| نویسنده |
پیغام |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
جمعه 29 دي 1385، ساعت 4:06 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
پس از کاهش قیمتی حدود ۵۰.۰۰۰ تومانی قیمت سیمکارت دولتی در شش ماهه اخیر به دلیل فعالیت ایرانسل، اکنون ثبت نام سيم کارت اعتباری MCI با هزار تومان ممکن شده است.
مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار اعلام کرد ثبت نام از متقاضیان سیم کارت اعتباری شرکت ارتباطات سیار تنها با پرداخت مبلغ یک هزار تومان انجام میگیرد افزود: کل هزینه خرید سیم کارت اعتباری MCI سی و چهار هزار تومان است که شامل ۲۰ هزار تومان کانکشن فی، ۱۰ هزار تومان شارژ (اعتبار ریالی) و ۴ هزار تومان مالیات میباشد که متقاضیان در هنگام ثبت نام تنها هزار تومان بعنوان ودیعه ثبت نام میپردازند و در هنگام تحویل سیم کارت خود باقی مانده مبلغ یهنی ۳۳ هزار تومان را پرداخت خواهند کرد. وی تصریح کرد در صورت انصراف ثبت نام کنندگان از دریافت سیم کارت مبلغ یک هزار تومانی ودیعه به آنها برگردانده نخواهد شد و بعنوان هزینه ثبت نام منصرفین درنظر گرفته میشود.
[منبع: بازتاب]
توضیح اضافی:
۱. مثل اینکه شرکت ارتباطات سیار تصمیم گرفته اسمش رو عوض کنه و پول خوبی بابت اسمهای خوب میده. اینجا رو ببینید.
۲. باغ مظفر هم امشب که من برای اولین بار نصفه و نیمه دیدم، به شکل ضایعی تبلیغ ایرانسل رو کرده بود! |
|
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2367 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 29 دي 1385، ساعت 4:10 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| h15n نوشته بود: |
پس از کاهش قیمتی حدود ۵۰.۰۰۰ تومانی قیمت سیمکارت دولتی در شش ماهه اخیر به دلیل فعالیت ایرانسل، اکنون ثبت نام سيم کارت اعتباری MCI با هزار تومان ممکن شده است.
مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار اعلام کرد ثبت نام از متقاضیان سیم کارت اعتباری شرکت ارتباطات سیار تنها با پرداخت مبلغ یک هزار تومان انجام میگیرد افزود: کل هزینه خرید سیم کارت اعتباری MCI سی و چهار هزار تومان است که شامل ۲۰ هزار تومان کانکشن فی، ۱۰ هزار تومان شارژ (اعتبار ریالی) و ۴ هزار تومان مالیات میباشد که متقاضیان در هنگام ثبت نام تنها هزار تومان بعنوان ودیعه ثبت نام میپردازند و در هنگام تحویل سیم کارت خود باقی مانده مبلغ یهنی ۳۳ هزار تومان را پرداخت خواهند کرد. وی تصریح کرد در صورت انصراف ثبت نام کنندگان از دریافت سیم کارت مبلغ یک هزار تومانی ودیعه به آنها برگردانده نخواهد شد و بعنوان هزینه ثبت نام منصرفین درنظر گرفته میشود.
[منبع: بازتاب]
توضیح اضافی:
۱. مثل اینکه شرکت ارتباطات سیار تصمیم گرفته اسمش رو عوض کنه و پول خوبی بابت اسمهای خوب میده. اینجا رو ببینید.
۲. باغ مظفر هم امشب که من برای اولین بار نصفه و نیمه دیدم، به شکل ضایعی تبلیغ ایرانسل رو کرده بود!  |
MCI اعتباریه؟؟؟!!
پس چرا بالای تمام سیم کارت معمولی جدید نوشته IR-MCI ؟؟!
باغ مظفر تا حالا ندیده بودی؟؟؟ خود مهران مدیری میگه این یه تبلیغه که وسطش نمایش پخش میشه!!! |
_________________ I Am SO Cute!!! 
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
جمعه 29 دي 1385، ساعت 4:43 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
MCI شرکت ارتباطات سیار ایران است.
این که نوشتم در مورد سیمکارت اعتباریه ولی جزئیاتش رو میتونی در همون بازتاب ببینی.
در مورد باغ مظفر هم بگم که علاقهای ندارم و اصلاْ طنز خوبی نمیدونمش. ولی به خاطر اینکه همه داشتن میدیدن امشب با کلی تلاش نشستم و بدون حرف تا اول پیامهای بازرگانی(نه پیامهای خود مدیری) دیدم!
تبلیغ بد نیست، معلوم بود به شکل واضح قراره تبلیغ بشه، ولی یک کم از حد گذشت، مخصوصاْ در مورد ایرانسل و بعدش «تکماکارون».
کمدین فقط «نورمن ویزدم». دومی نداره. |
|
|
|
|
|
|
 |
manisa  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 تير 1385 مجموع ارسالها: 336 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: tehran سن: 31 جنسيت: زن |
 |
جمعه 29 دي 1385، ساعت 14:24 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
من يه اسم خوب براش پيدا کردم شرکت ارتباطات سيار سر کاري ،چون هيچ جا آنتن نميده وسط شهر که کلي تلفن عمومي وکلي جا هست که راحت مي توني تماس بگيري آنتن ميده درست جايي که به تلفن احتياج داري و دسترسي به تل نداري مي ذارتت سر کار و آ«تن نمي ده ...به نظر من اين پول اسم رو صرف خريد دستگاههاي مدرن کنن يه 4 تا متخصص آدم حسابي با سواد بدون پارتي استخدام کنن و حقوق خوب بدن بهشون تا کار کنن و اين فضاحت رو خاتمه بدن ...
اما در مورد سريال مهران مديري من هم طنز آبکي خوشم نمياد اما احساس مي کنم طنز در اين دوره بحراني وضعيت اجتماعي ايران که نيم بيشتر از مردم در افسردگي هستن و همه اين رو به وضوح احساس مي کنيم حتي در نوع آبکيش هم لازمه ...چون ديگه واسه مردم چيزي براي خنده نمونده به نظر اگه چند هم ثانيه هم به اون برنامه بخندن خيلي واسه روحيش خوبه ..بحث هاي گارگرداني و از نظر ساير مسائل هنريش زياد صحبت نمي کنم ... |
|
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
 |
جمعه 29 دي 1385، ساعت 23:03 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
کلاً شرکتهای دولتی در مسائل اینطوری که فنآوری بالایی میخواد معمولاً موفق نیستند، هر چند برخی از کشورهای سوسیالیستی در این زمینه استثنا هستند(کشور ما جزو اونا نیست )
خصوصی شدن مخابرات(با حفظ کنترل دولت برای در نظر گرفتن مصالح ملی) راه مناسبی است که دولت در پیش گرفته است و من فکر میکنم چارهای جز این نباشد.
در مورد مهران مدیری هم باید بگویم که طنز ماهیتاً چیز خوبی است، اما کسانی مثل مهران مدیری که اجازه نمیدهند کس دیگری به این عرصه وارد شود. طنز تلویزیونی متعلق است به دو گروه: ۱. مهران مدیری و رفقا ۲. مهران غفوریان و رفقا.
از آن زمانی که طنز «پرواز ۵۷» و بعد «ساعت خوش» پخش شد، همین بوده. این طور نیست؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
 |
شنبه 30 دي 1385، ساعت 17:45 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |