صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 5521
اعتبار کسب شده: 3000
جنسيت: مرد
ارسال سه‌شنبه 19 دي 1385، ساعت 20:12
 1 سال و 10 ماه پيش

آگهي فروش كوچك‌ترين كشور جهان

«سي‌لند»، به عنوان كوچكترين كشور جهان براي فروش گذاشته شده است.

به گزارش ايسنا، اين كشور كه 550 متر مربع مساحت دارد، بر فراز دو بلندي بتوني تقريبا در هفت مايلي ساحل انگليس واقع شده و نخستين بار توسط نيروي دريايي انگليس به سال 1941 ساخته شده است.

در سال 1967، سرگرد پاتي روي بيتس، اين قلعه را محاصره كرده و آن را يك كشور و خود را شاهزاده آن ناميد.
اين كشور كه جزيره است، تنها به كمك هلي‌كوپتر و يا قايق قابل دسترسي است و براي خود گذرنامه، پرچم، مهر و پول رايج دارد.

منبع: بازتاب
http://baztab.com/news/57423.php

من شنيده بودم كوچكترين كشور جهان واتيكان هست. Think اين كشور Sealand اندازه خونه ماست. منم مي خوام تو خونمون اعلام استقلال كنم و كشور جديدي رو تشكيل بدم. "جمهوري اسلامي پرشيا". خودم هم مي شم مقام معظم رهبريش. Rolling Eyes

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
حيف!آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 19 شهريور 1385
مجموع ارسالها: 658
جنسيت: نامشخص
ارسال چهارشنبه 20 دي 1385، ساعت 1:10
 1 سال و 10 ماه پيش

فکر خوبيه .....فقط چند تا مورد هست که من براشون چند تا پيشنهاد دارم
1.روي پرچمي که انتخاب مي کي سعي کن هيچ کلمه يا تصوير منظور داري نذاري مثلأ مي توني از تصوير يه اردک....بز...پاي خروسي ...سايه نردبوني ....چيزي استفاده کني که تحريک بر انگيز نباشه...روي اين مورد وقت بذار!
2.اسم واقعيتو اعلام نکن ...يه اسم مستعار بزار مثلأ غروب شنا....بيرغ آشنا...غريب نا آشنا...آشناي غروب...بوغ آشنا....
3.براي کسي سمتي مشخص نکن....يه سمت بزار براي همه ...خدمتگزار مردم 1و2و3و......
4. رو تبليغات وقت بزار ..مثلأ هفته اي يه بار شيلنگ بردار حياط و بشور دستشويي ها رو برق بنداز .....
5.از يه لباس نمادين که تکراري نباشه استفاده کن ....مي توني يه لباس بلند بپوشي که آستينو جواربو شلوارش همه به هم متصل باشه......
6.يه قانون منعطف بذار براي همه چيز....مثلأ هرچي من گفتم درسته به شرط اينکه ما همه موافق باشيم با من! هرچي ما بگيم درسته به شرط اينکه من موافق باشم باشما .....
اينجوري:
من موافقم---------->ما درست ميگيم پس اگر من موافق نباشم فايده اي نداره شما باشيد يا نباشيد
ما موافقيم----------->ما درست ميگيم پس اگر من موافق نباشم فايده نداره شما باشيد يا نباشيد
موفق باشي...

1
1
0
سرابآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385
مجموع ارسالها: 2367
جنسيت: مرد
ارسال چهارشنبه 20 دي 1385، ساعت 1:56
 1 سال و 10 ماه پيش

غريب آشنا نوشته بود:
آگهي فروش كوچك‌ترين كشور جهان

«سي‌لند»، به عنوان كوچكترين كشور جهان براي فروش گذاشته شده است.

به گزارش ايسنا، اين كشور كه 550 متر مربع مساحت دارد، بر فراز دو بلندي بتوني تقريبا در هفت مايلي ساحل انگليس واقع شده و نخستين بار توسط نيروي دريايي انگليس به سال 1941 ساخته شده است.

در سال 1967، سرگرد پاتي روي بيتس، اين قلعه را محاصره كرده و آن را يك كشور و خود را شاهزاده آن ناميد.
اين كشور كه جزيره است، تنها به كمك هلي‌كوپتر و يا قايق قابل دسترسي است و براي خود گذرنامه، پرچم، مهر و پول رايج دارد.

منبع: بازتاب
http://baztab.com/news/57423.php

من شنيده بودم كوچكترين كشور جهان واتيكان هست. Think اين كشور Sealand اندازه خونه ماست. منم مي خوام تو خونمون اعلام استقلال كنم و كشور جديدي رو تشكيل بدم. "جمهوري اسلامي پرشيا". خودم هم مي شم مقام معظم رهبريش. Rolling Eyes

قیمتش چنده؟؟؟!! Think
شاید خریدمش Mr. Green
البته اگه من خریدمش براش انرژی هسته ای هم میخرم.آخه از قدیم گفتن: انرژی دِندِلو ، حق منو مَندَلو Mr. Green

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است آگهي ازدواج
3
پاسخها: 55 بیننده: 4167 نویسنده: sareh_s999
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است فروش انواع نفرين
1
پاسخها: 23 بیننده: 469 نویسنده: تنها با تمام دردها
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است برنامه چت !
1
پاسخها: 13 بیننده: 734 نویسنده: Setareh
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است [ نظر سنجي ] جواب بدين جايزه بگيرين
1
پاسخها: 7 بیننده: 483 نویسنده: پسر شجاع

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید
شما نمی‌توانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید
شما نمی‌توانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید
شما نمی‌توانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید