| نویسنده |
پیغام |
majidjon13  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2168 اعتبار کسب شده: 4423 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 12 آذر 1385، ساعت 20:33 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 4980 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 13 آذر 1385، ساعت 0:33 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2168 اعتبار کسب شده: 4423 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 13 آذر 1385، ساعت 18:07 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 4980 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 13 آذر 1385، ساعت 20:36 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 14 آذر 1385، ساعت 0:12 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
فكر كنم با شرايطي كه شما بيان مي كنين، متأسفانه راهي براي پيدا كردن كلمه عبور وجود نداشته باشه. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1230 اعتبار کسب شده: 3745 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 14 آذر 1385، ساعت 12:18 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
من هم اخیرا افرادی شنیدم که ادعا دارن می تونن پسورد به اصطلاح هک کنن
ولی فکر نکنم به این راحتی باشه. البته به احتمال زیاد social engineering باشه مثل ایجاد صفحه بدلی login یاهو
احتمالا شخصی که می گین از این افراد باشه
ولی یه پیشنهاد
با SUPPORT یاهو تماس بگیرین و مشکلتون رو در میان بذارین. البته چندین مرحله این کار رو انجام بدین.
من یبار account یاهوم block شده بود و بهشون ایمیل زدم و اونا اول گفتن که مطمئن باشم که پسوردمو درست تایپ می کنم و از این حرفها منم ناامید نشدم و بازم بهشون میل زدم و بعد دو هفته میل بازی! اخرش گفتن مشکل از یاهو س و به زودی حل می کنیم. شما هم امتحان کن و نا امید نشو و بگو مهمترین اطلاعات زندگیتو داری از دست میدی شاید کمک کنن/! |
_________________ Every experience you have and how it makes you feel is a direct result of your perspective on life.
|
|
|
|
|
 |
 |
سهشنبه 14 آذر 1385، ساعت 21:43 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
| nnabiollahi نوشته بود: |
من هم اخیرا افرادی شنیدم که ادعا دارن می تونن پسورد به اصطلاح هک کنن
ولی فکر نکنم به این راحتی باشه. البته به احتمال زیاد social engineering باشه مثل ایجاد صفحه بدلی login یاهو
احتمالا شخصی که می گین از این افراد باشه
ولی یه پیشنهاد
با SUPPORT یاهو تماس بگیرین و مشکلتون رو در میان بذارین. البته چندین مرحله این کار رو انجام بدین.
من یبار account یاهوم block شده بود و بهشون ایمیل زدم و اونا اول گفتن که مطمئن باشم که پسوردمو درست تایپ می کنم و از این حرفها منم ناامید نشدم و بازم بهشون میل زدم و بعد دو هفته میل بازی! اخرش گفتن مشکل از یاهو س و به زودی حل می کنیم. شما هم امتحان کن و نا امید نشو و بگو مهمترین اطلاعات زندگیتو داری از دست میدی شاید کمک کنن/! |
دروود
بسيار ممنون....به فکر خودم رسيده بود که نامه نگاري کنم..اما به خودم گفتم..با اين همه
يوزري که ياهو داره عمرا جواب بدا....اما امتحانش ضرر نداره
غريب اشنا عزيز فکر کنم راه هايي باشه...باز هم ممنون
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
سهشنبه 14 آذر 1385، ساعت 22:13 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
راستي يادم رفت بپرسم..با کدوم ادرس ياهوو در ارتباط بودي؟؟؟
منظروم اينه که به ميل خود ياهوو ميل بزنم....با موضوع ساپورت؟؟؟؟
يا به ميلي ديگه؟؟؟تو به کدوم ميل زدي؟؟؟
|
|
|
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1230 اعتبار کسب شده: 3745 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 14 آذر 1385، ساعت 22:23 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
http://help.yahoo.com/l/us/yahoo/mail/yahoomail/contactus/index.html
این آدرس رو نگاه کن و مرحله به مرحله ادامه بده.
فقط نا امید نشو و انتظار نداشته باش اول کار به اصطلاح پسوردتو بهت بدن ضمنا اگه می تونی یه آدرس Gmail بساز به اسم اون آیدی تماس بگیر. اگه نشد بگو تا ایمیل مستقیم را پیدا کنم
ضمنا شاید بهتر باشه که بهشون بگی که log inنمیشه نه که پسورد یادت رفته. و یه جورایی مشکل رو بنداز سرشون
به امید اینکه پسوردت رو بیابی |
_________________ Every experience you have and how it makes you feel is a direct result of your perspective on life.
|
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
 |
سهشنبه 14 آذر 1385، ساعت 22:39 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
چهارشنبه 15 آذر 1385، ساعت 18:42 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
دروود
اسمتون رو هم نميدونم...
اما از کمکتون بسيار بسيار ممنونم ////واقعا تاثير گذار بود....
چند تا وبلاگ و ادرس پيدا کردم...که ميتونند کمک کنند...و همينطور شماره تلفن
باز هم متشکرم...عزيز
|
|
|
|
|
|
|
 |
TITAN  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 دي 1385 مجموع ارسالها: 1040 اعتبار کسب شده: 3091 محل سکونت: بين هيچ کجا و خداحافظ سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 25 مرداد 1386، ساعت 14:09 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
پنجشنبه 25 مرداد 1386، ساعت 16:04 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
هي روزگار غريب....
عجب دنياي بي رحميه ها.....تيتان جان تسليت عرض ميکنم...غم اخرت باشه
شتريه که در خونه هر ايدي خوابيده.
همون طور که ميبيني من هم قبلا اين درد جدايي و تنها شدن رو کشيدم
اگر اطلاعات ايديت به يادت نمياد که ديگه هيچي
فاتحه معالاخلاص و صلوات....غم اخرتون باشه..
...........................
پي اس: wooo تيتان تو 10 ساله ه ه که داري با اينترنت کار ميکني....
يا خدا |
|
|
|
|
|
|
 |
TITAN  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 دي 1385 مجموع ارسالها: 1040 اعتبار کسب شده: 3091 محل سکونت: بين هيچ کجا و خداحافظ سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 25 مرداد 1386، ساعت 17:37 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
نا مرد هاي آمريکايي من رو غير فعال کردند
من تمام اطلاعات ثبت شده ام رو به خاطر دارم و زمان ريکاوري به جاي پسورد جديد اين رو به من ميده...
||||
This Yahoo! Account Has Been Deactivated
Please remember that the Yahoo! Terms of Service provides that Yahoo! may terminate your Yahoo! account in certain situations, including (a) where a violation of the TOS or other incorporated agreements or guidelines has occured, (b) in response to a request by you (self-initiated account deletions), or (c) extended periods of inactivity. For full information, please review the entire Terms of Service.
|||||||
حالا يکي بياد بگه يعني چي de active?? مگه خلاف شرع کردم؟؟ مگه عکس duff يا paris hilyon رو براي اين و اون ميل کردم؟؟ مگه چيکار کردم؟؟
اگه کسي از متن بالا سر در مياره ممنون ميشم به منم بگه، يه رراه چاره بزريد جلو پامون.... |
|
_________________ خوشبختي را ديروز به حراج گذاشتند حيف من زاده ي امروزم. خدايا جهنمت فرداست پس چرا امروز مي سوزم
در شبان غم تنهايي خويش، عابد چشم سخن گوي توام
|
|
|
|
|
 |
 |
پنجشنبه 25 مرداد 1386، ساعت 18:44 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
اي ديت دي اکتيو شده
صد بار گفتم جلوي زبونت رو بگير که زبان سرخ ايدي سبز دهد بر باد
2 حالت وجود داره
اگر براي يک ايدي 30...40 باري پسورد اشتباه بدي اتوماتيک دي اکتيو ميشه
نرم افزار هاي خاص هس هستش که با لود چند ايدي ناگهان اي دي رو دي اکتيو ميکنند
در ضمن نرم افزار هايي هم هستش که ايدي دي اکتيو شده رو اکتيو ميکنند
مطمعن نيستم ولي ايدي دي اکتيو شده براي مدت 72 ساعت دي اکتيو ميمونه
حالا رو کله پسر مردم تابش افتاب درست ميکني ها..اين هم نتيجش
حالا چون يکم سر حال بيايي برو يکم سرچ کن براي نرم افزارهايي که اين کارو ميکنند. |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|