| نویسنده |
پیغام |
سکوت  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 15 آذر 1385 مجموع ارسالها: 270 اعتبار کسب شده: 0 محل سکونت: زياد دور نيست جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 23 آذر 1385، ساعت 15:23 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
|
خيلي دلم ميخواد زندگيمو داستان کنم اما نه قلم رواني دارم نه حافظه’ خوبي که بتونم درست بنويسم ميخوام در نوشتن زندگيم از شما کمک بگيرم آيا کمکم مي کنيد ؟ |
|
_________________ با تمام بي کسي هايم کسي دارم هنوز
چشم مشتاق و دل دلواپسي دارم هنوز
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 23 آذر 1385، ساعت 16:00 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
نوشتن آنقدرها هم کار دشواری نیست، اما باید آن را به درستی آموخت و کمی چاشنی ذوق و سلیقه هم اگر باشد، نتیجهی کار بسیار بهتر خواهد شد.
اگر علاقه دارید که داستان بنویسید، کتابهای داستاننویسی مناسبی در بازار پیدا میشود، کافی است سری به یک کتابفروشی معمولی بزنید تا چند تا از آنها را بیابید. البته من خودم عقیده دارم که باید به سراغ بهترین رفت، و میخواستم یک کتاب مناسب داستاننویسی که خود هم بخشی از آن را خواندهآم به شما معرفی کنم، اما متأسفانه الآن به آن دسترسی ندارم.
مسألهی دیگر «زیاد خواندن» است. اگر رهرو نباشی، نمیتوانی رهبر شوی. باید زیاد بخوانی تا بتوانی نویسندهی خوبی شوی و آنچه خواننده میخواهد برآورده کنی.
اگر منظورت از این بحث صرف خاطرهنویسی برای خودت است، که دیگر مشکلی نیست، بنشین و بنویس، هر چه دل تنگت میخواهد بنویس. به همین راحتی. |
|
|
|
|
|
|
 |
سکوت  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 15 آذر 1385 مجموع ارسالها: 270 اعتبار کسب شده: 0 محل سکونت: زياد دور نيست جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 23 آذر 1385، ساعت 17:39 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
آخه من به پايانش که فکر ميکنم ميمونم واقعا چه بايد بکنم آخرش بميرم .......؟
آينده’ خوبي براي خودم نميبينم من اصلا آينده اي ندارم
بنابر اين تا يه جاهائي منم بعد ميخوام شخصيتم خوشبخت بشه به آرزوهائي که من داشتم و بهشون نرسيدم
آرزوهائي که دارم و رسيدن بهشون از محالاته اون برسه |
|
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2367 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 23 آذر 1385، ساعت 20:28 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
| سکوت نوشته بود: |
| خيلي دلم ميخواد زندگيمو داستان کنم اما نه قلم رواني دارم نه حافظه’ خوبي که بتونم درست بنويسم ميخوام در نوشتن زندگيم از شما کمک بگيرم آيا کمکم مي کنيد ؟ |
آره !!!
نصف زندگیتو من مینویسم بقیه شو خودت بنویس
ارسالهات شباهت خیلی زیادی به یه کاربر دیگه داره.فک کنم اگه همینجوری ادامه بدی سرنوشت ID هاتون هم، به هم شبیه بشه |
_________________ I Am SO Cute!!! 
|
|
|
|
|
 |
hadi  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 19 ارديبهشت 1385 مجموع ارسالها: 955 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شهر ري سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 23 آذر 1385، ساعت 20:40 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
| سراب نوشته بود: |
| خيلي دلم ميخواد زندگيمو داستان کنم اما نه قلم رواني دارم نه حافظه’ خوبي که بتونم درست بنويسم ميخوام در نوشتن زندگيم از شما کمک بگيرم آيا کمکم مي کنيد ؟ |
آره !!!
نصف زندگیتو من مینویسم بقیه شو خودت بنویس
ارسالهات شباهت خیلی زیادی به یه کاربر دیگه داره.فک کنم اگه همینجوری ادامه بدی سرنوشت ID هاتون هم، به هم شبیه بشه  |
به جان خودم سراب تو ماشالويي شک ندارم. جان من بگو راست ميگم . خيلي با ارسالات حال مي کنم |
|
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2367 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 23 آذر 1385، ساعت 20:45 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
سکوت  داره راه ميفته!
 |
پنجشنبه 23 آذر 1385، ساعت 20:48 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
سراب بگم کي هستي؟
هادي جان نه سراب اوني که ميگي نيست |
|
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3418 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 23 آذر 1385، ساعت 23:54 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
| سراب نوشته بود: |
...
ارسالهات شباهت خیلی زیادی به یه کاربر دیگه داره.فک کنم اگه همینجوری ادامه بدی سرنوشت ID هاتون هم، به هم شبیه بشه  |
بله! دير يا زود به همون سرنوشت دچار ميشه
درس مهمي که اخيرا در تالار ياد گرفتم اين بود: همه رفتني نيستند، بعضي ها بردني اند! |
|
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3364 اعتبار کسب شده: 3738 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 24 آذر 1385، ساعت 0:02 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
من قلم روونی ندارم, ولی حافظه ی خوبی دارم
بذار خوب فکر کنم, هر چيزی از زنگی شما يادم باشه مينويسم |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
|
|