صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
سياسفيدآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385
مجموع ارسالها: 2877
اعتبار کسب شده: 4065
جنسيت: مرد
ارسال دوشنبه 04 دي 1385، ساعت 19:06
 1 سال و 11 ماه پيش

صداي مينا ، برام خيلي جالب بود Applause

صداي مهدي که قبلا شنيده بودم با اون لحجه شيرازي ، ها هاي مشهوري که مي گه ! Wink
صداي اينجاش هم خيلي قشنگ بود Razz

صداي علي بابا هم نتونستم بشنوم ، نمي دونم چرا ؟!

موفق باشيد

ولي کاش يه عده بچه هاي بخش اين چيزا را خودنمايي و خود نشان دادن نمي دونستند .
و فکر نمي کردند ما کمبوداي جنسي و عاطفي و نياز محبت و توجه را ميايم اين جا جبران کنيم Brick wall Sad Neutral

کاش نمي گفتند عکس بچگيات را ميگذاري تا ملت عاشقت بشن ! Shocked Confused
کاش نمي گفتند تالار شما شده جاي يه مشت آدم بيکار که کمبود دارند
کاش نمي گفتند تالار شما شده يه جايي براي دوست دختر و دوست پسر پيدا کردن !

گرچه حرفاشون هيچ اهميتي نداره ، چون من خودم مي دونم برااي چي عکس بچگيام را مي فرستم يا چرا به صداي دل مي گم : آبجي سيما !
با يک آبجي سيماي من گفتن ، اسلام به خطر نميفته ! من کافر نميشم !
من دختر باز نميشم ! من دو رو و منافق نميشم ! من فلان پلان نميشم،

ولي براي اون چند دقيقه اي که فکر من را مشغول مي کنيد و اين گونه طرز تفکر تون متاسفم .

همين .

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 4997
اعتبار کسب شده: 7270
ارسال دوشنبه 04 دي 1385، ساعت 19:35
 1 سال و 11 ماه پيش

لهجه رو غلط نوشتي! ميشي 19! اما بقيه رو کاملا درست نوشتي! Applause Wink

در مورد کمبود و اين حرفها هم بهتره بيخود وقتت رو صرف آدمهاي عقده اي نکني! به نظر من کساني که نميتونن يه رابطه ساده اجتماعي رو درک کنن، کساني که عينک خودبيني رو به چشم گذاشتن و هر کسي که مثل خودشون نباشه رو آدم حساب نميکنن، ارزش وقت تلف کردن ندارن! اين آدمها بهتره اول مشکلشون رو با خودشون حل کنن و بعد سعي کنن در مورد بقيه نظر بدن! در مورد اين جور حرفها يه گوشت در باشه و اون يکي دروازه!

1
1
0
مسافر کويرآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383
مجموع ارسالها: 1885
اعتبار کسب شده: 4925
ارسال دوشنبه 04 دي 1385، ساعت 20:19
 1 سال و 11 ماه پيش

نقل قول:
و فکر نمي کردند ما کمبوداي جنسي و عاطفي و نياز محبت و توجه را ميايم اين جا جبران کنيم

کاش نمي گفتند عکس بچگيات را ميگذاري تا ملت عاشقت بشن !

گرچه حرفاشون هيچ اهميتي نداره ، چون من خودم مي دونم برااي چي عکس بچگيام را مي فرستم يا چرا به صداي دل مي گم : آبجي سيما !

ولي براي اون چند دقيقه اي که فکر من را مشغول مي کنيد و اين گونه طرز تفکر تون متاسفم .

اصلا مهم نيست.
من هم دقيقا همين احساس رو نسبت به اون آدما دارم! حالا که اينطوريه \ما هم بلديم اينطوري حرف بزنيم:
1-از نظر من کساني که اون حرف ها رو زدن مشتي مرتجع بيش نيستند که يا واقعا حاليشون نيست يا خودشون رو زدند به اون راه
2- برا اونا کسي کارت دعوت نفرستاده.اگه خيلي نگرانند که ايمانشون رو از دست بدند راهش خيلي ساده است.لطفا bandwidth سايت ما رو حروم نکنند!به سلامت!
3- من از روي رفتار مردم نتيجه ميگيرم نه از روي حرفشون!اونهايي که اون حرف ها رو ميزنند دستشون لا اقل واسه من يکي رو شده.
4- هر چقدر دوست دارند پشت سر ما و تالار حرف بزنند. من يکي اونها رو در حدي نميبينم که حتي بخوام بهشون جواب بدم.
5- به کسي چه ربطي داره که من واسه چي عکسم و صدام رو گذاشتم.بذار اينطوري فرض کنن که هدفم از اين کار پيدا کردن دوست دختره! راحت شديد؟ من که ميدونم دردتون چيه!

اگه توضيح بيشتري خواستيد تا باز هم بگم.! Angel

1
1
0
Miniآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

تاريخ عضويت: شنبه 30 ارديبهشت 1385
مجموع ارسالها: 1000
اعتبار کسب شده: 3000
جنسيت: زن
ارسال سه‌شنبه 05 دي 1385، ساعت 7:16
 1 سال و 11 ماه پيش

Haj agha koochooloo don't worry yourself with those loosers. They are all suffering from lack of attention. These hypocryts are so narrow minded. They can't even interpret their own words. As Omid sayas, take it easy.
The only thing we can do is to ignore them and let them know we don't care their bulshits.

Shahin joon, nice "declame". Excuse me if I don't understand poetry.
Now a comment on Mehdi'd voice, that was cute son. Just soften your voice next time then we won't confuse you with someone else.
And then Alibaba...WAAAAAAY WOOLEK, I didn't know you are from Abadan.

Lastly, why we have three pages of comments and four recorded voices only? What is going on with you guys? Why you just comment and don't record your own voice?

I really want to hear some special friend's voices, (Pantea, Bayas gool, Sedayedel, Manisa, Bache barghi, siasefid, and our leader, Ehsan). Take this as a formal demand for a big favour.

1
1
0
manisaآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 تير 1385
مجموع ارسالها: 336
جنسيت: زن
ارسال سه‌شنبه 05 دي 1385، ساعت 19:54
 1 سال و 10 ماه پيش

سياسفيد نوشته بود:
صداي مينا ، برام خيلي جالب بود Applause

صداي مهدي که قبلا شنيده بودم با اون لحجه شيرازي ، ها هاي مشهوري که مي گه ! Wink
صداي اينجاش هم خيلي قشنگ بود Razz

صداي علي بابا هم نتونستم بشنوم ، نمي دونم چرا ؟!

موفق باشيد

و فکر نمي کردند ما کمبوداي جنسي و عاطفي و نياز محبت و توجه را ميايم اين جا جبران کنيم Brick wall Sad Neutral

همين .

سيا سفيد نوشته ات رو خوندم ، من هم به عنوان يک عضو کوچيک اين تالار با حرفات موافقم اما مهم نيست که ديگران درباره ما کارهاي ما چي فکر مي کنن به نظر من اين مهمه که ما با کارهايي که براي هم انجام مي ديم از وجود هم داريم لذت مي بريم و از تجربه هاي هم استفاده مي کنيم و اين خودش خيلي چيز بزرگ و با ارزشي ..در ضمن اينجا بچه ها از دانش هم استفاده مي کنن و مثلا کمک بزرگي که اميد و مينا به بچه ها مي کنن با انگليسي نوشتن باعث مي شن که زبان بجه ها تقويت بشه و مسافر کوير با داستانهاي قشنگش ما رو با کلي نويسنده آشنا کرده و با عث شده من خودم شخصا تمايل پيدا کنم و بخوام آثار ديگر اين نويسنده ها رو دنبال کنم وبراي احسان هم که من همش اثباب زحمت بودم هميشه همه سوالها مو به حو صله جواب دادن يه زحمتي هم که الان برام کشيده تو همين صفحه هست در ضمن من آپلود کردن رو از ايشون ياد گرفتم ...صداي دل و پانته آ و مهدي که باعث شدن و تو صفحات ادبي دنبال شعر و شاعري باشم و اين خودش يک نوع مطالعه ديگه س که با عث مي شه من اطلاعات جديد تري بدست بيارم ...و همينطور زحمات ديگر بچه ها مثا سان سان يا باياس گل وعلي بابا که از همشون ميشه کلي چيز ياد گرفت حالا آن کسي که مي گه اينجا فقط جاي پيدا کردن دوست پسر يا دختره بياد و چشاشو باز کنه و چيز ياد بگيره و بايد بهشون گفت نکنه قصد خودشون اينه که همه رواينطور مي بينن و در ضمن اينقدر نبايد عقب مانده فکر کرد رابطه پسر و دختر بابا يه رابطه حل شده اس تلويزيون جمهوري اسلامي هم ديگه تو فيلماش از نامزدي امده بيرون داره داره BF&Gf نشون ميده بس کنيد اين حرفا رو زشته

1
1
0
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384
مجموع ارسالها: 3164
ارسال سه‌شنبه 05 دي 1385، ساعت 20:39
 1 سال و 10 ماه پيش

سياسفيد نوشته بود:

...

.

Whoever tells you these things is "jeleous" (=hassod) of us being so nice and friendly to each other here. Simply ignore them and let them burn "slowly" in the heat of their own "hesaadat" Wink Very Happy

As I have said before, there is nothing wrong with guys trying to become friends with girls and girls trying to attract guys in society, in university and here in this forum. attraction between male and females is the most fundamental law of nature!

And why should you feel ashamed if you are trying to find yourself a girlfriend? I actually would be very happy if some of you guys and girls form real rlationships outside the forum and start "dating" (dating= a girl and a guy going to cinema, resturant etc. with each other with the purpose of starting a relationship). It doesn't matter if the relationship is succeful at the end or not but it will teach you 10 Mega Mega Tera bytes of information about life! Angel Razz

Guuuuuuuuuys and girrrrrrrrrrrls! A big part of everyperson's life is his/her relationship(s) with the opposite sex. And a relationship is not reading Hafez and Freydoone Moshiri for each other under the moonlight!! Brick wall So, start dating when you are young (20-22) and DON"T GET MARRIED untill you have had two or more long-term relationships before. Accept this wise advise from the old Amoo Omid as your Christmas gift! Razz Razz Mr. Green

1
1
0
sedayedelآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384
مجموع ارسالها: 3364
اعتبار کسب شده: 3738
جنسيت: نامشخص
ارسال سه‌شنبه 05 دي 1385، ساعت 22:40
 1 سال و 10 ماه پيش

سياسفيد نوشته بود:

همين .

سياسفيد جان نگران نباش
همونطور که بقيه ی دوستان هم بهت گفتن, اين حرفها اهميتی نداره

برای خيليها بر قرار کردن روابط خوب توی يک جمع, حتی وقتی از نزديک باهاشون هستی, کار راحتی نيست
چه برسه به جايی مثل تالار که همه بدون شناخت هيچ background از همديگه ايجاد دوستی کردند
حقيقت اينه که
برقراری اينجور روابط, جا افتادن توی يک جمع, ايجاد اين وابستگيها ,و مطرح کردن عقايد به اين سبک دورادور, قدرت معنوی و اخلاقی بالايی ميخواد که هر کسی اينو نداره Cool
همونطور که بين ما هم خيليها اومدن و رفتن, ولی ما ها بوديم که مونديم به هم نزديک شديم
و حتی اگه گذر زندگی هر کدوم از ما رو با خودش ببره ولی خاطره ی اين دوران و قدرت به وجود آوردن اون هميشه اينجاست
اونايی که اين حرف ها رو ميزنن در ما چيزی ميبينن که در خودشون يافت نميشه
و فقط و فقط ريشه در حسادتشون داره و بس
قشنگی دوستيهای ما اينه که نه ظواهری توش داره و نه مادياتی
ما همگی به افکار و احساسات همديگه وابسته شديم
و يک انسان چيزی نيست جز افکار و احساساتش
بنابر اين فکرش و نکن
به خودت و همه ی ما و قدرتمون و دوستيهامون افتخار کن
و اينو هميشه بدون که اونايی که متفاوت زندگی کردند هميشه در ا قليت بودند و مورد انتقاد مردم
مردم در کنار هم هستن, فقط از روی عادت سالی چند بار به هم کادو ميدن, نو ن و نمک همديگرو ميخورن, ولی حتی گاهی از عمق وجود هم خبر ندارن d'oh!
احترام عميقی برای همديگه قايل نيستن
وابستگيهاشون دروغيه
ولی ما اينجا بدون لمس ماديات, به روح هم وابسته شديم Smile
و اين
ماندنيست Wink

1
1
0
سياسفيدآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385
مجموع ارسالها: 2877
اعتبار کسب شده: 4065
ارسال چهارشنبه 06 دي 1385، ساعت 2:21
 1 سال و 10 ماه پيش

از همه دوستان(شاهين ، اميد ، آبجي سيماي خوبم ، مانيسا ، مينا و احسان ) ممنونم که راهنماييم کرديد .

باز هم از اين همه احساس و توجهتون ممنونم . Smile

1
1
0
mitraآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

تاريخ عضويت: پنجشنبه 15 تير 1385
مجموع ارسالها: 219
ارسال چهارشنبه 06 دي 1385، ساعت 11:23
 1 سال و 10 ماه پيش

sedayedel نوشته بود:
سياسفيد نوشته بود:

همين .

سياسفيد جان نگران نباش
همونطور که بقيه ی دوستان هم بهت گفتن, اين حرفها اهميتی نداره

برای خيليها بر قرار کردن روابط خوب توی يک جمع, حتی وقتی از نزديک باهاشون هستی, کار راحتی نيست
چه برسه به جايی مثل تالار که همه بدون شناخت هيچ background از همديگه ايجاد دوستی کردند
حقيقت اينه که
برقراری اينجور روابط, جا افتادن توی يک جمع, ايجاد اين وابستگيها ,و مطرح کردن عقايد به اين سبک دورادور, قدرت معنوی و اخلاقی بالايی ميخواد که هر کسی اينو نداره Cool
همونطور که بين ما هم خيليها اومدن و رفتن, ولی ما ها بوديم که مونديم به هم نزديک شديم
و حتی اگه گذر زندگی هر کدوم از ما رو با خودش ببره ولی خاطره ی اين دوران و قدرت به وجود آوردن اون هميشه اينجاست
اونايی که اين حرف ها رو ميزنن در ما چيزی ميبينن که در خودشون يافت نميشه
و فقط و فقط ريشه در حسادتشون داره و بس
قشنگی دوستيهای ما اينه که نه ظواهری توش داره و نه مادياتی
ما همگی به افکار و احساسات همديگه وابسته شديم
و يک انسان چيزی نيست جز افکار و احساساتش
بنابر اين فکرش و نکن
به خودت و همه ی ما و قدرتمون و دوستيهامون افتخار کن
و اينو هميشه بدون که اونايی که متفاوت زندگی کردند هميشه در ا قليت بودند و مورد انتقاد مردم
مردم در کنار هم هستن, فقط از روی عادت سالی چند بار به هم کادو ميدن, نو ن و نمک همديگرو ميخورن, ولی حتی گاهی از عمق وجود هم خبر ندارن d'oh!
احترام عميقی برای همديگه قايل نيستن
وابستگيهاشون دروغيه
ولی ما اينجا بدون لمس ماديات, به روح هم وابسته شديم Smile
و اين
ماندنيست Wink
و چقدر متفاوت بودن سخته.گاهي براي متفاوت بودن بايد جنگيد. Wink

1
1
0
سکوتآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 15 آذر 1385
مجموع ارسالها: 270
اعتبار کسب شده: 0
ارسال چهارشنبه 06 دي 1385، ساعت 14:09
 1 سال و 10 ماه پيش

سياسفيد جان حرف حقيقت تلخه و چون اين حرف احمقانه اي هست اصلا ارزش نداره که به خاطرش خودتو ناراحت کني
اصلا دوست شدن با جنس مخالف از سن ما گذشته بذار ابلهان تو ابلهيه خودشون بمونن d'oh!

1
1
0
رندآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 15 مهر 1382
مجموع ارسالها: 57
ارسال چهارشنبه 06 دي 1385، ساعت 15:58
 1 سال و 10 ماه پيش

Omid نوشته بود:
سياسفيد نوشته بود:

...
]

.

Whoever tells you these things is "jeleous" (=hassod) of us being so nice and friendly to each other here. Simply ignore them and let them burn "slowly" in the heat of their own "hesaadat" Wink Very Happy

As I have said before, there is nothing wrong with guys trying to become friends with girls and girls trying to attract guys in society, in university and here in this forum. attraction between male and females is the most fundamental law of nature!

And why should you feel ashamed if you are trying to find yourself a girlfriend? I actually would be very happy if some of you guys and girls form real rlationships outside the forum and start "dating" (dating= a girl and a guy going to cinema, resturant etc. with each other with the purpose of starting a relationship). It doesn't matter if the relationship is succeful at the end or not but it will teach you 10 Mega Mega Tera bytes of information about life! Angel Razz

Guuuuuuuuuys and girrrrrrrrrrrls! A big part of everyperson's life is his/her relationship(s) with the opposite sex. And a relationship is not reading Hafez and Freydoone Moshiri for each other under the moonlight!! Brick wall So, start dating when you are young (20-22) and DON"T GET MARRIED untill you have had two or more long-term relationships before. Accept this wise advise from the old Amoo Omid as your Christmas gift! Razz Razz Mr. Green

Uh yeah absolutely!
You are all right Omid jan, so I am volunteer to get a girlfriend and make date with her then we can go cinema, theater, mountain, trip to shiraz, hafezieh and so on.. That sounds great; do you see any problem with this? No? So who will do this favor for me to find a Girlfriend for me from the Talar?
I dare to say it here that I feel lonely somehow and looking for a nice girl!!
Please take this topic serious! A big prize is waiting for whom that could hook me to a nice girl.
Dancing Laughing

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است پدر پسر شجاع
2
پاسخها: 44 بیننده: 2271 نویسنده: hadi
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است لطفا دختر ها نخونن (+1).just for men
1
پاسخها: 32 بیننده: 2607 نویسنده: پسر شجاع
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است اصطلاحات شيرازي!
1
پاسخها: 33 بیننده: 1075 نویسنده: عبود
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است يه تبليغ خيلي جالب
2
پاسخها: 10 بیننده: 1093 نویسنده: احسان

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید
شما نمی‌توانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید
شما نمی‌توانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید
شما نمی‌توانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید