صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384
مجموع ارسالها: 3037
اعتبار کسب شده: 1310
جنسيت: مرد
ارسال جمعه 10 آذر 1385، ساعت 22:40
 1 سال و 7 ماه پيش

Dear Mr or Miss "h15n":

I'll give a prize if you

1- stop spraying the forum with tens of 1-liner posts as you are doing now Evil or Very Mad

2- write a post in the section called new members and introdce yourself in one or two paragraphs Razz

Thank you.

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
سيبآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 21 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 527
اعتبار کسب شده: 675
جنسيت: نامشخص
ارسال جمعه 10 آذر 1385، ساعت 23:11
 1 سال و 7 ماه پيش

به نکته جالب اشاره کردي اميد جان. چند ساعت پيش اومدم توي تالار و ديدم يه عالمه پست جديد هست. رفتم ديدم نفر آخر همشون همين آقاهه يا خانمه است. خوب عکس العمل من هم توي همچين مواقعي کاملاً مشخصه. سايتو بستم Twisted Evil البته من با اين خانم يا آقا مشکلي ندارم. ولي يه قانون ميگه اگه ديدي يه عالمه پست جديد از يه کاربر نسبتاً نا آشنا ميبيني، اون پستا براي خونده شدن نوشته نشدن Mr. Green

1
1
0
سرابآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385
مجموع ارسالها: 2351
اعتبار کسب شده: 3487
ارسال شنبه 11 آذر 1385، ساعت 1:40
 1 سال و 7 ماه پيش

اگر که پسوورد اینجا رو یادت بره من یه جایزه خیلی توپ بهت میدم Very Happy

1
1
0
اميرحسينآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384
مجموع ارسالها: 1616
اعتبار کسب شده: 5329
ارسال شنبه 11 آذر 1385، ساعت 15:11
 1 سال و 7 ماه پيش

سراب نوشته بود:
اگر که پسوورد اینجا رو یادت بره من یه جایزه خیلی توپ بهت میدم Very Happy

دقیقاً همین امروز پسورد اینجا یادم رفت و بعد هم آن را بازیابی نمودم! دیروز هم این اتفاق رخ داده بود و نمی‌دانم چرا هر بار که تلاش می‌کنم رمز عبور ناقابل را عوض بنمایم، نمی‌توانم و در حقیقت اتفاقی رخ نمی‌دهد.
پس با این شرایط بی‌زحمت جایزه‌ی بنده را آماده بفرمائید تا بیایم و بگیرم! البته شماره حساب بدهم و به صورت نقدی آن را واریز بنمائید بهتر است، چرا که از هر چه بگذریم سخن «نقد» بهتر است.
اگر هم می‌خواهید «توپ» جایزه بدهید که بهتر است از نوع «چرمی» باشد تا بتوان با آن به در و دیوار کوبید و فوتبالی بازی کرد!

1
1
0
اميرحسينآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال شنبه 11 آذر 1385، ساعت 15:16
 1 سال و 7 ماه پيش

Omid نوشته بود:
Dear Mr or Miss "h15n":

I'll give a prize if you

1- stop spraying the forum with tens of 1-liner posts as you are doing now Evil or Very Mad

2- write a post in the section called new members and introdce yourself in one or two paragraphs Razz

Thank you.

در پاسخ به شما باید بگویم که:
۱. اینجا همه به زبان شیرین پارسی سخن می‌رانند، بنابراین «فینگلیسی» یا «انگلیسی» نوشتن چندان مؤدبانه نیست و بی‌احترامی به بقیه محسوب می‌گردد.
۲. بنده از روده‌درازی خوشم نمی‌آید و اهل «کم گوی و گزیده گوی چون در» می‌باشم.
۳. چندان علاقه‌ای به معرفی خود ندارم و اصلاً لذتی که از این‌گونه تالارهای گفتمان می‌برم، به دلیل قابلیت ناشناس ماندن در گفتمان است.اگر توضیحی کلی در مورد بنده می‌خواهید، احسان در بخش «کاربران قدیمی» توضیحی نوشته است. بدانید که بنده کاربری قدیمی هستم، نه تازه‌واردی ناآشنا.
۴. آن‌چه شما پاسخ تک‌خطی خوانده‌اید، من «پاسخ مناسب» می‌نامم و باید بدانید که در اکثر موارد هم آن‌گونه که گفتید «تک‌خطی» نیست. نظر خود درباره‌ی نوشته‌های دیگران را به گونه‌ای بنویسید که «واضح» باشد که آن‌ها نظر شخصی هستند.
۵. لطفاً‌ در استفاده از کلمات «توهین‌آمیز» کمال توجه و دقت را داشته باشید چون ممکن است به دلخوری بیانجامد.
۶. ممکن است بنده و بسیاری هم از شیوه‌ی نگارش و پاسخ دادن شما خوششان نیاید، اما «تحمل»تان می‌نماییم. بنابراین زیاد «خود را جدی نگیرید».

1
1
0
اميرحسينآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال شنبه 11 آذر 1385، ساعت 15:23
 1 سال و 7 ماه پيش

سيب نوشته بود:
به نکته جالب اشاره کردي اميد جان. چند ساعت پيش اومدم توي تالار و ديدم يه عالمه پست جديد هست. رفتم ديدم نفر آخر همشون همين آقاهه يا خانمه است. خوب عکس العمل من هم توي همچين مواقعي کاملاً مشخصه. سايتو بستم Twisted Evil البته من با اين خانم يا آقا مشکلي ندارم. ولي يه قانون ميگه اگه ديدي يه عالمه پست جديد از يه کاربر نسبتاً نا آشنا ميبيني، اون پستا براي خونده شدن نوشته نشدن Mr. Green

خوب اگر خوشتان نمی‌آید تقصیر من نیست. اگر قوانین تالار را مطالعه بفرمایید خواهید دید که آن‌چه من نوشته‌ام با قوانین تالار تناقضی ندارد. چندان برایم مفهوم نیست، وقتی نوشته‌اید «برای خواندن نوشته نشده‌اند». من مطالبی که بریده و چسبانده شده‌اند را مناسب مطالعه نمی‌دانم و نظرم این است که آن مطالبی که کوتاه و نوشته‌ی شخص باشند خوانده می‌شوند و مطالبی که از جای دیگر بریده و چسبانده شده‌اند، توسط همه «صرف‌نظر» می‌شوند. بنابراین نگرش بنده به این تالار گفتمان این است که «کم گوی و گزیده گوی چون در ---- تا از اندک تو جهان شود پر».
به هر حال اگر خوشتان نیامد، می‌بخشیدمان دیگر، ما همینی هستیم که می‌بینید...

اين پيغام تا به حال يک بار و توسط اميرحسين در تاريخ شنبه 11 آذر 1385، ساعت 15:45 ويرايش شده است.

1
1
0
اميرحسينآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال شنبه 11 آذر 1385، ساعت 15:44
 1 سال و 7 ماه پيش

آن‌چه جلب توجه می‌نماید، شیوه‌ی مورد استفاده توسط امید در نوشتار است. پاسخ‌های تک خطی که شامل انگلیسی، فارسی و فینگلیش و غیره آن هم به صورت ترکیبی که در تالار به شکل عجیبی تو ذوق می‌زند... خودتان ببینید.

1
1
0
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384
مجموع ارسالها: 3037
اعتبار کسب شده: 1310
ارسال شنبه 11 آذر 1385، ساعت 19:15
 1 سال و 7 ماه پيش

h15n,

1- When you write too many quick posts in every topic, it makes it very difficult for others to follow the posts. Please juts write in a couple of topics everyday and be ORIGINAL.

That is, write some thing new about anything you like so that everybody can enjoy. Just replying to what other have written and doing it 20 times a day is not a good way to contribute to the forum.

2- I do write one-liner posts too but I also write detailed posts with accurate links, references, pictures , music etc. I sometimes spend over one hour to write a single post. This is totaly differnt than what you are doing.

3- You are obviously trying to attaract attention but you are going the wrong way Wink

1
1
0
سرابآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385
مجموع ارسالها: 2351
اعتبار کسب شده: 3487
ارسال شنبه 11 آذر 1385، ساعت 19:20
 1 سال و 7 ماه پيش

h15n نوشته بود:
Omid نوشته بود:
Dear Mr or Miss "h15n":

I'll give a prize if you

Thank you.

۱. اینجا همه به زبان شیرین پارسی سخن می‌رانند، بنابراین «فینگلیسی» یا «انگلیسی» نوشتن چندان مؤدبانه نیست و بی‌احترامی به بقیه محسوب می‌گردد.
۳. چندان علاقه‌ای به معرفی خود ندارم و اصلاً لذتی که از این‌گونه تالارهای گفتمان می‌برم، به دلیل قابلیت ناشناس ماندن در گفتمان است.اگر توضیحی کلی در مورد بنده می‌خواهید، احسان در بخش «کاربران قدیمی» توضیحی نوشته است. بدانید که بنده کاربری قدیمی هستم، نه تازه‌واردی ناآشنا.
۴. آن‌چه شما پاسخ تک‌خطی خوانده‌اید، من «پاسخ مناسب» می‌نامم و باید بدانید که در اکثر موارد هم آن‌گونه که گفتید «تک‌خطی» نیست. نظر خود درباره‌ی نوشته‌های دیگران را به گونه‌ای بنویسید که «واضح» باشد که آن‌ها نظر شخصی هستند.
۵. لطفاً‌ در استفاده از کلمات «توهین‌آمیز» کمال توجه و دقت را داشته باشید چون ممکن است به دلخوری بیانجامد.
۶. ممکن است بنده و بسیاری هم از شیوه‌ی نگارش و پاسخ دادن شما خوششان نیاید، اما «تحمل»تان می‌نماییم. بنابراین زیاد «خود را جدی نگیرید».

یک نکته رو هم من اضافه کنم اون هم اینه که فقط نوشتن فینگلیش در این تالار حرام است ،نه انگلیسی.
و از فینگلیش حرام تر جفنگ نوشتنه Razz

1
1
0
اميرحسينآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال شنبه 11 آذر 1385، ساعت 20:51
 1 سال و 7 ماه پيش

Omid نوشته بود:
h15n,

1- When you write too many quick posts in every topic, it makes it very difficult for others to follow the posts. Please juts write in a couple of topics everyday and be ORIGINAL.

ببینید این دیگر ایراد بنی‌اسرائیلی است! اگر شما به موضوع خاصی علاقه دارید، آن را دنبال نمایید و اگر هم از نوشته‌های من خوشتان نمی‌آید، می‌توانید از آن بگذرید.

نقل قول:
That is, write some thing new about anything you like so that everybody can enjoy. Just replying to what other have written and doing it 20 times a day is not a good way to contribute to the forum.

منظورتان این است که شیوه‌ای که شما دوست دارید این نیست؟ خوب هر کس نظری دارد.... من آن‌چه خود می‌نویسم در تالار گفتمان قرار می‌دهم وگرنه مطلب در وب فراوان است.

نقل قول:
2- I do write one-liner posts too but I also write detailed posts with accurate links, references, pictures , music etc. I sometimes spend over one hour to write a single post. This is totaly differnt than what you are doing.

با نگاهی به نوشته‌هایتان چنین برداشت می‌شود که «بخش اعظم» نوشته‌هایتان تک‌خطی است. بریدن و چسباندن(cut& paste) را البته به حساب نیاورده‌ام.

نقل قول:
You are obviously trying to attaract attention but you are going the wrong way ::wink

به نظرم این سؤال و جواب و گیر دادن شما جلب توجه به نظر می‌آید. من تنها مشغول نوشتنم و از این اظهار نظرهایتان هم چندان خوشم نمی‌آید. همین!

1
1
0
اميرحسينآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال شنبه 11 آذر 1385، ساعت 20:57
 1 سال و 7 ماه پيش

سراب نوشته بود:
h15n نوشته بود:
Omid نوشته بود:
Dear Mr or Miss "h15n":

I'll give a prize if you

Thank you.

یک نکته رو هم من اضافه کنم اون هم اینه که فقط نوشتن فینگلیش در این تالار حرام است ،نه انگلیسی.
و از فینگلیش حرام تر جفنگ نوشتنه Razz

۱. جواب یک‌خطی نپرونین!
۲. فینگلیش+انگلیش+امضاء فارسی رو شما حلال می‌دونین یا مکروه یا حرام؟! Mr. Green (یک نگاه به نوشته‌های امید بندازین تا بفهمین جریان چیه)
۳. اینایی که جفنگ می‌نویسن خیلی بدن!

1
1
0
سياسفيدآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385
مجموع ارسالها: 2872
اعتبار کسب شده: 6959
ارسال شنبه 11 آذر 1385، ساعت 21:03
 1 سال و 7 ماه پيش

h15n نوشته بود:
Omid نوشته بود:
h15n,

ببینید این دیگر ایراد بنی‌اسرائیلی است! اگر شما به موضوع خاصی علاقه دارید، آن را دنبال نمایید و اگر هم از نوشته‌های من خوشتان نمی‌آید، می‌توانید از آن بگذرید.

سلام دوست عزيز h15n :

نکته اينجاست که مطالب مفيد سايرن در بين انبوه نوشته هاي و گاها به درد نخور شما، گم ميشوند!

پس لطفا رعايت کنيد !

1
1
0
اميرحسينآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال شنبه 11 آذر 1385، ساعت 21:09
 1 سال و 7 ماه پيش

سياسفيد نوشته بود:
h15n نوشته بود:
Omid نوشته بود:
h15n,

سلام دوست عزيز h15n :

نکته اينجاست که مطالب مفيد سايرن در بين انبوه نوشته هاي و گاها به درد نخور شما، گم ميشوند!

پس لطفا رعايت کنيد !

باشه بابا! من هم دارم مس شما مینویسم دیگه! خود این امید و اون سراب رو برو نوشته‌هاشون رو ببین! اگه نوشته‌های من خوب نیس، مال اونا خیلی بده!

1
1
0
سياسفيدآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385
مجموع ارسالها: 2872
اعتبار کسب شده: 6959
ارسال شنبه 11 آذر 1385، ساعت 21:12
 1 سال و 7 ماه پيش

h15n نوشته بود:
باشه بابا! من هم دارم مس شما مینویسم دیگه

ممنون از همکاريتون Smile

1
1
0
حيف!آنلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 19 شهريور 1385
مجموع ارسالها: 648
اعتبار کسب شده: 1058
جنسيت: نامشخص
ارسال شنبه 11 آذر 1385، ساعت 21:13
 1 سال و 7 ماه پيش

آقاي h15 بهتره تهديدات رو جدي بگيري ...اينو جدي ميگم...بعنوان کسي که تجربه مفصلي در اين زمينه داره از من قبول کن....الأن تازه دارن خيلي محتاطانه باهات بحث ميکنن...اگه ادامه بدي چنان کلمات زيبايي بهت بچسبونن که تا يه مدت بشي کيس خنده....تازه اگه پشتت به احسان گرم نبود همون اول دخلتو مياوردن.....تا اينجا که حسابي خوش شانس بودي.....

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است PRIZE 4 Omid
1
پاسخها: 12 بیننده: 563 نویسنده: pantea
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است Prize for Omid
1