| نویسنده |
پیغام |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3418 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 15 آبان 1382، ساعت 21:35 |
|
 |
5 سال پيش |
|
|
| |
مردي که خبر قتل همسر جوانش را به کلانتري 53 وليعصر اطلاع داده بود، پس از چند ساعت بازجويي به قتل او اعتراف کرد. قاتل که با همسر 21 ساله اش مدتها اختلاف داشت و همه شواهد عليه او بود، به ناچار لب به اعتراف گشود: حدود ساعت 8 صبح من و همسرم دختر 40 روزه مان را به دکتر برديم تا به او واکسن بزنيم، اما پس از بازگشت به خانه، مثل هر روز با پرستو دعوايم شد که اين دعواي لفظي به درگيري کشيده شد. ناگهان حالت جنون به من دست داد، تلويزيون را به طرفش پرتاب کردم و با سنگي که زير پايه کمد بود، بر سرش زدم و او بيهوش روي زمين افتاد و بعد چاقويي را از آشپزخانه برداشتم و گلويش را بريدم. پس از کشته شدن همسرم دستهايم را شستم و از خانه بيرون رفتم. نيم ساعت بعد که برگشتم همسايه ها را با خبر کردم و گفتم همسرم را کشته اند. صادق درباره انگيزه خود از اين قتل گفت: زنم بد اخلاقي ميکرد و باعث مشکلات روحي من شده بود.
به اين کاري ندارم که قاتل چقدر راحت گلوي زن بيچاره رو بريده وبعد دستاش رو شسته و رفته بيرون قدم زده و هوايي تازه کرده و ...
جالب تر اينه که اگه پس فردا براي قاتل حکم اعدام صادر بشه - گفتم اگه، چون ممکنه ادعا بشه آقا صادق در اون لحظات حالت جنون بهش دست داده بوده و در اين حالت اشکالي نداره کسي سر ببره - اونوقت آمريکا هوار بکشه که در ايران حقوق بشر رعايت نميشه. و همين طور اين قضيه رو کش بده و کش بده که از صادق يه قهرمان درست کنه... و جوايز بين المللي معددي به صادق اهدا کنند... از اين ميترسم.
|
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط mhaji در تاريخ دوشنبه 01 اسفند 1384، ساعت 18:09 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3418 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 27 آبان 1382، ساعت 18:23 |
|
 |
5 سال پيش |
|
|
| |
نزاع با بالش
روزنامه همشهري جمعه طي خبر کوتاهي اعلام کرد که دانشجويان يکي از دانشجويان آمريکا قصد دارند رکورد
بزرگترين نزاع با بالش را بشکنند. در حال حاضر رکورد بزرگترين نزاع با بالش متعلق به شهر کاتراس است که در آن 645 نفر با بالش به جان يکديگر افتادند. قرار است اين نزاع گروهي حداقل يک دقيقه به طول انجامد!!!
اگه يادتون باشه چند وقت پيش هم مسابقات پرتاب کيبورد و پرتاب موبايل برگزار شد. دليل اين کارهاي احمقانه به نظر من، سيري زياده. نکته اي که جالب تره اينه که در همچين جوامعي هم عده زيادي فقير و گرسنه وجود داره و خبر تلف شدن افراد بي خانمان بر اثر سرما، اينقدر عادي شده که ديگه توجه بالش بازها رو جلب نميکنه. : :!: |
|
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
 |
دوشنبه 10 آذر 1382، ساعت 15:46 |
|
 |
4 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
خوابيدن روي برف بدون پتو
روزنامه همشهري در ستون گشتي در دنياي خبرها نوشته که يک مرد آفريقايي قصد دارد با وجود آشنا نبودن با محيط هاي سرد، در قطب جنوب بدون پتو روي يخ و برف به استراحت بپردازد. اين مرد ماجراجوي 34 قصد دارد دو هفته آينده به قطب جنوب سفر کند و تا آنجا که توان داشته باشد روي برفها بدون پتو و ساير وسايل گرمابخش بخوابد. البته پزشکان وي را از انجام چنين کاري منع کرده اند. |
|
_________________ گنجشک ها خوبند
گنجشک ها نازند
بر دامنم آنها
در حال پروازند...
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
 |
جمعه 28 آذر 1382، ساعت 18:47 |
|
 |
4 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
دستگيري 24 دختر وپسر در يک پارتي
در پي اطلاعات مردمي، توسط ماموران مبارزه با مفاسد اجتماعي شيراز، با شرکت کنندگان در يک جشن پارتي مختلط برخورد شد. جمعه شب گذشته در پي دريافت اطلاعات مردمي مبني بر اينکه در يکي از باغات منطقه تيون يک مجلس جشن و پايکوبي برپا شده است، ماموران مبارزه با مفاسد اجتماعي وارد عمل شدند و با اخذ مجوز قضايي به محل مراجعه و 15 پسر و 9 دختر را دستگير کردند و تحويل مقامات قضايي نمودند.
اينجا فقط اين سوال پيش مياد که "مجوز قضايي" در اون وقت شب و به اون سرعت چطور صادر شده!؟ آيا مجامع قضايي هميشه به همين سرعت عمل ميکنند؟ |
|
گنجشک ها نازند
بر دامنم آنها
در حال پروازند...
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 01 دي 1382، ساعت 21:19 |
|
 |
4 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
| mhaji نوشته بود: |
دستگيري 24 دختر وپسر در يک پارتي
...اينجا فقط اين سوال پيش مياد که "مجوز قضايي" در اون وقت شب و به اون سرعت چطور صادر شده!؟ آيا مجامع قضايي هميشه به همين سرعت عمل ميکنند؟  |
من فکر مي کنم گرفتن مجوز قضايي اون قدرها هم سخت نيست. مثلاً حکم يه قاضي سيار کافيه. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 05 بهمن 1382، ساعت 12:52 |
|
 |
4 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
فرار آمريکايي ها از بم
روزنامه همبستگي نوشت: منابع اينترنتي گزارش دادند که گروه امدادي آمريکا زودتر از موعد پيش بيني شده از ماموريت بم بازگشتند. سايت اينترنتي امروز به نقل از يک منبع آگاه گفت: اکيپ آمريکايي که بعد از گروه اوکرايني، بهترين بيمارستان را برپا و سرويس پزشکي و خدمات مناسبي را به زلزله زدگان بم ارائه کردند، قرار بود در مرحله اول بيست روز در ايران بمانند اما به علت برخوردهاي عده اي خاص، کار خود را در مدت هشت روز خاتمه دادند.
وي افزود: يک گروه شبه نظامي به همراه عده اي با ايجاد مزاحمت در شب کريسمس و با سر دادن شعار مرگ بر آمريکا، و واژگون کردن درخت کاج کريسمس آمريکايي ها، به اين هيات توهين کردند. اين فرد مطلع همچنين گفت: قرار بود يک گروه 250 نفري ديگر نيز از ايالات متحده به شهر بم اعزام شود که با اين برخوردها سفر آنها منتفي شد |
|
گنجشک ها نازند
بر دامنم آنها
در حال پروازند...
|
|
|
|
|
 |
سيب  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 21 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 527 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 06 بهمن 1382، ساعت 13:14 |
|
 |
4 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
مرسي مهمون نوازي! |
|
_________________ By all means marry. If you get a good wife, you''ll be happy. If you get a bad one, you''ll become a philosopher
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
 |
جمعه 08 اسفند 1382، ساعت 17:12 |
|
 |
4 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
مسابقه پرتاب آب دهان، يک کشته برجاي گذاشت
روزنامه همشهري در ستون گشتي درخبرهاي دنيا نوشت: چندين تن از دانشجويان دانشگاه اتاوا تصميم گرفتند يک مسابقه پرتاب آب دهان برگزار کنند، قانون مسابقه بر اين اساس بود که هر فردي بتواند از طبقه يازدهم دانشگاه آب دهان خود را به مسافتي دورتر پرتاب کند، برنده اعلام شود. اما در جريان اين مسابقه يک دانشجوي 20 ساله که براي پرتاب آب دهان خود دورخيز کرده بود، از طبقه يازدهم سقوط کرد و جان باخت.
و ... اثرات نا مطلوب فيلم تايتانيک همچنان ادامه دارد. |
|
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
 |
پنجشنبه 27 بهمن 1384، ساعت 10:00 |
|
 |
2 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
2 پسر به جرم تجاوز به يك دختر اعدام مىشوند
حكم اعدام دو پسرجوان كه دخترجوانى را ربوده و به او تعرض كردهبودند، از سوى قضات ديوانعالىكشور تأييد شد.
ناصر سراج رييس دادگاههاىكيفرى استان تهران درباره ماجراىاين پرونده گفت: روز 28 شهريورماهپارسال دختر 20 سالهيى به نام آرزو بهاداره آگاهى كرج رفت و طى شكايتىبه پليس گفت: چند روز پيش براىخريد دارو به داروخانهيى در كرجرفتم و اتومبيل پرايد خود را در كنارخيابان پارك كردم. وقتى برگشتممتوجه شدم كه يكى از لاستيكهاىماشينم پنچر شده است. در اين لحظهسه پسرجوان نزد من آمدند و حاضربه كمك شدند. وقتى لاستيك ماشينمرا عوض كردم، متوجه شدم كهلاستيك ديگر هم پنچر است. خيلىناراحت شدم. يكى از آن پسرها به منگفت، بيا ما با اتومبيلمان شما را بهخانهات مىرسانيم تا با پدرتبرگردى و ماشينت را تعمير كنى منهم به آنها اعتماد كردم. فكر مىكردمآنها دلشان به حال من سوخته است وقصد كمك دارند. وقتى سوار ماشينآنها شدم، در ميانه راه يكى از آنهاچاقويى زيرگلويم قرار داد و گفت»اگر حرفى بزنى تو را مىكشم« بعدمرا به داخل يك ساختمان نيمه كارهدر كرج بردند و دو نفر از آنها به طرزوحشيانهيى به من تجاوز كردند. سپسمرا در همان جا رها كردند و رفتند.من با حال زارى به خانه برگشتم. بعدهم به همراه مادرم براى شكايت بهكلانترىآمديم.
پس از اين شكايت و چهرهنگارىاز سه جوان، مأموران آنان را دستگيركردند و پرونده براى رسيدگى بهدادگاه كيفرى فرستاده شد.متهمان كهعباس 18 ساله، مهران 18 ساله و على 19 ساله، بودند چندى پيش درشعبه 77 دادگاه كيفرى تهران به اتهامآدمربايى و زناى به عنف محاكمه شدند و قضات دو پسرى را كه درتجاوز به دختر شركت داشتند بهاعدام محكوم كردند و سومى تبرئه شد. حكم صادره به ديوانعالى كشورفرستاده شد و قضات شعبه 39 ديوانعالى كشور حكم اعدام دو متهم زناكار را تأييد كردند كه به زودى ايندو جوان متجاوز به پاى چوبهدار مىروند.
اگه گفتيد چرا سومي تبرئه شد؟ جواب هاتون رو بهم PM کنيد. به بهترين جواب به قيد قرعه جايزه ميدم! |
|
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
 |
دوشنبه 01 اسفند 1384، ساعت 18:07 |
|
 |
2 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
به قتل رسيدن نوزاد دختر توسط پدر سنگدل
پدر سنگدلى دومين فرزندش را بهخاطر دختربودن به زمين كوبيد و به قتلرساند. گزارش رسيده از بستگان و آشنايان پدر سنگدل 35 ساله حاكى است كه وي پنج سال پيش صاحب دختر شد. او كه خيلى به پسر علاقه داشت به همسرش چندينمرتبه تذكر داده بود كه نبايد فرزند دومشان دختر باشد اما بعد از گذشت 5 سال وقتى فرزند دوم به دنيا آمد و او براى ديدن فرزندش به بيمارستان رفت وقتىمتوجه شد كه نوزاد دختر است آن را به زمين انداخت به گونهاى كه طفل تازه به دنيا آمده بعد از آنكه چندين روز در يكى از بيمارستانهاى تهران در حالت كما قرار داشت سرانجام جان سپرد |
|
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
 |
پنجشنبه 11 اسفند 1384، ساعت 18:55 |
|
 |
2 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
جانى عراقى پس از تجاوز به صد دختر در سوئد، توسط پليس ايرانى تبار دستگير شد
مردي عراقى كه متهم است به بيش ازصد دختربچه در كشور سوئد تجاوز كرده توسط يك افسر ايرانى دستگير شد و در دادگاه جنايى سوئد مورد محاكمه قرار خواهد گرفت.
اوايل دسامبر سال 2004، والدين سه دختربچه سوئدى به پليس مراجعه كرده و مدعى شدند فرزندانشان توسط مردى مورد سوءاستفاده قرار گرفته است. بلافاصله مأموران سه دختربچه را تحت بازجويى قراردادند، يكى از آنها گفت: مدتى قبل ازطريق اينترنت با شخصى به نام الكساندر آشنا شدم، البته او در ابتداخود را الكساندرا و يك زنمعرفىكرده بود، اما وقتى توانستاعتماد مرا جلب كند اعلام كرد كه مردى ثروتمند است و قصد ازدواج با من را دارد. براى اينكه بيشتر با او آشنا شوم در يكى از خيابانهاى مالموبا من قرار گذاشت و گفت سوار بريك اتومبيل گرانقيمت پورشه است و من مىتوانم او را در آن خيابان پيدا كنم، به آدرسى كه داده بود رفتم. او بسيار مهربان و خوش رفتار بود، آنقدرخوب رفتار كرد كه من تصميم گرفتم رابطهام را با او ادامه دهم. به همينخاطر وقتى نام، آدرس و شماره تلفن منزلم را خواست به او دادم، قرار شد چند روز بعد همديگر را ببينيم و در يك رستوران با هم غذا بخوريم. او به من گفته بود، مرا به رستورانى مىبرد كه فقط اشراف حق دارند در آنجا باشند و افراد معمولى حق تردد را ندارند. بعد از چند دقيقه وارد باغى بزرگ شديم در آنجا بود كه فهميدم دروغ مىگويد، خيلى ترسيده بودم و قصد فرار داشتم اما نتوانستم، او به زور مرا به خانهاش برد و به طرز وحشيانهاى مورد تجاوز قرار داد،خيلى ترسيده بودم، بعد تهديدم كرد كه اگر به پدر و مادرم چيزى بگويم تمام اعضاى خانوادهام را به قتل مىرساند. يكى ديگر از شاكيان كه دخترى 14 ساله و اهل مراكش است گفت: آن مرد وحشى ابتدا خودش را به من يك زن معرفى كرد و گفت مىتواند با توجه به ظاهر زيبايى كه دارم مرا تبديل به يك مدل بكند و خوشبخت خواهم شد. بعد از منخواست تا تصوير عريانى از خودم برايش بفرستم تا شرايطم را بهطور دقيق بررسىكند، من هم قبول كردم، بعد آدرسى به من داد و مدعى شد كه آدرس جايى است كه مدلها براى تست بايد بروند وقتى به آن آدرسرفتم، با يك مرد مواجه شدم، او يكدفعه به طرفم حمله كرد. منبهشدت ترسيده بودم و گريهمىكردم، با خواهش و التماس از اوخواستم كه مرا رها كند اما باركيكترين حرفهايى كه زد، مرامورد تجاوز قرار داد. بعد از بازجويىاز اين سه دختر جوان، مأمورانخانهاى را كه مرد متجاوز در آن اعمالشوم خود را انجام مىداد تحت كنترلدر آوردند و پس از محاصره اين خانه و دستگيرى مرد متجاوز آنجا را بازرسى كردند و موفق شدند بيش ازصد آدرس، شماره تلفن و عكس پيداكنند كه همگى متعلق به دختران 12 تا17 ساله بود كه مورد تجاوز اين جانىخطرناك قرار گرفته بودند. در بررسىسوابق اين مرد مشخص شد، وى خالد نام دارد و از مهاجران عراقى است كهدر سال 1999 بهخاطر شرايط اجتماعى بد از عراق خارج شده و درسوئد پناهنده شده است. وى پس از ورودش به سوئد با تشكيل يكزندگى لوكس و خريد ماشين مدل بالاو شغل مناسب دست به انجام نياتشوم خود زده است. پس از دستگيرىخالد، مأموران او را تحت بازجويىقرار دادند، اين مرد متجاوز در كمالخونسردى به تجاوزها اعتراف كرد و گفت: من ابتدا خودم را زن معرفىمىكردم كه شغلش پرورش مانكناست بعد با دختران كم سن و سالى كه عاشق اين كار بودند و فكر مىكردند در صورت مانكن شدن خوشبختخواهند شد، از طريق اينترنت چت مىكردم وقتى اعتمادشان را جلبمىكردم، حتى حاضر مىشدند زمانىكه والدينشان در خانه نيستند در برابر دوربينهاى اينترنتى قرار گيرند،تا من آنها را به لحاظ زيبايى، قد واندام بررسى كنم، تصور آنها اين بود كه در برابر يك زن قرار گرفتهاند.
خالد ادامه داد: وقتى من آنها رامىديدم زيباترينها را انتخاب مىكردم و با آنها قرار مىگذاشتم. درميان آنها، بسيارى از دختران ايرانى و آسيايى هم وجود داشتند كه باخواهش و التماس از من مىخواستند تا رهايشان كنم، اما من وقتىالتماسهاى آنها را مىديدم، لذتمىبردم، اجازه مىدادم بيشتر به منالتماس كنند و از آن لذت بيشترى ببرم، بسيارى از آنها حتى حاضرمىشدند هرچقدر پول مىخواهم بدهند، اما من قبول نمىكردم.تحقيقات پليس نشان داد، خالد يككارشناس خبره كامپيوتر است و درسال 2004 به دنبال احداث يكشركت خدمات كامپيوترى به شهر مالمو در جنوب سوئد نقل مكان كردهاست. او خود به اذيت و آزارهاىزيادى اعتراف كرد كه بهخاطر تهديدهايش هيچكدام از قربانيانشحاضر نيستند از اين مرد شكايتكنند. اين كودكان از شمال سوئد تا جنوب اين كشور زندگى مىكردهاندو تقريباً از تمام قسمتهاى كشورسوئد اين مرد قربانى داشتهاست.تحقيقات نشان داده، بيشتر اين دختران در سوئد سوال، ساندويكن،استكهلم، گوتنبرگ، مالمو، هلسينگبورى، ايس سو و سيمرسىهامن بودهاند. او در ماشين و خانه شخصى و در برخى موارد در هتل به دختران تجاوز مىكرده حتى در مواردى كه قربانيان از راه دور مىآمدند، هزينه سفر نيز توسط خالد پرداخت مىشدهاست، به رغم تلاش پليس سوئد، تنها37 تن حاضر به شكايت از اين مردشدهاند. او پس از مشورت با وكيلشمنكر تجاوز به دختران شده و اعلامكرده همه آنها با رضايت او رابطه داشتهاند، اما دادستان پرونده مىگويد دلايل محكمى براى محكومكردن اين مرد به مجازات سنگيندارد. احتمال اينكه ساير قربانيان نيزدست به شكايت بزنند وجود دارد.
توصيه افسر ايرانى پرونده مرد متجاوز
يك پليس ايرانى تبار در استكهلم كه در دستگيرى اين مرد نقش بسيارى داشته و افسر پرونده او بوده در اينباره گفت: در مواردى حتى پس از تجاوز به كودكان و نوجوانان، آنها به خاطر ترس از عكسالعمل والدينخود سكوت مىكنند و هميشه اين كابوس هولناك در وجود آنها باقىمىماند. اين مسأله در مورد والدين نيز هست يعنى در مواردى ديده شده كه فرد، والدينش را در جريانمىگذارد اما آنها بهخاطر فرهنگ خانوادگى كه دارند از بازگو كردن اينمسأله نزد پليس هراس دارند و دورى مىكنند. متأسفانه 90 درصد شاكيان اين پرونده كه حاضر به شكايت نشدند، از مهاجران و در بسيارىموارد خانوادههاى ايرانى هستند. بسيارى از خانوادههاى ايرانى نمىدانند فرزندان آنها مرتب بهكابارهها سر مىزنند، به كلوپهاى بد و قمارخانهها مىروند در صورتى كه در مورد اين مسأله با خانوادههاصحبت شود آنها بهشدت شوكه مىشوند، اما اين واقعيتى است كه خانوادههاى ايرانى بايد بيشتر مراقب فرزندان نوجوان خود در اين كشور باشند، چراكه دسترسى به مكانهايى كه امنيت اخلاقى ندارند در كشورهاى غربى بسيار زياد است. |
|
|
|
|
|
|
 |
عبود  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1317 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 11 اسفند 1384، ساعت 21:00 |
|
 |
2 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
 |
پنجشنبه 11 اسفند 1384، ساعت 21:03 |
|
 |
2 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3165 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 36 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 11 اسفند 1384، ساعت 21:15 |
|
 |
2 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
| نميدونم چرا اين جور جنايتها رو تا حالا چندين بار متخصص هاي کامپيوتر مرتکب شدند |
Because they are anti-social geeks! |
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
عبود  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1317 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 11 اسفند 1384، ساعت 21:16 |
|
 |
2 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
راستي هنوز که ساعت 9 نشده، پس چرا زمان اين پست من و دو پست قبلي اين تاپيک اينجوريه؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|