| نویسنده |
پیغام |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2149 اعتبار کسب شده: 3405 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
چهارشنبه 27 دي 1385، ساعت 0:51 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
رسانه های آمریکائی از مارک زوکربرگ 22 ساله به عنوان بیل گیتس بعدی یاد می کنند. زوکر برگ که بنیانگذار وب سایت فیس بوک(Face book) است ماه گذشته پیشنهاد یک میلیون دلاری Yahoo برای واگذاری سایتش را رد کرد.
یاهو هم اینک پیشنهاد خود را به 1.6 میلیارد دلار افزایش دادهف اما هنوز پاسخی به این پیشنهاد از سوی مدیر فیس بوک داده نشده است.
فیس بوک در سال 2004 تاسیس شد و اینک با 13 میلیون کاربر دومین شبکه اجتماعی بزرگ آمریکا محسوب می شود.
شرکت یاهو پیش بینی کرده که فیس بوک تا سال 2015 همچنان به رشد چشمگیرش ادامه خواهد داد. به پیش بینی این غول اینترنتی تعداد کاربران این سایت تا سال 2015 به 52.5 میلیون نفر خواهد رسید که این میزان 60 درصد دانشجوییان و جوانان استفاده کننده از اینرنت در آمریکا را تشکیل می دهد.
همچنین پیش بینی می شود که با توجه به حجم بالای تبلیغات در این سایت سود سالانه آن به یک میلیارد دلار برسد.
زوکر برگ و گیتس شباهت های بسیاری با هم دارند، از جمله این که هر دو در سن 19 سالگی شرکت های خود را راه اندازی کرده اند و هر دو پیش زمینه ای درخشان دارند.
" روزنامه ملی" |
_________________ ياد آور اين باشيم که عشق معجزه مي کند 
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 4853 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 27 دي 1385، ساعت 20:54 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| Bayas Gool نوشته بود: |
| رسانه های آمریکائی از مارک زوکربرگ 22 ساله به عنوان بیل گیتس بعدی یاد می کنند. |
همان يك «بيل» براي هفت پشت همه ي دنيا زياد است! يكي(بيل) يك پنجره(ويندوز) درست مي كنه ميندازه ته بازار صد تا لينوس تروالدز(مبدع لينوكس) و ريچارد استالمن(پايه گذار بنياد نرم افزار آزاد كه نقش اساسي در لينوكس دارد) نمي تونن درش بيارن!
| نقل قول: |
زوکر برگ که بنیانگذار وب سایت فیس بوک(Face book) است ماه گذشته پیشنهاد یک میلیون دلاری Yahoo برای واگذاری سایتش را رد کرد.
|
اون سايت YouTube رو كه ديدين به قيمت چند ميليارد دلار فروش رفت.... پايه گذارانش در عرض مدت كوتاهي پول خوبي به جيب زدند! حتي نزديك بود كه اسمشان به عنوان مرد سال در مجله ي تايم منتشر شود كه احمدي نژاد نه گذاشت اين ها موفق شوند و نه خودش موفق شد كه به عنوان مرد سال معرفي شود.
| یاهو هم اینک پیشنهاد خود را به 1.6 میلیارد دلار افزایش دادهف اما هنوز پاسخی به این پیشنهاد از سوی مدیر فیس بوک داده نشده است. |
به نظر من كه بيش تر يك حالت رواني تو اين قضيه هست وگرنه ارزش واقعي سايتي مثل YouTube خيلي كمتر از اين هاست. يادم نيست چه سالي بود كه «بحران دات كام» پيش اومده بود كه قيمت خيلي از اين شركت ها تقريباً «صفر» شده بود.
| فیس بوک در سال 2004 تاسیس شد و اینک با 13 میلیون کاربر دومین شبکه اجتماعی بزرگ آمریکا محسوب می شود. |
فكر كنم اوليش MySpace باشه كه تونسته جاي اول رو بگيره. توي ايران كه فيلتره. سايت جالبيه. يك چيزي تو مايه هاي اركات خودمان ولي بهتر!
| شرکت یاهو پیش بینی کرده که فیس بوک تا سال 2015 همچنان به رشد چشمگیرش ادامه خواهد داد. به پیش بینی این غول اینترنتی تعداد کاربران این سایت تا سال 2015 به 52.5 میلیون نفر خواهد رسید که این میزان 60 درصد دانشجوییان و جوانان استفاده کننده از اینرنت در آمریکا را تشکیل می دهد. |
سال 2015؟ پيش بيني در دات كام بسيار سخت است. حتي پيش بيني چند ماهه دشوار است. نمي دانم ياهو چگونه توانسته چنين پيش بيني را ارائه دهد.
| همچنین پیش بینی می شود که با توجه به حجم بالای تبلیغات در این سایت سود سالانه آن به یک میلیارد دلار برسد. |
نوش جونش! بحث يك قرون و دو قرون نيست!
| زوکر برگ و گیتس شباهت های بسیاری با هم دارند، از جمله این که هر دو در سن 19 سالگی شرکت های خود را راه اندازی کرده اند و هر دو پیش زمینه ای درخشان دارند. |
آخه بچه 19 ساله چي مي فهمه؟ به نظر من كه شانس و سياست نقش مهمي در موفقيت بيل گيتس داشتند و هوشمندي و دانش نقش كمي در آن داشته. من «سياست» را از «هوشمندي» و «دانش» جدا مي دانم. اگر قبول نداريد به استانداري استان خود سر بزنيد و ببينيد كه «هوشمندي» و «دانش» در آن جا يافت مي شود يا نه!
فكر كنم روزنامه ي اعتماد ملي داشته باشيم، نه؟ روزنامه ي ملي نشنيده بودم. |
|
|
|
|
|
|
 |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2149 اعتبار کسب شده: 3405 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 28 دي 1385، ساعت 10:56 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
من از جناب h15n به خاطر اين همه حوصله و دقت كه در مطالعه مطالب داره تشكر مي كنم
روزنامه اعتمادملي درسته
من مطلب رو خودم تايپ كردم يك كلمه اش جا افتاده |
_________________ ياد آور اين باشيم که عشق معجزه مي کند 
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |