| نویسنده |
پیغام |
sadegh  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 05 ارديبهشت 1385 مجموع ارسالها: 155 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 05 بهمن 1385، ساعت 9:53 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
دیشب جمعی از ادامنه شامل احسان , سیاسفید ,غریب آشنا و خدا بیامرز هاروارد با گروهی از کاربران قشنگ در خوابگاه مفتح دیدار فرمودند.
حدود ساعت ۱۲ ما پذیرای چند تن از بچه های قشنگ تالار بودیم.البته داخل اتاق راهشون ندادیم و تمام دیدارها رو پشت در انجام دادیم.
حدود دو سه دقیقه ای که در خدمتشون بودیم مامانهاشون نگران شده و یه هفت هشت باری بهشون زنگ زدند آخه حق هم داشتند پسر های دم بختشون توی این شهر خراب نصفه شبی از خونه زده بودن بیرون ......
وقتی رفتند هم من کلی نگران شدم.چون یادم اومد واسه شکار گربه ها توی محل های مختلف تله نصب کرده بودند.
به هر حال از اینکه اینقدر به فکر مشکلات بشریت هستید ممنونیم. |
_________________ Everything is an Object!
|
|
|
|
|
 |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2144 اعتبار کسب شده: 3405 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 05 بهمن 1385، ساعت 10:10 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
صادق جان
اين طور كه تو تفسير كردي من فقط ياد ديدار محرمانه مقام معظم رهبري از خانواده هاي محروم مي افتم
در هر حال سعادتي نصيبتون شده، همين كه اومدن توي خوابگاه نفس كشيدن كلي هواي اونجا متبرك شده |
_________________ ياد آور اين باشيم که عشق معجزه مي کند 
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 05 بهمن 1385، ساعت 16:00 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
ديشب به ناگاه اراده ملوكانه ما بر اين قرار گرفت كه سري به رعيت خود بزنيم و حال آنها را جويا شويم. به حمدالله همگي در زير سايه الطاف بي كران ما زندگي را به خوبي و خوشي سپري مي كردند و دست بوس و دعاگوي ما بودند. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2873 اعتبار کسب شده: 5904 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 05 بهمن 1385، ساعت 16:15 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
| ديشب به ناگاه اراده ملوكانه ما بر اين قرار گرفت كه سري به رعيت خود بزنيم و حال آنها را جويا شويم. به حمدالله همگي در زير سايه الطاف بي كران ما زندگي را به خوبي و خوشي سپري مي كردند و دست بوس و دعاگوي ما بودند. |
بله ، من هم در اين ميان سري به يخچال ها ي دوستان زدم ،خالي بود . |
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 05 بهمن 1385، ساعت 16:19 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| سياسفيد نوشته بود: |
| ديشب به ناگاه اراده ملوكانه ما بر اين قرار گرفت كه سري به رعيت خود بزنيم و حال آنها را جويا شويم. به حمدالله همگي در زير سايه الطاف بي كران ما زندگي را به خوبي و خوشي سپري مي كردند و دست بوس و دعاگوي ما بودند. |
بله ، من هم در اين ميان سري به يخچال ها ي دوستان زدم ،خالي بود .  |
تو خودت ميري سر يخچال اما خوراکي ها توي کمد بود داخل نيامدين که وگرنه از خجالتتون در مي آمديم . |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4988 اعتبار کسب شده: 10202 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 05 بهمن 1385، ساعت 16:22 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2873 اعتبار کسب شده: 5904 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 05 بهمن 1385، ساعت 16:36 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
طبقه چهار براي عزيمت به طبقه ده سوار آسانسور شديم .
طبقه ششم دانشجوي پسري با شرت و زير پوش رکابي قرمز و بالش زير بغل
جلوي کت وشلوار اتو کشيده وصورت صافکاري شده وحيد وارد آسانسور شد .
من نگاه وحيد کردم ، بله ! آقا نزديک بود از خنده بميره !
من هم ننتونستم جلوي خندم را بگيرم و خنديدم .
و خدا خدا مي کردم زودتر به طبقه ده برسيم ، تا بچه هاي داخل آسانسور نزدنمون |
|
|
|
 |
|
قصه خدا روي زمين مجموع ارسالها: 9 اعتبار کسب شده: 0 محل سکونت: |
 |
پنجشنبه 05 بهمن 1385، ساعت 21:51 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 05 بهمن 1385، ساعت 22:12 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2144 اعتبار کسب شده: 3405 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
جمعه 06 بهمن 1385، ساعت 1:26 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
اگه افتخار بدين و رعيت دور افتاده خود، در ديار پر دود و ريا
ديار مردان غيور دولت، مورد بنده نوازي قرار دهيد بسيار سپاسگذار خواهيم بود |
_________________ ياد آور اين باشيم که عشق معجزه مي کند 
|
|
|
|
|
 |
Oscar  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 20 دي 1385 مجموع ارسالها: 783 اعتبار کسب شده: 1651 محل سکونت: سن: جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 06 بهمن 1385، ساعت 1:34 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| Bayas Gool نوشته بود: |
| ديار مردان غيور دولت، مورد بنده نوازي قرار دهيد بسيار سپاسگذار خواهيم بود |
سپاسگزار |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4988 اعتبار کسب شده: 10202 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 06 بهمن 1385، ساعت 2:37 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| Oscar نوشته بود: |
سپاسگزار |
خوشمان آمد! ميتونيم با تو به همراه عبود و وحيد يه حزب راه بندازيم! اسمش رو هم ميزاريم حزب لاک غلط"گير"ها! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
Oscar  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 20 دي 1385 مجموع ارسالها: 783 اعتبار کسب شده: 1651 محل سکونت: سن: جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 06 بهمن 1385، ساعت 2:41 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2364 اعتبار کسب شده: 3386 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 06 بهمن 1385، ساعت 4:34 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| احسان نوشته بود: |
| Oscar نوشته بود: |
سپاسگزار |
خوشمان آمد! ميتونيم با تو به همراه عبود و وحيد يه حزب راه بندازيم! اسمش رو هم ميزاريم حزب لاک غلط"گير"ها!  |
نکته اول:بنده حقیر نیز گاها به عنوان جوهر مشکی بر روی اغلاط املایی ریخته ام ؛ لذا بی دعوت در حزبتان register مینمایم.
نکته دوم : احسان خان شیرازی؟؟؟ تو رو جون سیبیلات اگه شیراز میای یه خبری هم به ما بده که ییهو ببینیمت
این باید تیتر روزنامه های عربی بشه: الغریبُ فی المفتح؟؟! لا یمکن.*
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
 |
جمعه 06 بهمن 1385، ساعت 8:36 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|