| نویسنده |
پیغام |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3096 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 13 دي 1385، ساعت 1:33 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
I listened to Pantea's voice today. I also listened to Sima's voice again. As i had heared both of their voices before, I can say that the recordings they have made is not representative of their real personality.  My own recording was not representative of my personality either!  The only people whom I know and whos voice I can say was representative were Mahdi and Mina. I think we sould all record new voice files again. this first one was just an experiment.
what do you guys think?
|
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3325 اعتبار کسب شده: 4686 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 13 دي 1385، ساعت 1:45 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| Omid نوشته بود: |
I listened to Pantea's voice today. I also listened to Sima's voice again. As i had heared both of their voices before, I can say that the recordings they have made is not representative of their real personality.  My own recording was not representative of my personality either!  The only people whom I know and whos voice I can say was representative were Mahdi and Mina. I think we sould all record new voice files again. this first one was just an experiment.
what do you guys think?
|
مهدی هم به من گفت اين غمی که توی صداته تا حالا نشنيده بودم
شايد به خاطر اينه که من که باهاتون معمولی حرف ميزنم ميخندم و شلوغ ميکنم
شيطنتم مياد توی صدام
ولی توی اين ضبط شيطنتم معلوم نسيت مؤدبانه حرف ميزنم
ميخواين يک دونه ضبط ديگه بفرستم پر از شيطنت و خنده |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1230 اعتبار کسب شده: 3745 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 13 دي 1385، ساعت 3:21 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
من هم موافقم با دوباره پست کردن
این دفعه من دوست دارم راجع به شخصیت "قاچاق نبی" با یه بک گراند آذری بگم. به زودی.... |
_________________ Every experience you have and how it makes you feel is a direct result of your perspective on life.
|
|
|
|
|
 |
علي بابا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 14 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1059 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کهکشان راه شيري درب اول سمت راست !!! سن: 29 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 14 دي 1385، ساعت 12:40 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
از همه دوستان ممنون
پانته آ ، نبي و غريب آشنا دستتون درد نکنه .
صداشونو گوش دادم .
خيلي مرموز صحبت ميکنن .
خطاطيشون هم خوب بود . من ديدم |
|
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3403 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
شنبه 16 دي 1385، ساعت 9:47 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
و اينک persianbb تقديم ميکند
صداي باياس گل
دانلود
سرور 1
سرور 2
سکانس بعد اثر به ياد ماندني مسافر کوير
دانلود
سرور 1
سرور 2
|
|
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3325 اعتبار کسب شده: 4686 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 16 دي 1385، ساعت 10:46 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
مرسی Bayas Gool جان ممنون از صدای گلت
مسافر جان نميدونم چی بايد بگم جز اينکه عالی بود
هم شاهکارت و هم ايده ی ساختن اين تاپيک |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
Yaghma  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 18 دي 1384 مجموع ارسالها: 1127 اعتبار کسب شده: 3719 محل سکونت: همين امروز ...! سن: 23 جنسيت: زن |
 |
يکشنبه 17 دي 1385، ساعت 5:15 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
honey  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 05 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 982 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: زن |
 |
يکشنبه 17 دي 1385، ساعت 18:32 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
_________________ چترها را بايد بست.
زير باران بايد رفت.
فکر را، خاطره را، زير باران بايد برد.
با همه مردم شهر ، زير باران بايد رفت.
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط honey در تاريخ سهشنبه 19 دي 1385، ساعت 13:30 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
pantea  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1235 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سن: 25 جنسيت: زن |
 |
يکشنبه 17 دي 1385، ساعت 20:11 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
honey  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 05 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 982 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: زن |
 |
يکشنبه 17 دي 1385، ساعت 20:30 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
سکانس بعد واقعا عالي بود مسافر ..متن زيباش همچنين اجراي با احساس خودت |
|
_________________ چترها را بايد بست.
زير باران بايد رفت.
فکر را، خاطره را، زير باران بايد برد.
با همه مردم شهر ، زير باران بايد رفت.
|
|
|
|
|
 |
Yaghma  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 18 دي 1384 مجموع ارسالها: 1127 اعتبار کسب شده: 3719 محل سکونت: همين امروز ...! سن: 23 جنسيت: زن |
 |
دوشنبه 18 دي 1385، ساعت 4:01 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
باز هم ما:
قطعه: بادبادک
آغاز : Honey
پايان: Yaghma
به : ساکنان سرزمين جادويي
براي: ... |
|
_________________ بگذار حرفهايم را خلاصه کنم :
چنان دوستت دارم که قبول کرده ام ، تقدير ديگري جز اينگونگي تو نيست .
|
|
|
|
|
 |
امتيس  سال صفري!
تاريخ عضويت: جمعه 15 دي 1385 مجموع ارسالها: 47 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: گچساران جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 20 دي 1385، ساعت 9:24 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| Yaghma نوشته بود: |
باز هم ما:
قطعه: بادبادک
آغاز : Honey
پايان: Yaghma
به : ساکنان سرزمين جادويي
براي: ... |
مرسي يغما جونم خيلي قشنگ بود.
من شعرش رو خيلي دوست دارم.
ممنون |
|
_________________ خدواندا چنان کن سرانجام کار
تو خشنود باشی و ما رستگار
|
|
|
|
|
 |
s.m.s  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 27 شهريور 1384 مجموع ارسالها: 895 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 09 بهمن 1385، ساعت 23:56 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
ديروز که اين موضوع رو ديدم کلي به خودم لعنت فرستادم که چرا زود تر نيومدم اينجا،خيلي دير شده.
ولي از همه ممنون بخاطر صداهاشون.مخصوصا از شاهين.هم بخاطر شعرهاش هم بخاطر راه اندازي اين موضوع.
راستي صداي صداي دل ، اميد و پانته آ اصلا اون چيزي که فکرشو مي کردم نبود.
خيلي برلم جالب بود!!
باز هم ممنون از همه. |
|
|
|
|
|
 |
 |
سهشنبه 10 بهمن 1385، ساعت 0:12 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
هيچ وقت دير نيست
چون هميشه دير تری هست
خوشحال ميشيم صدای شما رو بشنويم |
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 10 بهمن 1385، ساعت 0:46 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| sedayedel نوشته بود: |
هيچ وقت دير نيست
چون هميشه دير تری هست
خوشحال ميشيم صدای شما رو بشنويم  |
زاست مي گه. كي گفته دير شده؟ منم هنوز صدام رو نذاشتم. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
|
|