| نویسنده |
پیغام |
armoazn  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 22 تير 1384 مجموع ارسالها: 1276 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: قديم و شيراز جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 01 بهمن 1385، ساعت 15:08 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
سلامي گرم خدمت دوستان گرامي.
به اطلاع ميرسانم که تاپيک ها و بحث هاي بي مورد در دو تالار "طنز و جک و سرگرمي" و "ديوونه خونه" به زودي به اجازه ادمين هاي محترم سايت حذف خواهند گرديد.با تشکر |
|
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2368 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 01 بهمن 1385، ساعت 15:24 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
منظورتون از پست های بی مورد رو اگه بیان کنید میتونیم کمکتون کنیم |
_________________ I Am SO Cute!!! 
|
|
|
|
|
 |
armoazn  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 22 تير 1384 مجموع ارسالها: 1276 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: قديم و شيراز جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 01 بهمن 1385، ساعت 15:38 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
majidjon13  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2181 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 01 بهمن 1385، ساعت 16:11 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
دروود
منظورتون قطعا نوشته هايي هستش که هر روز توي انواع و اقسام وبلاگ ميبينيم
و روشون بيخودي کليد ميکنيم....و ميبينيم که بي محتوا و چرند هستند...
اها فهميدم...
|
|
|
|
|
|
|
 |
armoazn  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 01 بهمن 1385، ساعت 18:26 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 01 بهمن 1385، ساعت 22:27 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Oscar  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 20 دي 1385 مجموع ارسالها: 783 اعتبار کسب شده: 1651 محل سکونت: سن: جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 01 بهمن 1385، ساعت 22:31 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
خودسرانه بود ؟ وااااااااا
حالا مگه دیتابیستون پر شده که میخوایید garbage collection ران کنید ؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 6569 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 01 بهمن 1385، ساعت 22:48 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
خيلي دوست داشتم بعد از اين پست من، ديگه توي اين موضوع ارسالي انجام نشه.
|
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3419 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 02 بهمن 1385، ساعت 1:09 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1276 اعتبار کسب شده: 3303 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 02 بهمن 1385، ساعت 1:42 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
سلام
____
دیدم کاملا شخصیه و تنها نظرمو در این مورد می گم.
و نه به این خاطر که اجرا بشه. عملا عددی نیستم پیشه اعضای دیگه .
اونم نه بدلیل افزایش پست می تونین یکی دیگه از پست هامو پاک کنین
_______
من مخالف حذف پست های اضافی هستم 1
چرا چون این سایت تنها سایتیه که باعث شده فقط و فقط من یک مرور گر رو به خاطر این سایت رو کامپیوترم داشته باشم و خیلی سایتهای دیگه (اعم از خبری موسیفی و طنز ) نرم و وقتم یعنی به طور کلی تفریحم هدف دار شده تو این سایت
دوستان زحمت می کشند کل یک روز اینترنت رو گلچین می کنند. من اولین باری که این تالار وارد شدم با پست "رنگی نشوید" بود تو زمانش بعد فقط پستهای دیونه خونه رو دنبال می کردم که اون زمان ها خیلی فعال بود نسبت به حالا. و..... تا اینکه یه روزی به نظرم اومد تو این محیط گرم واسم جایی هست که حالا بماندش.! دقت کنید تو این ماه پست هایی که من بانی اش بودم خیلی خیلی کم بود فکر کنم به نظر خیلیا بهتره نبی نباشه تا اینکه باشه نه؟! همین که خودمو یا دلمو خوش کنم به چند تا تبریک و شرکت در بعضی بحث ها و گرفتن n تا ستاره شاید تو روز نبی خیلی تاثیر داشته باشه ولی شاید هم خیلیا بگن این پسره فکر می کنه کیه و چی کاره هست! ولی اینو خیلیا که پستهایی از سایت های دیگه میارن نه به منظور مطرح کردنشون چون عملا هیچ چیزی نصیبشون نمی شه(مادی) هست . مطمئنم. و حداقل اخیرا همه آداب کپی پیست رو هم می دونن ( ذکر منبع . ...) .و بحث هایی که ایجاد می شه خیلی بیشتر از مطلب خوندنی هست.
________
همه نمی تونن مثل mhajiگرامی با کیفیت باشن که نشه هیچ تاپیکشونو حذف کرد. پس کلی ببینیم و مفید
_____
*** هر جا اشتباهی پست گفتم با تاپیک یا مطلب جایگزین کنین
و منظورم به هیچ وجه مجاز نمودن کل کل ها نیست . |
_________________ It takes a lifetime to learn the meaning of friendship...
...Sometimes love is hiding between the seconds of your life
|
|
|
|
|
 |
armoazn  آخر آدم بيکار!
 |
دوشنبه 02 بهمن 1385، ساعت 12:22 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
خدمت دوستان خوبم غريب اشنا ونبي جان عرض کنم که در کل شايد 10 تاپيک در اين دو موضوع حذف شدن که واقعا ناچيز هست ...و اصلا بحث با کيفيتي و بي کيفيتي مطرح نبود ..تاپيک هاي حذف شده اکثرا تاپيک هايي بودند که در هيچ تالاري جا نداشتند يا اينکه کاملا تکراري بودند و بيشتر خونه تکوني بوده نه هيچ چيز اضافه اي . متاسفانه اونها رو پاک کردم وگرنه مثال هايي مياوردم که مطمئنن همه با حذفشون موافق بودن!
موفق باشيد |
|
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 02 بهمن 1385، ساعت 19:24 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
من فقط در يك صورت با غربال كردن موضوعات ضعيف موافقم و اون اينه كه يه تالار جداگونه مثلاً به اسم "انباري" ايجاد بشه و موضوعات ضعيف به اونجا منتقل بشه. اين جوري بدون اين كه موضوعي حذف بشه، موضوعات ضعيف رو از تو دست و پا جمع مي كنيم. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط غريب آشنا در تاريخ سهشنبه 03 بهمن 1385، ساعت 12:57 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
armoazn  آخر آدم بيکار!
 |
سهشنبه 03 بهمن 1385، ساعت 11:11 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
| من فقط در يك صورت با غربال كردن موضوعات ضعيف موافقم و اون اينه كه يه تالار جداگونه مثلاً به اسم "انباري" ايجاد بشه و موضوعات ضعيف به اونجا منتقل بشه. اين جوري بدون اين كه موضوعي حذف بشه، موضوعات ضعيف رو از تو دست و پا جمع مي كنيم. |
ايده جالب و خوبي هست اگه عملي بشه به نظر من کيفيت تالار ها خيلي افزايش پيدا ميکنه!
بقيه هم اگه نظر بدن ممنون ميشيم. |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
سهشنبه 03 بهمن 1385، ساعت 13:09 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| armoazn نوشته بود: |
| غريب آشنا نوشته بود: |
| من فقط در يك صورت با غربال كردن موضوعات ضعيف موافقم و اون اينه كه يه تالار جداگونه مثلاً به اسم "انباري" ايجاد بشه و موضوعات ضعيف به اونجا منتقل بشه. اين جوري بدون اين كه موضوعي حذف بشه، موضوعات ضعيف رو از تو دست و پا جمع مي كنيم. |
ايده جالب و خوبي هست اگه عملي بشه به نظر من کيفيت تالار ها خيلي افزايش پيدا ميکنه!
بقيه هم اگه نظر بدن ممنون ميشيم.  |
تجربه نشون داده که وقتي يه نظر مي ديم، اگه تا حدي قابل قبول هست بايد سعي کنيم زودتر اجراش کنيم. وگرنه ممکنه هيچ وقت اجرايي نشه. ايده ايجاد انباري يه نظر من خوبه. فقط به نظر من مطالبي که تو انباري مي ره هم بايد مشخص بشه در چه تالاري بوده و مربوط به چه تالاري هست. پس يه حالت 3 سطحي بايد داشته باشه. مشکل سه سطحي کردن انباري اينه که با وضعيت و ساختار فعلي اگه بخواد پياده بشه، صفحه اول تالارهاي گفتمان رو خيلي شلوغ مي کنه. يعني دقيقاً براي هر تالار بايد يه انباري هم اضافه بشه که تعداد کل تالارها رو دو برابر مي کنه و باعث شلوغي بيش از حد مي شه. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
armoazn  آخر آدم بيکار!
 |
سهشنبه 03 بهمن 1385، ساعت 15:06 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
خب پس بهتره تو ساختار جديد تالارهاي گفتمان يه چاره اي براي اين موضوع بيانديشيم |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|