| نویسنده |
پیغام |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4991 اعتبار کسب شده: 9878 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 06 بهمن 1385، ساعت 12:40 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| سراب نوشته بود: |
...
نکته دوم : احسان خان شیرازی؟؟؟ تو رو جون سیبیلات اگه شیراز میای یه خبری هم به ما بده که ییهو ببینیمت
... |
من از سه هفته پيش (15 دي) شيراز هستم! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
حامد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 08 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 1238 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: خوشا شيراز و وصف بي مثالش سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 07 بهمن 1385، ساعت 1:50 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| احسان نوشته بود: |
| سراب نوشته بود: |
...
نکته دوم : احسان خان شیرازی؟؟؟ تو رو جون سیبیلات اگه شیراز میای یه خبری هم به ما بده که ییهو ببینیمت
... |
من از سه هفته پيش (15 دي) شيراز هستم!  |
من هم گواهي مي دم!
چون در تاريخ 24 ام زماني که اينجانب از طبقهي 2 به همکف آمدم با آسانسور يکي نزديک بود با کله مبارک بنده رو تزئين کنند که با تمام عجله و سربه زيري* که ايشون داشتند معلوم شد احسان هستند و نکته ي جالب اينکه من رو اصلاً نشناختند و بعد از سلام عليک پرسدن شما؟
گفتم:نمي شناسيد؟
-نه!
-خوبيد؟
-نه!!!
-حامد هستم!
-حامد؟
-حامد
-آهان!!!!
و الي آخر
... |
|
_________________ دلم از بي کسي بيچاره شد بيچاره تر بادا
|
|
|
 |
رويا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 07 بهمن 1382 مجموع ارسالها: 311 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 07 بهمن 1385، ساعت 2:24 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3325 اعتبار کسب شده: 4686 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 07 بهمن 1385، ساعت 2:31 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
To all Admins
Would you please surprize your lonely poor member in California by comming suddenly to her door |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1823 اعتبار کسب شده: 4697 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
شنبه 07 بهمن 1385، ساعت 2:39 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
والا من يکي که از خدامه ولي دست ما کوتاه و خرما بر نخيل! |
_________________ نيست در شهر نگاري که دل از ما ببرد 
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
شنبه 07 بهمن 1385، ساعت 13:04 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4991 اعتبار کسب شده: 9878 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 07 بهمن 1385، ساعت 17:36 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
ذکر اين نکته ضروريه که وقتي هاروارد در اتاق سان سان "هوار" کشيد، سياسفيد و علي الخصوص وحيد شروع کردند به در رفتن! (براي درک بهتر موضوع اينجا را بخوانيد) بعد از اينکه موفق شديم وحيد رو به محل جنايت هاروارد برگردونيم، نگاه عاقل اندر سفيهي به ما کرد و به هاروارد گفت: "چرا داد ميزني؟" ... حيف که همون مشکل دکمه (مورد دوم را بخوانيد) وجود داشت، وگرنه از نوشته هاي روي در و ديوار خوابگاه با اين مضمون حتما عکس ميگرفتيم: "در نزنيد! لطفا مخاطب خود را صدا بزنيد!!!" و البته اين متن با فونت 72 دقيقا پشت سر وحيد نوشته شده بود!!!
___
يکي از دوستان مشترک تائيد کرده که وحيد يک بار نه تنها وارد اتاق مرحوم مهدي پلنگ شده، بلکه چند لقمه اي از تخم مرغ گوجه دستپخت مهدي هم خورده! راست و دروغش گردن راوي! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
|
|