| نویسنده |
پیغام |
اهورا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 آبان 1382 مجموع ارسالها: 480 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 18 آبان 1382، ساعت 18:44 |
|
 |
4 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
آنکه هلاک من همي خواهد و من سلامتش
هر چه کند ز شاهــــدي کس نکند ملامتـش
ميوه نمي دهد به کس، باغ تفرجست و بس
جز به نظر نمي رســــد سيب درخت قامتش
هر که فدا نمي کند دنيي و دين و مال و سر
گو غم نيـکوان مـــــخور تا نخوري ندامتــــــش
جنگ نمي کنم اگر دست به تيــــــغ مي برد
بلکه به خون مطالبت هم نکنـم قيـامتــــــش
کاش که در قيامتـــــــــش بار دگر بديدمــــي
کانچه گناه او بود، من بکشـــــم غرامتـــــش
هر که هوا گرفت و رفت از پـــــــي آرزوي دل
گوش مدار سعديــــــا بر خبـــــر سلامتـــش |
|
|
|
|
|
|
 |
wp.ark  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: شنبه 05 مهر 1382 مجموع ارسالها: 431 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: آن طرف تر از عشق جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 05 اسفند 1382، ساعت 15:29 |
|
 |
4 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
چه شعر دلنشين و زيبايي است .
که بود مي گفت هيچ کس مثل حافظ غزل زيبا نداره . به نظر من سعدي در غزل سرايي دست کمي از حافظ نداره . علت اينکه بعضي ها فاصله بين غزليات سعدي و حافظ را زياد مي دونن اينه که غزليات زيباي حافظ را يکي از شاگردانش به نام محمد گلندام به صورت يک ديوان شسته و رفته در آورده اما در مورد سعدي کسي اين کار را نکرده است . وگرنه غزليات زيباي سعدي کمتر از غزل هاي ديوان حافظ نيست. |
_________________ بر سر در معبد علم نام مذهب را نگاشته اند.
آلبرت آينشتاين
wp.ark
|
|
|
|
|
 |
اهورا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 آبان 1382 مجموع ارسالها: 480 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 05 اسفند 1382، ساعت 19:01 |
|
 |
4 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| wp.ark نوشته بود: |
چه شعر دلنشين و زيبايي است .
که بود مي گفت هيچ کس مثل حافظ غزل زيبا نداره . به نظر من سعدي در غزل سرايي دست کمي از حافظ نداره . علت اينکه بعضي ها فاصله بين غزليات سعدي و حافظ را زياد مي دونن اينه که غزليات زيباي حافظ را يکي از شاگردانش به نام محمد گلندام به صورت يک ديوان شسته و رفته در آورده اما در مورد سعدي کسي اين کار را نکرده است . وگرنه غزليات زيباي سعدي کمتر از غزل هاي ديوان حافظ نيست. |
موافقم که سعدي غزليات بسيار قشنگي داره مثل همين "شاهد".
اما اول اينکه ما حافظ و سعدي رو همينجوري با هم مقايسه کنيم درست نيست بلکه بهتره يه ظرف مشخص براي مقايسه در نظر بگيريم تا وقتي به نتيجه رسيديم بدونيم در چه حيطه و چه زمينه اي اون شاعر برتري داشته.
و دوم اينکه سعدي بر خلاف حافظ خودش در جمع آوري وکتابت ديوانش دخالت مستقيم داشته. |
|
_________________ روزی تو خواهی آمد از كوچه های باران
تا از دلـــــــم بشویی غمهای روزگـــــاران
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |