| نویسنده |
پیغام |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3214 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 26 آبان 1382، ساعت 10:50 |
|
 |
4 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
کسي کتاب "طراحي، برنامه نويسي و ربط دهي خانواده 8088/8086" نوشته "جان افن بک" رو نداره که تا بعد از ميان ترمها لازمش نداشته باشه؟ کتابيه که اين ترم واسه درس ريزپردازنه (ميکروپروسسور سابق!) ارائه ميشه. از بس لفتش دادم و نخريدم، تو بازار تموم شد. چند روز ديگه ميان ترمها شروع ميشه و من هنوز کتاب ندارم. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
مهدي پلنگ  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 13 مهر 1382 مجموع ارسالها: 377 اعتبار کسب شده: 1165 محل سکونت: کرج جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 28 آبان 1382، ساعت 10:13 |
|
 |
4 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
| کسي کتاب "طراحي، برنامه نويسي و ربط دهي خانواده 8088/8086" نوشته "جان افن بک" رو نداره که تا بعد از ميان ترمها لازمش نداشته باشه؟ کتابيه که اين ترم واسه درس ريزپردازنه (ميکروپروسسور سابق!) ارائه ميشه. از بس لفتش دادم و نخريدم، تو بازار تموم شد. چند روز ديگه ميان ترمها شروع ميشه و من هنوز کتاب ندارم. |
جناب غريب آشنا
پيغام پر از سوزو گداز شما رو خونديم. لطفا اين خبرهاي وحشتناک و ناراحت کننده رو ننويسد
بنده از شدت ناراحتي 5 جلسه مي شه که کلاس ميکرو نرفتم.وووووووووويييييييي.....
در ضمن هروقت کتاب به دست عمه مجلله مکرمه مهندسه اين حقير رسيد به دست شما هم
مي رسه. |
|
_________________ I was born tomorrow, toaday I live, yesterday killed me! - Parviz Owsia
|
|
|
|
|
 |
مسافر  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 12 آبان 1382 مجموع ارسالها: 101 اعتبار کسب شده: 102 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 13 آذر 1382، ساعت 16:31 |
|
 |
4 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
سلام
امروز 13 آذر هست و من باور کنيد که امروز پيغام شما رو خوندم و من اين کتاب رو دارم و مي تونم بهتون امانتش بدم حالا ديگه نمي دونم دير شده باشه يا نه اما اگه هنوز اين کتابو مي خوايد خبر بديد.
در پناه حق باشيد. |
|
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3214 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 13 آذر 1382، ساعت 16:48 |
|
 |
4 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| مسافر نوشته بود: |
سلام
امروز 13 آذر هست و من باور کنيد که امروز پيغام شما رو خوندم و من اين کتاب رو دارم و مي تونم بهتون امانتش بدم حالا ديگه نمي دونم دير شده باشه يا نه اما اگه هنوز اين کتابو مي خوايد خبر بديد.
در پناه حق باشيد. |
ممنون. چند روز پيش يکي از بچه ها از تهران واسم فرستاد. به هر حال لز لطفت خيلي متشکرم. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |