صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
بچه برقي 78آفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385
مجموع ارسالها: 1005
اعتبار کسب شده: 3000
جنسيت: مرد
ارسال شنبه 23 دي 1385، ساعت 13:27
 1 سال و 7 ماه پيش

اگر شما از دانشگاه خارج ايران پذيرش بگيريد، و سربازي هم نرفته باشيد. ابتدا بايد به وزارت علوم بريد. اونجا براي شما تشکيل پرونده مي دن و شما را به نظام وظيفه معرفي مي کنند، تا اونجا با وثيقه ملکي يا نقدي بتونيد مرخصي تحصيلي و اجازه خروج از کشور بگيريد.

اما جديداً بدون هيچ توضيحي براي کساني که از دانشگاههاي «انگلستان»، «کانادا» و «آمريکا» پذيرش دارند، تشکيل پرونده داده نخواهد شد.... والسلام

منتظر خبرهاي بعدي باشيد.

اين پيغام تا به حال يک بار و توسط بچه برقي 78 در تاريخ دوشنبه 25 دي 1385، ساعت 14:06 ويرايش شده است.

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
panteaآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385
مجموع ارسالها: 1235
جنسيت: زن
ارسال شنبه 23 دي 1385، ساعت 14:16
 1 سال و 7 ماه پيش

درسته 3-4 روز پيش در روزنامه جام جم نوشته بود که بورسيه به اين سه کشور لغو شده و ديگه دانشجوي بورسيه اي فرتاده نخواهد شد.هر کسي مي تونه به هزينه شخصي خودش بره و ...
دليلش هم نوشته بود که بخاطر برخورداي بدي که با دانشجويان بورسيه ايراني در اين کشورها ميشه !!!! و همين طور مقامات قول دادند که ظرفيت و تسهيلات دکترا و ادامه تحصيل رو در داخل بهبود ببخشند! که متحمل چنين هزينه هايي براي فرستادن بورسيه اي ها نباشند!
....

1
1
0
بچه برقي 78آفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال شنبه 23 دي 1385، ساعت 15:05
 1 سال و 7 ماه پيش

pantea نوشته بود:
درسته 3-4 روز پيش در روزنامه جام جم نوشته بود که بورسيه به اين سه کشور لغو شده و ديگه دانشجوي بورسيه اي فرتاده نخواهد شد.هر کسي مي تونه به هزينه شخصي خودش بره و ...
دليلش هم نوشته بود که بخاطر برخورداي بدي که با دانشجويان بورسيه ايراني در اين کشورها ميشه !!!! و همين طور مقامات قول دادند که ظرفيت و تسهيلات دکترا و ادامه تحصيل رو در داخل بهبود ببخشند! که متحمل چنين هزينه هايي براي فرستادن بورسيه اي ها نباشند!
....

بورسيه شون ارزوني خودشون. مشکل اينجاست که واسه اين سه تا کشور مرخصي تحصيلي نمي دن.

1
1
0
اميرحسينآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384
مجموع ارسالها: 1617
اعتبار کسب شده: 4822
ارسال يکشنبه 24 دي 1385، ساعت 4:45
 1 سال و 7 ماه پيش

من لحن طعنه‌آمیز عنوان(مرز پرگهر) را دوست ندارم.
مگر در این که این کشورها با دانشجویان ایرانی بد که چه عرض کنم «ناجوانمردانه» و به عنوان «تروریست»! برخورد می‌کنند شکی هست؟
یادتان باشد که به صرف «کارت نشان ندادن» ممکن است دانشجویی ایرانی مورد ضرب و شتم پلیس قرار گیرد... فیلمش را که حتماً دیده‌اید یا حتماً در مورد جریان شنیده‌اید..
انگشت‌نگاری و ... هم به جای خود.
حالا دولت باید چه کند؟ Think

1
1
0
بچه برقي 78آفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال يکشنبه 24 دي 1385، ساعت 13:53
 1 سال و 7 ماه پيش

h15n نوشته بود:
من لحن طعنه‌آمیز عنوان(مرز پرگهر) را دوست ندارم.
مگر در این که این کشورها با دانشجویان ایرانی بد که چه عرض کنم «ناجوانمردانه» و به عنوان «تروریست»! برخورد می‌کنند شکی هست؟
یادتان باشد که به صرف «کارت نشان ندادن» ممکن است دانشجویی ایرانی مورد ضرب و شتم پلیس قرار گیرد... فیلمش را که حتماً دیده‌اید یا حتماً در مورد جریان شنیده‌اید..
انگشت‌نگاری و ... هم به جای خود.
حالا دولت باید چه کند؟ Think

بهرحال ما مسلمونا سابقه خيلي خوبي نداريم، تا حدي حق دارند...

اون دانشجو هم دندش نرم، کتک نوش جونش.. مي باست گردن کلفتي نکنه و از قوانين تبعيت کنه! Mr. Green

در ضمن، شما اگه بريد دانشگاه اميرکبير يا تهران تا کارت نشون نديد راتون نمي دن.

1
0
1
مسافر کويرآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383
مجموع ارسالها: 1836
اعتبار کسب شده: 4676
ارسال يکشنبه 24 دي 1385، ساعت 14:00
 1 سال و 7 ماه پيش

من فکر ميکنم راجع برخورد با دانشجويان ايراني، از mhajiو اميد و ميني بپرسيم بهتره. Wink
اينجا، ما اون چيزي رو ديديم و شنيديم که بهمون نشون دادن.منظورم اين نيست که اطلاعات دروغ به ما داده ميشه ولي همه حقيقت رو هم نميگن.

1
1
0
بچه برقي 78آفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال يکشنبه 24 دي 1385، ساعت 14:19
 1 سال و 7 ماه پيش

Image

Image

1
1
0
بچه برقي 78آفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال يکشنبه 24 دي 1385، ساعت 14:21
 1 سال و 7 ماه پيش

Image

Image

1
1
0
بچه برقي 78آفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال يکشنبه 24 دي 1385، ساعت 14:24
 1 سال و 7 ماه پيش

Image

Image

1
1
0
بچه برقي 78آفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال يکشنبه 24 دي 1385، ساعت 14:37
 1 سال و 7 ماه پيش

تهران در ميان 146 شهر بزرگ دنيا از نظر تميزي هوا در رده 132 قرار گيرد و در زمره آلوده‌ترين شهرهاي جهان درآيد. تهران بر اساس شاخص هاي سازمان هاي جهاني محيط زيست 2/8 برابر آلوده تر از استاندارد هاي تعيين شده است و اين رقم بسيار نگران كننده است.

منبع: همشهري آنلاين

به عبارت ديگر ما در حال حاضر 2/8 برابر استانداردهاي جهاني گازهاي سمي به دورن ششهاي خود مي فرستيم.

1
1
0
اميرحسينآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال يکشنبه 24 دي 1385، ساعت 14:45
 1 سال و 7 ماه پيش

نقل قول:

سابقه‌ی خوبی در کتک خوردن و تحقیر شدن و البته «قبول این تحقیرها»...

نقل قول:
اون دانشجو هم دندش نرم، کتک نوش جونش.. مي باست گردن کلفتي نکنه و از قوانين تبعيت کنه! Mr. Green

بله، خوب. هر کی کارت نشون نده باید خفش کرد! حتی اگه بخواد بره و نخواد بمونه. تازه اگه خودت خدای نکرده جای اون بودی.....

نقل قول:

من خودم دانشجوی امیرکبیر هستم، دانشگاه تهران هم می‌رم و هیچ وقت هم کارت نشون نمی‌دم! Mr. Green چون کارت نمی‌خوان. اگر هم کارت بخوان و نشون ندی فوقش می‌گن: «بفرمائید. بدون کارت نمی‌شه». دیگه با چوب و چماق تو سرم نمی‌زنن.

1
1
0
بچه برقي 78آفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال يکشنبه 24 دي 1385، ساعت 15:35
 1 سال و 7 ماه پيش

h15n نوشته بود:
نقل قول:

سابقه‌ی خوبی در کتک خوردن و تحقیر شدن و البته «قبول این تحقیرها»...

نقل قول:

بله، خوب. هر کی کارت نشون نده باید خفش کرد! حتی اگه بخواد بره و نخواد بمونه. تازه اگه خودت خدای نکرده جای اون بودی.....

نقل قول:

من خودم دانشجوی امیرکبیر هستم، دانشگاه تهران هم می‌رم و هیچ وقت هم کارت نشون نمی‌دم! Mr. Green چون کارت نمی‌خوان. اگر هم کارت بخوان و نشون ندی فوقش می‌گن: «بفرمائید. بدون کارت نمی‌شه». دیگه با چوب و چماق تو سرم نمی‌زنن.

1- سابقه خوبي در بمب گذاري و کشتن شهروندان اروپايي و آمريکايي.

2- اون دانشجو کارتش را نشون نداده بوده و اونا نمي دونستن کيه.. تازه توي کارت دانشجويي هم مليت را نمي نويسن، توي پاسپورت مي نويسن. پس به خاطر ايراني بودن کتک نخورده، بخاطر حماقتش کتک خورده. علم غيب نداشتن که ايراني هست.

3- والا پارسال که من مي يومدم، کارت مي خواستن، و چون از دانشگاه ديگه بودم، کارتم را مي ذاشتم نگهباني مي يومدم داخل..

4- من هم نگفتم توي دانشگاه اميرکبير با چماق کسي را مي زنن. ولي اگه اونجا هم گردن کلفتي کني احتمالاً زنگ مي زنن 110

1
1
0
اميرحسينآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال يکشنبه 24 دي 1385، ساعت 16:07
 1 سال و 7 ماه پيش

بچه برقي 78 نوشته بود:

مثل این‌که هنوز به معصومیت رسانه‌هایی چون فاکس‌نیوز و سی‌ان‌ان اعتقاد داری. در آخرین حمله‌ای که ایالات متحده‌ی امریکا به یک کشور داشته(کشتار سومالی را نادیده می‌گیریم) و به گزارش نشریه‌ی پزشکی امریکایی لنست، از زمان حمله‌ی امریکا به عراق بیش از ۶۰۰ هزار نفر از شهروندان عراقی به صورت مستقیم یا غیرمستقیم در اثر جنگ کشته شده‌اند. البته جرج بوش چنین آماری را رد کرده است، ولی آمار مورد قبول او که بین ۴۰ تا ۸۰ هزار کشته است، باز هم رقم نجومی است که از آن نمی‌توان گذشت.

نقل قول:
2- اون دانشجو کارتش را نشون نداده بوده و اونا نمي دونستن کيه.. تازه توي کارت دانشجويي هم مليت را نمي نويسن، توي پاسپورت مي نويسن. پس به خاطر ايراني بودن کتک نخورده، بخاطر حماقتش کتک خورده. علم غيب نداشتن که ايراني هست.

نخیر، به خاطر غیرتش و دانستن حق و حقوقش کتک خورده است. او نمی‌خواست کارتش را نشان دهد، چرا که از میان این همه آدم به او به خاطر خارجی بودنش گیر داده‌اند، و او هم می‌خواسته بدون نشان دادن کارت خارج شود.

نقل قول:
3- والا پارسال که من مي يومدم، کارت مي خواستن، و چون از دانشگاه ديگه بودم، کارتم را مي ذاشتم نگهباني مي يومدم داخل.

دقیقاً. کارت می‌گذاشتید و می‌آمدید داخل. کتک که نمی‌خوردید!

نقل قول:
4- من هم نگفتم توي دانشگاه اميرکبير با چماق کسي را مي زنن. ولي اگه اونجا هم گردن کلفتي کني احتمالاً زنگ مي زنن 110

درسته. اگر بزنیدشان! احتمالاً چنین کاری می‌کنند، اما در شرایط عادی «نگهبان‌»ها جرأت ندارند به دانشجو دست بزنند. قبول دارید؟

ضمناً جمله‌ام رو لطفاً کامل بخون:

h15n نوشته بود:
هیچ وقت هم کارت نشون نمی‌دم! Mr. Green چون کارت نمی‌خوان. اگر هم کارت بخوان و نشون ندی فوقش می‌گن: «بفرمائید. بدون کارت نمی‌شه». دیگه با چوب و چماق تو سرم نمی‌زنن.

1
1
0
بچه برقي 78آفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال يکشنبه 24 دي 1385، ساعت 16:24
 1 سال و 7 ماه پيش

h15n نوشته بود:
بچه برقي 78 نوشته بود:

مثل این‌که هنوز به معصومیت رسانه‌هایی چون فاکس‌نیوز و سی‌ان‌ان اعتقاد داری. در آخرین حمله‌ای که ایالات متحده‌ی امریکا به یک کشور داشته(کشتار سومالی را نادیده می‌گیریم) و به گزارش نشریه‌ی پزشکی امریکایی لنست، از زمان حمله‌ی امریکا به عراق بیش از ۶۰۰ هزار نفر از شهروندان عراقی به صورت مستقیم یا غیرمستقیم در اثر جنگ کشته شده‌اند. البته جرج بوش چنین آماری را رد کرده است، ولی آمار مورد قبول او که بین ۴۰ تا ۸۰ هزار کشته است، باز هم رقم نجومی است که از آن نمی‌توان گذشت.

نقل قول:

نخیر، به خاطر غیرتش و دانستن حق و حقوقش کتک خورده است. او نمی‌خواست کارتش را نشان دهد، چرا که از میان این همه آدم به او به خاطر خارجی بودنش گیر داده‌اند، و او هم می‌خواسته بدون نشان دادن کارت خارج شود.

نقل قول:
3- والا پارسال که من مي يومدم، کارت مي خواستن، و چون از دانشگاه ديگه بودم، کارتم را مي ذاشتم نگهباني مي يومدم داخل.

دقیقاً. کارت می‌گذاشتید و می‌آمدید داخل. کتک که نمی‌خوردید!

نقل قول:

درسته. اگر بزنیدشان! احتمالاً چنین کاری می‌کنند، اما در شرایط عادی «نگهبان‌»ها جرأت ندارند به دانشجو دست بزنند. قبول دارید؟

ضمناً جمله‌ام رو لطفاً کامل بخون:

h15n نوشته بود:
هیچ وقت هم کارت نشون نمی‌دم! Mr. Green چون کارت نمی‌خوان. اگر هم کارت بخوان و نشون ندی فوقش می‌گن: «بفرمائید. بدون کارت نمی‌شه». دیگه با چوب و چماق تو سرم نمی‌زنن.

آقا اصلاً تو درست مي گي!

1
1
0
اميرحسينآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال يکشنبه 24 دي 1385، ساعت 16:30
 1 سال و 7 ماه پيش

حالا چرا ناراحت می‌شی! من از اولش هم خیلی دوست نداشتم قضیه به «کل کل» کشیده بشه! فقط به نظرم عنوان این مطلب به نظرم زیاد جالب نبود. همین.
آدم که از بحث «دلگیر» نمی‌شه. آشتی Angel

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است صادرات آمريکا به ايران
1
پاسخها: 18 بیننده: 753 نویسنده: احسان
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است اعتراض به توهين به ترکها در روزنامه ايران
1
پاسخها: 28 بیننده: 1523 نویسنده: hadi
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است اينجا ايران است! نقدي بر پروژه CSharifi
6
پاسخها: 36 بیننده: 3414 نویسنده: احسان
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است اولين سوپر کامپيوتر ايراني در دانشکده مهندسي دانشگاه شيراز
1
پاسخها: 27 بیننده: 2179 نویسنده: احسان

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید
شما نمی‌توانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید
شما نمی‌توانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید
شما نمی‌توانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید
شما نمی‌توانید در نظرسنجی‌های این تالار شرکت کنید