| نویسنده |
پیغام |
تنها با تمام دردها  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 30 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 367 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: در قلب تو جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 27 آذر 1385، ساعت 0:28 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
انتخابات تمام شد
بعضي هامون راي داديم و بعضي هامون هم نه !!!!!!!!
حالا سوال اصلي اينه کسي که رفت روي اون صندلي گرم و نرم نشست حقشه يا نه ؟؟؟؟؟؟
يا به لنز سبز خانم ايکس راي داديم ؟؟؟؟؟؟؟؟
و يه سوال ديگه تا دوره بعد چه گلي به سرمان مي زنند |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 7262 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 27 آذر 1385، ساعت 0:33 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
من فقط ميتونم اظهار تاسف کنم! يک آبروريزي خيلي ضايع براي شهرمون! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
manisa  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 تير 1385 مجموع ارسالها: 336 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: tehran سن: 31 جنسيت: زن |
 |
دوشنبه 27 آذر 1385، ساعت 1:13 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
|
اما چرا آبروريزي اينها که ميگن پيروزي ؟اما يه چيزي اگه قرار بود چيز خاصي اتفاق بيفته تو اين مملکت خيلي ها امدن و رفتن و هيچي نشد ....فقط در هر هر روز اين تغييرات ما به عقب برگشتيم و ثروتمندان ثروتمند تر و فقيران فقير تر و طبقه متوسط هم به شکر و قوه الهي داره از بين ميره بايد منتظر معجزه بود |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 7262 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 27 آذر 1385، ساعت 1:28 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
| مانيسا نوشته بود: |
| اما چرا آبروريزي اينها که ميگن پيروزي ؟اما يه چيزي اگه قرار بود چيز خاصي اتفاق بيفته تو اين مملکت خيلي ها امدن و رفتن و هيچي نشد ....فقط در هر هر روز اين تغييرات ما به عقب برگشتيم و ثروتمندان ثروتمند تر و فقيران فقير تر و طبقه متوسط هم به شکر و قوه الهي داره از بين ميره بايد منتظر معجزه بود |
ايني که ميبيني دختر 25 ساله اي هست که توسط همشهريهاي غيور ما به عنوان نفر اول شورا انتخاب شده! فوق ديپلم معماري (؟) و دانشجوي ليسانس معماري! به نظرت توضيح بيشتري هم لازمه؟
|
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 27 آذر 1385، ساعت 3:09 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
| احسان نوشته بود: |
ايني که ميبيني دختر 25 ساله اي هست که توسط همشهريهاي غيور ما به عنوان نفر اول شورا انتخاب شده! فوق ديپلم معماري (؟) و دانشجوي ليسانس معماري! به نظرت توضيح بيشتري هم لازمه؟
 |
بله. بنده به توضيحات بيشتري احتياج دارم. علي الحساب چند تا سؤال مطرح مي كنم كه لطف كنين بهش جواب بدين:
1- ايشون دقيقاً متولد چه تاريخي هستن؟
2- ازدواج كردن يا نه؟
3- اگه ازدواج نكردن، قصد ازدواج ندارن؟
4- عكسهاي ديگه از ساير زوايا و با كيفيت بهتر از ايشون ندارين؟
5- كساني كه ايشون رو انتخاب كردن، به چي چيش رأي دادن؟
6- مارك لوازم نقاشي* كه استفاده مي كنن چي هست و از كجا و با چه قيمتي تهيه كردن؟
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3418 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
شنبه 02 دي 1385، ساعت 5:10 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
4- عكسهاي ديگه از ساير زوايا و با كيفيت بهتر از ايشون ندارين؟
|
اين عکسها هم منسوب به ايشون هست:
|
|
|
|
|
|
|
 |
nobody  سال صفري!
تاريخ عضويت: يکشنبه 19 مهر 1383 مجموع ارسالها: 33 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شب جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 02 دي 1385، ساعت 21:09 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
از ساکنان پايتخت فرهنگي بيش از اين نميشه انتظار داشت.
مگر در بقيه انتخاب ها چه طوري انتخاب کردند که حالا ناراحت شدين:
از انتخابات رياست جمهوريش و پنجاه تومني گرفته تا فيلمهاي برگزيده بينندگان جشنواره فجر.
نميدونم قبل از تغيير ترکيب جمعيتي پس از انقلاب و در طول جنگ تحميلي هم اينجا اينجوري بوده يا نه.
از پيرمردي که هفتاد سال پيش به اين شهر اومده شنيدم که ميگفت اين مهمون نوازي و ... مردم رو به طعنه گفتند و بعضي ها جدي گرفتنش. |
|
_________________ آن کس که ايمان ندارد، چگونه قدم برمي دارد؟
|
|
|
|
|
 |
سکوت  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 15 آذر 1385 مجموع ارسالها: 270 اعتبار کسب شده: 0 محل سکونت: زياد دور نيست جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 02 دي 1385، ساعت 21:28 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
|
خوشگلم که نيست پس چرا بهش راي دادين بي سليقه ها........ |
|
_________________ با تمام بي کسي هايم کسي دارم هنوز