| نویسنده |
پیغام |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
شنبه 30 دي 1385، ساعت 0:40 |
|
 |
3 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
من تا به حال ۴۱۱ پست، ۱ درصد تمام ارسالها و به طور متوسط ۰.۸۶ پست در روز داشتهام. این مفهومش این است که در این تالار چیزی حدود ۴۱۱۰۰ پست ارسال شده و به طور متوسط روزی نزدیک 86 پست در این تالار انجام میشده.
چیزی که من الآن دربارش میخوام بحث کنم اینه که زمانی احسان گفت پیک تعداد پست در این فوروم چیزی حدود ۱۰۰ پست هست و هر وقت بیشتر از اون میشه ملت شاکی میشن و دوباره تعداد پستها کم میشه تا دوباره به حالت تعادل برگرده.
الآن این عدد ۱۰۰ یک کم بیشتر شده و به حدود ۱۲۵ رسیده.
منتظر نظرات کارشناسی احسان و البته بقیهی دوستان هستم. |
|
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3463 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
شنبه 30 دي 1385، ساعت 1:01 |
|
 |
3 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
| h15n نوشته بود: |
| من تا به حال ۴۱۱ پست، ۱ درصد تمام ارسالها و به طور متوسط ۰.۸۶ پست در روز داشتهام. این مفهومش این است که در این تالار چیزی حدود ۴۱۱۰۰ پست ارسال شده و به طور متوسط روزی نزدیک 86 پست در این تالار انجام میشده... |
0.86 شاخصي براي فعاليت شماست و نميشود از آن تعداد ارسالهاي متوسط تالار در روز را محاسبه کرد. 0.86 يعني شما در هر 100 روز به طور متوسط 86 ارسال ميکنيد و بس. |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5001 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 28 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 30 دي 1385، ساعت 1:13 |
|
 |
3 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
- آمار کمي ايراد داره. اشتباهي که مرتکب شدي اينه که عضويت خودت رو شروع به کار تالار فرض کردي. عضويت شما مربوط به شهريور 84 ميشه، در حالي که شروع به کار تالار از خرداد 82 بوده. بنابراين متوسط 86 پست، درست نيست. همچنين چون نمودار تعداد پست در روز تالار يک نمودار صعودي بوده، استفاده از متوسط در چنين بازه طولاني درست نيست.
- در مورد نقل قول من: اون چيزي که اصلا در تالار اهميت نداره، "کم بودن تعداد ارسالها" هست و کيفيتشون خيلي مهمتره. تعداد پستهاي روزانه تالار بارها و بارها به بالاتر از 200 هم رفته،
اما گاهي اوقات هم ارسال تعداد خيلي زيادي پست (که در شرايط عادي پستهاي بدي به حساب نميان) يک نوع بينظمي در سيستم به حساب مياد و عموما کاربرها از همه اين پستها (که توسط يک ناشناس ارسال شده) به سادگي ميگذرن و اونا رو نميخونن، فقط چون نويسنده براشون يک شخصيت مجازي با آشنايي خيلي پائينه. به بيان ديگه "کاربران براي ارسالهاي اونائي که ميشناسنشون ارزش بيشتري قائلند"، آشنايي بايستي آروم آروم ايجاد بشه و از اين حرفها ديگه ...
اميدوارم توضيحم واضح بوده باشه. |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط احسان در تاريخ شنبه 30 دي 1385، ساعت 1:24 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
شنبه 30 دي 1385، ساعت 1:20 |
|
 |
3 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
مهدی خان! از شما بعید بود دیگه. ببین سادهاس:
من ۱ درصد پستهای تالار را با روزی ۰.۸۶ پست دارم.
از اوائل آغاز به کار سایت بودم و شماره کاربریم هم 411 هست که نشون میده تقریباْ از اون قدیم ندیمها اینجا عضو بودم. یعنی بازهزمانی ارسالهای من کمی کمتر از کل تاریخ (زمان کار سایت) میباشد.
۰.۸۶ را در ۱۰۰ ضرب کرده و به رقم ۸۶ میرسیم که معادل ۱۰۰ درصد پستهاست.
برای محاسبهی دقیقتر میتوان از پروفایل شما که شماره کاربری ۳ را دارد هم استفاده کرد. این بار با ضرب ۱.۹۳ در ۱۰۰ و تقسیم بر ۶.۲۱ به عدد ۳۰ رسید. این میانگین تعداد ارسالها از زمان حضور شماست.
مثلاْ با کاربر دیگری با [1.18% از مجموع کل ارسالها / به طور متوسط 1.29 ارسال در روز] به عدد ۱۰۹ میرسیم. این نشاندهندهی رشد تعداد ارسالها در طول زمان است.
درست؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3463 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
شنبه 30 دي 1385، ساعت 1:32 |
|
 |
3 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
|
آقا اصلا فرض کنيد يک نفر از دم صبح ازل عضو اينجا بوده و هيچ ارسالي نداشته! يا به طور متوسط (و البته دقيق) 0 ارسال در روز داشته است! با اين استدلالي که شما ميکنيد تعداد ارسالهاي متوسط تالار در هر روز 0 ميشود! در حاليکه با صرف نظر از همه چيز! اين ارسال به خودي خود 1 ارسال است! |
|
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
 |
شنبه 30 دي 1385، ساعت 1:47 |
|
 |
3 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
 |
شنبه 30 دي 1385، ساعت 1:55 |
|
 |
3 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
براي آشنايي با مفهوم ميانگين (و ساير مفاهيم مقدماتي رياضي و آمار) لطفا به کتب رياضي دوره راهنمايي (تاليف گروهي از مولفان!) مراجعه کنيد.
بعد بحث را ادامه ميدهيم |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5001 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 28 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 30 دي 1385، ساعت 2:00 |
|
 |
3 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
محاسبه ات يک ايراد داره و اون اينه که متوسط ارسالهاي يک کاربر هست تعداد ارسالهاي کاربر تقسيم بر "مدت عضويت" (و نه "مدت کار تالار")
براي اطلاع بگم راه ساده تري براي محاسبه متوسط پستهاي تالار هست و اون تقسيم تعداد پستها (صفحه اول سايت) به طول مدت کار سايت هست که حدود 31 پست در روز ميشه.
___
کار تالار به دو قسمت تقسیم ميشه:
1. قبل از نوروز 84: که تالار به شدت خصوصي و محدود بود و تعداد متوسط پستهاش خيلي کم بود.
2. از ابتداي سال 84 تا الان که صرف نظر از چند ماه اول، در بقيه زمانها تالار اينطوري بوده که الان هست. |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
 |
شنبه 30 دي 1385، ساعت 2:09 |
|
 |
3 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2371 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 30 دي 1385، ساعت 4:34 |
|
 |
3 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
از خداوند منان میخواهم که مفهوم میانگین را به وسیله کابل USB در مغز های شما وارد نماید.(منظورم اینه که نظر سه تا تون در نهایت یه چیز بشه)
راستی من یه کلاس آموزش ریاضی با رنگ آمیزی برای بچه های زیر 5 سال دارم! اگه خواستین مجانی بیاین سر کلاسم بشینین. ناراحت نباشین ؛ پارسال یه شاگرد 63 ساله داشتم که در نهایت با تک ماده نهضت سواد آموزی قبول شد! |
_________________ I Am SO Cute!!! 
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2371 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 30 دي 1385، ساعت 4:39 |
|
 |
3 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
هر کدومتون یه بار با آمار من محاسبه کنین.هر کی دو تا نتیجه ش مثل هم بود درست میگه
تاريخ عضويت: 14 Oct 2006
مجموع ارسالها: 694
[1.69% از مجموع کل ارسالها / به طور متوسط 7.08 ارسال در روز ] |
_________________ I Am SO Cute!!! 
|
|
|
|
|
 |
|
|