| نویسنده |
پیغام |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 23 آذر 1385، ساعت 23:54 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
فردا انتخابات شوراها و خبرگان رهبريه. براي اين اگه كسي مي تونه نتايج اون رو مخصوصاً در شيراز و تهران پيش بيني كنه، همين جا بنويسه. به برنده مسابقات پيش بيني هم طبق معمول mhaji يك دستگاه بنز الگانس تقديم مي كنه. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3418 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
جمعه 24 آذر 1385، ساعت 0:08 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
بله طبق معمول بنده هزينه جوايز اين مسابقات رو تقبل ميکنم و به نفر اول يک دستگاه الگانس اهدا ميکنم به شرطي که...
شرکت کنندگان محترم اينبار علاوه بر کانديداهاي منتخب بتونند تعداد راي ها رو هم درست پيش بيني کنند |
|
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 24 آذر 1385، ساعت 0:12 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
انتخابات شوراها در تهران:
پيش بيني مي كنم حداقل 4 نفر از 15 نفري كه رأي ميارن از ليست اصلي اصلاح طلبان هستن:
1- دكتر محمد علي نجفي
2- احمد مسجد جامعي
3- دكتر معصومه ابتكار
4- هادي ساعي |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
 |
جمعه 24 آذر 1385، ساعت 0:55 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
انتخابات شوراها در تهران:
چند نفر از نامزدهاي سرشناس تر ليستهاي اصول گرايان هم برنده احتمالي انتخابات هستن:
1- پروين احمدي نژاد
2- مهدي چمران |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 7256 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 24 آذر 1385، ساعت 1:17 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
من خوبم!
___
احمد مسجد جامعي بعيده راي بياره! به دلائلي که سعي ميکنم بعدا سر فرصت بنويسمشون. مهرداد بذرپاش (رايحه)، عباس شيباني(اصولگرايان) و اسماعيل دوستي (اصلاح طلبان - خواهرزاده کروبي) هم به نظر من راي ميارن!
خارج از تمايلات شخصيم، تصور ميکنم که ائتلاف رايحه بيشترين قبولي رو در شورا داشته باشه، چون تجربه نشون داده که تبليغات روزهاي قبل از انتخابات معمولا درست در نمياد و کسي برنده است که بتونه دقيقه 90 رو به نفع خودش تموم کنه!
___
بين خودمون باشه انتخابات احمقانه اي هست! حداقل توي تهران که من فکر ميکنم هر گروهي سر کار بياد، کار مثبتي نخواهد کرد! انتخبات خبرگان هم که حالت فرمايشي پيدا کرده! اي کاش ميزاشتن آدم راي منفي بده!!! اينطوري حداقل دو تا راي به دو تا از شيوخ معروف ميدادم! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
 |
جمعه 24 آذر 1385، ساعت 1:28 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
| احسان نوشته بود: |
| خارج از تمايلات شخصيم، تصور ميکنم که ائتلاف رايحه بيشترين قبولي رو در شورا داشته باشه... |
براي عده كمي كه احتمالاً اطلاع ندارن توضيح بدم كه منظور احسان از ائتلاف رايحه، ائتلاف رايحه خوش خدمت يكي از دو ائتلاف اصلي اصولگرايان هست. "رايحه خوش خدمت" از شعارهايي بود كه احمدي نژاد در دوران تبليغات انتخابات رياست جمهوري مي داد و قاعدتاً الان بعد از يك سال بايد به عمل تبديل شده باشه. مگه شما تو اين يك و نيم سال رايحه خوش خدمت رو استشمام نكردين؟*
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 7256 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 24 آذر 1385، ساعت 1:43 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
من براي اينکه دوستام رو به خاطر عقايد شايد احمقانه و شايد فقط متفاوت سياسيم از خودم نرنجونم، به چنين پستهايي جواب نميدم وحيد جون. فرقي هم بين تو يا باياس گل يا هر کس ديگه اي نيست ... براي چندمين بار ميگم، من از احمدي نژاد و دار و دسته اش خوشم نمياد، اما از ساير گروههايي که در حال حاضر در صحنه هستند متنفرم! سعي هم ميکنم در حد و اندازه خودم منطقي فکر کنم و منطقي تصميم بگيرم! همونطوري هم که گفتم بعيد ميدونم از اين انتخابات (شورا و خبرگان) حداقل در تهران، سودي به مردم برسه، اما در مورد رياست جمهوري ميدونم که انتخاب احمدي نژاد بسيار بهتر از انتخاب سايرين بوده!
فرض کنيم رفسنجاني رئيس جمهور شده بود، مسائل امروز مملکت:
1. گراني مطمئنا بيش از الان بود! هاشمي با ثبت رکورد تورم 50 درصدي اسمش رو در تاريخ مملکت جاودانه کرد!
2. فناوري هسته اي رو براي هميشه بوسيده بوديم و دلمون رو با آب نباتهاي اروپايي خوش کرده بوديم.
3. فضاي باز سياسي محصول دوره خاتمي، کلا از بين رفته و وضعيت هموني ميشد که نمونه ايش رو در جريان حادثه 15 خرداد قم ديديم! (فرض کنيد رفسنجاني تشريف آورده بود پلي تکنيک و اين اتفاقات افتاده بود ...)
4. فساد اقتصادي مطمئنا بيشتر از دوره فعلي مي بود (نيازي به بحث داره؟؟؟)
...
فکر ميکنم از کشيدن اون سيفوني که گفتي حدود يک سال و نيمي گذشته باشه! ... |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
zahero baten  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: جمعه 10 آذر 1385 مجموع ارسالها: 109 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 24 آذر 1385، ساعت 2:40 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
بابا مملکت داره رو آب ميره.
کي به کيه؟
سياست که تو کشور ما معني نداره؟
راي چيه؟ انتخالاتي در کار نيست ! بي خيال...
فيلمي بيش نيست. |
|
_________________ دو گرايش سبب از دست دادن مي شود:
_ ناسپاسي
_ ترس از دست دادن
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2367 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 24 آذر 1385، ساعت 3:55 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
جمعه 24 آذر 1385، ساعت 12:58 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
انتخابات خبرگان در فارس:
اين سه نفر تقريباً رأي آوردنشون قطعي هست:
1- آيت الله سيد علي اصغر دستغيب (به احتمال خيلي زياد رأي اول رو مياره.)
2- آيت الله سيد علي محمد دستغيب
3- آيت الله اسد الله ايماني
دو نفر از اين سه نفر هم رأي ميارن:
4- آيت الله محي الدين حائري شيرازي
5- آيت الله فقيه
6- آيت الله بهشتي |
|
|
|
|
|
|
 |
حافظ بزنم به تخته!
مجموع ارسالها: 124 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: فعلا اين دنيا جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 24 آذر 1385، ساعت 13:47 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
حامد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 08 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 1240 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 24 آذر 1385، ساعت 15:37 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
حائري راي نمي ياره!
اين هم پيش بيني من.حالا يالله من الگانسم رو مي خوام! |
|
_________________ دلم از بي کسي بيچاره شد بيچاره تر بادا
|
|
|
 |
 |
جمعه 24 آذر 1385، ساعت 15:46 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
| حامد نوشته بود: |
| حائري راي نمي ياره! |
ايشالله هم بگو. دفعه قبل كه هفت تا نامزد بودن و پنج نفر رو مي خواستن، ششم شد. |
|
|
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2877 اعتبار کسب شده: 4065 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 24 آذر 1385، ساعت 18:13 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
بدون شرح !
|
|
|
|
 |
 |
جمعه 24 آذر 1385، ساعت 20:21 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
| سياسفيد نوشته بود: |
بدون شرح !
 |
يادت باشه قبل از اين كه انگشتت رو تو دماغت بكني، حتماً تميز بشوريش. |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|