| نویسنده |
پیغام |
honey  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 05 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 982 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 21 دي 1385، ساعت 18:10 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
ميگويند:
در اعتراض به نرخ بالاي مکالمات تلفن همراه 30 دي همه موبايلها را خاموش ميکنيم (اين کار خسارت سنگيني را متوجه مخابرات ميکند) اين اعتصاب در برخي نشريات درج شده است ... |
|
_________________ چترها را بايد بست.
زير باران بايد رفت.
فکر را، خاطره را، زير باران بايد برد.
با همه مردم شهر ، زير باران بايد رفت.
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط honey در تاريخ پنجشنبه 21 دي 1385، ساعت 22:53 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 21 دي 1385، ساعت 21:34 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
1. چه كساني مي گن؟
2. خبر اعتصاب در كدوم نشريات چاپ شده؟
3. كي گفته نرخ مكالمات تلفن همراه زياده؟ كي گفته كمه؟ بر مبناي كدوم تحقيقات و مستندات؟
4. در مورد زمان اين اعتصاب سراسري(!) من خودم 4 تا روز مختلف شنيدم.
5. بيشتر بينديشيم و كمتر جو گير شويم. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
honey  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 05 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 982 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 21 دي 1385، ساعت 22:47 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
من بي اطلاعم ..کاملا ..گفتم که ميگويند. ميخواستم بدونم کسي از بچه ها خبر داره؟
آيا واقعيته؟
همين. |
|
_________________ چترها را بايد بست.
زير باران بايد رفت.
فکر را، خاطره را، زير باران بايد برد.
با همه مردم شهر ، زير باران بايد رفت.
|
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1274 اعتبار کسب شده: 3437 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 22 دي 1385، ساعت 3:25 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
من که شدیدا با نرخ بالای مکالمات مشکل دارم
خوب چی کار کنم. عشقمه, دوسش دارم!
خط خودم قطعه با 160000 بدهی واسه دو ماه! که نصفشو دادم
فعلا با خط مامانم صحبت می کنم که اونم..... |
_________________ It takes a lifetime to learn the meaning of friendship...
...Sometimes love is hiding between the seconds of your life
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2367 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 22 دي 1385، ساعت 17:11 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
جمعه 22 دي 1385، ساعت 18:06 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| honey نوشته بود: |
ميگويند:
در اعتراض به نرخ بالاي مکالمات تلفن همراه 30 دي همه موبايلها را خاموش ميکنيم (اين کار خسارت سنگيني را متوجه مخابرات ميکند) اين اعتصاب در برخي نشريات درج شده است ... |
به «میگویند» و «برخی» و ... نباید «اتکا» کرد. ضمناً اعتصاب صرفاً اقتصاد کشور را دچار مشکل میکند و دردی از دردهای من و شما دوا نمیکند. اگر راهی برای رفع مشکلات و مسائل کشور به ذهنتان میرسد، به دنبال رفع آن باشید، یا حداقل آن را مطرح کنید تا بلکه گرهگشای کاری شود...
هر چند من عقیده دارم دولت باید خود به فکر راه چاره باشد و تنها به فکر «سود» خود نباشد، اما شرایط را که خودتان میبینید.
این روزها قیمت پائینتر ایرانسل کمی از قیمت سیمکارت مخابرات کاسته است. من فکر میکنم رقابت سالم تنها راه کاستن قیمتها و واقعی کردن آنهاست. راه حل این است که به طرف «رقابت سالم» در تجارت پیش برویم. |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|