| نویسنده |
پیغام |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2877 اعتبار کسب شده: 4065 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 07 دي 1385، ساعت 1:46 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
آفتاب: در پی تایید حکم اعدام صدام حسین دیکتاتور سرنگون شده عراق، وی در نامه خداحافظی خود خطاب به مردم این کشور نوشت که با پذیرش حکم مرگ، جان خود را «قربانی!» عراق خواهد کرد. وی در این نامه همچنین از مردم عراق خواسته تا دست اتحاد به هم داده و «اشغالگران آمریکایی» را از کشور بیرون کنند.
به گزارش رویتر در این نامه که رسانههای عراقی روز چهارشنبه آن را منتشر ساختند آمدهاست: «اینک من آماده فدا شدن هستم، امیدوارم به فضل خداوند مهربان روح من به روح شهدای عراق بپیوندد!».
او در بخشی از این نامه خطاب به مردم عراق نوشته است: «شما برادر و رهبر خود را همانند اعضای خانوادهتان میشناسید، شما میدانید که من هیچگاه در مقابل زورگویان کرنش نکردم و همواره همچون شمشیر در برابرشان پایدار بودم... ای مردم بزرگ! از شما میخواهم که ارزشهای دیرپای سرزمینمان را حفظ کنید، عراق همواره سرزمین ایمان و نماد تمدن بوده است و تنها اتحاد شما میتواند باعث تداوم عزت این سرزمین شود».
دیکتاتور سابق عراق همچنین افزوده است: «ای مردان پارسا و شجاعی که این مقاومت قهرمانانه را در برابر اشغالگران آغاز کردهاید، ای فرزندان عراق، خشم خود را متوجه دشمنانمان کنید، نگذارید دشمن بین شما جدایی اندازد، زنده باد جهاد و مجاهدین».
آنگونه که اعضای تیم وکلای مدافع صدام گفته اند این نامه اندکی پس از صدور حکم اولیه اعدام وی در ماه نوامبر نگاشته شده است.
یک ماه پیش دادگاه وی را به سبب جنایت علیه مردم عراق در طول دوران حکومت 24 سالهاش به مرگ محکوم کرده بود و روز یکشنبه نیز این حکم توسط قاضی دادگاه تجدید نظر عراق تائید شد. مطابق حکم این دادگاه، وی حداکثر تا یکماه دیگر به دار مجازات آویخته می شود.
|
|
|
|
 |
mitra  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 15 تير 1385 مجموع ارسالها: 219 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 07 دي 1385، ساعت 8:40 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
majidjon13  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2175 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 07 دي 1385، ساعت 14:34 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
دروود
چند تا مساله هست...
ديکتاتور....براي هميشه ديکتاتور ميمونه.... خود راي وخود مختار(مرغش يه پا داره)
حتي اگر در بند و زنجير بزارنش هم باز به تفکر و عزمش پا برجا ميمونه....حتي اگر اشتباه باشه
نظر بيشتر مردم در مورد يک ديکتاتور تقريبا يکسان هستش..... همه از حکومت اجباريه
يک فرد ديکتاتور متنفر هستند
توي راه اهن نشسته بودم..منتظر زمان رفتن سرويس....
که يک دفعه ديدم..جلوي تلوزيون هايي که توي سالن گذاشتند...شديدا شلوغ شد....
داشتند...اخرين حکم صدام رو ميخوندن.......بسياري از افراي که جمع شده بودن..عرب
عراقي بودن(که اومده بودن زيارت)...و همه باهم...دست زدن و تشويق کردن......
رفتار صدام با مردمش چه طوري بوده که حالا اکثرشون ...از مرگش احساس شادي ميکنند
اگر مردم از صدام ناراضي هستند...چرا صدام خودش رو اينقدر بهشون نزديک ميبينه؟؟؟
مثل پدري خشن و سخت گير در برار کودک 10 ساله؟؟؟ که بهشون علاقه داره؟؟؟؟
به نظر من حکومت ديکتاتوري(نسبتا پادشاهي) حکومت فوق العاده خوبيه....اما اگر شخصي
که داراي قدرت هستش....اهل عمل ..کار و فدا کاري باشه....مانند کوروش کبير.....
و فکر ميکنم...فقط يک نفر ديگه در جهان ميتونه حکومت ديکتاتوري مثبت و فوق العاده خوبي
اراعه بده...و اون هم دار و حکومت منجي بشر خواهد بود
ايضا فکر ميکنم...بهترين حکومت جهاني هم دموکراتي ميتونه باشه...کما اينکه در حال حاظر
در جهان هيچ حکومت در خور تقديري رو نميبينم... شايد کانادا....يا کوبا...
..................................................... |
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط majidjon13 در تاريخ جمعه 08 دي 1385، ساعت 3:42 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
سکوت  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 15 آذر 1385 مجموع ارسالها: 270 اعتبار کسب شده: 0 محل سکونت: زياد دور نيست جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 07 دي 1385، ساعت 17:01 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
ولي آدم دلش مي سوزه من که ببينم همه با يکي اينقدر بد هستن دلم خيلي ميسوزه گر چه صدام حقشه بدتر بکشه اما ما که خدا نيستيم خدا اون دنيا خدمتش مي رسه |
|
_________________ با تمام بي کسي هايم کسي دارم هنوز
چشم مشتاق و دل دلواپسي دارم هنوز
|
|
|
|
|
 |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2169 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 07 دي 1385، ساعت 20:03 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| سکوت نوشته بود: |
ولي آدم دلش مي سوزه
|
اصلا دلت نسوزه نه براي صدام نه براي هيچ کس ديگه
اگه يه نگا به دور و برت بندازي هنوزم هستن کساني که دارن تاوان خودخواهي هاي امثال صدام رو پس مي دن
من با فلسفه جنگي که صدام با ما شروع کرد کاري ندارم ولي اينکه چه ظلم هائي اين بنده ظالم خدا انجام داده رو ديگه نمي شه ناديده گرفت |
_________________ ياد آور اين باشيم که عشق معجزه مي کند 
|
|
|
|
|
 |
سکوت  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 15 آذر 1385 مجموع ارسالها: 270 اعتبار کسب شده: 0 محل سکونت: زياد دور نيست جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 07 دي 1385، ساعت 23:18 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
چشم آبجي جون جونه خودم الان يه سطل آب ميريزم روش پماد سوختگي هم ميزنم بهش که کلا خوب بشه |
|
_________________ با تمام بي کسي هايم کسي دارم هنوز
چشم مشتاق و دل دلواپسي دارم هنوز
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |