صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
majidjon13آفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384
مجموع ارسالها: 2170
اعتبار کسب شده: 4132
جنسيت: مرد
ارسال جمعه 29 دي 1385، ساعت 1:41
 1 سال و 7 ماه پيش

خيانت به همسر در ايالت ميشيگان آمريكا مجازاتي تا حبس ابد را به همراه دارد.

به گزارش ايرنا به نقل از «آسوشيتدپرس» از شهر «ديترويت» ـ مركز ايالت ميشيگان ـ ديوان عالي اين ايالت اخيرا راي داده است كه روابط خارج از ازدواج مي‌تواند به عنوان يك رفتار جنايي جنسي از نوع درجه اول تحت تعقيب قرار گيرد، جرمي كه تا حبس ابد قابل تعقيب است.

در ايالت ميشيگان زنا به عنوان يك جرم تلقي مي‌شود اگرچه از سال ‪۱۹۷۱‬) ۳۵‬سال قبل) كسي به دليل اين جرم محكوم نشده است.
در واقع هيچ‌كس انتظار آن را ندارد كه دادستانان زوجهاي خيانتكار را تحت تعقيب قرار دهند اما اين راي عزم جزم جامعه قانوني ايالت را به همراه دارد.

در عين حال يك سخنگوي دادستان كل كه علنا در ماه نوامبر، از گفتن اينكه آنها براي اصلاحيه‌هاي قانوني اصرار خواهند كرد يا خير خودداري كرد و آشكار ساخت كه فقط جرايم خشونت آميزي كه قرباني تمايلي به انجام آن نداشته باشد مي‌تواند جرم رفتار جنسي جنايي از نوع درجه اول محسوب شود.

بازتاب

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
اميرحسينآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384
مجموع ارسالها: 1617
اعتبار کسب شده: 4822
ارسال جمعه 29 دي 1385، ساعت 4:31
 1 سال و 7 ماه پيش

بازتاب عزیز در پوشش مطالب داخل کشور و بلکه داخل تهران! بسیار فوق‌العاده عمل می‌کند. قبول. اما این دلیل نمی‌شود مطالب بدون منبع و مرجعش در مورد آمریکا را قبول کنیم.
من که می‌گردم ببینم منبع مناسبی برایش یافت می‌شود یا نه. یک منبع آمریکایی.
در هر صورت نکته‌ی مهم با توجه به گزارش بازتاب این است که از سال ۱۹۷۱ تا به حال کسی برای این جرم محکوم نشده است. Very Happy

1
1
0
manisaآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 تير 1385
مجموع ارسالها: 333
اعتبار کسب شده: 3000
جنسيت: زن
ارسال جمعه 29 دي 1385، ساعت 14:34
 1 سال و 7 ماه پيش

majidjon13 نوشته بود:

به گزارش ايرنا به نقل از «آسوشيتدپرس» از شهر «ديترويت» ـ مركز ايالت ميشيگان ـ ديوان عالي اين ايالت اخيرا راي داده است كه روابط خارج از ازدواج مي‌تواند به عنوان يك رفتار جنايي جنسي از نوع درجه اول تحت تعقيب قرار گيرد، جرمي كه تا حبس ابد قابل تعقيب است.

در ايالت ميشيگان زنا به عنوان يك جرم تلقي مي‌شود اگرچه از سال ‪۱۹۷۱‬) ۳۵‬سال قبل) كسي به دليل اين جرم محكوم نشده است.
در واقع هيچ‌كس انتظار آن را ندارد كه دادستانان زوجهاي خيانتكار را تحت تعقيب قرار دهند اما اين راي عزم جزم جامعه قانوني ايالت را به همراه دارد.

در عين حال يك سخنگوي دادستان كل كه علنا در ماه نوامبر، از گفتن اينكه آنها براي اصلاحيه‌هاي قانوني اصرار خواهند كرد يا خير خودداري كرد و آشكار ساخت كه فقط جرايم خشونت آميزي كه قرباني تمايلي به انجام آن نداشته باشد مي‌تواند جرم رفتار جنسي جنايي از نوع درجه اول محسوب شود.

بازتاب

خيانت کثيف ترين چيزه ، بازي کردن با عمر و احسا سات يک نفر خيلي کار پستي هست .....راستي اگه يه روز يکي از شما ازدواج کرديد به سلامتي و خداي نکرده همسرتون بهتون خيانت کرد چي کار مي کنيد ،مبخشيدش يا ترکش مي کنيد ؟

1
1
0
Bayas Goolآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385
مجموع ارسالها: 2149
اعتبار کسب شده: 3405
ارسال جمعه 29 دي 1385، ساعت 14:55
 1 سال و 7 ماه پيش

اگه يه همچين حکمي در مورد خيانت در ايران رواج پيدا کنه
ديگه هيچ مرده متاهلي سر خونه زندگيش نيست ، همه مي رن زندان Mr. Green
چقدر خوب مي شه اي خدا جونم

در جواب مانيسا ،من چون تحمل چنين چيزي رو ندارم و مطمئنم که هيچ مردي هم پيدا نمي شه که اهل خيانت نباشه (مگر پسر پيغمبر باشه و پسر شجاع Mr. Green ) ،جرات بعله گفتن ندارم

1
1
0
majidjon13آفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال جمعه 29 دي 1385، ساعت 22:22
 1 سال و 7 ماه پيش

مانيسا نوشته بود:
majidjon13 نوشته بود:

بازتاب

خيانت کثيف ترين چيزه ، بازي کردن با عمر و احسا سات يک نفر خيلي کار پستي هست .....راستي اگه يه روز يکي از شما ازدواج کرديد به سلامتي و خداي نکرده همسرتون بهتون خيانت کرد چي کار مي کنيد ،مبخشيدش يا ترکش مي کنيد ؟

دروود

ميدوني من نميدونم چي کار خواهم کرد.....همين الان هم که بهش فکر ميکنم....

احساس ميکنم عصب اصليه دست راستم تير ميکشه.....

فقط ميدونم واقعا شکست خواهم خورد ولي ديگه بهش اجازه بازگشت به درون قلبم رو نميدم

اين رو البته تقريبا مطعن ميگم.... و دوباره هم باهاش رابطه بقرار نخواهم کرد....

و اينجوري هم نميتونم باشم که برم و خرخرش رو ببرم......اما به فکر طلاقش ميوفتم که

طبيعي و بجاست.....

حالا يک چيزي....( ولي به کسي نگيد ها...براي کسي هم تعريف نکنيد)

روزج جواني رو ميشناسم.... که پسره اعتياد داشت(اند اعتياد) در عين حال استاد مصلم گيتار بود.....البته من گيتاريست نيستم..اما اين بابا در گيتار زدن توي شهر خودش دومي نداشت

و دختره کاملا طبيعي بود

کمي زيبا ...جذاب ..مهربون....و خلاصه جيگري بود برا خودش.......

اين دو با هم نامزد شدند...و من که به شخصه فکر ميکردم زنگيشون روبراه خواهد شد...

اما اوضاع عوض شد.....پسره موضوع مواد رو براي خانمش طبيعي کرده بود...و از اين رو

مشاجرات زيادي داشتند..(البته طبيعيش نمکيردن...بين خودشون حل ميشد...اما نزديکاني مانند من ..براحتي بو بردند)) و پسره به کار خودش ادامه ميداد.....

و بازهم دختره کوتاه ميومد......حالا موضوع چي بود؟؟؟ بعدا متوجه شدم....دختره قبلا خود

فروش بوده....و حالا هم براي لذت بردن بيشتر ادامه ميده...کما اينکه شوهره هم اعتراضي

نداره......(فکر ميکنم اين يک نوع تفاهم...مواد در برابر سکس بوده باشه) به هر حال براي من

که موضوع سکس با غريبه اي که دختره ميکرد...شوک اور بود...تابحال نديده بودم.....

واين موضوع رو هم از روابطشون فهميدم.....پسره برا خودش ميرفت گردش(مواد بخره)

دختره هم برا خودش ميرفت بيرون..... کم کم متوجه شدم دختره با دوستان نزديک همسرش

که معمولا خوش تيپ و با کلاس بودن رابطه داره....به طوري که خود شوهرش هم اصلا و ابدا

اعتراضي نداره............ اينجا مفهوم عشق به فنا رفته بود...و لذت در مقابل لذت(100%لذت)

وجود داشت.......و مفهوم خيانت ...خدا بيامرز شرف و اعتقاد و عقيده هم جايي نداشت...

اين رو نوشتم که بگم ..مثالهاي مختلفي در اين باره وجود داره.......

1
1
0
اميرحسينآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال جمعه 29 دي 1385، ساعت 23:42
 1 سال و 7 ماه پيش

این بحثی که مجید مطرح کرد، به نظرم زیاد خوش‌آیند نبود.
درسته که توی جامعه‌ی ما معضلات زیادی وجود داره، مثل هر جامعه‌ی دیگه. اما خاصیت اخلاقی بودن اون از خیلی از مشکلات جلوگیری می‌کنه.
این نمونه‌ای که مجید گفته یک نمونه‌ی عام در جامعه‌ی ما نیست. یک نمونه‌ی خاص است.
در ضمن من اعتقاد دارم اگر انسان خود پاک باشد و پاک بزید، خدا هم او را فراموش نکرده و شخصی را نصیبش می‌کند که لیاقتش را داشته باشد. Angel

1
1
0
sedayedelآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384
مجموع ارسالها: 3326
اعتبار کسب شده: 4417
جنسيت: نامشخص
ارسال شنبه 30 دي 1385، ساعت 0:03
 1 سال و 7 ماه پيش

Bayas Gool نوشته بود:

در جواب مانيسا ،من چون تحمل چنين چيزي رو ندارم و مطمئنم که هيچ مردي هم پيدا نمي شه که اهل خيانت نباشه (مگر پسر پيغمبر باشه و پسر شجاع Mr. Green ) ،جرات بعله گفتن ندارم

نه عزيز دلم اصلاً اينطوری فکر نکن Smile
از اون گروهی که مريضن, ميگذريم که هم توی آقايون هست هم توی خانمها
ولی بين آقايون هم مرد خوب خيلی زياده که شعور اينو داشته باشه وقتی
از دنيای مجردی در مياد بايد چجوری زندگی کنه Wink Cool
به خصوص توی اين زمانه که هيچ کس مجبور به ازدواج نيست که بخواد ازدواج کنه و بعد هرز بپره, مطمئن باش اگه يک مرد توی زندگيش با زن مورد علاقش خوشحال باشه هيچ جا نميره Wink Dancing

1
1
0
majidjon13آفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال شنبه 30 دي 1385، ساعت 0:38
 1 سال و 7 ماه پيش

h15n نوشته بود:

در ضمن من اعتقاد دارم اگر انسان خود پاک باشد و پاک بزید، خدا هم او را فراموش نکرده و شخصی را نصیبش می‌کند که لیاقتش را داشته باشد. Angel

بسيار عالي... Applause اين يک موضوع کلي هستش...و بسيار زيبا....

اما بعضي موقع ها ادمي که پاک زندگي کرده...و هميشه معتقد بوده...

گير موجود کثيف ميوفته که تا انتهاي زنگيش رو به فنا ميده

1
1
0
اميرحسينآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال شنبه 30 دي 1385، ساعت 0:49
 1 سال و 7 ماه پيش

sedayedel نوشته بود:
به خصوص توی اين زمانه که هيچ کس مجبور به ازدواج نيست

این تیکه یک کم برام قابل فهم نبود. پس نیاز عاطفی، جنسی و ... چه می‌شود؟ فکر نکنم این نیازها به راحتی قابل صرف‌نظر کردن باشند. Eh?

1
1
0
manisaآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 تير 1385
مجموع ارسالها: 333
ارسال شنبه 30 دي 1385، ساعت 13:09
 1 سال و 7 ماه پيش

sedayedel نوشته بود:
[quote="Bayas
به خصوص توی اين زمانه که هيچ کس مجبور به ازدواج نيست که بخواد ازدواج کنه و بعد هرز بپره, مطمئن باش اگه يک مرد توی زندگيش با زن مورد علاقش خوشحال باشه هيچ جا نميره Wink Dancing

اين نوشته ات رو قبول ندارم خيلي وقتها همه چيز با عشق شروع ميشه و قبلش هم کلي زمان Date ميکني تا طرفتو بشناسي و بعد ازدواج مي کني و زن با تمام توانش سعي مي کنه شوهرشو خوشحال کنه ،و آرامش و بياره تو خونه اما يه روز که فکر مي کنه خيلي خوشحال و خوشبخته مي فهمه که شوهرش با يکي ديگس من اينو به چشم خودم ديدم ....... و خرد شدن آن زنو و نابودي زندگي عاشقانه اي که هيچکش فکر نمي کرد يه روز تموم بشه ... نمي دانم واقعا دليلش چيه اين اتفاقات بيشتر از طرف مر دها مي افته نمي گم زنها نمي کنن اما خيلي کمتر ،به نظر من نظر تو بيشتر در مورد خانمها صدق مي کنه يعني اگه يه زن تو زندگيش از طرف شوهرش راضي بشه وفادار تره .....اما براي انحرافات مردها دلايل خيلي زيادي وجود داره مثلا يکي از دلايلشون با دوستاشون هستن و مي خوان چون مردن و ميخوان خوش باشن مست مي کنن و يه دفعه نمي فهن کجان ،يا مثلا چن فشار کا روشن زياده ،چون زنشون به بچه ها بيشتر توجه مي کنه ، يا زنشون همه فکرش تو کار خونه س ،از اين دلايل مسخره

1
1
0
اميرحسينآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال شنبه 30 دي 1385، ساعت 16:50
 1 سال و 7 ماه پيش

با این ترتیب قبول دارید که آشنا شدن از طریق خانواده بهتر است؟ بدین صورت هم چنین مسائلی کمتر می‌شود و هم احساس تعلق بیشتری وجود خواهد داشت.
به جای Date، همان نامزدی زمان مناسبی برای آشنایی بیش‌تر است. زمانی که اگر از دو سه ماه کمتر و یا بیشتر نشود، می‌تواند بسیار هم شیرین باشد. Very Happy
نظر؟

1
1
0
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384
مجموع ارسالها: 3099
ارسال سه‌شنبه 03 بهمن 1385، ساعت 5:41
 1 سال و 7 ماه پيش

نقل قول:
در ضمن من اعتقاد دارم اگر انسان خود پاک باشد و پاک بزید، خدا هم او را فراموش نکرده و شخصی را نصیبش می‌کند که لیاقتش را داشته باشد.

This stentence is of the type which in English is called wishful thinking. This means, it mistakes "what we wish was true" with "what is actually true". I used to think as h15n said some 10-15 years ago when I was young and unexperinced but now I have a totaly different opinion.

نقل قول:

ولی بين آقايون هم مرد خوب خيلی زياده که شعور اينو داشته باشه وقتی
از دنيای مجردی در مياد بايد چجوری زندگی کنه
به خصوص توی اين زمانه که هيچ کس مجبور به ازدواج نيست که بخواد ازدواج کنه و بعد هرز بپره, مطمئن باش اگه يک مرد توی زندگيش با زن مورد علاقش خوشحال باشه هيچ جا نميره

I have absolutly no opinion about this!!!!!!!!!! I don't know nothing and will say nothing!!!! Wink Razz Razz

1
1
0
sedayedelآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384
مجموع ارسالها: 3326
اعتبار کسب شده: 4417
جنسيت: نامشخص
ارسال سه‌شنبه 03 بهمن 1385، ساعت 7:14
 1 سال و 7 ماه پيش

Omid نوشته بود:

I have absolutly no opinion about this!!!!!!!!!! I don't know nothing and will say nothing!!!! Wink Razz Razz

شما فکرشم نکن Mr. Standard
شما تا آخر عمر در مقابل اين مجازاتها واکسينه هستيد Razz
اينها برای کسانيست که معتقدند يک ده آباد به از صد شهر خرابه
پير زنهايی که شما بگيری, ديگه به اين مجازاتها وصال نميدن, تا بخوان بجنبن, روحشون از قفس تن آزاد ميشه, و سند آزادی شما رو هم مهر ميزنه Mr. Green
بعدشم مگه من مردم
اگه زنت بخواد پا از پا خطا کنه با مايتابه ميزنم توی سرش Mr. Green
اگه شما هم روی هوس دل بخوای زنت و اذيت کنی روم به ديفار با کمال شرمندگی با مايتابه ميزنم توی سرتون Twisted Evil Razz Mr. Green

P.S
Start with positive intension and be open to opportunities

اين پيغام تا به حال يک بار و توسط sedayedel در تاريخ سه‌شنبه 03 بهمن 1385، ساعت 21:28 ويرايش شده است.

1
1
0
خانوم کوچولوآفلاين
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

تاريخ عضويت: يکشنبه 09 مهر 1385
مجموع ارسالها: 133
ارسال سه‌شنبه 03 بهمن 1385، ساعت 11:59
 1 سال و 7 ماه پيش

Bayas Gool نوشته بود:
اگه يه همچين حکمي در مورد خيانت در ايران رواج پيدا کنه
ديگه هيچ مرده متاهلي سر خونه زندگيش نيست ، همه مي رن زندان Mr. Green
چقدر خوب مي شه اي خدا جونم

دقيقا Applause
ديشب خوش گذشت؟ Neutral

1
1
0
Bayas Goolآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385
مجموع ارسالها: 2149
اعتبار کسب شده: 3405
ارسال سه‌شنبه 03 بهمن 1385، ساعت 12:28
 1 سال و 7 ماه پيش

خانوم كوچولو تشويق براي تشخيص درسته منه
يا براي پسر شجاع كه هيچ وقت خيانت نمي كنه؟؟؟ Think Think
ضمنا جاتون خيلي خالي بود Wink

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است گردنبند 165 گرمي اهدايي به همسر محمد خاتمي
1
پاسخها: 3 بیننده: 213 نویسنده: majidjon13
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است آشنايي با خانواده همسر هديه تهراني
1
پاسخها: 7 بیننده: 756 نویسنده: ستاره’ غريب
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است کورش و خيانت جهوديان!
2
پاسخها: 20 بیننده: 1175 نویسنده: سالم
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است خصوصيات همسر مناسب
1
پاسخها: 5 بیننده: 411 نویسنده: hadi

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به: