| نویسنده |
پیغام |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1216 اعتبار کسب شده: 4142 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 06 دي 1385، ساعت 0:53 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
سکوت  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 15 آذر 1385 مجموع ارسالها: 270 اعتبار کسب شده: 0 محل سکونت: زياد دور نيست جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 06 دي 1385، ساعت 13:48 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
شما نبي جان انقدر خوبيد که راي من در برابر خوبيهاي شما به چشم اومدني نيست |
|
_________________ با تمام بي کسي هايم کسي دارم هنوز
چشم مشتاق و دل دلواپسي دارم هنوز
|
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 963 اعتبار کسب شده: 2082 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 06 دي 1385، ساعت 14:08 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
شرعاً، عقلاً، حزباً و مراماً بايد به پانته آ رأي داد.. |
|
|
|
|
 |
خانوم کوچولو  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 09 مهر 1385 مجموع ارسالها: 133 اعتبار کسب شده: 458 محل سکونت: سن: 23 جنسيت: زن |
 |
چهارشنبه 06 دي 1385، ساعت 14:26 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
اون موقع که به من رای داده شد تو و بایاس نبودین تو تالار.پسر شجاع 10 دقیقه قبلش اومده بود.
بعدشم دلیلی نداره که تو به من رای داده باشی.پس بیخود نفاق ننداز.زن ذلیل هم |
_________________ حالم از بودنم به هم ميخوره 
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4967 اعتبار کسب شده: 9911 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 06 دي 1385، ساعت 15:56 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| خانوم کوچولو نوشته بود: |
اون موقع که به من رای داده شد تو و بایاس نبودین تو تالار.پسر شجاع 10 دقیقه قبلش اومده بود.
بعدشم دلیلی نداره که تو به من رای داده باشی.پس بیخود نفاق ننداز.زن ذلیل هم  |
به خداي احد و واحد قسم ميخورم که من به شما راي دادم! به جون خودم، وحيد، مهدي حاجي و پسرشجاع! باور کن راست ميگم! زن ذليل رو هم بچه ها بايد معرفي کنن! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
سکوت  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 15 آذر 1385 مجموع ارسالها: 270 اعتبار کسب شده: 0 محل سکونت: زياد دور نيست جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 06 دي 1385، ساعت 15:59 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
من قبول ندارم ببخشيدا ولي اين خانوم کوچولو که هميشه نيست آدم بايد به اوني راي بده که حضور داره |
|
|
|
|
|
|
 |
Yaghma  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 18 دي 1384 مجموع ارسالها: 1092 اعتبار کسب شده: 3772 محل سکونت: همين امروز ...! سن: 23 جنسيت: زن |
 |
چهارشنبه 06 دي 1385، ساعت 16:14 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
از اينکه من هنوز هيچي........خوشحالم....
چون مطمئنم نه آذر ماه نه تا آخر دنيا...من برگزيده هيچ چيز نخواهم بود...تالارها که بماند... |
|
_________________ فقط اگر تو بخواهي
در عکسي 3 در 4
هزار بار
زانو مي زنم ...!
|
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1216 اعتبار کسب شده: 4142 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 06 دي 1385، ساعت 21:20 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
سکوت  داره راه ميفته!
 |
چهارشنبه 06 دي 1385، ساعت 21:31 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
| نه تا آخر دنيا...من برگزيده هيچ چيز نخواهم بود...تالارها که بماند... |
مثل خودمي داداش يغما جونم |
|
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3037 اعتبار کسب شده: 1310 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 06 دي 1385، ساعت 21:40 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| بچه برقي 78 نوشته بود: |
| شرعاً، عقلاً، حزباً و مراماً بايد به پانته آ رأي داد.. |
Ab so loot ly! Guys and girls, see how cool Pantea has been to all of us. It's time to reward her by recognizinfg her as "kaar bare bargozideh" for this month.
"Har kas be Pantea ray nadehad az man nist"
-Papa Noel
|
|
_________________ هر روز رو نميشمريم، ما هفته ها رو ميشمريم که هفته گذشته رو وحيد شمرد... مثل اينکه تو خيلي منتظري...
|
|
|
|
|
 |
Yaghma  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 18 دي 1384 مجموع ارسالها: 1092 اعتبار کسب شده: 3772 محل سکونت: همين امروز ...! سن: 23 جنسيت: زن |
 |
چهارشنبه 06 دي 1385، ساعت 21:49 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| يغما این حرفهایی که گفتی خیلی دیگه منفی بینی هست. یکم خوشبین باش |
منفي چيه ؟ مثبت کدوم؟
| نباید این حرفها رو به کل زندگیت تعمیم بدی |
نشد ما يه چيز بگيم، برداشت يا تجزيه تحليل فلسفي نشه؟؟؟
| یغما هیچ کسی تورو به اندازه و یا بیشتر از خودت دوست نخواهد داشت |
پيش تر از اينها گفتم...
ولي سواي شوخي...حرفم جدي بود...خيلي خوشحالم که جايي فعاليت مي کنم که بهتر از من هست و من هنوز کمم.
بعلاوه ...اين چند ماه اخير من اصلا فعاليت خاصي نداشتم...اصلا انتظار نداشتم حالا حالا ها تو ليست کاربراي تالارها قرار بگيرم چه برسه صنف برگزيدگانش...
از لطف ادميناي سايت هم سپاسگزارم. |
|
_________________ فقط اگر تو بخواهي
در عکسي 3 در 4
هزار بار
زانو مي زنم ...!
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3387 اعتبار کسب شده: 3480 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 07 دي 1385، ساعت 1:03 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
حيف!  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 19 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 648 اعتبار کسب شده: 1058 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 07 دي 1385، ساعت 1:48 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| اين دفعه به درخواست سياسفيد، ليست کانديداهاي برگزيده رو بنده انتخاب کردم و براشون فرستادم. و ايشون هم همون ليست رو با يک تغيير بي اهميت به راي گيري گذاشتند |
فکر مي کنم که اگه يه رأي بي اهميت رو به دليل اينکه خيلي بي اهميته نديده بگيريم.....به يه موضوع بي اهميت تر پي مي بريم اينکه ما زيادي بي اهميت هستيم برعکس چيزي که بدون اهميت به يه نکته با اهميت فکر مي کنيم واينکه يه جايي که اهميت داره يه چيزي گداشته باشن چون خيلي بي اهميت بوده جامونده ....و بجاش يه دره کم اهميت که ميشه خيلي راحت اونو ناديده گرفت هست......اين موضوع از يه مورد فوق العاده بي اهميت نتيجه گيري شده ..بنابراين از يه ذره به اون کوچيکي و بي اهميتي ....اتنظار هر چيزي بي اهميته ......هيچ اهميتي نداره.....هر جور راحتين |
|
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3273 اعتبار کسب شده: 5266 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 07 دي 1385، ساعت 1:58 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1798 اعتبار کسب شده: 4889 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 07 دي 1385، ساعت 9:55 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
من هم به پانته آ راي دادم.اگر به ارسالهاي يک ماه گذشته به صورت منصفانه نگاه کنيد قطعا خواهيد فهميد که هيچ کاربري غير از ايشون کاربر برگزيده نيستند.
ارسالهاي پانته آ بسيار متنوع ( عکس ، موسيقي ، متن ادبي ، اجتماعي ، .....) و بسيار مفيد و جذاب بودند (و هستند ). ايشون بايد سرمشق خيلي از کاربرهاي تالار قرار بگيرند ( مثل خود من) تا تالارمون روز به روز بهتر بشه.
در پايان اينکه:
پانته آ را بشناسيد و اگر مي توانيد به او راي ندهيد! |
_________________ - آلارم!آلارم!
- کنيشنيش ! 
|
|
|
|
|
 |
|
|