| نویسنده |
پیغام |
|
admin Site Admin
مجموع ارسالها: 5 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 19 خرداد 1382، ساعت 17:00 |
|
 |
5 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
به نام خدا
با عرض سلام خدمت همه بچه هاي بخش کامپيوتر دانشگاه شيراز
سيستمي که در مقابلتون مشاهده مي کنيد يک نرم افزار Open Source هست که توسط يکي از بچه هاي بخش فارسي شده. مطمئنا اين کار داراي اشکالات سهوي و عمدي! زياديه که ايشالله مي بخشيد و براي تصحيحشون حتما به ما کمک مي کنيد. پس اگه هر جور اشکال و سوتي توي اين برنامه ديديد و يا اگه جايي ترجمه هاي بهتري براي کلمات سراغ داشتيد، حتما ما رو در جريان بزاريد. منتظر پيغامهاتون هستيم!
شاد و پيروز باشيد. |
|
|
|
|
|
|
 |
Ramtin  سال صفري!
تاريخ عضويت: سهشنبه 20 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 35 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز يو ، البته متولد و بزرگ شده اصفهان و صد البته اصليتا" کرما ني !!! جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 20 خرداد 1382، ساعت 11:21 |
|
 |
5 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
salam,
agha karet dorosteh.damet garm.
yek moshkeli keh hast ineh keh aksaran varede har safeye jadid keh mishim bayad encoding ro beh "Windows Arabic" taghir bedim.
Mokhlesim, ramtin |
|
|
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2877 اعتبار کسب شده: 4065 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 07 تير 1385، ساعت 23:44 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| admin نوشته بود: |
به نام خدا
با عرض سلام خدمت همه بچه هاي بخش کامپيوتر دانشگاه شيراز
سيستمي که در مقابلتون مشاهده مي کنيد يک نرم افزار Open Source هست که توسط يکي از بچه هاي بخش فارسي شده. مطمئنا اين کار داراي اشکالات سهوي و عمدي! زياديه که ايشالله مي بخشيد و براي تصحيحشون حتما به ما کمک مي کنيد. پس اگه هر جور اشکال و سوتي توي اين برنامه ديديد و يا اگه جايي ترجمه هاي بهتري براي کلمات سراغ داشتيد، حتما ما رو در جريان بزاريد. منتظر پيغامهاتون هستيم!
شاد و پيروز باشيد. |
اولا يادش به خير !
ثالثا اون يک نفر کيه ؟ احسان ؟ |
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 7265 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 08 تير 1385، ساعت 2:34 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 08 تير 1385، ساعت 10:05 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3418 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 08 تير 1385، ساعت 14:20 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 08 تير 1385، ساعت 19:36 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3364 اعتبار کسب شده: 3738 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 08 تير 1385، ساعت 23:41 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
نخير. گودرز چکارش به شقايق؟!  |
غريب جان
اصل اين ضرب المثل رو همه بلدنا |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
hanieh  زبون بسته!
تاريخ عضويت: شنبه 10 تير 1385 مجموع ارسالها: 2 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 10 تير 1385، ساعت 12:43 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
bebakhshid man nemitoonam farsi bezanam toye baghiye forum ha moshkeli nadarm ama inja nemitoonam????????? |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
شنبه 10 تير 1385، ساعت 13:37 |
|
 |
2 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| hanieh نوشته بود: |
bebakhshid man nemitoonam farsi bezanam toye baghiye forum ha moshkeli nadarm ama inja nemitoonam?????????  |
نحوه نصب زبان فارسي در مايکروسافت ويندوز XP
به اين مطلب مراجعه کنيد. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 7265 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 15 بهمن 1385، ساعت 22:10 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
مي خواستم اين رو بکنم معما ببينم تشخيص مي دن اين متن دست خط تو هست يا من که تو زود جواب معما رو دادي! حالا يه معماي ديگه: از کجا مي شه فهميد اين متن دست خط احسانه نه من؟!  |
حداقل خودت جواب معما رو بده! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
 |
يکشنبه 15 بهمن 1385، ساعت 23:29 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
| احسان نوشته بود: |
مي خواستم اين رو بکنم معما ببينم تشخيص مي دن اين متن دست خط تو هست يا من که تو زود جواب معما رو دادي! حالا يه معماي ديگه: از کجا مي شه فهميد اين متن دست خط احسانه نه من؟!  |
حداقل خودت جواب معما رو بده!  |
اين متن دست خط من نيست؛ چون اگه من مي خواستم همچين چيزي رو بنويسم، به اين شكل مي نوشتم:
| نقل قول: |
به نام خدا
با عرض سلام خدمت همه بچه هاي بخش کامپيوتر دانشگاه شيراز.
سيستمي که در مقابلتون مشاهده مي کنيد، يک نرم افزار Open Source هست که توسط يکي از بچه هاي بخش فارسي شده. مطمئًناً اين کار داراي اشکالات سهوي و عمدي(!) زياديه که ايشالله مي بخشيد و براي تصحيحشون حتماً به ما کمک مي کنيد. پس اگه هر جور اشکال و سوتي توي اين برنامه ديديد و يا اگه جايي ترجمه هاي بهتري براي کلمات سراغ داشتيد، حتماً ما رو در جريان بزاريد. منتظر پيغامهاتون هستيم!
شاد و پيروز باشيد. |
|
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
|
|