| نویسنده |
پیغام |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
شنبه 10 آبان 1382، ساعت 23:03 |
|
 |
4 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
کدوم بي ذوق اسم اينجا رو گذاشته گروه مجله؟ :idea: من که هيچ چي نميبينم کسي نميخواد يا اين گروه رو حذف کنه يا سر و ساماني بهش بده |
|
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 11 آبان 1382، ساعت 9:01 |
|
 |
4 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| harward نوشته بود: |
کدوم بي ذوق اسم اينجا رو گذاشته گروه مجله؟ :idea: من که هيچ چي نميبينم کسي نميخواد يا اين گروه رو حذف کنه يا سر و ساماني بهش بده  |
يادتونه کلي کاغذ رو در و ديوار چسبونديم که جلسه گروه مجله فلان تاريخ و فلان ساعته؟ رو تالار گفتمان هم زدم؛ اما غير از دو نفر که خودشون برنامه رو راه انداخته بودن، کس ديگه اي نيومد! |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4994 اعتبار کسب شده: 9584 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 13 آبان 1382، ساعت 10:10 |
|
 |
4 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| کدوم بي ذوق اسم اينجا رو گذاشته گروه مجله؟ |
اين:
|
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 13 آبان 1382، ساعت 16:35 |
|
 |
4 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
اولا ما که يادمون نمياد دوما تا فعاليتي نباشد و جنب و جوشي همه اين پو ستر ها و غيره بازي اي بيش نيست
اگر واقعا فعاليتي داريد يه چيزي رو کنيد تا ما هم باور کنيم |
|
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3405 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 13 آبان 1382، ساعت 18:56 |
|
 |
4 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
"غريب آشنا" درست ميگه. من خوب يادمه و وقتي ديدم با وجود اون تبليغات براي گروه مجله هيچ کس نيومد، براي تشکيل گروه Vision، الکي روي در و ديوارهاي بخش آگهي نچسبوندم و گروه Vision رو فقط با يک عضو (خودم) تشکيل دادم. |
|
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 14 آبان 1382، ساعت 9:11 |
|
 |
4 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
اولا ما که يادمون نمياد دوما تا فعاليتي نباشد و جنب و جوشي همه اين پو ستر ها و غيره بازي اي بيش نيست
اگر واقعا فعاليتي داريد يه چيزي رو کنيد تا ما هم باور کنيم |
چي چي رو رو کنيم؟! يه گروه قرار بود راه بيفته که فعاليت کنه؛ ولي متاسفانه هيچ کس حتي تو جلسه اولش هم شرکت نکرد. مثلاً انتظار دارين اول يه شماره مجله بياد بيرون و بعد گروه فعاليتش رو شروع کنه؟! مگه کيا بايد فعاليت کنن؟! خودمون! بهتره دست به کار شيم و از اين تنبلي و بي خيالي بيايم بيرون. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
 |
چهارشنبه 14 آبان 1382، ساعت 15:23 |
|
 |
4 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
خوب من آماده ام که همکاري کنم از همين الان هم قول همکاري ميدهم اگه در يک ترم يک مجله هم بيرون بديم بد نيست کسي هست که من دست همکاري بهش بدم؟؟؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3405 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 14 آبان 1382، ساعت 18:59 |
|
 |
4 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
من هم حاضرم با مجله همکاري کنم.
خيلي دوست دارم اونجا هم "آموزش رياضيات" بدم.
اين جوري هم وقت من کمتر گرفته ميشه، هم وقت خواننده هاي مجله.
و محدود نيستيم که هر ترم يک شماره چاپ کنيم.اصلا ميتونيم روزنامه چاپ کنيم. |
|
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
 |
پنجشنبه 15 آبان 1382، ساعت 15:08 |
|
 |
4 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
من هم هم در مطالب ادبي و هم در مطالب و اخبار علمي همکاري ميکنم |
|
|
|
|
|
|
 |
Tahereh سال صفري!
مجموع ارسالها: 26 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 15 آبان 1382، ساعت 21:01 |
|
 |
4 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
به نظر من داشتن يه مجله الکترونيکي خيلي بهتره..
هم هزينه و انرژي کمتري مي بره و هم ا ينکه پر بار تر مي تونه باشه... |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
شنبه 17 آبان 1382، ساعت 9:09 |
|
 |
4 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
من هم با نشريه الکترونيکي موافقم. يه نشريه الکترونيکي براي جذب مخاطب بايد هم مطالب خوبي داشته باشه و هم طراحيش مناسب و قشنگ باشه. براي شروع مي تونيم يه فضاي مجاني روي وب بگيريم و مجله رو راه بندازيم. پيدا کردن مطالب اون قدرها هم سخت نيست. اگه يه نفر داوطلب بشه که صفحات مجله رو طراحي کنه و چند نفر هم مطلب جمع کنن، خيلي از مسائل حل ميشه. |
|
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
 |
شنبه 17 آبان 1382، ساعت 11:44 |
|
 |
4 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
من ذر جمع آوري مطالب همکاري ميکنم طراحي هم بلد نيستم اما اگر کسي داوطلب شود سعي ميکنم کمکش کنم |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4994 اعتبار کسب شده: 9584 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 17 آبان 1382، ساعت 17:53 |
|
 |
4 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
من هم حاضرم خواننده مجله تون باشم!! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
|
|