| نویسنده |
پیغام |
سکوت  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 15 آذر 1385 مجموع ارسالها: 270 اعتبار کسب شده: 0 محل سکونت: زياد دور نيست جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 17 دي 1385، ساعت 13:08 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
هميشه بچه که بودم زيبا بودن رو ملاک اين مي دونستم که انتخابم کنند و چه ها کشيدم بر سر اين زيبائي بماند اما حالا فهميدم که نه کاش خودمو براي زيبائي حرص نمي دادم شايد اون موقع يه نيم نگاهي به من ميشد اما الان ديوارها با نگاهشان مرا مي خورند
افسوس |
|
_________________ با تمام بي کسي هايم کسي دارم هنوز
چشم مشتاق و دل دلواپسي دارم هنوز
|
|
|
|
|
 |
سکوت  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 15 آذر 1385 مجموع ارسالها: 270 اعتبار کسب شده: 0 محل سکونت: زياد دور نيست جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 17 دي 1385، ساعت 17:12 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
نيم نگاه عاشقانه
شايد خيليا اين نيم نگاهو کردن ولي من ازشون بدم ميومده يا نفهميدم اما خوشم مياد نگاه کنن منم بزنم تو حالش ولي نه يه بار اين کارو کردم اما چون دلشو شکستم ناراحتم واي از اون روز که از يکي بدت بيادو اون نگات کنه من که ميخوام خفش کنم
پسر عمه ام بعد از سالها منو ديده بود و گفته بود قشنگ شدي نشناختمت اونو نميگم چون ازش بدم نمياد و از بين پسر عمه هام فقط با اون سلام و احوالپرسي مي کنم اونم چون دوست دختر زياد داشته و فکر نمي کنم به من نظر بدي داشته باشه اما از بقيشون متنفرم چون از نگاهشون حوس بازي رو مي خونم نيم نگاه عاشقانه تا حالا نديدم يعني تو اين سنم نديدم شايدم چون چشام ضعيفه نديدم نمس دونم |
|
_________________ با تمام بي کسي هايم کسي دارم هنوز
چشم مشتاق و دل دلواپسي دارم هنوز
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |