| نویسنده |
پیغام |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3951 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 08 آبان 1382، ساعت 13:35 |
|
 |
4 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
دختر 24 ساله ايراني به عنوان دختر شايسته کانادا معرفي شده است.
«ايران» نوشت، وي که داراي تحصيلات علوم سياسي و روابط بينالملل از دانشگاه بريتيش کلمبيا است، در حال حاضر در رشته روزنامهنگاري تحصيل ميکند. وي داراي مهارت در خلباني، قايقراني، کاياک، سخنوري، بازيگري فليم و آشنايي کامل با زبان انگليسي، فرانسه و فارسي است.
خبرنامه اميرکبير نيز در اين باره نوشت: نازنين افشين جم دختر 24 ساله ايراني که به عنوان دختر شايسته کانادا انتخاب شده، در ماه دسامبر 2003 براي شرکت در مراسم جهاني دختر جهان(Miss Wolrd) عازم پکن خواهد شد.
نازنين مي گويد، دوست دارد به منظور افزايش آگاهي با جوانان روي موضوع بحران هاي انساني جهان کار کند موضوع هايي چون: ميدان هاي مين گذاري شده، بيماريهاي ناشي از فقر و کودکان آسيب ديده از جنگ.
او اميدوار است که کريستين امانپور ديگري شود و به عنوان خبرنگار در سرزمين هاي ديگر کار کند اما اول خيال دارد چند فيلم مستند درباره موضوعات توسعه در کشورهاي جهان سوم تهيه کند. نازنين ده ها جايزه در دوران تحصيلش دريافت کرده است.
او دوست دارد با نلسون ماندلا ملاقات کند و کتاب مورد علاقه اش «مهاتما گاندي» نوشته مهاتما گاندي است و از بين نشريات «نشنال جئوگرافي» را مي پسندد.
او داراي مو و چشم قهوه اي و 171 سانتي متر قد است.
http://www.baztab.com |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4955 اعتبار کسب شده: 9282 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 10 آبان 1382، ساعت 13:22 |
|
 |
4 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
دختر 24 ساله ايراني به عنوان دختر شايسته کانادا معرفي شده است.
«ايران» نوشت، وي که داراي تحصيلات علوم سياسي و روابط بينالملل از دانشگاه بريتيش کلمبيا است، در حال حاضر در رشته روزنامهنگاري تحصيل ميکند. وي داراي مهارت در خلباني، قايقراني، کاياک، سخنوري، بازيگري فليم و آشنايي کامل با زبان انگليسي، فرانسه و فارسي است.
خبرنامه اميرکبير نيز در اين باره نوشت: نازنين افشين جم دختر 24 ساله ايراني که به عنوان دختر شايسته کانادا انتخاب شده، در ماه دسامبر 2003 براي شرکت در مراسم جهاني دختر جهان(Miss Wolrd) عازم پکن خواهد شد.
نازنين مي گويد، دوست دارد به منظور افزايش آگاهي با جوانان روي موضوع بحران هاي انساني جهان کار کند موضوع هايي چون: ميدان هاي مين گذاري شده، بيماريهاي ناشي از فقر و کودکان آسيب ديده از جنگ.
او اميدوار است که کريستين امانپور ديگري شود و به عنوان خبرنگار در سرزمين هاي ديگر کار کند اما اول خيال دارد چند فيلم مستند درباره موضوعات توسعه در کشورهاي جهان سوم تهيه کند. نازنين ده ها جايزه در دوران تحصيلش دريافت کرده است.
او دوست دارد با نلسون ماندلا ملاقات کند و کتاب مورد علاقه اش «مهاتما گاندي» نوشته مهاتما گاندي است و از بين نشريات «نشنال جئوگرافي» را مي پسندد.
او داراي مو و چشم قهوه اي و 171 سانتي متر قد است.
http://www.baztab.com |
الف) دختر شايسته يعني چي؟؟ (شايستگي در چه موضوعي؟؟)
ب) خانم امانپور چه شايستگي خاصي دارند که به غنوان الگو انتخاب شده اند؟؟
ج) قهوه اي بودن موها و چشمهاي ايشان چقدر خبر مهمي بوده است!!!
وحيد جون! انتخاب با خودته اما هرخبري جاش اينجا نيست! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3386 اعتبار کسب شده: 3779 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
شنبه 10 آبان 1382، ساعت 18:48 |
|
 |
4 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
| احسان نوشته بود: |
...
... |
چيزي که بيشتر اعصابم رو خورد ميکنه اينه که به وزنش هيچ اشاره اي نشده. |
|
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3951 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 11 آبان 1382، ساعت 9:14 |
|
 |
4 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
| احسان نوشته بود: |
الف) دختر شايسته يعني چي؟؟ (شايستگي در چه موضوعي؟؟)
ب) خانم امانپور چه شايستگي خاصي دارند که به غنوان الگو انتخاب شده اند؟؟
وحيد جون! انتخاب با خودته اما هرخبري جاش اينجا نيست! |
اين خبر رو که من ننوشته بودم. از سايت خبري فارسي بازتاب نقل قول کردم. بدون اين که حتي يه کلمه بخام توضيح يا تفسير بهش اضافه کنم. حتي ديروز اين خبر رو تو روزنامه ايران هم ديدم. فکر مي کنم خبر جالبي بود. نه به اين معني که بخام تاييدش کنم. يعني اينکه احتمالاً در حدود 90% از خوانندگان (شايد هم بيشتر) وقتي تيتر اين خبر رو بخونن، علاقه مند ميشن که خبر رو هم بخونن. فکر هم نمي کنم يه بار خوندنش ضرري داشته باشه. حداقل مي فهميم تو دنياي دوروبرمون چي مي گذره. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |