| نویسنده |
پیغام |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3037 اعتبار کسب شده: 1310 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 10 آذر 1385، ساعت 22:40 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
Dear Mr or Miss "h15n":
I'll give a prize if you
1- stop spraying the forum with tens of 1-liner posts as you are doing now
2- write a post in the section called new members and introdce yourself in one or two paragraphs
Thank you.
|
|
_________________ هر روز رو نميشمريم، ما هفته ها رو ميشمريم که هفته گذشته رو وحيد شمرد... مثل اينکه تو خيلي منتظري...
|
|
|
|
|
 |
سيب  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 21 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 527 اعتبار کسب شده: 675 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 10 آذر 1385، ساعت 23:11 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
به نکته جالب اشاره کردي اميد جان. چند ساعت پيش اومدم توي تالار و ديدم يه عالمه پست جديد هست. رفتم ديدم نفر آخر همشون همين آقاهه يا خانمه است. خوب عکس العمل من هم توي همچين مواقعي کاملاً مشخصه. سايتو بستم البته من با اين خانم يا آقا مشکلي ندارم. ولي يه قانون ميگه اگه ديدي يه عالمه پست جديد از يه کاربر نسبتاً نا آشنا ميبيني، اون پستا براي خونده شدن نوشته نشدن |
|
_________________ By all means marry. If you get a good wife, you''ll be happy. If you get a bad one, you''ll become a philosopher
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2351 اعتبار کسب شده: 3487 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 11 آذر 1385، ساعت 1:40 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
اگر که پسوورد اینجا رو یادت بره من یه جایزه خیلی توپ بهت میدم |
_________________ I Am SO Cute!!! 
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1616 اعتبار کسب شده: 5329 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
شنبه 11 آذر 1385، ساعت 15:11 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| سراب نوشته بود: |
اگر که پسوورد اینجا رو یادت بره من یه جایزه خیلی توپ بهت میدم  |
دقیقاً همین امروز پسورد اینجا یادم رفت و بعد هم آن را بازیابی نمودم! دیروز هم این اتفاق رخ داده بود و نمیدانم چرا هر بار که تلاش میکنم رمز عبور ناقابل را عوض بنمایم، نمیتوانم و در حقیقت اتفاقی رخ نمیدهد.
پس با این شرایط بیزحمت جایزهی بنده را آماده بفرمائید تا بیایم و بگیرم! البته شماره حساب بدهم و به صورت نقدی آن را واریز بنمائید بهتر است، چرا که از هر چه بگذریم سخن «نقد» بهتر است.
اگر هم میخواهید «توپ» جایزه بدهید که بهتر است از نوع «چرمی» باشد تا بتوان با آن به در و دیوار کوبید و فوتبالی بازی کرد! |
|
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1616 اعتبار کسب شده: 5329 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
شنبه 11 آذر 1385، ساعت 15:16 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| Omid نوشته بود: |
Dear Mr or Miss "h15n":
I'll give a prize if you
2- write a post in the section called new members and introdce yourself in one or two paragraphs
Thank you.
|
در پاسخ به شما باید بگویم که:
۱. اینجا همه به زبان شیرین پارسی سخن میرانند، بنابراین «فینگلیسی» یا «انگلیسی» نوشتن چندان مؤدبانه نیست و بیاحترامی به بقیه محسوب میگردد.
۲. بنده از رودهدرازی خوشم نمیآید و اهل «کم گوی و گزیده گوی چون در» میباشم.
۳. چندان علاقهای به معرفی خود ندارم و اصلاً لذتی که از اینگونه تالارهای گفتمان میبرم، به دلیل قابلیت ناشناس ماندن در گفتمان است.اگر توضیحی کلی در مورد بنده میخواهید، احسان در بخش «کاربران قدیمی» توضیحی نوشته است. بدانید که بنده کاربری قدیمی هستم، نه تازهواردی ناآشنا.
۴. آنچه شما پاسخ تکخطی خواندهاید، من «پاسخ مناسب» مینامم و باید بدانید که در اکثر موارد هم آنگونه که گفتید «تکخطی» نیست. نظر خود دربارهی نوشتههای دیگران را به گونهای بنویسید که «واضح» باشد که آنها نظر شخصی هستند.
۵. لطفاً در استفاده از کلمات «توهینآمیز» کمال توجه و دقت را داشته باشید چون ممکن است به دلخوری بیانجامد.
۶. ممکن است بنده و بسیاری هم از شیوهی نگارش و پاسخ دادن شما خوششان نیاید، اما «تحمل»تان مینماییم. بنابراین زیاد «خود را جدی نگیرید». |
|
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
 |
شنبه 11 آذر 1385، ساعت 15:23 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| سيب نوشته بود: |
به نکته جالب اشاره کردي اميد جان. چند ساعت پيش اومدم توي تالار و ديدم يه عالمه پست جديد هست. رفتم ديدم نفر آخر همشون همين آقاهه يا خانمه است. خوب عکس العمل من هم توي همچين مواقعي کاملاً مشخصه. سايتو بستم البته من با اين خانم يا آقا مشکلي ندارم. ولي يه قانون ميگه اگه ديدي يه عالمه پست جديد از يه کاربر نسبتاً نا آشنا ميبيني، اون پستا براي خونده شدن نوشته نشدن  |
خوب اگر خوشتان نمیآید تقصیر من نیست. اگر قوانین تالار را مطالعه بفرمایید خواهید دید که آنچه من نوشتهام با قوانین تالار تناقضی ندارد. چندان برایم مفهوم نیست، وقتی نوشتهاید «برای خواندن نوشته نشدهاند». من مطالبی که بریده و چسبانده شدهاند را مناسب مطالعه نمیدانم و نظرم این است که آن مطالبی که کوتاه و نوشتهی شخص باشند خوانده میشوند و مطالبی که از جای دیگر بریده و چسبانده شدهاند، توسط همه «صرفنظر» میشوند. بنابراین نگرش بنده به این تالار گفتمان این است که «کم گوی و گزیده گوی چون در ---- تا از اندک تو جهان شود پر».
به هر حال اگر خوشتان نیامد، میبخشیدمان دیگر، ما همینی هستیم که میبینید... |
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط اميرحسين در تاريخ شنبه 11 آذر 1385، ساعت 15:45 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
 |
شنبه 11 آذر 1385، ساعت 15:44 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
آنچه جلب توجه مینماید، شیوهی مورد استفاده توسط امید در نوشتار است. پاسخهای تک خطی که شامل انگلیسی، فارسی و فینگلیش و غیره آن هم به صورت ترکیبی که در تالار به شکل عجیبی تو ذوق میزند... خودتان ببینید. |
|
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3037 اعتبار کسب شده: 1310 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 11 آذر 1385، ساعت 19:15 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
h15n,
1- When you write too many quick posts in every topic, it makes it very difficult for others to follow the posts. Please juts write in a couple of topics everyday and be ORIGINAL.
That is, write some thing new about anything you like so that everybody can enjoy. Just replying to what other have written and doing it 20 times a day is not a good way to contribute to the forum.
2- I do write one-liner posts too but I also write detailed posts with accurate links, references, pictures , music etc. I sometimes spend over one hour to write a single post. This is totaly differnt than what you are doing.
3- You are obviously trying to attaract attention but you are going the wrong way
|
|
_________________ هر روز رو نميشمريم، ما هفته ها رو ميشمريم که هفته گذشته رو وحيد شمرد... مثل اينکه تو خيلي منتظري...
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2351 اعتبار کسب شده: 3487 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 11 آذر 1385، ساعت 19:20 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| h15n نوشته بود: |
Dear Mr or Miss "h15n":
I'll give a prize if you
Thank you.
|
۱. اینجا همه به زبان شیرین پارسی سخن میرانند، بنابراین «فینگلیسی» یا «انگلیسی» نوشتن چندان مؤدبانه نیست و بیاحترامی به بقیه محسوب میگردد.
۳. چندان علاقهای به معرفی خود ندارم و اصلاً لذتی که از اینگونه تالارهای گفتمان میبرم، به دلیل قابلیت ناشناس ماندن در گفتمان است.اگر توضیحی کلی در مورد بنده میخواهید، احسان در بخش «کاربران قدیمی» توضیحی نوشته است. بدانید که بنده کاربری قدیمی هستم، نه تازهواردی ناآشنا.
۴. آنچه شما پاسخ تکخطی خواندهاید، من «پاسخ مناسب» مینامم و باید بدانید که در اکثر موارد هم آنگونه که گفتید «تکخطی» نیست. نظر خود دربارهی نوشتههای دیگران را به گونهای بنویسید که «واضح» باشد که آنها نظر شخصی هستند.
۵. لطفاً در استفاده از کلمات «توهینآمیز» کمال توجه و دقت را داشته باشید چون ممکن است به دلخوری بیانجامد.
۶. ممکن است بنده و بسیاری هم از شیوهی نگارش و پاسخ دادن شما خوششان نیاید، اما «تحمل»تان مینماییم. بنابراین زیاد «خود را جدی نگیرید». |
یک نکته رو هم من اضافه کنم اون هم اینه که فقط نوشتن فینگلیش در این تالار حرام است ،نه انگلیسی.
و از فینگلیش حرام تر جفنگ نوشتنه |
_________________ I Am SO Cute!!! 
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
 |
شنبه 11 آذر 1385، ساعت 20:51 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
h15n,
1- When you write too many quick posts in every topic, it makes it very difficult for others to follow the posts. Please juts write in a couple of topics everyday and be ORIGINAL.
|
ببینید این دیگر ایراد بنیاسرائیلی است! اگر شما به موضوع خاصی علاقه دارید، آن را دنبال نمایید و اگر هم از نوشتههای من خوشتان نمیآید، میتوانید از آن بگذرید.
| نقل قول: |
| That is, write some thing new about anything you like so that everybody can enjoy. Just replying to what other have written and doing it 20 times a day is not a good way to contribute to the forum. |
منظورتان این است که شیوهای که شما دوست دارید این نیست؟ خوب هر کس نظری دارد.... من آنچه خود مینویسم در تالار گفتمان قرار میدهم وگرنه مطلب در وب فراوان است.
2- I do write one-liner posts too but I also write detailed posts with accurate links, references, pictures , music etc. I sometimes spend over one hour to write a single post. This is totaly differnt than what you are doing.
|
با نگاهی به نوشتههایتان چنین برداشت میشود که «بخش اعظم» نوشتههایتان تکخطی است. بریدن و چسباندن(cut& paste) را البته به حساب نیاوردهام.
| You are obviously trying to attaract attention but you are going the wrong way ::wink |
به نظرم این سؤال و جواب و گیر دادن شما جلب توجه به نظر میآید. من تنها مشغول نوشتنم و از این اظهار نظرهایتان هم چندان خوشم نمیآید. همین! |
|
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
 |
شنبه 11 آذر 1385، ساعت 20:57 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| سراب نوشته بود: |
Dear Mr or Miss "h15n":
I'll give a prize if you
Thank you.
|
یک نکته رو هم من اضافه کنم اون هم اینه که فقط نوشتن فینگلیش در این تالار حرام است ،نه انگلیسی.
و از فینگلیش حرام تر جفنگ نوشتنه  |
۱. جواب یکخطی نپرونین!
۲. فینگلیش+انگلیش+امضاء فارسی رو شما حلال میدونین یا مکروه یا حرام؟! (یک نگاه به نوشتههای امید بندازین تا بفهمین جریان چیه)
۳. اینایی که جفنگ مینویسن خیلی بدن! |
|
|
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2872 اعتبار کسب شده: 6959 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 11 آذر 1385، ساعت 21:03 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
h15n,
|
ببینید این دیگر ایراد بنیاسرائیلی است! اگر شما به موضوع خاصی علاقه دارید، آن را دنبال نمایید و اگر هم از نوشتههای من خوشتان نمیآید، میتوانید از آن بگذرید.
|
سلام دوست عزيز h15n :
نکته اينجاست که مطالب مفيد سايرن در بين انبوه نوشته هاي و گاها به درد نخور شما، گم ميشوند!
پس لطفا رعايت کنيد ! |
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
 |
شنبه 11 آذر 1385، ساعت 21:09 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| سياسفيد نوشته بود: |
h15n,
|
|
سلام دوست عزيز h15n :
نکته اينجاست که مطالب مفيد سايرن در بين انبوه نوشته هاي و گاها به درد نخور شما، گم ميشوند!
پس لطفا رعايت کنيد ! |
باشه بابا! من هم دارم مس شما مینویسم دیگه! خود این امید و اون سراب رو برو نوشتههاشون رو ببین! اگه نوشتههای من خوب نیس، مال اونا خیلی بده! |
|
|
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2872 اعتبار کسب شده: 6959 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 11 آذر 1385، ساعت 21:12 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| باشه بابا! من هم دارم مس شما مینویسم دیگه |
ممنون از همکاريتون |
|
|
|
 |
حيف!  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 19 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 648 اعتبار کسب شده: 1058 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 11 آذر 1385، ساعت 21:13 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
آقاي h15 بهتره تهديدات رو جدي بگيري ...اينو جدي ميگم...بعنوان کسي که تجربه مفصلي در اين زمينه داره از من قبول کن....الأن تازه دارن خيلي محتاطانه باهات بحث ميکنن...اگه ادامه بدي چنان کلمات زيبايي بهت بچسبونن که تا يه مدت بشي کيس خنده....تازه اگه پشتت به احسان گرم نبود همون اول دخلتو مياوردن.....تا اينجا که حسابي خوش شانس بودي..... |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|