| نویسنده |
پیغام |
zohre khanoom  پرچونه!!
تاريخ عضويت: شنبه 10 تير 1385 مجموع ارسالها: 876 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: karaj جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 12 آذر 1385، ساعت 14:59 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
|
نظرتون چيه؟ |
|
_________________ ميوه نخور نشسته وايسا بخور
|
|
|
|
|
 |
manisa  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 تير 1385 مجموع ارسالها: 336 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: tehran سن: 31 جنسيت: زن |
 |
يکشنبه 12 آذر 1385، ساعت 15:03 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
| zohre khanoom نوشته بود: |
| نظرتون چيه؟ |
بايد باشه اينجاي سوال نداره اگه نباشه سنگ رو سنگ بند نيست تو خودت اگه کسي بهت احترام نذاره چي کار ميکني؟ حالا اين آدم زن باشه يا مرد فرقي نمي کنه |
|
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 12 آذر 1385، ساعت 15:33 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
| مانيسا نوشته بود: |
| نظرتون چيه؟ |
بايد باشه اينجاي سوال نداره اگه نباشه سنگ رو سنگ بند نيست تو خودت اگه کسي بهت احترام نذاره چي کار ميکني؟ حالا اين آدم زن باشه يا مرد فرقي نمي کنه |
موافقم. ولی بین «اجناس»! مخالف معمولاً خیلی زود سوءتفاهم پیش میآد. چون زبونشون یک کم با هم فرق داره. ممکنه واژههاشون مشترک باشه، ولی یک کلمه مشترک در دیدگاه اونا معانی متفاوتی داره..
گاهی «کاملاً» معکوس.. |
|
|
|
|
|
|
 |
سيب  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 21 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 527 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 12 آذر 1385، ساعت 18:42 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
| نظرتون چيه؟ |
آره |
|
_________________ By all means marry. If you get a good wife, you''ll be happy. If you get a bad one, you''ll become a philosopher
|
|
|
|
|
 |
zohre khanoom  پرچونه!!
تاريخ عضويت: شنبه 10 تير 1385 مجموع ارسالها: 876 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: karaj جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 12 آذر 1385، ساعت 19:02 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
|
به نظر من شما منظور من رو درک نکرديد ميدونم من درست نگفتم منظور من اينه که مردا بايد بيشتر احترام بذارن يا زنا بايد بدونن ک به شوهرشون بايد احترام بذارن چه نوع بر خوردي دوست داريد مرد سالاري يا...... |
|
_________________ ميوه نخور نشسته وايسا بخور
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 13 آذر 1385، ساعت 0:11 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
| به نظر من شما منظور من رو درک نکرديد ميدونم من درست نگفتم منظور من اينه که مردا بايد بيشتر احترام بذارن يا زنا بايد بدونن ک به شوهرشون بايد احترام بذارن چه نوع بر خوردي دوست داريد مرد سالاري يا...... |
به نظر قضیه واضح میآد و اونقدرها هم پیچیده نیست.
درخواست شده که افراد نظراتشون رو راجع به «احترام متقابل بین مرد و زن» بگن.
فکر کنم چیز واضحیه. خود تو هم نظرتو گفتی.... منتظرم بقیه هم بگن و به جواب عجیب «آری» یا «نه» بسنده نکنن.
به نظر میرسه جواب اینطوری چون مناسب نیست، حذف بشه بهتره. |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |