صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

2
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
Bayas Goolآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385
مجموع ارسالها: 2149
اعتبار کسب شده: 3405
جنسيت: زن
ارسال دوشنبه 25 دي 1385، ساعت 9:54
 1 سال و 7 ماه پيش

مي گم چرا از ديشب هواي تهران بهتر شده، سرما كاهش پيدا كرده،
كامپيوتر ها سريع بالا مي يان
خيابون وليعصر پر نور شده و ....
نگو احسان برگشته
خوش برگشتي احسان جان
افسردگي گرفتم بس كه اسمت رو توي تالار نديدم

...............................
آخر پاچه خواري بود
Mr. Green

1
0
1
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
snoopyآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 246
اعتبار کسب شده: 3000
جنسيت: مرد
ارسال دوشنبه 25 دي 1385، ساعت 12:11
 1 سال و 7 ماه پيش

احسان نوشته بود:
4. هستم!

تا دلتون بخواد فيلتر و فايروال سر راه اين مغز وامونده ام قرار دادم، ولي لامصب کارش از اين حرفها رده! آقا خوشت نمياد، نخون! ديگه چرا (توي دلت) بهم فحش ميدي؟

الف. يک تاپيک دورافتاده خاک خورده جائي هست که ميشه برگشتن نه چندان مهمي رو توش اعلام کرد! چند روز نبودن براي ريست شدن و از نو بالا اومدن! با همون hardware هاي کهنه قديمي، اما با performanc ي بهتر! به همراه upgrade نرم افزارها و درايورهاي زهوار در رفته سابق و فعلا نوي امروز! من نو هستم!

ب. چشم! نيمه خالي ليوان رو نميبينم! الان خيلي خوشحالم که تالار اينقدر خوب شده که نبودنم به چشم نياد، خوشحال از اينکه که اينقدر بد نيستم که بقيه از نبودنم خوشحال بشن، خوشحال از اينکه ... و البته خوشحال از اينکه باز هم هستم!

پ. به استثناي وحيد که تقريبا هر روز ميديدمش، و سياسفيد که ميشنيدمش(!) تقريبا با هيچ هم تالاري ديگه اي رابطه نداشتم. تالار رو هم تقريبا نميخوندم! اونائي که جنبه ندارن به خودشون مربوطه، اما تا جايي که به من مربوط ميشه ميدونم که دلم براي بعضيها تنگ شده! اسم نميارم که توي کفش بمونيد! "هستم!" نداشت، ولي حالا داره! Whistle

من میدونم دلت برای من تنگ شده بود Dancing Dancing Dancing

1
1
0
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 4994
اعتبار کسب شده: 9556
ارسال شنبه 17 شهريور 1386، ساعت 2:59
 1 سال پيش

5. نيستم!

بعضي وقتها آدم حال و حوصله دنيا رو نداره! عناصر لذت بخش عالم رنگ و طعمشون رو از دست ميدن، دوچرخه، پول، شير موز، شيريني خامه اي، ميگو، جوجه، من، تو... و تالار!

همين!

1
0
1
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال جمعه 18 آبان 1386، ساعت 23:47
 10 ماه و 3 روز پيش

6. بدبختي...؟

اتوموبيلي رو تصور کنيد که سرعت چرخش چرخهاش با هم برابر نباشه. اممم، ميدونم که سخته، اما متاسفانه ما الان در چنين شرايطي هستيم.
مسئله معروف producer - consumer رو به ياد بياريد، وقتي که producer ها از consumer ها عقب مي‌افتند! متاسفانه ما الان در چنين شرايطي هستيم!
راه دور نريد، همين تالارهاي گفتمان رو به ياد بياوريد، تالار رشد ميکنه اما ظرفيت اين رشد رو نداره...

...
تالارهاي گفتمان "ما" دچار نفرين رشد شده. نفرين رشد وقتي گريبان يک کالا يا به طور کلي تر يک محصول رو ميگيره که تقاضا براي محصول خيلي بيشتر از توليدش باشه و توليد کننده نتونه به نيازهاي مشتريهاش پاسخ بده. علت اين "نتوانستن" گاهي اوقات مسائل فني هست و گاهي اوقات محدوديت نيروي انساني يا پشتيباني مالي.
گاهي اوقات ممکنه پيش خودتون فکر کنيد که اگر من مالک فلان برند يا مدير بهمان سايت بودم، چه کارها که انجام نميدادم، اما نميدونيد که احتمالا حتي اونها هم به خاطر اين اقبال عمومي و فشار شديدي که بهشون وارد ميشه، دوست ندارند که به جاي خودشون باشند!!! زماني که تقاضا به شدت بالا رفته و امکان ارائه سرويس خوب به همه مشتريها وجود نداره، و از طرفي هم مدير نميتونه از بخشي از مشتريهاش صرفنظر کنه! گاه فشار کار اونقدر بالا ميره که محصول عملا سقوط آزاد رو تجربه ميکنه.

Image

گاهي اوقات که حساب ميکنم ميبينم اگر به جاي تالارهاي گفتمان روي هر سايت ديگه‌اي (تجاري) کار کرده بودم، تا الان ميليونها تومن ازش درآمد داشتم، اما به خاطر مسائلي که شايد شما هم ازش باخبر باشيد، ارزش تالار خيلي بيشتر از حرفهاست. خيلي وقتها تا صبح روي تالار کار کردم و واقعيت اينه که اين بالاترين دور موتوري هست که مغز هندلي من ازش پشتيباني ميکنه. نميتونم قول بدم، اما سعي ميکنم که اوضاع براي هميشه به همين منوال باقي نمونه.
با توجه به همه چيزايي که گفتم، اگه ميخواهيد تالارهاي گفتمان باز هم گرم و زنده باشه، تالار رو با همه ايرادات فني و غيرفني که داره تحمل کنيد. انتقاد کنيد اما جو سازي نکنيد، بالاخره گاهي اوقات من هم از رو ميرم و بعضي چيزا رو درستش ميکنم!
يادتون باشه که تالار براي مدتي بيشتر از ظرفيتهاش رشد کرده و حالا هم داره تقاص اون رشد بي رويه رو ميده.

___
تتمه تمام جملات بالا، اين خبر رو هم از دست نديد! منتظر نظراتتون هستم.

___
زندگي خيلي قشنگه، حداقل از ديشب تا حالا!
الان همه اينا مزه دارند، مزه هاي خيلي خوب؛ دوچرخه، پول، شير موز، شيريني خامه اي، ميگو، جوجه، من، تو... و تالار!
همين!

5
5
0
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال دوشنبه 10 دي 1386، ساعت 18:25
 8 ماه و 11 روز پيش

7

هميشه بايد سعي کرد نيمه پر ليوان رو ديد، حتي اگه از خالي بودن نيمه پائيني ليوان مطمئن باشي! اصولا در پس همه وقايع ناگوار و بد، رگه‌هايي از خوبي و خوشي رو هم ميشه پيدا کرد. مثلا همين بيمارستان رفتن من! فردا ميرم بيمارستان تا دکترها تيزي چاقوشون رو يه بار ديگه امتحان کنن! شما خيلي راحت ميتونيد جنبه مثبت اين خبر رو بخونيد! منظورم اينه احتمالا بعد از عمل حالم خوب ميشه! حدود يک هفته اي نيستم، بعدش ميتونيد بهم تبريک بگيد!

Angel

___
پ ن: اين موقعها آدم صد در صد ايمان مياره که مرگ و زندگي و بيماري و سلامتي دست خداست! Think

2
2
0
سرابآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385
مجموع ارسالها: 2367
اعتبار کسب شده: 3386
ارسال دوشنبه 10 دي 1386، ساعت 21:39
 8 ماه و 11 روز پيش

نقل قول:
هميشه بايد سعي کرد نيمه پر ليوان رو ديد، حتي اگه از خالي بودن نيمه پائيني ليوان مطمئن باشي! اصولا در پس همه وقايع ناگوار و بد، رگه‌هايي از خوبي و خوشي رو هم ميشه پيدا کرد. مثلا همين بيمارستان رفتن من! فردا ميرم بيمارستان تا دکترها تيزي چاقوشون رو يه بار ديگه امتحان کنن! شما خيلي راحت ميتونيد جنبه مثبت اين خبر رو بخونيد! منظورم اينه احتمالا بعد از عمل حالم خوب ميشه! حدود يک هفته اي نيستم، بعدش ميتونيد بهم تبريک بگيد!

واقعا؟؟؟ Sad عمل؟؟؟؟ عمل چي؟؟؟ Sad

1
1
0
sunsonآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 24 مهر 1385
مجموع ارسالها: 1906
اعتبار کسب شده: 8529
جنسيت: نامشخص
ارسال دوشنبه 10 دي 1386، ساعت 21:46
 8 ماه و 11 روز پيش

احسان نوشته بود:
7

Angel

___
پ ن: اين موقعها آدم صد در صد ايمان مياره که مرگ و زندگي و بيماري و سلامتي دست خداست! Think

عمل واسه چي؟؟؟؟؟؟ چند درصد هست حالا؟ Rolling Eyes

"فلفلو"

1
1
0
مهساآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 03 تير 1385
مجموع ارسالها: 455
جنسيت: زن
ارسال دوشنبه 10 دي 1386، ساعت 22:49
 8 ماه و 11 روز پيش

با عرض معذرت از اينکه خودمو ميندازم وسط اين بحث واينکه توي وبلاگ يکي ديگه دارم مي نويسم،مي خواستم حرف بزنم اما ديدم خيلي حرفام هميشه مزخرفن،تصميم گرفتم ديگه نظر ندم.از اين پس فقط نوشته هاي ديگران رو بخونم. Confused
خوش باشيد

2
2
0
وحيدآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 13 شهريور 1386
مجموع ارسالها: 852
اعتبار کسب شده: 9308
ارسال سه‌شنبه 11 دي 1386، ساعت 11:08
 8 ماه و 10 روز پيش

سراب نوشته بود:
نقل قول:

واقعا؟؟؟ Sad عمل؟؟؟؟ عمل چي؟؟؟ Sad

احسان داره مي ميره. Sad بعد از مرگش توي تالارهاي گفتمان خلأ قدرت پيش مياد و اونهايي که مدعي ادميني هستن به جون هم مي افتن. جنگ و خونريزي پيش مياد و تعداد زيادي از کاربران کشته مي شن. در آخر هم يکي پيروز مي شه و يه ديکتاتوري مستبدانه توي تالارهاي گفتمان راه مي اندازه. تو اون دوران هيچ کس حق هيچ اظهار نظري نداره و کاربران هيچ کاري نمي تونن بکنن. تنها امکاني که فعال باقي مي مونه اينه که کاربران بتونن به ارسالهاي ادمين رأي مثبت بدن. Confused

2
1
1
مارمولکآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386
مجموع ارسالها: 793
اعتبار کسب شده: 10057
جنسيت: نامشخص
ارسال سه‌شنبه 11 دي 1386، ساعت 12:46
 8 ماه و 10 روز پيش

احسان نوشته بود:
7

Angel

___

نيمه پر ليوان رو هاي لايت کردم نيمه از اين پرتر؟ داره از ليوان سرريز ميشه ...لبريز سرريز !! Wink

جداي لز شوخي : همه تو زندگيشون روزهايي رو با درد و بيماري دست و پنجه نرم کردن و کسي نيست که تا حالا مريض نشده باشه! حالا بعضيها کارشون به بيمارستان ميکشه!
فقط دعا کن اقامتت تو بيمارستان کم باشه چون تو بيمارستان بستري بودن از صد تا دوره آموزشي سربازي هم بدتره!

همکارم و همسرش که هر دو تاشون متولد 60 هستن و تازه ازدواج کرده بودن 5 شنبه مي خواستن برن سينما که ماشين ميزنه بهشون زنش الان تو کماست! احتمالا مرگ مغزي شده! نمي دونه تا کي بايد منتظر باشه و تو راه بيمارستان باشه به اميد اينکه يه روز علائم هشياري زنش يه اپسيلون بيشتر بشه!بيچاره دو ماه پيش هم مامانش مرد .

من جاي تو بودم فقط يه لحظه خودمو جاي اين همکارم ميذاشتم ليوانمو پرِپر ميدديم(با توجه به اينکه گفتي يه هفته طول ميکشه) Angel

Angel Angel

2
2
0
عيسيآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 14 آذر 1386
مجموع ارسالها: 68
ارسال سه‌شنبه 11 دي 1386، ساعت 12:52
 8 ماه و 10 روز پيش

ننه ان شاء الله که سالم برگردي و خوب بشي Smile

1
1
0
نبيآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385
مجموع ارسالها: 1242
اعتبار کسب شده: 3745
ارسال سه‌شنبه 11 دي 1386، ساعت 16:40
 8 ماه و 10 روز پيش

خوب
من به عنوان شخصي که تجربه 10-12 تا عمل که يکي همين اين تابستون بود (در جريان بودين)
عمل جراحي واسه من شده نخود کيشميش!
هميشه ميگم، گفتم! و خواهم گفت! که خود عمل هيچ سختيي نداره! و مهم بعد عمله!
در زمان خود عمل من به دکتر بيهوشي ايمان مياورم! و مي دونم جونم دست اونه! Mr. Green
توصيه قبل عمل من رو باز گوش کنيد! قبل عمل به درد بعد عملتون فکر کنين! کل عمل يادتون ميره!
مخصوصا با دکتراي اينجا که بهترين supporto دارن! Liar
Liar (فکر کنم 1 ثانيه بعد عمل نه مريضو بشناسن و نه چيزي از شرايطش!)

1
1
0
وحيدآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 13 شهريور 1386
مجموع ارسالها: 852
اعتبار کسب شده: 9308
ارسال چهارشنبه 12 دي 1386، ساعت 2:53
 8 ماه و 10 روز پيش

احسان هنوز زنده هست. خودم باهاش تلفني صحبت کردم. احتمالاً شنبه عمل داره. گفت قراره جراحي پلاستيک کنه. فکر کنم مي خواد تغيير جنسيت بده. Confused

1
1
0
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال پنجشنبه 27 دي 1386، ساعت 3:47
 7 ماه و 24 روز پيش

8

شروع ...

به خاطر مشغله زيادي که دارم، وقتي براي مديريت تالار پيدا نميکنم. در به در به دنبال يک مدير کل ميگردم و در صورتيکه داوطلب قابل قبولي از کاربران قديمي تالار پيدا نشود، تالار تعطيل خواهد شد. در غيراينصورت مسئوليت مديريت تالار واگذار و کماکان مسئوليت فني تالار را به عهده خواهم داشت. ناز نکنيد، تلفن کنيد! يا پي ام بزنيد.

... پايان

1
1
0
سرابآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385
مجموع ارسالها: 2367
اعتبار کسب شده: 3386
ارسال پنجشنبه 27 دي 1386، ساعت 4:26
 7 ماه و 24 روز پيش

الآن که جز من و تو کسي نيست تو تالار!!!
ميدونم داري به من ميگي ولي بهتر بود بهم پي ام ميزدي!!!
به هر حال من سرم شلوغه Mr. Green ميدونين که ادميني گوگل دست و پامو بسته Mr. Green

2
2
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است مهم: زيباترين وبلاگها
1
پاسخها: 31 بیننده: 2220 نویسنده: غريب آشنا
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است وبلاگ آقاي محمد علي ابطحي
1
پاسخها: 14 بیننده: 891 نویسنده: احسان
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است وبلاگ من!
1
پاسخها: 58 بیننده: 2850 نویسنده: mhaji
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است وبلاگ شيعي بزبان انگليسي
1
پاسخها: 4 بیننده: 285 نویسنده: SAeiD.A

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید
شما نمی‌توانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید
شما نمی‌توانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید
شما نمی‌توانید پیغام های ارسالی خ