| نویسنده |
پیغام |
بچه برقي 78  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 1005 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
شنبه 23 دي 1385، ساعت 13:27 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
اگر شما از دانشگاه خارج ايران پذيرش بگيريد، و سربازي هم نرفته باشيد. ابتدا بايد به وزارت علوم بريد. اونجا براي شما تشکيل پرونده مي دن و شما را به نظام وظيفه معرفي مي کنند، تا اونجا با وثيقه ملکي يا نقدي بتونيد مرخصي تحصيلي و اجازه خروج از کشور بگيريد.
اما جديداً بدون هيچ توضيحي براي کساني که از دانشگاههاي «انگلستان»، «کانادا» و «آمريکا» پذيرش دارند، تشکيل پرونده داده نخواهد شد.... والسلام
منتظر خبرهاي بعدي باشيد. |
|
_________________ ... دلبري برگزيده ام که مپرس
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط بچه برقي 78 در تاريخ دوشنبه 25 دي 1385، ساعت 14:06 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
pantea  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1235 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سن: 25 جنسيت: زن |
 |
شنبه 23 دي 1385، ساعت 14:16 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
درسته 3-4 روز پيش در روزنامه جام جم نوشته بود که بورسيه به اين سه کشور لغو شده و ديگه دانشجوي بورسيه اي فرتاده نخواهد شد.هر کسي مي تونه به هزينه شخصي خودش بره و ...
دليلش هم نوشته بود که بخاطر برخورداي بدي که با دانشجويان بورسيه ايراني در اين کشورها ميشه !!!! و همين طور مقامات قول دادند که ظرفيت و تسهيلات دکترا و ادامه تحصيل رو در داخل بهبود ببخشند! که متحمل چنين هزينه هايي براي فرستادن بورسيه اي ها نباشند!
.... |
|
_________________ shine on! brighter than the sun...live for every moment before the moment''s gone...we shine on you and me tonight!
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 1005 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
شنبه 23 دي 1385، ساعت 15:05 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| pantea نوشته بود: |
درسته 3-4 روز پيش در روزنامه جام جم نوشته بود که بورسيه به اين سه کشور لغو شده و ديگه دانشجوي بورسيه اي فرتاده نخواهد شد.هر کسي مي تونه به هزينه شخصي خودش بره و ...
دليلش هم نوشته بود که بخاطر برخورداي بدي که با دانشجويان بورسيه ايراني در اين کشورها ميشه !!!! و همين طور مقامات قول دادند که ظرفيت و تسهيلات دکترا و ادامه تحصيل رو در داخل بهبود ببخشند! که متحمل چنين هزينه هايي براي فرستادن بورسيه اي ها نباشند!
.... |
بورسيه شون ارزوني خودشون. مشکل اينجاست که واسه اين سه تا کشور مرخصي تحصيلي نمي دن. |
|
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 4822 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 24 دي 1385، ساعت 4:45 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
من لحن طعنهآمیز عنوان(مرز پرگهر) را دوست ندارم.
مگر در این که این کشورها با دانشجویان ایرانی بد که چه عرض کنم «ناجوانمردانه» و به عنوان «تروریست»! برخورد میکنند شکی هست؟
یادتان باشد که به صرف «کارت نشان ندادن» ممکن است دانشجویی ایرانی مورد ضرب و شتم پلیس قرار گیرد... فیلمش را که حتماً دیدهاید یا حتماً در مورد جریان شنیدهاید..
انگشتنگاری و ... هم به جای خود.
حالا دولت باید چه کند؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
يکشنبه 24 دي 1385، ساعت 13:53 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| h15n نوشته بود: |
من لحن طعنهآمیز عنوان(مرز پرگهر) را دوست ندارم.
مگر در این که این کشورها با دانشجویان ایرانی بد که چه عرض کنم «ناجوانمردانه» و به عنوان «تروریست»! برخورد میکنند شکی هست؟
یادتان باشد که به صرف «کارت نشان ندادن» ممکن است دانشجویی ایرانی مورد ضرب و شتم پلیس قرار گیرد... فیلمش را که حتماً دیدهاید یا حتماً در مورد جریان شنیدهاید..
انگشتنگاری و ... هم به جای خود.
حالا دولت باید چه کند؟  |
بهرحال ما مسلمونا سابقه خيلي خوبي نداريم، تا حدي حق دارند...
اون دانشجو هم دندش نرم، کتک نوش جونش.. مي باست گردن کلفتي نکنه و از قوانين تبعيت کنه!
در ضمن، شما اگه بريد دانشگاه اميرکبير يا تهران تا کارت نشون نديد راتون نمي دن. |
|
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1836 اعتبار کسب شده: 4676 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 24 دي 1385، ساعت 14:00 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
من فکر ميکنم راجع برخورد با دانشجويان ايراني، از mhajiو اميد و ميني بپرسيم بهتره.
اينجا، ما اون چيزي رو ديديم و شنيديم که بهمون نشون دادن.منظورم اين نيست که اطلاعات دروغ به ما داده ميشه ولي همه حقيقت رو هم نميگن. |
|
_________________ با تو بودن را براي بي تو بودن دوست دارم!
|
|
|
|
|
 |
 |
يکشنبه 24 دي 1385، ساعت 14:19 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
يکشنبه 24 دي 1385، ساعت 14:21 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
يکشنبه 24 دي 1385، ساعت 14:24 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
يکشنبه 24 دي 1385، ساعت 14:37 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
تهران در ميان 146 شهر بزرگ دنيا از نظر تميزي هوا در رده 132 قرار گيرد و در زمره آلودهترين شهرهاي جهان درآيد. تهران بر اساس شاخص هاي سازمان هاي جهاني محيط زيست 2/8 برابر آلوده تر از استاندارد هاي تعيين شده است و اين رقم بسيار نگران كننده است.
منبع: همشهري آنلاين
به عبارت ديگر ما در حال حاضر 2/8 برابر استانداردهاي جهاني گازهاي سمي به دورن ششهاي خود مي فرستيم. |
|
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 4822 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 24 دي 1385، ساعت 14:45 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
|
سابقهی خوبی در کتک خوردن و تحقیر شدن و البته «قبول این تحقیرها»...
اون دانشجو هم دندش نرم، کتک نوش جونش.. مي باست گردن کلفتي نکنه و از قوانين تبعيت کنه! |
بله، خوب. هر کی کارت نشون نده باید خفش کرد! حتی اگه بخواد بره و نخواد بمونه. تازه اگه خودت خدای نکرده جای اون بودی.....
| در ضمن، شما اگه بريد دانشگاه اميرکبير يا تهران تا کارت نشون نديد راتون نمي دن. |
من خودم دانشجوی امیرکبیر هستم، دانشگاه تهران هم میرم و هیچ وقت هم کارت نشون نمیدم! چون کارت نمیخوان. اگر هم کارت بخوان و نشون ندی فوقش میگن: «بفرمائید. بدون کارت نمیشه». دیگه با چوب و چماق تو سرم نمیزنن. |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
يکشنبه 24 دي 1385، ساعت 15:35 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
سابقهی خوبی در کتک خوردن و تحقیر شدن و البته «قبول این تحقیرها»...
اون دانشجو هم دندش نرم، کتک نوش جونش.. مي باست گردن کلفتي نکنه و از قوانين تبعيت کنه! |
بله، خوب. هر کی کارت نشون نده باید خفش کرد! حتی اگه بخواد بره و نخواد بمونه. تازه اگه خودت خدای نکرده جای اون بودی.....
| در ضمن، شما اگه بريد دانشگاه اميرکبير يا تهران تا کارت نشون نديد راتون نمي دن. |
من خودم دانشجوی امیرکبیر هستم، دانشگاه تهران هم میرم و هیچ وقت هم کارت نشون نمیدم! چون کارت نمیخوان. اگر هم کارت بخوان و نشون ندی فوقش میگن: «بفرمائید. بدون کارت نمیشه». دیگه با چوب و چماق تو سرم نمیزنن. |
1- سابقه خوبي در بمب گذاري و کشتن شهروندان اروپايي و آمريکايي.
2- اون دانشجو کارتش را نشون نداده بوده و اونا نمي دونستن کيه.. تازه توي کارت دانشجويي هم مليت را نمي نويسن، توي پاسپورت مي نويسن. پس به خاطر ايراني بودن کتک نخورده، بخاطر حماقتش کتک خورده. علم غيب نداشتن که ايراني هست.
3- والا پارسال که من مي يومدم، کارت مي خواستن، و چون از دانشگاه ديگه بودم، کارتم را مي ذاشتم نگهباني مي يومدم داخل..
4- من هم نگفتم توي دانشگاه اميرکبير با چماق کسي را مي زنن. ولي اگه اونجا هم گردن کلفتي کني احتمالاً زنگ مي زنن 110 |
|
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 24 دي 1385، ساعت 16:07 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| بچه برقي 78 نوشته بود: |
| 1- سابقه خوبي در بمب گذاري و کشتن شهروندان اروپايي و آمريکايي. |
مثل اینکه هنوز به معصومیت رسانههایی چون فاکسنیوز و سیانان اعتقاد داری. در آخرین حملهای که ایالات متحدهی امریکا به یک کشور داشته(کشتار سومالی را نادیده میگیریم) و به گزارش نشریهی پزشکی امریکایی لنست، از زمان حملهی امریکا به عراق بیش از ۶۰۰ هزار نفر از شهروندان عراقی به صورت مستقیم یا غیرمستقیم در اثر جنگ کشته شدهاند. البته جرج بوش چنین آماری را رد کرده است، ولی آمار مورد قبول او که بین ۴۰ تا ۸۰ هزار کشته است، باز هم رقم نجومی است که از آن نمیتوان گذشت.
2- اون دانشجو کارتش را نشون نداده بوده و اونا نمي دونستن کيه.. تازه توي کارت دانشجويي هم مليت را نمي نويسن، توي پاسپورت مي نويسن. پس به خاطر ايراني بودن کتک نخورده، بخاطر حماقتش کتک خورده. علم غيب نداشتن که ايراني هست.
|
نخیر، به خاطر غیرتش و دانستن حق و حقوقش کتک خورده است. او نمیخواست کارتش را نشان دهد، چرا که از میان این همه آدم به او به خاطر خارجی بودنش گیر دادهاند، و او هم میخواسته بدون نشان دادن کارت خارج شود.
3- والا پارسال که من مي يومدم، کارت مي خواستن، و چون از دانشگاه ديگه بودم، کارتم را مي ذاشتم نگهباني مي يومدم داخل.
|
دقیقاً. کارت میگذاشتید و میآمدید داخل. کتک که نمیخوردید!
4- من هم نگفتم توي دانشگاه اميرکبير با چماق کسي را مي زنن. ولي اگه اونجا هم گردن کلفتي کني احتمالاً زنگ مي زنن 110
|
درسته. اگر بزنیدشان! احتمالاً چنین کاری میکنند، اما در شرایط عادی «نگهبان»ها جرأت ندارند به دانشجو دست بزنند. قبول دارید؟
ضمناً جملهام رو لطفاً کامل بخون:
هیچ وقت هم کارت نشون نمیدم! چون کارت نمیخوان. اگر هم کارت بخوان و نشون ندی فوقش میگن: «بفرمائید. بدون کارت نمیشه». دیگه با چوب و چماق تو سرم نمیزنن. |
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
يکشنبه 24 دي 1385، ساعت 16:24 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| بچه برقي 78 نوشته بود: |
| 1- سابقه خوبي در بمب گذاري و کشتن شهروندان اروپايي و آمريکايي. |
مثل اینکه هنوز به معصومیت رسانههایی چون فاکسنیوز و سیانان اعتقاد داری. در آخرین حملهای که ایالات متحدهی امریکا به یک کشور داشته(کشتار سومالی را نادیده میگیریم) و به گزارش نشریهی پزشکی امریکایی لنست، از زمان حملهی امریکا به عراق بیش از ۶۰۰ هزار نفر از شهروندان عراقی به صورت مستقیم یا غیرمستقیم در اثر جنگ کشته شدهاند. البته جرج بوش چنین آماری را رد کرده است، ولی آمار مورد قبول او که بین ۴۰ تا ۸۰ هزار کشته است، باز هم رقم نجومی است که از آن نمیتوان گذشت.
|
نخیر، به خاطر غیرتش و دانستن حق و حقوقش کتک خورده است. او نمیخواست کارتش را نشان دهد، چرا که از میان این همه آدم به او به خاطر خارجی بودنش گیر دادهاند، و او هم میخواسته بدون نشان دادن کارت خارج شود.
3- والا پارسال که من مي يومدم، کارت مي خواستن، و چون از دانشگاه ديگه بودم، کارتم را مي ذاشتم نگهباني مي يومدم داخل.
|
دقیقاً. کارت میگذاشتید و میآمدید داخل. کتک که نمیخوردید!
4- من هم نگفتم توي دانشگاه اميرکبير با چماق کسي را مي زنن. ولي اگه اونجا هم گردن کلفتي کني احتمالاً زنگ مي زنن 110
|
درسته. اگر بزنیدشان! احتمالاً چنین کاری میکنند، اما در شرایط عادی «نگهبان»ها جرأت ندارند به دانشجو دست بزنند. قبول دارید؟
ضمناً جملهام رو لطفاً کامل بخون:
هیچ وقت هم کارت نشون نمیدم! چون کارت نمیخوان. اگر هم کارت بخوان و نشون ندی فوقش میگن: «بفرمائید. بدون کارت نمیشه». دیگه با چوب و چماق تو سرم نمیزنن. |
|
آقا اصلاً تو درست مي گي! |
|
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 24 دي 1385، ساعت 16:30 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
حالا چرا ناراحت میشی! من از اولش هم خیلی دوست نداشتم قضیه به «کل کل» کشیده بشه! فقط به نظرم عنوان این مطلب به نظرم زیاد جالب نبود. همین.
آدم که از بحث «دلگیر» نمیشه. آشتی |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|