| Poll :: از چه مرورگری استفاده می کنید؟ |
| IE 7 |
|
27% |
[ 3 ] |
| IE 6 |
|
0% |
[ 0 ] |
| Firefox |
|
54% |
[ 6 ] |
| Opera |
|
18% |
[ 2 ] |
| از مرورگري كه خودم نوشته ام استفاده مي كنم |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| مجموع آراء : 11 |
|
| نویسنده |
پیغام |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1616 اعتبار کسب شده: 5329 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
جمعه 29 دي 1385، ساعت 4:57 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
نفله کردن فایرفاکس به این سختیها هم نیست! کافی است تعداد تب زیادی باز کنید و در هر تب زیاد جابجا شوید. about:cache را در نوار مرورگر تایپ کنید تا ببنید چه چیزهایی در cache قرار دارند. با این که حجم کاشه(ادبیات مجله کامپیوتر، مشکی ترین مجلهی ایران) در حافظه محدود است، اما نمیدانم چرا فایرفاکس به قات میرسد!
من که فکر کنم بزرگترین مشکل همین «نشت حافظه» باشد.
چیز دیگر این که در Opera با فشردن کلید «جلو» و «عقب» از کاشه استفاده شده و صفحه دوباره بارگذاری نمیشود. اما در Firefox چنین نیست. در نسخهی ۱.۵ گفته شده بود که بهبودی در این عملکرد فایرفاکس انجام شده، اما به قول «اکبر هاشمی بهرمانی»، «ما که چوبی ندیدیم». |
|
|
|
|
|
|
 |
Oscar  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 20 دي 1385 مجموع ارسالها: 783 اعتبار کسب شده: 1651 محل سکونت: سن: جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 30 دي 1385، ساعت 0:09 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
راستی یادم رفت بگم روش مقایسه ی شما اشتباه است ؟ مثلا آیا لینوکس بهتر از ویندوز است چون تعداد پنجره هایی که در آن واحد میتوان در لینوکس باز کرد 593 تاست و در ویندوز 448 ؟ خوب کدوم دیوانه ای 80 تا تب در مرورگر باز میکنه تا ببینه FF بهتره یا IE ؟ اگر چنین است باید بگم Notepad بهترین Hex Editor دنیاست چون شما میتوانید 500 تا نوت پد در آن واحد ران کنید ولی زیر صد تا دونه winhex یا امثالهم. پس نوت پد بهتر است |
|
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1616 اعتبار کسب شده: 5329 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
شنبه 30 دي 1385، ساعت 0:32 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
| وب کدوم دیوانه ای 80 تا تب در مرورگر باز میکنه تا ببینه FF بهتره یا IE |
هر چند یک کم بد صحبت کردی ولی خوب....
بهتره توضیحات کامل من رو بخونی تا ببینی مشکل فقط این نیست. اون شش هفت عنوان رو ببین. این رو تازه زیر بخش «رابط کاربری نامناسب» آوردم چون تو نسخههای قبلی حتی تبهای بیشتر از عرض صفحه «دیده هم نمیشدند»!
به هر حال من انتظار دارم وقتی زیاد کانال تلویزیون رو عوض میکنم یهو نترکه! این هم مثل همونه.
ضمناً فکر کنم بحث من رو کلاً زیاد متوجه نشدی. من خودم دوستدار نرمافزار آزاد و بخصوص «فایرفاکس» هستم، اما «واقعبین» هم بوده و عقیده دارم با شناخت نقاط ضعف و برطرف کردن آن، وضع فایرفاکس بهتر شده و کاربران از استفاده از آن بیشتر لذت خواهند برد. من که به آیندهی محصولات بنیاد موزیلا و به خصوص فایرفاکس امیدوارم. |
|
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 969 اعتبار کسب شده: 6357 محل سکونت: هيدالو سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 11 بهمن 1386، ساعت 18:53 |
|
 |
5 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
| احسان نوشته بود: |
| اينو اتفاقي ديدم! الاف الدوله هاي بلاد فرنگ 200 تا پلاگين روي فايرفاکس نصب کردن و بعدش دو ساعت باهاش کار کردن! نتيجه اينکه فايرفاکس بعد از 2 ساعت 145 تا 195 مگابايت ناقابل memory نوش جون فرمودن! اين عکس رو از دست نديد! |
با اين حساب اگه خود فايرفاکس رو عددي حساب نکنيم. هر پلاگين حتي 1 مگابايت هم فضا نگرفته. تازه 2 ساعت هم کار کرده.
امير حسين جان! شما هم اينقدر شلخته نباش. صفحهاي رو که خوندي و ديگه باهاش کار نداري ببند.
تلويزيون که 200 تا کانال رو همزمان نشون نميده. |
|
_________________ نکند من هم يک خرده به آدم بزرگها رفتهام؟ «بايد پير شده باشم».
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنتگزوپهري)
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
 |
پنجشنبه 11 بهمن 1386، ساعت 20:21 |
|
 |
5 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |