| نویسنده |
پیغام |
اهورا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 آبان 1382 مجموع ارسالها: 480 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 19 آبان 1382، ساعت 22:35 |
|
 |
4 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
سلام وخسته نباشيد مي گم به تمام آقايان و خانم هايي که در برگزاري مراسم افطار تلاش کردند.واقعا دستتون درد نکنه.
مي خواستم در مورد اينکه بيشتر بچه هاي ارشد نرم افزاري نيومدند توضيح بدم.
علتش اين بود که فرداي اون روز امتحان الگوريتم هاي موازي داشتن و خوب ، شايد بدونين که
سيستم بخش بطور کلي نسبت به اين گرايش يجورايي سخت گيره و ... |
|
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 23 آبان 1382، ساعت 12:45 |
|
 |
4 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
|
روز چهارشنبه با چند نفر از بچه هاي دست اندرکار مراسم افطاري يه جلسه کوچيک گرفتيم و نکات مثبت و منفي و ضعف و قدرت مراسم رو با هم بررسي کرديم. تو اون جلسه متوجه شدم يه عده از بچه هاي برگزارکننده مراسم از بعضي از رفتارها و حرفهاي من و چند نفر ديگه ناراحت شدن. باور کنين تا اون لحظه که اين مطلب رو شنيديم، حتي تصور همچين چيزي رو هم نمي کرديم. تو برگزاري همچين مراسم بزرگ و پردردسري، مسلماً بين بچه ها اختلاف سليقه و نظر پيش مياد و ممکنه يه حرفهايي هم بين اونها رد و بدل بشه. خوبه که اگه احياناً دلخوري يا کدورتي پيش مياد، به دل نگيريم. مسلماً هدف همه اين بود که مراسم بهتر برگزار بشه و هيچ کس قصد ناراحت کردن ديگران رو نداشت. بچه هايي که من رو مي شناسن و قبلاً با هم کار کرديم، با اخلاق من رو خوب آشنا هستن و اگه يه موقع چيزي پيش مياد که باعث ناراحتيشون ميشه، به دل نمي گيرن. به هر حال قبول دارم که اشتباه از من بوده که حساب اين رو نکرده بودم که يه عده که روحيه حساستري دارن، ممکنه از بعضي رفتارها و حرفهاي من ناراحت بشن. در هر صورت مطمئن باشين که من قصد ناراحت کردن کسي رو نداشتم و اگه کسي از دست من دلخور شده، همين جا ازش عذر خواهي مي کنم. ايشالله که در برگزاري مراسمهاي دانشجويي آينده شاهد همکاري بيشتر بچه ها باشيم و بين بچه ها هم هيچ گونه دلخوري پيش نياد. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |