| نویسنده |
پیغام |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2367 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 21 آذر 1385، ساعت 0:55 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 7256 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 21 آذر 1385، ساعت 1:20 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
نظر شخصيم رو به صورت "هميني که هست!*" بهت ميگم. گوشيهاي دوربين دار نه گوشي هستند نه دوربين! به نظر من يه گوشي ارزونتر بگير + يه دوربين!
___
* as is |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 21 آذر 1385، ساعت 1:22 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
|
نوكيا 3250 فكر كنم يكي از بهترين انتخابهايي باشه كه مي توني داشته باشي. قيمتش حول و حوش سقفي هست كه تعيين كردي. من تعريفش رو زياد شنيدم؛ اما خودم استفاده نكردم. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1274 اعتبار کسب شده: 3430 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 21 آذر 1385، ساعت 1:29 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
خوب اینم حرفیه و میشه گفت خوبه
ولی تو این دنیای multi media نه فقط دوربین بلکه صد تا چیزه دیگه هست که به درد می خوره
مثلا mp3player داشتن دیکشنری به هر زبانی که بخوایی. برنامه های جالب یه چیزی مثل matlab گیر آوردم( البته فقط محاسباتی و ساده ) و علاوه بر اینها امکان پخش فیلم و blutooth و نقشه تهران و .... خیلی چیزهای دیگه که نمیشه واسه هرکدوم ی دستگاه جدا گانه ای خرید
ضمنا sonyerricson با گارانتی مطمئن بگیری مشکلی فکر کنم پیش نیاد
من یه 6630 دارم که البته فکر نکنم انتخاب خوبی باشه ولی تا webcam و کنترل راه دور laptop ,.... هم کردم.
ولی پیش نهادهای من
k750
n90
3250 |
_________________ It takes a lifetime to learn the meaning of friendship...
...Sometimes love is hiding between the seconds of your life
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 21 آذر 1385، ساعت 1:34 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
| احسان نوشته بود: |
نظر شخصيم رو به صورت "هميني که هست!*" بهت ميگم. گوشيهاي دوربين دار نه گوشي هستند نه دوربين! به نظر من يه گوشي ارزونتر بگير + يه دوربين!
___
* as is |
اين مطلب در مورد گوشي هاي دوربين دار 2 و زير 2 مگا پيكسل صدق مي كنه. بنده هم قبلاً همين نظر رو داشتم. اما وقتي كيفيت عكس و فيلم گوشيهايي مثل Nokia N93 با كيفيت 3.2 مگا پيكسل يا Nokia N95 با كيفيت 5 مگا پيكسل رو ديدي، نظرت عوض مي شه.
اطلاعات كامل در مورد گوشي هاي نوكيا سري N |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط غريب آشنا در تاريخ سهشنبه 21 آذر 1385، ساعت 1:49 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 7256 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 21 آذر 1385، ساعت 1:38 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
با قيمت بنويسيد بابا!
واحدتون هم 3310 باشه! مثلا بنويسيد که يه (مثلا) N90 قيمتش برابر 10 تا 3310 هست!
___
خط دوم شوخي بود، شما قيمت رو به تومن بديد، خودم بلدم حسابش کنم! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1274 اعتبار کسب شده: 3430 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 21 آذر 1385، ساعت 1:41 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
n93 بالای 800000 تومان
n95 خیلی زیاد تره و کیفیت دوربینش 5mp
اینجا |
_________________ It takes a lifetime to learn the meaning of friendship...
...Sometimes love is hiding between the seconds of your life
|
|
|
|
|
 |
pantea  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1265 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سن: 25 جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 21 آذر 1385، ساعت 1:45 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
قضيه مشکل سوني اريکسون رو نمي دونم چيه ما که مشکلي نداشتيم تا حالا!
ولي يه سري به سايت www.shop.ir بزن چون قيمتاش خوب و واقعيه ! تقريبا معادل قيمتهاي مجتمع صوتي تصويري فارسه ! و مشخصات هم اونجا کامله حتي معايب و مزايا رو هم گفته!
خيلي عاليه! حتي اگه آشنا داشته باشي تهران مدل بدي برات از تهران خيابون جمهوري مجتمع علائ الدين يا موبايل مرکزي تهران بخرن ! خيلي باهات کم و قيمت پايه ميوفته! تجربشو زياد ديدم! قيمتهاي سايت بالا هم قيمتهاي همونجاست! |
|
_________________ مه اديان و بيشترِ آيينها به شيشهي پنجره ميمانند : راستي را از پسِ آنها ميبينيم، ولي ميان ما و راستي حائل ميشوند و ما را از آن دور ميدارند. جبرانخليلجبران
|
|
|
|
|
 |
 |
سهشنبه 21 آذر 1385، ساعت 1:47 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
|
شاهكارهاي نوكيا قيمتشون نسبتاً بالاست. Nokia N93 اگه اشتباه نكنم حدود 750 تومنه و Nokia N95 فكر كنم هنوز به طور گسترده تو بازار ايران نيومده؛ اما اگه بياد قاعدتاً قيمت ميليوني خواهد داشت. |
|
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2367 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 21 آذر 1385، ساعت 2:52 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
 |
سهشنبه 21 آذر 1385، ساعت 2:59 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
| pantea نوشته بود: |
قضيه مشکل سوني اريکسون رو نمي دونم چيه ما که مشکلي نداشتيم تا حالا!
ولي يه سري به سايت www.shop.ir بزن چون قيمتاش خوب و واقعيه ! تقريبا معادل قيمتهاي مجتمع صوتي تصويري فارسه ! و مشخصات هم اونجا کامله حتي معايب و مزايا رو هم گفته!
خيلي عاليه! حتي اگه آشنا داشته باشي تهران مدل بدي برات از تهران خيابون جمهوري مجتمع علائ الدين يا موبايل مرکزي تهران بخرن ! خيلي باهات کم و قيمت پايه ميوفته! تجربشو زياد ديدم! قيمتهاي سايت بالا هم قيمتهاي همونجاست!  |
مشکلی که گوشی های سونی اریکسون با مخابرات ایران پیدا کرده ، همخوانی نداشتن شماره سریال پشت سیم کارت و روی جعبه با سریال نرم افزاریه که نشون میده به طریقه قاچاق وارد کشور شدند و مخابرات اعلام کرده "نخرین!" |
_________________ I Am SO Cute!!! 
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
 |
سهشنبه 21 آذر 1385، ساعت 3:06 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
سهشنبه 21 آذر 1385، ساعت 10:50 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
|
گوشي دوربين دار با كيفيت 2 مگا پيكسل، اگه دوربين خوبي داشته باشه، كيفيت عكسهاش قابل قبوله. هر چند رزولوشن اونها چندان زياد نيست كه البته براي استفاده هاي عادي ما كفايت مي كنه. البته يه چيز ديگه رو هم بايد در نظر داشت و اون اين كه خيلي از دوربين ها در شرايط عادي خوب عكس مي گيرن؛ اما همين كه يه ذره نور محيط كم يا زياد باشه و در شرايط خاصي باشه، عكسهاشون خراب مي شه. همچين دوربينهايي چندان به درد نمي خوره. داشتن فلش روي گوشي مي تونه به بهبو كيفيت عكس كمك شاياني كنه. |
|
|
|
|
|
|
 |
علي بابا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 14 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1059 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کهکشان راه شيري درب اول سمت راست !!! سن: 29 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 21 آذر 1385، ساعت 11:15 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
من چند نکته ميگم در مورد خريد موبايل ، با دليل.
1- گوشي Nokia بگير ، چون اکثر نرم افزار ها مال گوشيهاي نوکياست .همچنين فايل هاي موبايل با پسوند amr رو پخش ميکنه .
2- دوربينش هر چي با کيفيت تر باشه که چه بهتر .(دليل نمي خواد)
3- سعي کن سيستم عامل سيمبين روش باشه .چون بعضي هاشون سيمبين نيستند و هر نرم افزاري روش نصب نميشه .
| احسان نوشته بود: |
| گوشيهاي دوربين دار نه گوشي هستند نه دوربين |
4-من موافق نيستم . زيرا خيلي اوقات بطور تصادفي به دوربين احتياج پيدا ميکنيد .اگر قرار باشه بريد خونه دوربين بياريد که .... . ولي موبايل هميشه باهاتونه .
5- يه سايت توپ براي مقايسه و ديدن قيمت ها سايت http://www.shop.ir هستش .
برو به قسمت مقايسه و گوشيهاي مورد نظرتو با هم مقايسه کن .توي اين سايت ميتوني دوربين و دستگاههاي مختلف ديگر رو هم ببيني .
6- تا يادم نرفته .... گوشي بايد امکان عوض کردن کارت حافظه رو داشته باشه .
اميد وارم کمکت کرده باشم .
اطلاعات بيشتر خواستيد ، در خدمتتون هستم . |
|
|
|
|
|
|
 |
علي بابا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 14 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1059 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کهکشان راه شيري درب اول سمت راست !!! سن: 29 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 21 آذر 1385، ساعت 12:24 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|