صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

2
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 4974
اعتبار کسب شده: 9970
جنسيت: مرد
ارسال جمعه 24 آذر 1385، ساعت 3:21
 1 سال و 7 ماه پيش

1. فردا خواهم مرد!

...

فردا بايد برم مصاحبه! کمتر از 6 ساعت ديگه به مصاحبه ام مونده! و البته اين مصاحبه نقش مهمي توي زندگيم داره! به جاي دوره کردن درسهام، تمام حماقتها و اشتباهاتم رو مرور کردم! و البته تا اين لحظه، بدون احتساب شب بيداريم، اين کاري که الان ميخوام انجام بدم، آخرينشونه! تصميم دارم وبلاگ بنويسم! مثل همه آدمهاي بيکاري که صبح تا شب وقتشون رو سر وبلاگشون صرف ميکنن، مثل همه اونائيه که ادعا ميکنن فقط براي دل خودشون مينويسن! با اين تفاوت که من واقعا براي دل خودم مينويسم! البته فعلا! تا اطلاع ثانوي هم همينجا مينويسم، تا وقتي که حوصله و وقت براي درست کردن يه وبلاگ درست و حسابي پيدا کنم! هر چيزي هم که در مورد اراجيفم بنويسيد، به عنوان يه کامنت در نظر ميگيرم و البته قول نميدم که بهش عمل کنم! همينا ديگه!

___
قبلا قبلنا مهدي يه موضوعي ساخته بود به اسم "وبلاگ من" که البته وبلاگ من نبود، وبلاگ خودش بود! اينو با اون اشتباه نگيريد!

اين پيغام تا به حال يک بار و توسط احسان در تاريخ دوشنبه 27 آذر 1385، ساعت 22:32 ويرايش شده است.

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

مجموع ارسالها: 5521
اعتبار کسب شده: 3214
ارسال جمعه 24 آذر 1385، ساعت 9:50
 1 سال و 7 ماه پيش

اين مطلب رو كه خوندم، به ياد ترانه "من امشب مي ميرم" از "بنيامين" در آلبوم "85" افتادم. اينجا گذاشتمش.

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

مجموع ارسالها: 5521
اعتبار کسب شده: 3214
ارسال جمعه 24 آذر 1385، ساعت 11:17
 1 سال و 7 ماه پيش

الان فردا شده و اگه همه چيز همون جور كه احسان گفت پيش رفته باشه، احسان مرده. Crying or Very sad بنده در تالارهاي گفتمان به مدت يك هفته عزاي عمومي اعلام مي كنم. Crying or Very sad
اعضاي مجلس خبرگان ادميني در تلاش هستند هر چه سريعتر جانشين مناسبي براي احسان پيدا كنن.

1
1
0
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال جمعه 24 آذر 1385، ساعت 17:12
 1 سال و 7 ماه پيش

2. همه چيز طبيعيه!

اي خدا! اين دومين حکمتت رو هم ديدم! امروز هم باختم! در حالي که بازي 4-1 به نفع من بود، باختم! نميدونم اين چه جور حکمتيه که من هيچ وقت نميتونم درکش کنم! اي خدا! حکمت رو بزار براي يه وقت ديگه، من الان به رحمتت نياز دارم! ميدوني چي ميگم؟ اصلا متوجه هستي چي ميگم يا تو هم مثل من بازي از دستت در رفته؟ نکنه سومين حکمتت هم کارت قرمزه؟ ما که راضي هستيم به رضاي تو، اما آخه اين چه جور بازي کردنه؟ حق و ناحق فقط مال ما ضعفاست؟
...
يه لطفي کن هر وقت از تنبيه من فارغ شدي، اين بنده هاي بي شعورت رو هم از روي زمين جمع کن!
...
همه چيز داره به سمت بدتر شدن پيش ميره، ميدونم که طبيعيه!

اين پيغام تا به حال يک بار و توسط احسان در تاريخ دوشنبه 27 آذر 1385، ساعت 22:31 ويرايش شده است.

1
1
0
حافظ
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

آواتار

مجموع ارسالها: 124
اعتبار کسب شده: 175
جنسيت: نامشخص
ارسال جمعه 24 آذر 1385، ساعت 18:57
 1 سال و 7 ماه پيش

احسان نوشته بود:
همه چيز طبيعيه!

اي خدا! اين دومين حکمتت رو هم ديدم! امروز هم باختم! در حالي که بازي 4-1 به نفع من بود، باختم! نميدونم اين چه جور حکمتيه که من هيچ وقت نميتونم درکش کنم! اي خدا! حکمت رو بزار براي يه وقت ديگه، من الان به رحمتت نياز دارم! ميدوني چي ميگم؟ اصلا متوجه هستي چي ميگم يا تو هم مثل من بازي از دستت در رفته؟ نکنه سومين حکمتت هم کارت قرمزه؟ ما که راضي هستيم به رضاي تو، اما آخه اين چه جور بازي کردنه؟ حق و ناحق فقط مال ما ضعفاست؟
...
يه لطفي کن هر وقت از تنبيه من فارغ شدي، اين بنده هاي بي شعورت رو هم از روي زمين جمع کن!
...
همه چيز داره به سمت بدتر شدن پيش ميره، ميدونم که طبيعيه!

مدت زيادي بود که نيومده بودم تالار ، توي اين مدت تحولي که به وضوح حس ميشه ، تغييرات حال و هواي احسانه!
انگار توي اين مدت چيزايي بر احسان گذشته ، که زياد هم براش دلنشين نبودند .
منم مثل بقيه ميگم : ان شاء الله که خيره!
و دعا ميکنم که خدا عاقبت به خيري و خير و صلاحت رو در چيزي قرار بده که مطلوب خودت هم باشه و دلت رو آروم کنه!

----------------------
عشق يعني صداقت
---------------------------

1
1
0
panteaآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385
مجموع ارسالها: 1235
اعتبار کسب شده: 2389
جنسيت: زن
ارسال شنبه 25 آذر 1385، ساعت 2:02
 1 سال و 7 ماه پيش

براي تسکين و درددل فکر خوبي هم هست! البته اگه زياد با جدول برخورد پيدا نکنه! Confused Razz

بطورکلي:
وبلاگ معنایی اجتماعی را بیان می‌کند که با خود کدهای هویتی به همراه دارد...حتي اگر درپيت باشد! Wink

1
1
0
Yaghmaآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 18 دي 1384
مجموع ارسالها: 1099
اعتبار کسب شده: 3772
ارسال شنبه 25 آذر 1385، ساعت 23:48
 1 سال و 7 ماه پيش

احسان نوشته بود:

... هر وقت از تنبيه من فارغ شدي ...همه چيز داره به سمت بدتر شدن پيش ميره، ميدونم که طبيعيه!

اينجوري نگو! Shhh

زانو مي زنم ...!

1
1
0
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال دوشنبه 27 آذر 1385، ساعت 22:26
 1 سال و 7 ماه پيش

3. باش!

mhaji نوشته بود:
من لاگين کردم که خوشحال بشيد
ولي انتظار نداشته باشيد چيزي بنويسم!
و حتي انتظار نداشته باشيد که اين پيغام پا بر جا بمونه!

خوبه! بعد از چند روز که هيشکي نبود، ظاهرا همه چيز داره دوباره خوب ميشه Razz

...

ديشب کلي با مهدي تلفني صحبت کردم و کلي هم با مينا چت کردم! در مورد مينا که به کل دچار از اينا Shocked شدم، ازش ممنونم! به خاطر همين نميتونم از گربه اش بد بگم! Wink اما مهدي، با اينکه خودش تو اين روزا در شرايط مناسبي نبود، سنگ صبور من شد! کارتش رو تموم کردم! Twisted Evil

...

امشب استاد بهامين اينا جلسه دارن! من که حبس بودم* و نتونستم برم، اما کيوان بهم زنگ زد و از حضور بياض گل و پسر شجاع در مراسم خبر داد! ميدونم که بدون من خيلي بهشون خوش ميگذره! قرار بود بچه برقي هم بره که در دسترس نبود و نشد که بهش خبر داده بشه! براي ماه ديگه ميتونيم زودتر برنامه بريزيم و اگه شد همه با هم اونجا جمع بشيم. ساکنين پايتخت موافق هستند يا نه؟ Think

...

وحيد بهم زنگ زد! از شنيدن صداش خيلي خوشحال شدم! اما بهش نگفتم تا پررو نشه! Shocked Twisted Evil رضا پاريز هم باهاش بود، با اون هم صحبت کردم! شب خوبيه!

...

هميشه وقتي به آخرش ميرسم و يادم به ليست اسمهايي ميفته که ننوشتم، عزا ميگيرم!
از همه اونايي که مهرشون به دلم هست و اسمشون رو ننوشتم معذرت ميخوام، شاهين عزيز، حسين 6 ماهه، امين و اميد**، سيما، پانته آ و GSE حان و بقيه! همتون رو دوست دارم!

...

خلاصه: خواستم بگم از همتون ممنونم، من ديگه دپرس نيستم! ارزشش رو نداره! گفت آسان گير بر خود کارها ...
نکته مهم: مشکل من عشقي نبيد!

___
* وا! اين فکراي بد چيه؟ Shame on you
** هيچ صفت دوستانه اي به شما دو تا نمياد Wink

1
1
0
panteaآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385
مجموع ارسالها: 1235
اعتبار کسب شده: 2389
ارسال سه‌شنبه 28 آذر 1385، ساعت 0:21
 1 سال و 7 ماه پيش

خوب دقيقا تووو اين لحظه هاست که آدم دوستاش رو بيشتر ميشناسه و قدرشون رو ،قدر حضورشون، بيشتر و بيشتر مي دونه....
ما که کاري نکرديم ...براي ما هم همين کافيه که دپرس نباشي و گذر زمان مشکلات رو برطرف کنه ...
خوشحالم که دوستاي خوب و نزديکت از جمله مهدي جان و وحيد عزيز و بقيه بچه ها تونستن بخش کوچک تا بزرگي از حال گرفته ات رو باهات شريک بشن...

ضمنا اشعارو نوشته ها داغند ...تابلو بود که مشکل از شرايط تحميلي اجتماعي آب ميخوره...
اميدواريم موفق و شاد باشي اقا احسان Angel

1
1
0
Bayas Goolآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385
مجموع ارسالها: 2121
اعتبار کسب شده: 4177
ارسال سه‌شنبه 28 آذر 1385، ساعت 11:55
 1 سال و 7 ماه پيش

احسان نوشته بود:
3. باش!

ساکنين پايتخت موافق هستند يا نه؟ Think

Wink

بعد از کلي خوشحالي به خاطر اينکه احسان هم به اين نتيجه رسيد که دنيا دو روزه و ارزش غصه خوردن نداره
من رسما موافقت خودم رو با نظر احسان اعلام مي کنم Very Happy

1
1
0
سکوتآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 15 آذر 1385
مجموع ارسالها: 270
اعتبار کسب شده: 0
جنسيت: نامشخص
ارسال سه‌شنبه 28 آذر 1385، ساعت 23:16
 1 سال و 7 ماه پيش

ا احسان اصلا فکر اينکه دپرس باشي رو نميکردم
خواهر من سال اول دپرس شد که حتي نزديک بود مشروط بشه که به همين خاطر رفت دکتر روانشناس و قرص سيتالوپرام گرفت بعدش خوب شد الانم که ترم آخرشه همچين ريلکس شده که با وجودي که درساش سنگينه غيبت ميکنه بهش که ميگم چرا نميري ميگه درسشمهم نيست بعد بهش بگم بيا اين سيم تلويزيونو درست کن مثلا مهندس برقي ميگه اينا که کار من نيست کار تکنسينه تو هر آستينش جواب داره هميشه همه ازش کم ميارن

1
1
0
سرابآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385
مجموع ارسالها: 2356
اعتبار کسب شده: 3487
ارسال چهارشنبه 29 آذر 1385، ساعت 14:48
 1 سال و 7 ماه پيش

احسان نوشته بود:
3. باش!

mhaji نوشته بود:
من لاگين کردم که خوشحال بشيد
ولي انتظار نداشته باشيد چيزي بنويسم!
و حتي انتظار نداشته باشيد که اين پيغام پا بر جا بمونه!

خوبه! بعد از چند روز که هيشکي نبود، ظاهرا همه چيز داره دوباره خوب ميشه Razz

...

ديشب کلي با مهدي تلفني صحبت کردم و کلي هم با مينا چت کردم! در مورد مينا که به کل دچار از اينا Shocked شدم، ازش ممنونم! به خاطر همين نميتونم از گربه اش بد بگم! Wink اما مهدي، با اينکه خودش تو اين روزا در شرايط مناسبي نبود، سنگ صبور من شد! کارتش رو تموم کردم! Twisted Evil

...

امشب استاد بهامين اينا جلسه دارن! من که حبس بودم* و نتونستم برم، اما کيوان بهم زنگ زد و از حضور بياض گل و پسر شجاع در مراسم خبر داد! ميدونم که بدون من خيلي بهشون خوش ميگذره! قرار بود بچه برقي هم بره که در دسترس نبود و نشد که بهش خبر داده بشه! براي ماه ديگه ميتونيم زودتر برنامه بريزيم و اگه شد همه با هم اونجا جمع بشيم. ساکنين پايتخت موافق هستند يا نه؟ Think

...

وحيد بهم زنگ زد! از شنيدن صداش خيلي خوشحال شدم! اما بهش نگفتم تا پررو نشه! Shocked Twisted Evil رضا پاريز هم باهاش بود، با اون هم صحبت کردم! شب خوبيه!

...

هميشه وقتي به آخرش ميرسم و يادم به ليست اسمهايي ميفته که ننوشتم، عزا ميگيرم!
از همه اونايي که مهرشون به دلم هست و اسمشون رو ننوشتم معذرت ميخوام، شاهين عزيز، حسين 6 ماهه، امين و اميد**، سيما، پانته آ و GSE حان و بقيه! همتون رو دوست دارم!

...

خلاصه: خواستم بگم از همتون ممنونم، من ديگه دپرس نيستم! ارزشش رو نداره! گفت آسان گير بر خود کارها ...
نکته مهم: مشکل من عشقي نبيد!

___
* وا! اين فکراي بد چيه؟ Shame on you
** هيچ صفت دوستانه اي به شما دو تا نمياد Wink

خوشحالم که مششکلت عشقی نبید.از همون موقع که فهمیدم عشقی نبید میدونستم که زود حل میشه Angel
ببخشید که تو این مدت برات هیچی ننوشتم چون من تو نوشته هام یهو مزه میپرونم،گفتم ناراحت میشی.ولی دورادور جویای احوال بودم Wink
به هر حال غصه نخور که دنیا دو روزه ؛ تازه نصفیش هم شبه Silenced

1
1
0
قصه خدا روي زمين
مجموع ارسالها: 9
اعتبار کسب شده: 0
 1 سال و 7 ماه پيش

خب خدا رو شکر احسان هم از کما در اومد

خدا رو شکر again که مشکل عشقولانه نبود

خدا رو شکر again تر که دوستان هم تالاري Rolling Eyes همگي سرحالند

1
1
0
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال دوشنبه 25 دي 1385، ساعت 4:45
 1 سال و 6 ماه پيش

4. هستم!

تا دلتون بخواد فيلتر و فايروال سر راه اين مغز وامونده ام قرار دادم، ولي لامصب کارش از اين حرفها رده! آقا خوشت نمياد، نخون! ديگه چرا (توي دلت) بهم فحش ميدي؟

الف. يک تاپيک دورافتاده خاک خورده جائي هست که ميشه برگشتن نه چندان مهمي رو توش اعلام کرد! چند روز نبودن براي ريست شدن و از نو بالا اومدن! با همون hardware هاي کهنه قديمي، اما با performanc ي بهتر! به همراه upgrade نرم افزارها و درايورهاي زهوار در رفته سابق و فعلا نوي امروز! من نو هستم!

ب. چشم! نيمه خالي ليوان رو نميبينم! الان خيلي خوشحالم که تالار اينقدر خوب شده که نبودنم به چشم نياد، خوشحال از اينکه که اينقدر بد نيستم که بقيه از نبودنم خوشحال بشن، خوشحال از اينکه ... و البته خوشحال از اينکه باز هم هستم!

پ. به استثناي وحيد که تقريبا هر روز ميديدمش، و سياسفيد که ميشنيدمش(!) تقريبا با هيچ هم تالاري ديگه اي رابطه نداشتم. تالار رو هم تقريبا نميخوندم! اونائي که جنبه ندارن به خودشون مربوطه، اما تا جايي که به من مربوط ميشه ميدونم که دلم براي بعضيها تنگ شده! اسم نميارم که توي کفش بمونيد! "هستم!" نداشت، ولي حالا داره! Whistle

1
1
0
سرابآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385
مجموع ارسالها: 2356
اعتبار کسب شده: 3487
ارسال دوشنبه 25 دي 1385، ساعت 4:58
 1 سال و 6 ماه پيش

احسان نوشته بود:
4. هستم!

تا دلتون بخواد فيلتر و فايروال سر راه اين مغز وامونده ام قرار دادم، ولي لامصب کارش از اين حرفها رده! آقا خوشت نمياد، نخون! ديگه چرا (توي دلت) بهم فحش ميدي؟

الف. يک تاپيک دورافتاده خاک خورده جائي هست که ميشه برگشتن نه چندان مهمي رو توش اعلام کرد! چند روز نبودن براي ريست شدن و از نو بالا اومدن! با همون hardware هاي کهنه قديمي، اما با performanc ي بهتر! به همراه upgrade نرم افزارها و درايورهاي زهوار در رفته سابق و فعلا نوي امروز! من نو هستم!

ب. چشم! نيمه خالي ليوان رو نميبينم! الان خيلي خوشحالم که تالار اينقدر خوب شده که نبودنم به چشم نياد، خوشحال از اينکه که اينقدر بد نيستم که بقيه از نبودنم خوشحال بشن، خوشحال از اينکه ... و البته خوشحال از اينکه باز هم هستم!

پ. به استثناي وحيد که تقريبا هر روز ميديدمش، و سياسفيد که ميشنيدمش(!) تقريبا با هيچ هم تالاري ديگه اي رابطه نداشتم. تالار رو هم تقريبا نميخوندم! اونائي که جنبه ندارن به خودشون مربوطه، اما تا جايي که به من مربوط ميشه ميدونم که دلم براي بعضيها تنگ شده! اسم نميارم که توي کفش بمونيد! "هستم!" نداشت، ولي حالا داره! Whistle

اولا که نبودنت کاملا تو چش میزد ، کی میگه به چشم نمیومد
ثانیا رو نمیگم که تو کفش بمونی
ثالثا خوش برگشتی
رابعا نداره
خامسا برای همین نوشته هات بود که دلم برات تنگ شده بود Cool
نقل قول:
تقريبا با هيچ هم تالاري ديگه اي رابطه نداشتم

بعدیشا پس حسابی خوش گذروندی. اگه اون دوتا رو هم نمیشنیدی و نمیدیدی بیشتر هم بهت خوش میگذشت Mr. Green
نقل قول:
تا جايي که به من مربوط ميشه ميدونم که دلم براي بعضيها تنگ شده! اسم نميارم که توي کفش بمونيد!

حتی اگه اسم هم نیاری میدونم دلت برای من تنگ شده بود Liar Silenced Shhh Whistle

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است مهم: زيباترين وبلاگها
1
پاسخها: 31 بیننده: 2142 نویسنده: غريب آشنا
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است وبلاگ آقاي محمد علي ابطحي
1
پاسخها: 13 بیننده: 823 نویسنده: احسان
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است وبلاگ من!
1
پاسخها: 58 بیننده: 2774 نویسنده: mhaji
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است وبلاگ شيعي بزبان انگليسي
1
پاسخها: 4 بیننده: 269 نویسنده: SAeiD.A

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید
شما نمی‌توانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید
شما نمی‌توانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید
شما نمی‌توان&