| نویسنده |
پیغام |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2877 اعتبار کسب شده: 4065 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 04 دي 1385، ساعت 19:06 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 7270 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 04 دي 1385، ساعت 19:35 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
لهجه رو غلط نوشتي! ميشي 19! اما بقيه رو کاملا درست نوشتي!
در مورد کمبود و اين حرفها هم بهتره بيخود وقتت رو صرف آدمهاي عقده اي نکني! به نظر من کساني که نميتونن يه رابطه ساده اجتماعي رو درک کنن، کساني که عينک خودبيني رو به چشم گذاشتن و هر کسي که مثل خودشون نباشه رو آدم حساب نميکنن، ارزش وقت تلف کردن ندارن! اين آدمها بهتره اول مشکلشون رو با خودشون حل کنن و بعد سعي کنن در مورد بقيه نظر بدن! در مورد اين جور حرفها يه گوشت در باشه و اون يکي دروازه! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1885 اعتبار کسب شده: 4925 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 04 دي 1385، ساعت 20:19 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
ولي کاش يه عده بچه هاي بخش اين چيزا را خودنمايي و خود نشان دادن نمي دونستند .
و فکر نمي کردند ما کمبوداي جنسي و عاطفي و نياز محبت و توجه را ميايم اين جا جبران کنيم
کاش نمي گفتند عکس بچگيات را ميگذاري تا ملت عاشقت بشن !
کاش نمي گفتند تالار شما شده جاي يه مشت آدم بيکار که کمبود دارند
کاش نمي گفتند تالار شما شده يه جايي براي دوست دختر و دوست پسر پيدا کردن !
گرچه حرفاشون هيچ اهميتي نداره ، چون من خودم مي دونم برااي چي عکس بچگيام را مي فرستم يا چرا به صداي دل مي گم : آبجي سيما !
با يک آبجي سيماي من گفتن ، اسلام به خطر نميفته ! من کافر نميشم !
من دختر باز نميشم ! من دو رو و منافق نميشم ! من فلان پلان نميشم،
ولي براي اون چند دقيقه اي که فکر من را مشغول مي کنيد و اين گونه طرز تفکر تون متاسفم . |
اصلا مهم نيست.
من هم دقيقا همين احساس رو نسبت به اون آدما دارم! حالا که اينطوريه \ما هم بلديم اينطوري حرف بزنيم:
1-از نظر من کساني که اون حرف ها رو زدن مشتي مرتجع بيش نيستند که يا واقعا حاليشون نيست يا خودشون رو زدند به اون راه
2- برا اونا کسي کارت دعوت نفرستاده.اگه خيلي نگرانند که ايمانشون رو از دست بدند راهش خيلي ساده است.لطفا bandwidth سايت ما رو حروم نکنند!به سلامت!
3- من از روي رفتار مردم نتيجه ميگيرم نه از روي حرفشون!اونهايي که اون حرف ها رو ميزنند دستشون لا اقل واسه من يکي رو شده.
4- هر چقدر دوست دارند پشت سر ما و تالار حرف بزنند. من يکي اونها رو در حدي نميبينم که حتي بخوام بهشون جواب بدم.
5- به کسي چه ربطي داره که من واسه چي عکسم و صدام رو گذاشتم.بذار اينطوري فرض کنن که هدفم از اين کار پيدا کردن دوست دختره! راحت شديد؟ من که ميدونم دردتون چيه!
اگه توضيح بيشتري خواستيد تا باز هم بگم.! |
|
_________________ نه بسته ام به کس دل, نه بسته کس به من دل
چو تخته پاره بر موج , رها, رها, رها من!
|
|
|
|
|
 |
Mini  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 30 ارديبهشت 1385 مجموع ارسالها: 1000 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 05 دي 1385، ساعت 7:16 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
|
Haj agha koochooloo don't worry yourself with those loosers. They are all suffering from lack of attention. These hypocryts are so narrow minded. They can't even interpret their own words. As Omid sayas, take it easy.
The only thing we can do is to ignore them and let them know we don't care their bulshits.
Shahin joon, nice "declame". Excuse me if I don't understand poetry.
Now a comment on Mehdi'd voice, that was cute son. Just soften your voice next time then we won't confuse you with someone else.
And then Alibaba...WAAAAAAY WOOLEK, I didn't know you are from Abadan.
Lastly, why we have three pages of comments and four recorded voices only? What is going on with you guys? Why you just comment and don't record your own voice?
I really want to hear some special friend's voices, (Pantea, Bayas gool, Sedayedel, Manisa, Bache barghi, siasefid, and our leader, Ehsan). Take this as a formal demand for a big favour. |
|
|
|
|
|
|
 |
manisa  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 تير 1385 مجموع ارسالها: 336 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: tehran سن: 31 جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 05 دي 1385، ساعت 19:54 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3164 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 36 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 05 دي 1385، ساعت 20:39 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3364 اعتبار کسب شده: 3738 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 05 دي 1385، ساعت 22:40 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| سياسفيد نوشته بود: |
گرچه حرفاشون هيچ اهميتي نداره ، چون من خودم مي دونم برااي چي عکس بچگيام را مي فرستم يا چرا به صداي دل مي گم : آبجي سيما !
ولي براي اون چند دقيقه اي که فکر من را مشغول مي کنيد و اين گونه طرز تفکر تون متاسفم .
همين . |
سياسفيد جان نگران نباش
همونطور که بقيه ی دوستان هم بهت گفتن, اين حرفها اهميتی نداره
برای خيليها بر قرار کردن روابط خوب توی يک جمع, حتی وقتی از نزديک باهاشون هستی, کار راحتی نيست
چه برسه به جايی مثل تالار که همه بدون شناخت هيچ background از همديگه ايجاد دوستی کردند
حقيقت اينه که
برقراری اينجور روابط, جا افتادن توی يک جمع, ايجاد اين وابستگيها ,و مطرح کردن عقايد به اين سبک دورادور, قدرت معنوی و اخلاقی بالايی ميخواد که هر کسی اينو نداره
همونطور که بين ما هم خيليها اومدن و رفتن, ولی ما ها بوديم که مونديم به هم نزديک شديم
و حتی اگه گذر زندگی هر کدوم از ما رو با خودش ببره ولی خاطره ی اين دوران و قدرت به وجود آوردن اون هميشه اينجاست
اونايی که اين حرف ها رو ميزنن در ما چيزی ميبينن که در خودشون يافت نميشه
و فقط و فقط ريشه در حسادتشون داره و بس
قشنگی دوستيهای ما اينه که نه ظواهری توش داره و نه مادياتی
ما همگی به افکار و احساسات همديگه وابسته شديم
و يک انسان چيزی نيست جز افکار و احساساتش
بنابر اين فکرش و نکن
به خودت و همه ی ما و قدرتمون و دوستيهامون افتخار کن
و اينو هميشه بدون که اونايی که متفاوت زندگی کردند هميشه در ا قليت بودند و مورد انتقاد مردم
مردم در کنار هم هستن, فقط از روی عادت سالی چند بار به هم کادو ميدن, نو ن و نمک همديگرو ميخورن, ولی حتی گاهی از عمق وجود هم خبر ندارن
احترام عميقی برای همديگه قايل نيستن
وابستگيهاشون دروغيه
ولی ما اينجا بدون لمس ماديات, به روح هم وابسته شديم
و اين
ماندنيست |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2877 اعتبار کسب شده: 4065 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 06 دي 1385، ساعت 2:21 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
از همه دوستان(شاهين ، اميد ، آبجي سيماي خوبم ، مانيسا ، مينا و احسان ) ممنونم که راهنماييم کرديد .
باز هم از اين همه احساس و توجهتون ممنونم . |
|
|
|
 |
mitra  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 15 تير 1385 مجموع ارسالها: 219 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 06 دي 1385، ساعت 11:23 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| sedayedel نوشته بود: |
ولي براي اون چند دقيقه اي که فکر من را مشغول مي کنيد و اين گونه طرز تفکر تون متاسفم .
همين . |
سياسفيد جان نگران نباش
همونطور که بقيه ی دوستان هم بهت گفتن, اين حرفها اهميتی نداره
برای خيليها بر قرار کردن روابط خوب توی يک جمع, حتی وقتی از نزديک باهاشون هستی, کار راحتی نيست
چه برسه به جايی مثل تالار که همه بدون شناخت هيچ background از همديگه ايجاد دوستی کردند
حقيقت اينه که
برقراری اينجور روابط, جا افتادن توی يک جمع, ايجاد اين وابستگيها ,و مطرح کردن عقايد به اين سبک دورادور, قدرت معنوی و اخلاقی بالايی ميخواد که هر کسی اينو نداره
همونطور که بين ما هم خيليها اومدن و رفتن, ولی ما ها بوديم که مونديم به هم نزديک شديم
و حتی اگه گذر زندگی هر کدوم از ما رو با خودش ببره ولی خاطره ی اين دوران و قدرت به وجود آوردن اون هميشه اينجاست
اونايی که اين حرف ها رو ميزنن در ما چيزی ميبينن که در خودشون يافت نميشه
و فقط و فقط ريشه در حسادتشون داره و بس
قشنگی دوستيهای ما اينه که نه ظواهری توش داره و نه مادياتی
ما همگی به افکار و احساسات همديگه وابسته شديم
و يک انسان چيزی نيست جز افکار و احساساتش
بنابر اين فکرش و نکن
به خودت و همه ی ما و قدرتمون و دوستيهامون افتخار کن
و اينو هميشه بدون که اونايی که متفاوت زندگی کردند هميشه در ا قليت بودند و مورد انتقاد مردم
مردم در کنار هم هستن, فقط از روی عادت سالی چند بار به هم کادو ميدن, نو ن و نمک همديگرو ميخورن, ولی حتی گاهی از عمق وجود هم خبر ندارن
احترام عميقی برای همديگه قايل نيستن
وابستگيهاشون دروغيه
ولی ما اينجا بدون لمس ماديات, به روح هم وابسته شديم
و اين
ماندنيست  |
و چقدر متفاوت بودن سخته.گاهي براي متفاوت بودن بايد جنگيد. |
|
_________________ اگر ان ترک شيرازي بدست ارد دل مارا......
|
|
|
|
|
 |
سکوت  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 15 آذر 1385 مجموع ارسالها: 270 اعتبار کسب شده: 0 محل سکونت: زياد دور نيست جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 06 دي 1385، ساعت 14:09 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
سياسفيد جان حرف حقيقت تلخه و چون اين حرف احمقانه اي هست اصلا ارزش نداره که به خاطرش خودتو ناراحت کني
اصلا دوست شدن با جنس مخالف از سن ما گذشته بذار ابلهان تو ابلهيه خودشون بمونن |
|
_________________ با تمام بي کسي هايم کسي دارم هنوز
چشم مشتاق و دل دلواپسي دارم هنوز
|
|
|
|
|
 |
رند  سال صفري!
تاريخ عضويت: سهشنبه 15 مهر 1382 مجموع ارسالها: 57 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کلبه اي در دوردست بر روي دريا... جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 06 دي 1385، ساعت 15:58 |
|
 |
1 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| Omid نوشته بود: |
...
]
. |
|
Uh yeah absolutely!
You are all right Omid jan, so I am volunteer to get a girlfriend and make date with her then we can go cinema, theater, mountain, trip to shiraz, hafezieh and so on.. That sounds great; do you see any problem with this? No? So who will do this favor for me to find a Girlfriend for me from the Talar?
I dare to say it here that I feel lonely somehow and looking for a nice girl!!
Please take this topic serious! A big prize is waiting for whom that could hook me to a nice girl.
|
|
_________________ شادي از خرد عاقل تر است..
Will. Durant
|
|
|
|
|
 |
|
|