| نویسنده |
پیغام |
اهورا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 آبان 1382 مجموع ارسالها: 480 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 19 آبان 1382، ساعت 23:40 |
|
 |
5 سال پيش |
|
|
| |
| mhaji نوشته بود: |
بعد از اينهمه زحمتي که کشيديم، اينجوري بايد جوابمون رو بديد؟
ما ميخواستيم شما رو خوشحال کنيم... . |
جناب حاجي عزيز چرا ناراحت ميشي. من که گفتم ابتکار جالبي بود و جالب بودنش فقط بخاطر ابتکارش بود ، حالا اگر رياضي لاک نمي شد تا کي ادامه مي دادي؟ نمي خواستي يک طرح جديد بريزي؟ خوب حالا اين کار رو بکن.
با احترام
متشکرم |
|
|
|
|
|
|
 |
snoopy  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 246 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 20 آبان 1382، ساعت 10:56 |
|
 |
5 سال پيش |
|
|
| |
بابا يکي هم به من توجه کنه که دوست دارم رياضي ياد بگيرم .
آقاي اهورا چه مطلبي بدرد بخورتر از رياضيات وجود داره؟
|
|
_________________ \
|
|
|
|
|
 |
فلفلو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 آبان 1382 مجموع ارسالها: 702 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 20 آبان 1382، ساعت 11:23 |
|
 |
5 سال پيش |
|
|
| |
سلام خدمت تمامي اساتيد رياضي
من يک سوال رياضي داشتم:
ميدانيد که 4=2+2, 4=2*2
از طرفي داريم 6=3+3 ولي چرا نمي گيم6= 3*3 |
|
_________________ كز سنگ ناله خيزد روز وداع ياران
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3418 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 20 آبان 1382، ساعت 14:59 |
|
 |
5 سال پيش |
|
|
| |
| فلفلو نوشته بود: |
سلام خدمت تمامي اساتيد رياضي
من يک سوال رياضي داشتم:
ميدانيد که 4=2+2, 4=2*2
از طرفي داريم 6=3+3 ولي چرا نمي گيم6= 3*3  |
اين سوالي که شما پرسيديد خيلي تخصصيه. و چيزي نيست که بشه به سبک نوشتاري پاسخش رو داد. اگه حضورا تشريف بياريد بهتره. ضمن اينکه ما هنوز عملگرهاي * و + رو شروع نکرديم. با اين وضعي هم که تحت فشار هستيم بعيد ميدونم بذارن به اون درجات برسيم.
فعلا به ذکر اين نکته بسنده ميکنم که تنها عددي که اين خاصيت رو داره (حاصلضرب = حاصل جمع) 2 است. |
|
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3418 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 20 آبان 1382، ساعت 15:24 |
|
 |
5 سال پيش |
|
|
| |
| snoopy نوشته بود: |
بابا يکي هم به من توجه کنه که دوست دارم رياضي ياد بگيرم .
آقاي اهورا چه مطلبي بدرد بخورتر از رياضيات وجود داره؟
|
چشم. حتما. من حتي اگه ببينم يک نفر هم دلش براي رياضيات ميتپه! براي همون يک نفر مينويسم و حاضرم
در اين راه خيلي سختيها رو تحمل کنم. ميدونم بايد صبر ايوب داشته باشم و بايد خيلي از حرفها رو بشنوم و چيزي نگم.
snoopy! ناراحت نباش! اگر اينجا نشد درس بديم، اشکالي نداره. اصلا همون طور که خودت قبلا گفتي، ميتونيم
اين کلاسها رو توي دانشکده برگزار کنيم. دانشگاه به ما کلاس خالي ميده. من و "سيب" هم که از کسي پولي
نميگيريم. ما هر چي بلديم رو صادقانه در طبق اخلاص ميگذاريم و تقديم شما ميکنيم.
امروز اصلا دست و دلم به درس دادن نميره، ولي به خاطر snoopy مجبورم لااقل يک عدد درس بدم.
ولي همون طور که گفتم در يک قالب جديد و دوست داشتني:
|
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 7270 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 20 آبان 1382، ساعت 17:49 |
|
 |
5 سال پيش |
|
|
| |
بعد از اينهمه زحمتي که کشيديم، اينجوري بايد جوابمون رو بديد؟
ما ميخواستيم شما رو خوشحال کنيم. من ميبينم بعضي از بچه ها هنوز اين مبحث رو دوست دارند. خب بذاريد براي اينها بنويسيم. هر کس دوست نداره نخونه. چند روز ديگه به ما مهلت بديد اگه بد بود، من خودم هم به احسان ملحق ميشم.
فردا ميخوام در يک قالب جديد درس بدم. و در جلسات بعد به فلسفه تدريس رياضيات ميپردازيم. به شما قول ميدم بعضي از مطالبي که ميگيم، به درد همه ميخوره. قبلا هم گفتم: رياضيات فقط يک ابزاره. هدف اصلي چيز ديگه اي هست. اگه شما کمک کنيد به اين هدف ميرسيم. |
اين موضوع ميتونه ادامه همون تالار باشه و البته با درصد لوس بازي کمتر!!
اگه لازمه تا اون قبلي رو باز کنم؟ يا اين دو موضوع رو با هم يکي کنم؟؟
هر چي بگي قبوله به شرطي که هدفت اوني که اولش گفته بودي نباشه!!! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 21 آبان 1382، ساعت 8:46 |
|
 |
5 سال پيش |
|
|
| |
...امروز اصلا دست و دلم به درس دادن نميره، ولي به خاطر snoopy مجبورم لااقل يک عدد درس بدم.
ولي همون طور که گفتم در يک قالب جديد و دوست داشتني... |
رياضيات خودش خيلي شيرينه. شما هم با اين روش قشنگ که در پبش گرفتين، بيش از پيش شيرينش کردين. خيلي از شما ممنونم استاد! |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
فلفلو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 آبان 1382 مجموع ارسالها: 702 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 21 آبان 1382، ساعت 10:11 |
|
 |
5 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
snoopy  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 246 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 21 آبان 1382، ساعت 13:27 |
|
 |
5 سال پيش |
|
|
| |
|
من از استاد (mhaji)منون هستم .ديگه ميتونم رياضي ياد بگيرم |
|
_________________ \
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
 |
چهارشنبه 21 آبان 1382، ساعت 14:55 |
|
 |
5 سال پيش |
|
|
| |
| احسان نوشته بود: |
اين موضوع ميتونه ادامه همون تالار باشه و البته با درصد لوس بازي کمتر!!
اگه لازمه تا اون قبلي رو باز کنم؟ يا اين دو موضوع رو با هم يکي کنم؟؟
هر چي بگي قبوله به شرطي که هدفت اوني که اولش گفته بودي نباشه!!! |
ممنونم آقا احسان. اگه ميخواي "آموزش رياضيات" رو باز کن. ولي براي من و "سيب" ديگه فرقي نميکنه. اون شب که "آموزش رياضيات" رو از ما گرفتي، ناراحت شدم. گفتم يعني سهم ما از اين دنيا حتي يک گوشه از اين تالار هم نبود؟ يک جايي که بشه با صداي بلند نوشت؟!
حالا ميبينم اون "آموزش رياضيات" که خيلي واسش زحمت کشيدم و خاطرات خيلي خوبي ازش داشتم و فکر ميکردم تا ابد اون بالا ميمونه، داره از دست ميره و من هيچ کاري نميتونم بکنم. حتي اگه "آموزش رياضيات" رو باز کني...بايد جاي من باشي تا بفهمي چي ميگم دوست عزيز. هر آدمي يک چيزي داره به نام غرور. و غرور من اجازه نميده از ترحم تو استفاده کنم.
يادمون نره که مهرباني و ترحم بايد با ادب و پرده پوشي همراه باشه. ممکنه بعضي از حرفهاي ما که به نظر خودمون بي اهميت بياد، خاطري رو آزرده کنه و دلي رو برنجونه. حقيقت اينه که بعضي از اشتباهات فقط وقتي قابل جبران هستند که زمان به عقب برگرده.
-------------------------------------------------------------------------------------
دنيا نيرزد آنکه پريشان کني دلي --- زنهار بد مکن که نکردست عاقلي |
|
|
|
|
|
|
 |
فلفلو  پرچونه!!
 |
پنجشنبه 22 آبان 1382، ساعت 14:28 |
|
 |
5 سال پيش |
|
|
| |
اي ملت رياضيدان پرور ! بپاخيزد
اکنون که ديکتاتوري ضد رياضيات عقب نشسته و رياضيدان بزرگ ,
مولانا mhaji چنان دل آزرده شده که ميگويد :
| نقل قول: |
| يعني سهم ما از اين دنيا حتي يک گوشه از اين تالار هم نبود؟ يک جايي که بشه با صداي بلند نوشت؟! |
:(
اکنون که با رهبري mhaji و با اتحاد حول محور رياضيات موفق شده ايم
"احسان" را تسليم خواسته هاي به حق خود کنيم
نبايد شور و خروش خود را از دست بدهيم
بلکه بايد مخالفان را در صفر ضرب کنيم , آنها را زير نشار راديکالها تضعيف کنيم
و قدرت خود را به صورت نمايي افزايش دهيم تا از از اين پس هيچ مينيممي به خود
حق ندهد که در برابر رياضات به اندازه اپسيلني توهين کند.
به اميد روزي که همگي در فضاي n بعدي و در دامنه منهاي بينهايت تا مثبت بينهايت
زندگي کنيم |
|
_________________ كز سنگ ناله خيزد روز وداع ياران
|
|
|
|
|
 |
عبود  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1317 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 24 آبان 1382، ساعت 16:15 |
|
 |
5 سال پيش |
|
|
| |
آقاي احسان عزيز،
لطفا هر چه زودتر اين تاپيک لوس رو LOCK کنيد.
با تشکر |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 7270 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 25 آبان 1382، ساعت 3:09 |
|
 |
5 سال پيش |
|
|
| |
يک جايي که بشه با صداي بلند نوشت؟!
|
يک جايي که بشه با صداي بلند نوشت؟! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
 |
دوشنبه 26 آبان 1382، ساعت 10:05 |
|
 |
5 سال پيش |
|
|
| |
وقتي فلفلو، بنده حقير رو "مولانا" خطاب ميکنه،
وقتي snoopy عزيز چند بار از ما حمايت ميکنه،
وقتي "غريب آشنا" که خيلي حق گردن تالار داره، از من ميخوان اين مباحث شيرين رو ادامه بدم، مگه ميشه ساکت نشست؟ منتظرم "سيب" هم برگرده و باز هم مثل قبل، در کنار هم مثبت و منفي درس بديم.
جناب احسان به بنده اجازه داده ادامه بدم. تشکر ميکنم و به ياري خدا از فردا با قدرت تمام درس رو ادامه ميديم. از دوست خوبمون "اهورا" به اين دليل عذرخواهي ميکنم. و يادآوري ميکنم که نظر افرادي مثل "عبود" نه براي من، نه براي "سيب"، نه براي احسان و ... اهميتي نداره. منظورم اينه که نظر "عبود" يک نظر مخالف نيست. هيچي نيست. که ارزش جواب دادن داشته باشه.
"آموزش رياضيات" هميشه با شما! |
|
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 26 آبان 1382، ساعت 10:28 |
|
 |
5 سال پيش |
|
|
| |
| عبود نوشته بود: |
آقاي احسان عزيز،
لطفا هر چه زودتر اين تاپيک لوس رو LOCK کنيد.
با تشکر |
آقاي غريب آشناي عزيز
لطفاً هر چه زودتر اين عبود بي جنبه رو LOCK کنيد.
با تشکر
جمعي از دوستداران رياضي |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
|
|