| نویسنده |
پیغام |
علي بابا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 14 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1059 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کهکشان راه شيري درب اول سمت راست !!! سن: 29 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 11 آذر 1385، ساعت 14:50 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
اظهارات سیروس گرجستانی بازیگر سینما و تلویزیون در برنامه «عبور شیشه ای» در مورد مایکل جکسون، باعث پایان زودهنگام این برنامه تلویزیونی شد.
به گزارش خبرنگار سرویس فرهنگ و هنر خبرگزاری «انتخاب»، وی در این گفت و گو با اشاره به یکی از خاطراتش برای ایفای نقش یک انسان عصبی، گفت: داشتم با خود فکر می کردم چگونه باید نقش این فرد را بازی کنم، ناگهان پسرم آمد پیش من و گفت، این سی دی را برو ببین.
وی اضافه کرد: به پسرم گفتم این سی دی ی چیست که او گفت، رقص مایکل جکسون است.من هم رفتم دیدم.خیلی زیبا بود و عجب رقصی می کرد...
در این لحظه، ناگهان «رشیدی» مجری برنامه اعلام کرد که تیتراژ پایانی این مجموعه بالا آمده ودیگر فرصتی نیست.
این مجری همچنین گفت که نقطه پایانی بر این خاطره می گذاریم و از حضور شما در برنامه های بعد استفاده خواهیم کرد که چهره ی «گرجستانی» که به صورت غیرعادی سخنانش قطع شده بود، اندکی درهم شد!
انتخاب |
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط علي بابا در تاريخ شنبه 11 آذر 1385، ساعت 16:06 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
شنبه 11 آذر 1385، ساعت 15:55 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
| علي بابا نوشته بود: |
اظهارات سیروس گرجستانی بازیگر سینما و تلویزیون در برنامه «عبور شیشه ای» در مورد مایکل جکسون، باعث پایان زودهنگام این برنامه تلویزیونی شد.
به گزارش خبرنگار سرویس فرهنگ و هنر خبرگزاری «انتخاب»، وی در این گفت و گو با اشاره به یکی از خاطراتش برای ایفای نقش یک انسان عصبی، گفت: داشتم با خود فکر می کردم چگونه باید نقش این فرد را بازی کنم، ناگهان پسرم آمد پیش من و گفت، این سی دی را برو ببین.
وی اضافه کرد: به پسرم گفتم این سی دی ی چیست که او گفت، رقص مایکل جکسون است.من هم رفتم دیدم.خیلی زیبا بود و عجب رقصی می کرد...
در این لحظه، ناگهان «رشیدی» مجری برنامه اعلام کرد که تیتراژ پایانی این مجموعه بالا آمده ودیگر فرصتی نیست.
این مجری همچنین گفت که نقطه پایانی بر این خاطره می گذاریم و از حضور شما در برنامه های بعد استفاده خواهیم کرد که چهره ی «گرجستانی» که به صورت غیرعادی سخنانش قطع شده بود، اندکی درهم شد!
بازتاب |
این که سایت بازتاب نیست! نقل از «خبرگزاری انتخاب» است که نباید با «روزنامهی انتخاب» اشتباه شود! به نظرم درستی این موضوع باید مورد بررسی قرار گیرد! |
|
|
|
|
|
|
 |
علي بابا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 14 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1059 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کهکشان راه شيري درب اول سمت راست !!! سن: 29 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 11 آذر 1385، ساعت 16:56 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
خودم متوجه اشتباهم شدم و ويرايشش کردم
ولي موقع ارسال همش error ميداد. |
|
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
شنبه 11 آذر 1385، ساعت 17:33 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
| علي بابا نوشته بود: |
خودم متوجه اشتباهم شدم و ويرايشش کردم
ولي موقع ارسال همش error ميداد.  |
ممنون! اما میخواستم بدونم این خبر تا چه حد قابل اعتماد هست؟ کسی خودش این جریان رو دیده؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |