| نویسنده |
پیغام |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2149 اعتبار کسب شده: 3405 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
دوشنبه 25 دي 1385، ساعت 9:54 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
مي گم چرا از ديشب هواي تهران بهتر شده، سرما كاهش پيدا كرده،
كامپيوتر ها سريع بالا مي يان
خيابون وليعصر پر نور شده و ....
نگو احسان برگشته
خوش برگشتي احسان جان
افسردگي گرفتم بس كه اسمت رو توي تالار نديدم
...............................
آخر پاچه خواري بود
|
_________________ ياد آور اين باشيم که عشق معجزه مي کند 
|
|
|
|
|
 |
snoopy  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 246 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 25 دي 1385، ساعت 12:11 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4994 اعتبار کسب شده: 9556 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 17 شهريور 1386، ساعت 2:59 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
5. نيستم!
بعضي وقتها آدم حال و حوصله دنيا رو نداره! عناصر لذت بخش عالم رنگ و طعمشون رو از دست ميدن، دوچرخه، پول، شير موز، شيريني خامه اي، ميگو، جوجه، من، تو... و تالار!
همين! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4994 اعتبار کسب شده: 9556 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 18 آبان 1386، ساعت 23:47 |
|
 |
10 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
6. بدبختي...؟
اتوموبيلي رو تصور کنيد که سرعت چرخش چرخهاش با هم برابر نباشه. اممم، ميدونم که سخته، اما متاسفانه ما الان در چنين شرايطي هستيم.
مسئله معروف producer - consumer رو به ياد بياريد، وقتي که producer ها از consumer ها عقب ميافتند! متاسفانه ما الان در چنين شرايطي هستيم!
راه دور نريد، همين تالارهاي گفتمان رو به ياد بياوريد، تالار رشد ميکنه اما ظرفيت اين رشد رو نداره...
...
تالارهاي گفتمان "ما" دچار نفرين رشد شده. نفرين رشد وقتي گريبان يک کالا يا به طور کلي تر يک محصول رو ميگيره که تقاضا براي محصول خيلي بيشتر از توليدش باشه و توليد کننده نتونه به نيازهاي مشتريهاش پاسخ بده. علت اين "نتوانستن" گاهي اوقات مسائل فني هست و گاهي اوقات محدوديت نيروي انساني يا پشتيباني مالي.
گاهي اوقات ممکنه پيش خودتون فکر کنيد که اگر من مالک فلان برند يا مدير بهمان سايت بودم، چه کارها که انجام نميدادم، اما نميدونيد که احتمالا حتي اونها هم به خاطر اين اقبال عمومي و فشار شديدي که بهشون وارد ميشه، دوست ندارند که به جاي خودشون باشند!!! زماني که تقاضا به شدت بالا رفته و امکان ارائه سرويس خوب به همه مشتريها وجود نداره، و از طرفي هم مدير نميتونه از بخشي از مشتريهاش صرفنظر کنه! گاه فشار کار اونقدر بالا ميره که محصول عملا سقوط آزاد رو تجربه ميکنه.
گاهي اوقات که حساب ميکنم ميبينم اگر به جاي تالارهاي گفتمان روي هر سايت ديگهاي (تجاري) کار کرده بودم، تا الان ميليونها تومن ازش درآمد داشتم، اما به خاطر مسائلي که شايد شما هم ازش باخبر باشيد، ارزش تالار خيلي بيشتر از حرفهاست. خيلي وقتها تا صبح روي تالار کار کردم و واقعيت اينه که اين بالاترين دور موتوري هست که مغز هندلي من ازش پشتيباني ميکنه. نميتونم قول بدم، اما سعي ميکنم که اوضاع براي هميشه به همين منوال باقي نمونه.
با توجه به همه چيزايي که گفتم، اگه ميخواهيد تالارهاي گفتمان باز هم گرم و زنده باشه، تالار رو با همه ايرادات فني و غيرفني که داره تحمل کنيد. انتقاد کنيد اما جو سازي نکنيد، بالاخره گاهي اوقات من هم از رو ميرم و بعضي چيزا رو درستش ميکنم!
يادتون باشه که تالار براي مدتي بيشتر از ظرفيتهاش رشد کرده و حالا هم داره تقاص اون رشد بي رويه رو ميده.
___
تتمه تمام جملات بالا، اين خبر رو هم از دست نديد! منتظر نظراتتون هستم.
___
زندگي خيلي قشنگه، حداقل از ديشب تا حالا!
الان همه اينا مزه دارند، مزه هاي خيلي خوب؛ دوچرخه، پول، شير موز، شيريني خامه اي، ميگو، جوجه، من، تو... و تالار!
همين! |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
دوشنبه 10 دي 1386، ساعت 18:25 |
|
 |
8 ماه و 11 روز پيش |
|
|
| |
7
هميشه بايد سعي کرد نيمه پر ليوان رو ديد، حتي اگه از خالي بودن نيمه پائيني ليوان مطمئن باشي! اصولا در پس همه وقايع ناگوار و بد، رگههايي از خوبي و خوشي رو هم ميشه پيدا کرد. مثلا همين بيمارستان رفتن من! فردا ميرم بيمارستان تا دکترها تيزي چاقوشون رو يه بار ديگه امتحان کنن! شما خيلي راحت ميتونيد جنبه مثبت اين خبر رو بخونيد! منظورم اينه احتمالا بعد از عمل حالم خوب ميشه! حدود يک هفته اي نيستم، بعدش ميتونيد بهم تبريک بگيد!
___
پ ن: اين موقعها آدم صد در صد ايمان مياره که مرگ و زندگي و بيماري و سلامتي دست خداست! |
|
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2367 اعتبار کسب شده: 3386 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 10 دي 1386، ساعت 21:39 |
|
 |
8 ماه و 11 روز پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
| هميشه بايد سعي کرد نيمه پر ليوان رو ديد، حتي اگه از خالي بودن نيمه پائيني ليوان مطمئن باشي! اصولا در پس همه وقايع ناگوار و بد، رگههايي از خوبي و خوشي رو هم ميشه پيدا کرد. مثلا همين بيمارستان رفتن من! فردا ميرم بيمارستان تا دکترها تيزي چاقوشون رو يه بار ديگه امتحان کنن! شما خيلي راحت ميتونيد جنبه مثبت اين خبر رو بخونيد! منظورم اينه احتمالا بعد از عمل حالم خوب ميشه! حدود يک هفته اي نيستم، بعدش ميتونيد بهم تبريک بگيد! |
واقعا؟؟؟ عمل؟؟؟؟ عمل چي؟؟؟ |
_________________ I Am SO Cute!!! 
|
|
|
|
|
 |
sunson  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 24 مهر 1385 مجموع ارسالها: 1906 اعتبار کسب شده: 8529 محل سکونت: پشت هيچستان! جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 10 دي 1386، ساعت 21:46 |
|
 |
8 ماه و 11 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
مهسا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: شنبه 03 تير 1385 مجموع ارسالها: 455 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سن: 22 جنسيت: زن |
 |
دوشنبه 10 دي 1386، ساعت 22:49 |
|
 |
8 ماه و 11 روز پيش |
|
|
| |
با عرض معذرت از اينکه خودمو ميندازم وسط اين بحث واينکه توي وبلاگ يکي ديگه دارم مي نويسم،مي خواستم حرف بزنم اما ديدم خيلي حرفام هميشه مزخرفن،تصميم گرفتم ديگه نظر ندم.از اين پس فقط نوشته هاي ديگران رو بخونم.
خوش باشيد |
|
_________________ Hate is easy,Love takes courage
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 852 اعتبار کسب شده: 9308 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 11 دي 1386، ساعت 11:08 |
|
 |
8 ماه و 10 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386 مجموع ارسالها: 793 اعتبار کسب شده: 10057 محل سکونت: بين آدمها جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 11 دي 1386، ساعت 12:46 |
|
 |
8 ماه و 10 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
عيسي  سال صفري!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 14 آذر 1386 مجموع ارسالها: 68 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 11 دي 1386، ساعت 12:52 |
|
 |
8 ماه و 10 روز پيش |
|
|
| |
ننه ان شاء الله که سالم برگردي و خوب بشي |
|
_________________ With God all things are possible.Nothing is ever too hard to do if your faith is strong and purpose is true.So never give up and never stop
|
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1242 اعتبار کسب شده: 3745 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 11 دي 1386، ساعت 16:40 |
|
 |
8 ماه و 10 روز پيش |
|
|
| |
خوب
من به عنوان شخصي که تجربه 10-12 تا عمل که يکي همين اين تابستون بود (در جريان بودين)
عمل جراحي واسه من شده نخود کيشميش!
هميشه ميگم، گفتم! و خواهم گفت! که خود عمل هيچ سختيي نداره! و مهم بعد عمله!
در زمان خود عمل من به دکتر بيهوشي ايمان مياورم! و مي دونم جونم دست اونه!
توصيه قبل عمل من رو باز گوش کنيد! قبل عمل به درد بعد عملتون فکر کنين! کل عمل يادتون ميره!
مخصوصا با دکتراي اينجا که بهترين supporto دارن!
(فکر کنم 1 ثانيه بعد عمل نه مريضو بشناسن و نه چيزي از شرايطش!) |
_________________ Every experience you have and how it makes you feel is a direct result of your perspective on life.
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 852 اعتبار کسب شده: 9308 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 12 دي 1386، ساعت 2:53 |
|
 |
8 ماه و 10 روز پيش |
|
|
| |
احسان هنوز زنده هست. خودم باهاش تلفني صحبت کردم. احتمالاً شنبه عمل داره. گفت قراره جراحي پلاستيک کنه. فکر کنم مي خواد تغيير جنسيت بده. |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
پنجشنبه 27 دي 1386، ساعت 3:47 |
|
 |
7 ماه و 24 روز پيش |
|
|
| |
8
شروع ...
به خاطر مشغله زيادي که دارم، وقتي براي مديريت تالار پيدا نميکنم. در به در به دنبال يک مدير کل ميگردم و در صورتيکه داوطلب قابل قبولي از کاربران قديمي تالار پيدا نشود، تالار تعطيل خواهد شد. در غيراينصورت مسئوليت مديريت تالار واگذار و کماکان مسئوليت فني تالار را به عهده خواهم داشت. ناز نکنيد، تلفن کنيد! يا پي ام بزنيد.
... پايان |
|
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2367 اعتبار کسب شده: 3386 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 27 دي 1386، ساعت 4:26 |
|
 |
7 ماه و 24 روز پيش |
|
|
| |
الآن که جز من و تو کسي نيست تو تالار!!!
ميدونم داري به من ميگي ولي بهتر بود بهم پي ام ميزدي!!!
به هر حال من سرم شلوغه ميدونين که ادميني گوگل دست و پامو بسته |
_________________ I Am SO Cute!!! 
|
|
|
|
|
 |
|
|