| نویسنده |
پیغام |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3403 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
شنبه 08 آذر 1382، ساعت 20:43 |
|
 |
4 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
دموکراسي
امروز افتخار دارم اعلام کنم "آموزش رياضيات 2" تنها موضوعي است که با راي خوانندگان تالار مشروعيت يافته است.
و از اين بابت به خود ميباليم که "آموزش رياضيات 2" يک انتخاب است نه يک تحميل"
"آموزش رياضيات 2" يعني خواسته اکثريت، يعني دموکراسي.
و اما...
جناب "اکتيو" فرموده "مشاعره اي که من راه انداختم، با دويست، سيصد تا شعر و دو سه هزار بيننده، موفق ترين موضوع تالاره..." و به طور ضمني به ما اعلان جنگ داده. اين آقا ميخواد با عدد به جنگ رياضيات بياد! اين آقا مفهوم بينهايت رو نميدونه! فقط ميدونه در فارسي خيلي شعر داريم! و نميدونه که اگه ما اراده کنيم ميتونيم در يک روز به اندازه تعداد ابيات فردوسي، عدد بگيم. به عنوان مثال:
پنجاه و چهارمين عدد صحيح مثبت 54 است.
ولي ما اين کار رو نميکنيم. ما جنبه داريم. ما از قدرتمون فعلا استفاده نميکنيم. ميذاريم اکتيو و بقيه شعراي تالار هم خوش باشند. تازه الان يک چيز ديگه هم يادم اومد: احسان دل خوشي از مشاعره نداره. و اگه دقت کنيد فقط دو سه تا شعر اونجا نوشته که با "ل" تموم شدند (به خيال خودش ميخواسته در مشاعره رو تخته کنه) اما اگه تالارو خوب بگرديد ميبينيد که احسان در يه جايي اعتراف کرده به آموزش رياضيات نياز داره.
در انتها از "فلفلو" و "آزاد" به دليل متون زيبايي که درباره رياضيات و عشق نوشته بودند تشکر ميکنم. انصافا جالب بود. برداشت "آزاد" اشاره به اين گفته "مولانا" داره:
گر مه و خورشيد شوم، من کم از آنم که تويي
در پناه حق. |
|
_________________ گنجشک ها خوبند
گنجشک ها نازند
بر دامنم آنها
در حال پروازند...
|
|
|
|
|
 |
اهورا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 آبان 1382 مجموع ارسالها: 480 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 08 آذر 1382، ساعت 21:12 |
|
 |
4 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3403 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 10 آذر 1382، ساعت 10:12 |
|
 |
4 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
يک توضيح درباره درس جلسه گذشته:
دموکراسي يعني "10 از 2 خيلي بزرگتر است"
حالا اگه کسي مخالف باشه ميتونه توي خلوت خودش بخنده يا گريه کنه.
اما وقتي به ما ميرسه بايد سرافکنده باشه، بايد شکست خورده باشه، بايد بفهمه کجاست، بايد ...
راستي بچه ها! به اون کسي که جايي که بايد بره راي بده و حمايت کنه، بخنده و جايي که بايد بخنده، گريه کنه، چي ميگن؟ :
جلسه گذشته که از "مولانا" نوشتم "گر مه و خورشيد شوم، من کم از آنم که تويي" منظورم "مولانا جلال الدين محمد بلخي" بود نه "مولانا mhaji". (همون طور که ميدونيد فلفلوي کبير اين لقب رو روي من گذاشته)
براي اين که اشتباه نکنيد، در زير يک عکس از مولاناي اصلي گذاشتم:
و اما درس امروز:
پنجاه و پنجمين عدد صحيح مثبت 55 است. |
|
گنجشک ها نازند
بر دامنم آنها
در حال پروازند...
|
|
|
|
|
 |
فلفلو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 آبان 1382 مجموع ارسالها: 702 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 10 آذر 1382، ساعت 10:39 |
|
 |
4 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
mhaji گفته بود :
| نقل قول: |
| جلسه گذشته که از "مولانا" نوشتم "گر مه و خورشيد شوم، من کم از آنم که تويي" منظورم "مولانا جلال الدين محمد بلخي" بود نه "مولانا mhaji". (همون طور که ميدونيد فلفلوي کبير اين لقب رو روي من گذاشته) |
واقعا از مولانا mhaji ممنونم
ولي من در برابر عظمت ايشان(مولانا و مقتدانا mhaji) خودم را از اپسيلن هم ناچيزتر مي دانم
در همين جا از ايشان خواهش مي کنم اگر اجازه فرمايند
بنده حقير به عنوان يکي از مريدانشان يک topic جديد اندر روابط عشق و
رياضيات ايجاد کنم تا يکي از از ابعاد بيشمار رياضيات را براي صاحبدلان معرفي کنم |
|
_________________ كز سنگ ناله خيزد روز وداع ياران
|
|
|
|
|
 |
اهورا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 آبان 1382 مجموع ارسالها: 480 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 10 آذر 1382، ساعت 16:15 |
|
 |
4 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
| mhaji نوشته بود: |
يک توضيح درباره درس جلسه گذشته:
دموکراسي يعني "10 از 2 خيلي بزرگتر است"
حالا اگه کسي مخالف باشه ميتونه توي خلوت خودش بخنده يا گريه کنه.
اما وقتي به ما ميرسه بايد سرافکنده باشه، بايد شکست خورده باشه، بايد بفهمه کجاست، بايد ...
راستي بچه ها! به اون کسي که جايي که بايد بره راي بده و حمايت کنه، بخنده و جايي که بايد بخنده، گريه کنه، چي ميگن؟ :
|
از مولانا(!!!؟) ممنونم که ما را نسبت به دموکراسي روشن کرد.البته من هم مي دونستم ميخواد چي بگه.ولي بهتر بود از قلم خودش بخونيم.
آره دوستان دموکراسي اينه که هر وقت آقايان(مثلا مولانا) گفتند بخندي و هر وقت گفتند بگريي. اصلا با اختيار هم که منافاتي نداره!!! عين آزاديه!!
ما باز هم از روشنگري هاي ايشان بهره ها خواهيم برد و تلمذها خواهيم کرد. |
اين مطلب آخرين بار توسط اهورا در چهارشنبه 12 آذر 1382، ساعت 21:23 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
 |
سهشنبه 11 آذر 1382، ساعت 14:40 |
|
 |
4 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
ميدونيد بچه ها! مولانا ميگه کسي که به دموکراسي ميخنده، بايد آرزوي آزادي رو به گور ببره.
اي کاش اينجوري نشه. ولي به هر حال خوشحالم که آموزشهاي ما موثر افتاد و مفهوم دموکراسي رو به اهورا حالي کرديم. اگه او ميخواست به همين ترتيب ادامه بده، به احتمال زياد، "مباحثه" به "مضاربه" ميکشيد.
و اما در پاسخ به درخواست فلفلو که ميخواد يک تاپيک جديد درباره عشق و رياضيات راه بندازه،
بايد عرض کنم که تالار متعلق به شماست، و شما اصلا احتياج به اجازه گرفتن از بنده حقير نداري. کاري که شما ميخواي انجام بدي در جهت اهداف "آموزش رياضيات 2" است. يعني کم کردن حجم copy و paste در تالار. من شخصا دوست دارم بچه ها مطالبي رو هم به قلم خودشون بنويسند، مطالبي که هيچ جاي ديگه پيدا نشه. انصافا چند خطي که اهورا براي "رودخانه خشک" دلنشينه و مطلبي که احسان درباره خداحافظي نوشته، يک طنز تلخه. من چند بار خوندمشون.
با شناختي که از شما دارم مطمئنم موفق ميشي. و از همين الان اعلام ميکنم هر مطلبي که شما درباره رياضيات و عشق بنويسي مورد حمايت قاطع مولاناي تالارهاي گفتمانه.
البته من هيچوقت نگفتم که اصلا copy و paste نداشته باشيم و اشعار ديگران رو ننويسيم، من ميگم کپي رايت بايد رعايت بشه. هر چيزي به اندازه.
امروز خودم کلمات "بايد" رو قرمز کردم. تا تاکيد کنم: از اينکه از قانون حرف ميزنم، شرمنده نيستم. زندگي اجتماعي، بدون رعايت مجموعه اي از بايدها و نبايدها، امکان پذير نيست. به اين مجموعه ميگيم قانون. جامعه انسانها، قانون داره و بنابراين زبان انسانها، بايد و نبايد داره.
و اما درس امروز:
پنجاه و ششمين عدد صحيح مثبت 56 است. |
|
گنجشک ها نازند
بر دامنم آنها
در حال پروازند...
|
|
|
|
|
 |
اهورا  داره راه ميفته!
 |
چهارشنبه 12 آذر 1382، ساعت 21:41 |
|
 |
4 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
سيب  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 21 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 527 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 15 آذر 1382، ساعت 16:16 |
|
 |
4 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
من فکر مي کنم ما قبل از همه اين بحثا بايد بدونيم که آيا دموکراسي اصلا" خوب هست يا نه. متاسفانه ما جوري از دموکراسي حرف ميزنيم که انگار خوب بودم دموکراسي يکي از بديهياته!
ميگن يکي از رياضي دانهاي معروف (با عرض پوزش؛ اسمشون يادم نيست) به جايي براي سخنراني دعوت ميشه. در ابتداي سخرانيش يه عبارت کاملا بديهي روي تخته مينويسه و ميگه: "درستي اين عبارت بديهيه". خوب همه هم حرفشو تاييد ميکنن. ولي بعد با تفکر يه نگاهي به تخته ميندازه و يه قلم و کاغذ درخواست ميکنه. در ميون تعجب همگان صحنه کنفرانس رو ترک ميکنه. بعد از بيست دقيقه بر مي گرده و با خوشحالي ميگه :"بله! اين عبارت درسته!" |
|
_________________ By all means marry. If you get a good wife, you''ll be happy. If you get a bad one, you''ll become a philosopher
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
 |
سهشنبه 18 آذر 1382، ساعت 17:52 |
|
 |
4 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
توي همچين وضعيتي که تالار under construction هست، آموزش رياضيات اصلا به صرفه نيست.
به دوستداران "آموزش رياضيات 2" اين مژده رو ميدم که از شنبه هفته آينده، همزمان با افتتاح نسخه جديد تالار - درس رو ادامه ميديم. |
|
گنجشک ها نازند
بر دامنم آنها
در حال پروازند...
|
|
|
|
|
 |
فلفلو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 آبان 1382 مجموع ارسالها: 702 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 21 آذر 1382، ساعت 12:33 |
|
 |
4 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4992 اعتبار کسب شده: 9851 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 21 آذر 1382، ساعت 12:47 |
|
 |
4 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
 |
شنبه 22 آذر 1382، ساعت 20:01 |
|
 |
4 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
فلفلو  پرچونه!!
 |
يکشنبه 23 آذر 1382، ساعت 10:06 |
|
 |
4 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
mhaji گفته بود:
| نقل قول: |
| يک نکته ديگه هم اينکه احسان اگه همين جوري ادامه بده تا چند روز ديگه از "غريب آشنا" جلو ميفته (از نظر تعداد ارسالها) و اين در حالي هست که احسان نه عدد درس داده و نه شعر! واقعا جا داره بهش تبريک بگيم. |
اين نشون ميده کي از همه بيکارتر و پرحرف تره |
|
_________________ كز سنگ ناله خيزد روز وداع ياران
|
|
|
|
|
 |
عبود  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1317 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 23 آذر 1382، ساعت 17:31 |
|
 |
4 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
| mhaji نوشته بود: |
نه. اصلا اينجوري نميشه.
آقا احسان خيلي آقاست!
جدي ميگم. اگه احسان ميخواست چيزي رو پاک کنه، همون مشاعره رو پاک ميکرد که ازش بدش مياد. (چرا؟)
|
احسان جان! ببخشيد خيلي رک هستم : بپا خرت نکنن! |
|
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
 |
دوشنبه 24 آذر 1382، ساعت 12:43 |
|
 |
4 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
عدالت اجتماعي
درک مفهوم دموکراسي بدون شناخت هنجارهاي اجتماعي مرتبط با آن امکان پذير نيست. دموکراسي ارتباط بسيار نزديکي با "عدالت اجماعي" دارد. به همين دليل کل مطالب درس امروز را به تعريف و تشريح مفهوم "دموکراسي" از ديدگاه مولانا اختصاص داده ام.
مولانا ميگويد: "عدالت اجتماعي يعني عدم وجود شکاف طبقاتي در يک جامعه. به عنوان مثال جامعه اي که همه افراد آن فقير و گرسنه اند، دچار عدالت اجتماعي شده است."
با استناد به اين تعريف دقيق ميتوانيم ادعا کنيم: در تالارهاي گفتمان، عدالت اجتماعي وجود ندارد. چرا که تعداد ارسال هاي يکي دو نفر بيش از 500 است و قشر اعظم حتي از ارسال 10 پيغام محروم مانده اند. و متاسفانه اين شکاف هر روز عميق تر ميشود. به همين دليل مولانا از شما دانشجويان عزيز که به دانشگاه آمده ايد تا تمرين دموکراسي و عدالت اجتماعي کنيد! تقاضا دارد هر روز تعداد ارسالهايتان را بالاتر ببريد. نيازي نيست حتما حرفي براي گفتن و چيزي براي نوشتن، داشته باشيد. به سادگي ميتوانيد copy و paste کنيد يا عدد درس بدهيد يا ...
پنجاه و هشتمين عدد صحيح مثبت 58 است.
مولانا روزي به کمک شما عدالت اجتماعي را برقرار ميکند.
|
|
گنجشک ها نازند
بر دامنم آنها
در حال پروازند...
|
|
|
|
|
 |