها
در حال پروازند...
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط mhaji در تاريخ پنجشنبه 04 دي 1382، ساعت 16:30 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
 |
پنجشنبه 04 دي 1382، ساعت 16:28 |
|
 |
4 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4994 اعتبار کسب شده: 9556 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 04 دي 1382، ساعت 17:51 |
|
 |
4 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
 |
پنجشنبه 04 دي 1382، ساعت 18:42 |
|
 |
4 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
پنجشنبه 04 دي 1382، ساعت 19:02 |
|
 |
4 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
مطمئنم که اسم پيشنهادي من با مخالفت جميع عناصر خود شيک بين وتو ميشه!
ولي چون ميدونم بهترين اسم ممکنه اونو ميگم.
ميتونيم اسمش رو بزاريم خفن
به 1001 دليل!!
خيلي باحاله! نه؟؟ |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
 |
پنجشنبه 04 دي 1382، ساعت 19:10 |
|
 |
4 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
"تولد دوباره" چطوره؟ فکر مي کنم بخش ما چند ماهيه که دوباره متولد شده. انتشار اين مجله هم به خاطر همين تولد دوباره بخشمونه. |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|