صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
اميرحسينآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384
مجموع ارسالها: 1617
اعتبار کسب شده: 3000
جنسيت: مرد
ارسال جمعه 29 دي 1385، ساعت 4:06
 1 سال و 10 ماه پيش

پس از کاهش قیمتی حدود ۵۰.۰۰۰ تومانی قیمت سیم‌کارت دولتی در شش ماهه اخیر به دلیل فعالیت ایرانسل، اکنون ثبت نام سيم کارت اعتباری MCI با هزار تومان ممکن شده است.

مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار اعلام کرد ثبت نام از متقاضیان سیم کارت اعتباری شرکت ارتباطات سیار تنها با پرداخت مبلغ یک هزار تومان انجام میگیرد افزود: کل هزینه خرید سیم کارت اعتباری MCI سی و چهار هزار تومان است که شامل ۲۰ هزار تومان کانکشن فی، ۱۰ هزار تومان شارژ (اعتبار ریالی) و ۴ هزار تومان مالیات میباشد که متقاضیان در هنگام ثبت نام تنها هزار تومان بعنوان ودیعه ثبت نام میپردازند و در هنگام تحویل سیم کارت خود باقی مانده مبلغ یهنی ۳۳ هزار تومان را پرداخت خواهند کرد. وی تصریح کرد در صورت انصراف ثبت نام کنندگان از دریافت سیم کارت مبلغ یک هزار تومانی ودیعه به آنها برگردانده نخواهد شد و بعنوان هزینه ثبت نام منصرفین درنظر گرفته میشود.
[منبع: بازتاب]

توضیح اضافی:
۱. مثل این‌که شرکت ارتباطات سیار تصمیم گرفته اسمش رو عوض کنه و پول خوبی بابت اسم‌های خوب می‌ده. این‌جا رو ببینید.
۲. باغ مظفر هم امشب که من برای اولین بار نصفه و نیمه دیدم، به شکل ضایعی تبلیغ ایرانسل رو کرده بود! Not talking

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
سرابآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385
مجموع ارسالها: 2367
ارسال جمعه 29 دي 1385، ساعت 4:10
 1 سال و 10 ماه پيش

h15n نوشته بود:
پس از کاهش قیمتی حدود ۵۰.۰۰۰ تومانی قیمت سیم‌کارت دولتی در شش ماهه اخیر به دلیل فعالیت ایرانسل، اکنون ثبت نام سيم کارت اعتباری MCI با هزار تومان ممکن شده است.

مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار اعلام کرد ثبت نام از متقاضیان سیم کارت اعتباری شرکت ارتباطات سیار تنها با پرداخت مبلغ یک هزار تومان انجام میگیرد افزود: کل هزینه خرید سیم کارت اعتباری MCI سی و چهار هزار تومان است که شامل ۲۰ هزار تومان کانکشن فی، ۱۰ هزار تومان شارژ (اعتبار ریالی) و ۴ هزار تومان مالیات میباشد که متقاضیان در هنگام ثبت نام تنها هزار تومان بعنوان ودیعه ثبت نام میپردازند و در هنگام تحویل سیم کارت خود باقی مانده مبلغ یهنی ۳۳ هزار تومان را پرداخت خواهند کرد. وی تصریح کرد در صورت انصراف ثبت نام کنندگان از دریافت سیم کارت مبلغ یک هزار تومانی ودیعه به آنها برگردانده نخواهد شد و بعنوان هزینه ثبت نام منصرفین درنظر گرفته میشود.
[منبع: بازتاب]

توضیح اضافی:
۱. مثل این‌که شرکت ارتباطات سیار تصمیم گرفته اسمش رو عوض کنه و پول خوبی بابت اسم‌های خوب می‌ده. این‌جا رو ببینید.
۲. باغ مظفر هم امشب که من برای اولین بار نصفه و نیمه دیدم، به شکل ضایعی تبلیغ ایرانسل رو کرده بود! Not talking

MCI اعتباریه؟؟؟!!
پس چرا بالای تمام سیم کارت معمولی جدید نوشته IR-MCI ؟؟!
باغ مظفر تا حالا ندیده بودی؟؟؟ خود مهران مدیری میگه این یه تبلیغه که وسطش نمایش پخش میشه!!!

1
1
0
اميرحسينآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال جمعه 29 دي 1385، ساعت 4:43
 1 سال و 10 ماه پيش

MCI شرکت ارتباطات سیار ایران است.
این که نوشتم در مورد سیم‌کارت اعتباریه ولی جزئیاتش رو می‌تونی در همون بازتاب ببینی.
در مورد باغ مظفر هم بگم که علاقه‌ای ندارم و اصلاْ طنز خوبی نمی‌دونمش. ولی به خاطر این‌که همه داشتن می‌دیدن امشب با کلی تلاش نشستم و بدون حرف تا اول پیام‌های بازرگانی(نه پیام‌های خود مدیری) دیدم!
تبلیغ بد نیست، معلوم بود به شکل واضح قراره تبلیغ بشه، ولی یک کم از حد گذشت، مخصوصاْ در مورد ایرانسل و بعدش «تک‌ماکارون».
کمدین فقط «نورمن ویزدم». دومی نداره.

1
1
0
manisaآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 تير 1385
مجموع ارسالها: 336
جنسيت: زن
ارسال جمعه 29 دي 1385، ساعت 14:24
 1 سال و 10 ماه پيش

من يه اسم خوب براش پيدا کردم شرکت ارتباطات سيار سر کاري ،چون هيچ جا آنتن نميده وسط شهر که کلي تلفن عمومي وکلي جا هست که راحت مي توني تماس بگيري آنتن ميده درست جايي که به تلفن احتياج داري و دسترسي به تل نداري مي ذارتت سر کار و آ«تن نمي ده ...به نظر من اين پول اسم رو صرف خريد دستگاههاي مدرن کنن يه 4 تا متخصص آدم حسابي با سواد بدون پارتي استخدام کنن و حقوق خوب بدن بهشون تا کار کنن و اين فضاحت رو خاتمه بدن ...
اما در مورد سريال مهران مديري من هم طنز آبکي خوشم نمياد اما احساس مي کنم طنز در اين دوره بحراني وضعيت اجتماعي ايران که نيم بيشتر از مردم در افسردگي هستن و همه اين رو به وضوح احساس مي کنيم حتي در نوع آبکيش هم لازمه ...چون ديگه واسه مردم چيزي براي خنده نمونده به نظر اگه چند هم ثانيه هم به اون برنامه بخندن خيلي واسه روحيش خوبه ..بحث هاي گارگرداني و از نظر ساير مسائل هنريش زياد صحبت نمي کنم ...

1
1
0
اميرحسينآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال جمعه 29 دي 1385، ساعت 23:03
 1 سال و 10 ماه پيش

کلاً شرکت‌های دولتی در مسائل این‌طوری که فن‌آوری بالایی می‌خواد معمولاً موفق نیستند، هر چند برخی از کشورهای سوسیالیستی در این زمینه استثنا هستند(کشور ما جزو اونا نیست Mr. Green )
خصوصی شدن مخابرات(با حفظ کنترل دولت برای در نظر گرفتن مصالح ملی) راه مناسبی است که دولت در پیش گرفته است و من فکر می‌کنم چاره‌ای جز این نباشد.
در مورد مهران مدیری هم باید بگویم که طنز ماهیتاً چیز خوبی است، اما کسانی مثل مهران مدیری که اجازه نمی‌دهند کس دیگری به این عرصه وارد شود. طنز تلویزیونی متعلق است به دو گروه: ۱. مهران مدیری و رفقا ۲. مهران غفوریان و رفقا.
از آن زمانی که طنز «پرواز ۵۷» و بعد «ساعت خوش» پخش شد، همین بوده. این طور نیست؟

1
1
0
اميرحسينآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال شنبه 30 دي 1385، ساعت 17:45
 1 سال و 10 ماه پيش

دو خبر جدیدتر:

* 12 بهمن؛ ثبت‌نام جديد سيم‌كارت‌هاي تلفن همراه با قيمت 288 هزارتومان
و همین‌طور:
قیمت سیم‌کارت با کد ۷ امروز به ۳۰۰ هزار تومان کاهش یافت.
منبع: همشهری

با این شرایط، تفاوت قیمت سیم‌کارت ثبت‌نامی با فروش آزاد کم‌تر شده است. چیزی حدود ۱۲ هزار تومان. در هر صورت، سيد مصطفي سيد هاشمي، نايب رييس كميسيون ويژه اصل 44 و عضو كميسيون صنايع مجلس شوراي اسلامي گفته است:«ثبت نام سيم كارت توسط دولت غير قانوني است» وی با بيان اين مطلب گفت: هرگونه تصدي‌‏گري فعاليت‌‏هاي اجرايي توسط وزارت ارتباطات مغاير با سياست‌‏هاي اصل 44 بوده و غيرقانوني است.

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است ارسال sms زياد باعث سوختن سيم کارت ميشود!
1
پاسخها: 0 بیننده: 96 نویسنده: sunson
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است ثبت نام براي ازدواج موقت شروع شد
1
پاسخها: 28 بیننده: 2731 نویسنده: Oscar
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است معشوقه ثبت نام مي ‌کنم
1
پاسخها: 22 بیننده: 656 نویسنده: TITAN
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است كاپشن احمدي نژاد ببر؛ فقط پنج هزار تومان!
1
پاسخها: 4 بیننده: 246 نویسنده: غريب آشنا

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید
شما نمی‌توانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید
شما نمی‌توانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید
شما نمی‌توانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید
شما نمی‌توانید در نظرسنجی‌های این تالار شرکت کنید
قوانين تالارهاي گفتمان گزارش خطا
سوال در مورد تالارهاي گفتمان پيشنهاد