| نویسنده |
پیغام |
جواد  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: جمعه 26 آبان 1385 مجموع ارسالها: 320 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد سن: 19 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 27 دي 1386، ساعت 11:37 |
|
 |
10 ماه و 8 روز پيش |
|
|
| |
اگرمدير بالياقت بخواي من هستم .... |
|
_________________ من منم،هيچکس به جاي من نيست و من به جاي هيچکس نيستم،پس آنگونه زندگي ميکنم که ميانديشم.
هميشه راهي براي نفوذ است و هيچ سيستمي به طور مطلق امن نيست. بلکه بايستي آن راه نفوذ را کشف کرد .هنر هک هم در همين نکته متبلور ميشود
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1886 اعتبار کسب شده: 4945 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
جمعه 28 دي 1386، ساعت 9:58 |
|
 |
10 ماه و 7 روز پيش |
|
|
| |
| احسان نوشته بود: |
8
شروع ...
.....در به در به دنبال يکمدير کل ميگردم و در صورتيکه داوطلب قابل قبولي از کاربران قديمي تالار پيدا نشود، تالار تعطيل خواهد شد.... پايان |
واقعا؟ |
|
_________________ نه بسته ام به کس دل, نه بسته کس به من دل
چو تخته پاره بر موج , رها, رها, رها من!
|
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2298 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: زن |
 |
جمعه 28 دي 1386، ساعت 12:07 |
|
 |
10 ماه و 7 روز پيش |
|
|
| |
چه بد !!!
صداي دل پستاش خوبه. اون مديربشه. |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 7256 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 28 دي 1386، ساعت 17:33 |
|
 |
10 ماه و 7 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
مهسا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: شنبه 03 تير 1385 مجموع ارسالها: 455 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سن: 22 جنسيت: زن |
 |
جمعه 28 دي 1386، ساعت 23:51 |
|
 |
10 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
کاش من مي تونستم کمک کنم.اما خوب من در حد جلبک در مورد سايت واين چيزا سر در مي آرم.
نه احسان،تو نبايد دلسرد بشي.چشم يک عده جوون به توئه.(از اين آهنگها) |
|
|
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1274 اعتبار کسب شده: 3430 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 28 دي 1386، ساعت 23:59 |
|
 |
10 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
من به هيچ وجه دوست ندارم تالار تعطيل بشه.
از مديران قبلي هم خواهش مي کنم يه بار روزهاي گذشته تالار رو که بدون مشکل بود به ياد بيارن
2- من حاضرم مدير شم! ولي فقط در صورتي که ببينم تالار تعطيل ميشه و لياقتشو دارم! و تمام افراد لايقتر از من مدير شده باشن!
تا اوضاع بحراني نشده کاري نمي کنم! چون افراد خيلي لايقتر از من هستند که مي تونند سايت رو اداره کنن
ولي تعطيلي عمرا! (حاضرم از جيبم بدم و اين محيط دوستانه از دست نره!) |
_________________ It takes a lifetime to learn the meaning of friendship...
...Sometimes love is hiding between the seconds of your life
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1886 اعتبار کسب شده: 4945 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
شنبه 29 دي 1386، ساعت 9:56 |
|
 |
10 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
پي نوشت دوم: مديران قديمي تالار، اگر دوست داشتند توضيحي در مورد عدم همکاريشون بدن. هر چند که ممکنه همشون هنوز اين مطلب رو نخونده باشن.
پي نوشت سوم: منظور پينوشت قبلي، مهدي، وحيد، شاهين و حسين هستند. |
باهاتون تلفني راجع به ايم موضوع صحبت ميکنم. |
|
_________________ نه بسته ام به کس دل, نه بسته کس به من دل
چو تخته پاره بر موج , رها, رها, رها من!
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2367 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 29 دي 1386، ساعت 14:55 |
|
 |
10 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 1035 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
شنبه 29 دي 1386، ساعت 15:22 |
|
 |
10 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
آقاي رارنده، بره کي رارنده اي مي کني؟! اينا همه خوابن!
من هم جاي احسان بودم، دلسرد و خسته مي شدم. Omid و mhaji جزو بهترين کابراي تالار بودند و هستند، اما يک ماهي هست که غير از دست انداختن «زهره»، مسخره کردن Sunson و گير دادن به کابراي ديگه تالار، کار ديگه اي انجام ندادن و پست مفيدي ازشون مشاهده نشده. «صداي دل» که هميشه پر از احساس و حرفاي پروانه اي بود، ديگه اون صداي دل سابق نيست و دلش شديداً گرفته. حتي حال و هواي تهران به سرش زده. (آبجي يه وقت نري تهران؛ بجاي کريستين امان پور دستگيرت مي کنن). «پسر شجاع» و «مسافر کوير» هم تعييراتي کردند، دو مَن ريش و پشم گذاشتن توي آواتارشون. آدم ياد سربازان گمنام امام زمان مي يفته. بقول معروف «کاربر پرون» هست و بد آموزي داره.
حتي بچه برقي هم ديگه اون بچه برقي سابق نيست، ديگه اون بچه برقي متفکر و اهل موسيقي کلاسيک و سنتي نيست. بچه برقي هم جلف شده از آواتارش پيداست. اين سري جديدي که به تالار برگشته پست مفيد کمتر مي زنه و بيشتر چرت و پرت مي گه.
من هم جاي احسان بودم، خسته و دلسرد مي شدم. بايد سعي کنيم همون کاربراي خوب گذشته بشيم، تا احسان دلگرم بشه. |
|
_________________ ... دلبري برگزيده ام که مپرس
|
|
|
|
|
 |
مهسا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: شنبه 03 تير 1385 مجموع ارسالها: 455 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سن: 22 جنسيت: زن |
 |
شنبه 29 دي 1386، ساعت 20:16 |
|
 |
10 ماه و 6 روز پيش |
|
|
| |
من که هميشه همين مدلي بودم،چيکار کنم احسان دلگرم بشه؟!
همين جا بهمتون سايت irexpert رو معرفي مي کنم.
ولي احسان واقعا دارم مي گم،تالار از خيلي سايتايي که اخيرا ديدم،بهتره.حيفه بسته بشه. |
|
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 1102 اعتبار کسب شده: 5859 محل سکونت: هيدالو سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 30 دي 1386، ساعت 1:08 |
|
 |
10 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
| پي نوشت: چند نفر از دوستان خوب اعلام آمادگي کردند که بايد مشکلات کار رو براشون بگم تا اگر منصرف نشدن تقسيم کار کنيم و جلو بريم. |
مشکلات کار رو براي من بگو شايد حداقل براي يه مدتي تونستم همکاري کنم. |
|
_________________ تو تا زندهاي نسبت به چيزي که اهلي کردهاي مسئولي. تو مسئول گُلِتي...
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنت اگزوپري)
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2367 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 30 دي 1386، ساعت 2:18 |
|
 |
10 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2877 اعتبار کسب شده: 4065 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 02 بهمن 1386، ساعت 20:20 |
|
 |
10 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
پي نوشت دوم: مديران قديمي تالار، اگر دوست داشتند توضيحي در مورد عدم همکاريشون بدن. هر چند که ممکنه همشون هنوز اين مطلب رو نخونده باشن.
پي نوشت سوم: منظور پينوشت قبلي، مهدي، وحيد، شاهين و حسين هستند. |
اول از همه سلام ، دوم از همه احسان بايد ببخشي که دارم دير جواب ميدم به قول خودت چند روزي ماه محرمي رفته بوديم دهاتمون و تازه به شهر برگشتيم !! مثل اين که شاهين و وحيد تلفني و حضوري با هات صحبت کردند ، مهدي هم که ديگه اصلا توي باغ تالار نيست و آب و هواي سرد و فرهنگ کانادا حسابي روش تاثير گذاشته و سرش هم حسابي شلوغه ! ، مهمترين دليلي که اين مسئوليت را نمي تونم قبول کنم مساله زمانيه و کاملا به احسان حق ميدم که ديگه نتونه تا اين حد براي تالار وقت بگذاره به خصوص اين اواخر که ديگه کاملا دست تنها شده ! شايد اگر مديريت تالار مثل قبلا چند نفري يا خيلي قبل تر دو نفري برگرده فشار از روي احسان کمتر بشه اما يه مشکلي که مديريت چند نفري تالار داشت و داره اينه که تيم مديريت بايد همفکر باشند حالا اون فکر مي تونه راستي باشه يا چپي يا ميانه ! در اوايل مديريت تالار همين جوري بوده اما با گذشت زمان آدم ها همه تغيير مي کنند عقايد آدم ها تغيير مي کنه و همين متفاوت شدن عقايد کار را سخت مي کنه و حق مي دم که تيم قبلي نتونند تالار را مديريت کنند غير از اين که تيم جديدي همفکر درست بشه که اين هم ديگه با توجه به گذشت زمان و بوجود اومدن مسائل مهم تر در زندگي شخصي هر کدوم از ما ها امکان پذير نيست ، شايد اين جا بيشتر از همه جا به نتيجه فيلتر بودن سايت از بخش بر بخوريم ! واقعا اگر سايت در بخش فيلتر نبود نمي تونستيم احسان ها و وحيد ها ي جوون تر و پرانرژي تر و قابل اعتماد تر داشته باشيم ؟! همين چند تا دانشجويي هم که از بخش داريم هزار و يکي مشکل براي خودشون دارند ، به نظر من مديريت سايت همين جوري بمونه و احسان به جاي اين که مديريت کلي را واگذار کنه براي مديريت تالار ها و صفحه نخست از داوطلباني که متقاضي شدند کمک بگيره اما براي مديريت آينده تالار از حالا حتما بايد برنامه ريزي کرد و مهمترين کار هم برداشتن فيلتر سايت و معرفي اون توي بخشه ، يه چيز ديگه هم مي خواستم بگم و اون جمله بود که ديروز توي تالار گذاشتم " من راه موفقيت را بلد نيستم اما مي دانم اگر بخواهي همه را راضي نگه بداري ، شکست مي خوري ! " و اين همان سياستي بود که در تالار اعمال شد و براي اون بهاي سنگيني پرداخت شد بايد بدونيم که راضي نگه داشتن همه ميسر نيست ! و هر تيم مديريتي بايد به اعتقادي که داره و قانوني که داره ، سفت و سخت پايبند باشه و اجراش کنه ! فکر کنم دليل اين که ديگه چرا نمي خوام و نمي تونم مسئوليتي را در تالار به عهده بگيرم گفته باشم ! شايد تا چند ماه آينده هم که لباس سربازي را به تن من ديديد بهتر متوجه شيد و باور کنيد اما تا زماني که کاري از دستم بر بياد براي تالار انجام ميدم . |
|
|
|
 |
wp.ark  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: شنبه 05 مهر 1382 مجموع ارسالها: 431 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: آن طرف تر از عشق جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 07 بهمن 1386، ساعت 19:23 |
|
 |
9 ماه و 28 روز پيش |
|
|
| |
سلام دوستان
من مدت ها نبوده ام (از مرداد ماه) خيلي چيز ها دگرگون شده مانند نام تالار.
کاش اون روز هايي که تالار باز تر شده بود يعني تقريبا 2سال پيش و مي خواستم به احسان بگم بهتره تعداد اعضاي تالار از يک حدي زياد تر نشه و خيلي سربسته گفتم
کاش اينو به احسان با پافشاري بيشتر مي گفتم. حالا يا مي پذيرفت يا نه.
اما به هر حال از زحمت هاي زيادي که احسان براي اين تالار کشيده سپاسگزاري مي کنم.
پيروز باشيد |
_________________ بر سر در معبد علم نام مذهب را نگاشته اند.
آلبرت آينشتاين
wp.ark
|
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 1035 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 08 بهمن 1386، ساعت 2:06 |
|
 |
9 ماه و 27 روز پيش |
|
|
| |
| wp.ark نوشته بود: |
سلام دوستان
من مدت ها نبوده ام (از مرداد ماه) خيلي چيز ها دگرگون شده مانند نام تالار.
کاش اون روز هايي که تالار باز تر شده بود يعني تقريبا 2سال پيش و مي خواستم به احسان بگم بهتره تعداد اعضاي تالار از يک حدي زياد تر نشه و خيلي سربسته گفتم
کاش اينو به احسان با پافشاري بيشتر مي گفتم. حالا يا مي پذيرفت يا نه.
اما به هر حال از زحمت هاي زيادي که احسان براي اين تالار کشيده سپاسگزاري مي کنم.
پيروز باشيد |
به به جناب دکتر سروش، خوش اومدي استاد. خيلي مخلصيم. |
|
_________________ ... دلبري برگزيده ام که مپرس
|
|
|
|
|
 |
|
|