| نویسنده |
پیغام |
sunson  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 24 مهر 1385 مجموع ارسالها: 1974 اعتبار کسب شده: 8568 محل سکونت: پشت هيچستان! جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 14 اسفند 1385، ساعت 15:00 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
حتماً تاکنون برای شما اتفاق افتاده است که فایلی را به اشتباه پاک کرده باشید و یا در اثر بروز مشکلات نرم افزاری قسمتی از اطلاعات مهم شما پاک شده باشد. به کمک این نرم افزار شما قادر به بازیابی انواع فایل های پاک شده از جمله: عکس ها، فایلهای ویدیوئی، Mp3 ها، ایمیل، اسناد، پرونده های صفحه گسترده، فایلهای سیستمی و ... از روی Hard drive, CD/DVD media, MP3 player, digital camera, memory card و یا دیگر وسایل انتقال اطلاعات خواهید بود.
به کمک این برنامه میتوانید فایل های پاک شده از داخل Recycle Bin را حتی بعد از پاک شدن قطعی نیز بازیابی کنید! همچنین قبل از بازگرداندن هر گونه فایلی میتوانید لیست فایلهای قابل بازیابی را مشاهد کنید و به انتخاب خود هر یک را بازیابی کنید. این برنامه همچنین توانایی بازیابی اطلاعات دیسک های فورمت شده را نیز قادر میباشد.
ویژگی های این نرم افزار عبارتند از:
- پیدا کردن و بازیابی انواع فایل های پاک شده و آسیب دیده
- بازیابی اطلاعات درایو ها و سازگاری با تمام فایل سیستم ها
- بازیابی اطلاعات پاک شده ی CD-RW/DVD-RW
- بازیابی اطلاعات از روی داریو های فورمت شده و درایو های گم شده!
- پیش نمایش عکس ها، موزیک ها و اسناد قبل از بازیابی
- بازیابی ایمیل های پاک شده ی Outlook/Outlook Express, Netscape Mail و Eudora
- بازیابی تنظیمات داخلی Outlook
- پاک کردن قطعی اطلاعات با باز نویسی بیش از یکصد (100) بار
- ایجاد سیستم بک آپ گیری (mirroring-technology) برای CD/DVD
Download | HomePage
Serial:
Name: CFF Crackerz
Serial: B3046-R4892-104ACF68C4 |
|
_________________ برو بچ کامپيوتر همه ديوونن ولي هاليشون نيست!!
"فلفلو"
|
|
|
|
|
 |
TITAN  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 دي 1385 مجموع ارسالها: 1131 اعتبار کسب شده: 3856 محل سکونت: بين هيچ کجا و خداحافظ سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 14 اسفند 1385، ساعت 19:08 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
سلام
يه سوال تخصصي
1-من اين فايل 800 مگا بايتي رو احتمالا 40 ساعت طول ميکشه تا کامل دانلود کنم ( اون فيلم رو ميگم)، ميشه يه برنامه بزارم که هر روز بتونم يه کمش رو دانلود کنم؟؟
2- اين نرم افزار Recovery کاملا درسته؟؟ هادر من الان 250 مگا بايتش پره، Back up هم ندارم ازش، هارد رو منفجرنکنه
3- ممنون، واقعا لينک هاي باحال هستش |
|
_________________ خوشبختي را ديروز به حراج گذاشتند حيف من زاده ي امروزم. خدايا جهنمت فرداست پس چرا امروز مي سوزم
در شبان غم تنهايي خويش، عابد چشم سخن گوي توام
|
|
|
|
|
 |
sunson  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 24 مهر 1385 مجموع ارسالها: 1974 اعتبار کسب شده: 8568 محل سکونت: پشت هيچستان! جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 14 اسفند 1385، ساعت 19:22 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
اول اين که خوب اين لينکي که ماله فيلم هست معلوم نيست چند روز بمونه! بعدش هم اين که ببين resume داره! اگر داشته باشه ميشه! آخه گاهي resume داره و گاهي نداره!
اون برنامه هم که برات گذاشتم بايد کار بکنه! فکر نکنم چيزي رو خراب کنه! |
|
"فلفلو"
|
|
|
|
|
 |
sunson  آخر آدم بيکار!
 |
سهشنبه 15 اسفند 1385، ساعت 16:22 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
Quicktime 7.1.5
QuickTime 7 is Apple's cutting-edge digital media software for both Mac and Windows-based computers delivers unparalleled quality for creating, playing and streaming audio and video content over the Internet. Besides playing MPEG-4 and MP3 content, it supports timecode tracks as well as MIDI standards such as the Roland Sound Canvas and GS format extensions. It also supports key standards for web streaming, including HTTP, RTP and RTSP. Plus, it supports every major file format for images, including JPEG, BMP, PICT, PNG and GIF. It also features built-in support for digital video, including the DV camcorder formats, as well as support for AVI, AVR, MPEG-1, H.263, and OpenDML.
Download:
Quicktime 7.1.5
Serial:
Name: CORE MAFIA
S/N: DFXY-5TJN-HU3N-DQXF-WDQ3 |
|
"فلفلو"
|
|
|
|
|
 |
sunson  آخر آدم بيکار!
 |
سهشنبه 15 اسفند 1385، ساعت 16:25 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
BitDefender Antivirus Plus 10 Build 247
BitDefender Antivirus is a unique superior package, combining powerful antivirus engines with advanced Internet filtering technologies. It ensures antivirus protection as well as data confidentiality, active content control and Internet filtering. It runs silently in the background and ensures the ideal protection for your vital information, using powerful engines to filter all possible access ways a virus or malicious code can use to enter your system. This is why it raises the standards of antivirus protection services: more than an antivirus, it becomes a true Personal Firewall.
BitDefender Antivirus Plus 10 integrates antivirus, antispyware, firewall and antispam modules into one comprehensive security package, tailored to meet the needs of computer users worldwide.
Downloads:
- BitDefender Antivirus Plus 10 Build 247
- BitDefender Free Edition 8.0
اين کرک رو استفاده کنيد نشد از اون يکي استفاده کنيد!
لینک
patch |
|
"فلفلو"
|
|
|
|
|
 |
majidjon13  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2175 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 20 اسفند 1385، ساعت 1:17 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
| sunson نوشته بود: |
خوب تا الان من يک سري برنامه و بازي فيلم گذاشتم اين جا!
اگر نرم افزار - فيلم - بازي و ....... خاصي رو لازم داريد ؛ اين جا واسم بنويسيد يا برام پيغام بذاريد! اگر پيدا کردم حتما براتون مي ذارمش!  |
دروود
سان سون جان من خيلي وقته دونبال يک بازي هواپيماي حرفه اي هستم اگر به چشمت خورد بزار
در ضمن از دانلود هايي هم که گذاشتي ممنونم همشون عالي هستند.
ايضا
israel air force (هرچه جديد تر بهتر)
microsoft similatour رو دنبالشون بودم.
ممنون |
|
|
|
|
|
|
 |
s.m.s  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 27 شهريور 1384 مجموع ارسالها: 895 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 20 اسفند 1385، ساعت 12:18 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
sunson جون چند وقته دنبال drdivx و کرک اون ميگردم.کرکش گيرم نمياد اگه ديدي بذار واسه دانلود.
ضمنا بابت همه پستهات ممنون. |
|
|
|
|
|
 |
sunson  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 20 اسفند 1385، ساعت 13:48 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
خوب اين هم dr divx البته ورژن 1.0.6
ورژن جديدترش هم بود اما کرکش گيرم نيومد!
اميدوارم کارتون رو راه بندازه!
لینک برنامه
لینک کرک |
|
"فلفلو"
|
|
|
|
|
 |
sunson  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 20 اسفند 1385، ساعت 14:10 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
| majidjon13 نوشته بود: |
خوب تا الان من يک سري برنامه و بازي فيلم گذاشتم اين جا!
اگر نرم افزار - فيلم - بازي و ....... خاصي رو لازم داريد ؛ اين جا واسم بنويسيد يا برام پيغام بذاريد! اگر پيدا کردم حتما براتون مي ذارمش!  |
دروود
سان سون جان من خيلي وقته دونبال يک بازي هواپيماي حرفه اي هستم اگر به چشمت خورد بزار
در ضمن از دانلود هايي هم که گذاشتي ممنونم همشون عالي هستند.
ايضا
israel air force (هرچه جديد تر بهتر)
microsoft similatour رو دنبالشون بودم.
ممنون |
خوب اين بازي ها که خواستي هر کدوم چند گيگ هستن! فکر نکنم که برات صرف بکنه که بخواي دانلودشون کني!!!
چند تا لينک پيدا کردم که روي rapidshare بود!
پيشنهاد من اينه که بري بخري! |
|
"فلفلو"
|
|
|
|
|
 |
sunson  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 20 اسفند 1385، ساعت 14:30 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
یک بازی جذاب و مهیج و یک جنگ هوایی سه بعدی
برای این بازی نیاز به مطالعه هیچگونه دستورالعمل و یا کلید اضافی ندارید.
تنها باموس به دنبال اجرای ماموریتها باشید. سال 1917 هست و شما بالای خندق دشمن هستید !
دشمنان از همه جهت به شما حمله میکنند و شما باید خودتان را نجات دهید.
مرحله پایانی بازی یک مرحله افسانه ای است برای ارباب آسمانها !
لینک |
|
"فلفلو"
|
|
|
|
|
 |
sunson  آخر آدم بيکار!
 |
دوشنبه 21 اسفند 1385، ساعت 12:20 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
majidjon13  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2175 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 21 اسفند 1385، ساعت 15:51 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
خوب اين بازي ها که خواستي هر کدوم چند گيگ هستن! فکر نکنم که برات صرف بکنه که بخواي دانلودشون کني!!!
چند تا لينک پيدا کردم که روي rapidshare بود!
پيشنهاد من اينه که بري بخري!  |
چند گيگ نه بابا اونقدر ها هم نيست که ميگي
به هر حال اگر گير اوردي بزار توي بازار اينجور بازي ها زياد طرفدار ندارهو کم گير مياد.
يکي از دوستام که هوانوردي ميخوند..گفت تو ارشيومون در دانشگاه پر از اين جور برنامه هاست...حتي برنامه کامل سفر به فضا
به هر حال از وقتي که براي اين تاپيک ميزاري بسيار ممنونم. |
|
|
|
|
|
|
 |
sunson  آخر آدم بيکار!
 |
جمعه 03 فروردين 1386، ساعت 12:48 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
Right Click Image Converter که به تازگی با نام Image Badger منتشر شده است، به راحتی می تواند با چند کلیک ساده در مرورگر ویندوز شما عکسهایتان را از یک فرمت به فرمت دیگری تبدیل کند، شما کافیت روی آیکون عکس مورد نظر خود راست کلیک کرده، سپس آن را می توانید به فرمتهای مختلف عکس تبدیل کنید.
لیست فرمت هائی که این برنامه از آن پشتیبانی می کند:
BMP, JPEG, GIF, ICO, PNG, TGA, TIFF, WBMP, PSD, CUT, IFF, DDS, PBM, PCX, PGM, PPM, RAS, XMB, XPM Into any of these: JPEG, GIF, BMP, PNG, ICON, TGA, WBMP, TIFF, XPM, PBM, PGM, PPM
لیست فرمت هائی که این برنامه می تواند عکسهایتان را به آنها تبدیل کند:
ANI, AWD, BMP, CAL, CIN, CMP, CUR, CUT, Copy to Clipboard, EMF, EPS, FAX, FLC, GIF, ICA, ICO, IFF, IMG, ITG, JPG, MAC, MSP, PBM, PCT, PCX, PGM, PNG, PPM, PSD, PSP, RAS, RAW, SCT, SFF, SGI, SMP, TGA, TIF, TIFX, WBMP, WFX, WMF, WPG, XBM, XPM, XWD
لینک |
|
"فلفلو"
|
|
|
|
|
 |
sunson  آخر آدم بيکار!
 |
دوشنبه 06 فروردين 1386، ساعت 20:44 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 10 فروردين 1386، ساعت 17:17 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
یک بازی جذاب و مهیج و یک جنگ هوایی سه بعدی
برای این بازی نیاز به مطالعه هیچگونه دستورالعمل و یا کلید اضافی ندارید.
تنها باموس به دنبال اجرای ماموریتها باشید. سال 1917 هست و شما بالای خندق دشمن هستید !
دشمنان از همه جهت به شما حمله میکنند و شما باید خودتان را نجات دهید.
مرحله پایانی بازی یک مرحله افسانه ای است برای ارباب آسمانها !
لینک |
بدون پسورد نمي شه بازش كرد.
پسورد: www.kamyabonline.com |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
|
|
| | |