| نویسنده |
پیغام |
مسافر  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 12 آبان 1382 مجموع ارسالها: 101 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 17 آبان 1382، ساعت 14:49 |
|
 |
5 سال پيش |
|
|
| |
با سلام
دوستان گرامي من ميخواهم يک سايت طراحي کنم و نياز به استفاده از frame دارم اما محتويات آن که از يک صفحه ديگر آورده مي شود محفوظ نميماند.
آيا استفاده از frame در IE هاي مختلف مجاز است؟
آيا از css ها هم مي توان براي frame استفاده کرد؟
باسپاس. |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 7262 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 17 آبان 1382، ساعت 17:59 |
|
 |
5 سال پيش |
|
|
| |
| مسافر نوشته بود: |
با سلام
دوستان گرامي من ميخواهم يک سايت طراحي کنم و نياز به استفاده از frame دارم اما محتويات آن که از يک صفحه ديگر آورده مي شود محفوظ نميماند.
آيا استفاده از frame در IE هاي مختلف مجاز است؟
آيا از css ها هم مي توان براي frame استفاده کرد؟
باسپاس. |
:
بله؟؟؟
خسته نشدي اينهمه اطلاعات دادي!! :idea:
خودت هم متن بالا رو بخوني نميتوني بفهمي مشکل چيه!!!
جواب تنها قسمتي که واضح بود ميشه: بله. استفاده از frame در IE هاي مختلف مجاز است.
در مورد بقيه اش هم اگه سولت رو دقيقتر مطرح کني احتمالا ميتونم کمک کنم. |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
مسافر  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 12 آبان 1382 مجموع ارسالها: 101 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 22 آبان 1382، ساعت 10:17 |
|
 |
5 سال پيش |
|
|
| |
سلام آقاي احسان خان
ممنونم از اطلاعاتي که شما دادي.
خوشبختانه مشکل حل شد. اما من شنيدم که استفاده از frame توي سايت استاندارد نيست، شما چي ميگيد؟
من خيلي تازه کارم. اگه در مورد طراحي سايت مقداري اطلاعات کلي به من بديد بسيار سپاسگزار ميشم.
در پناه حق باشيد. |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |