| نویسنده |
پیغام |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 4980 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
شنبه 11 آذر 1385، ساعت 21:18 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
| حيف! نوشته بود: |
| آقاي h15 بهتره تهديدات رو جدي بگيري ...اينو جدي ميگم...بعنوان کسي که تجربه مفصلي در اين زمينه داره از من قبول کن....الأن تازه دارن خيلي محتاطانه باهات بحث ميکنن...اگه ادامه بدي چنان کلمات زيبايي بهت بچسبونن که تا يه مدت بشي کيس خنده....تازه اگه پشتت به احسان گرم نبود همون اول دخلتو مياوردن.....تا اينجا که حسابي خوش شانس بودي..... |
وای! این حملات شخصی است دیگر! در ویکیپدیا یک سیاست هست تحت عنوان «Don't bite newcomers». به نظرم باید حرف شما را جدی بگیرم. |
|
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2367 اعتبار کسب شده: 3386 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 11 آذر 1385، ساعت 21:20 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
آقای بامزه ، نمک ، توپ چرمی ، هرچی که هستی.از نوشته هات اینقدر در و گوهر میریزه که داری حالمو بد میکنی.(تازه خودش هم میگه "کم گوی و گزیده گوی ...!!!").اصلا هم به انتقاد های دیگران محل نذارها ...تو فقط در بریز.
در ضمن اگه از ارسالهای من و دیگران خوشت نمیاد ، تفنگ رو شقیقه ات نذاشته بودن که بیای ...حالا هم تفنگ رو شقیقه ات نیست که بمونی.هدف تو از پست نوشتن تو تالار با اون پست"حالا دیگه تالار مال خودمه" کاملا معلوم شد.
نوشته های من هم اگه بده ، به هر کسی ممکنه مربوط باشه الا جنابعالی. |
_________________ I Am SO Cute!!! 
|
|
|
|
|
 |
حيف!  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 19 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 654 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 11 آذر 1385، ساعت 21:28 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
| سراب نوشته بود: |
آقای بامزه ، نمک ، توپ چرمی ، هرچی که هستی.از نوشته هات اینقدر در و گوهر میریزه که داری حالمو بد میکنی.(تازه خودش هم میگه "کم گوی و گزیده گوی ...!!!").اصلا هم به انتقاد های دیگران محل نذارها ...تو فقط در بریز.
در ضمن اگه از ارسالهای من و دیگران خوشت نمیاد ، تفنگ رو شقیقه ات نذاشته بودن که بیای ...حالا هم تفنگ رو شقیقه ات نیست که بمونی.هدف تو از پست نوشتن تو تالار با اون پست"حالا دیگه تالار مال خودمه" کاملا معلوم شد.
نوشته های من هم اگه بده ، به هر کسی ممکنه مربوط باشه الا جنابعالی.  |
اه..آقاي ادمين با يه تازه وارد اون از تيپ شخصيتي گيج که اينجوري صحبت نمي کنن....نديدي من بر خلاف هميشه با چه ملايمتي نصيحتش کردم...... |
|
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 4980 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
شنبه 11 آذر 1385، ساعت 21:40 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
| سراب نوشته بود: |
نوشته های من هم اگه بده ، به هر کسی ممکنه مربوط باشه الا جنابعالی.  |
هدف از انتقاداتت هم با این حرفت معلوم شد! شوخی من هم «پیراهن عثمان»ش کن حالا تو! حالت هم بد بشه مشکل خودته یک کم «دموکرات»تر شو تا «سرحال» بمونی! |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4992 اعتبار کسب شده: 9851 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 11 آذر 1385، ساعت 22:06 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
|
تمام |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
 |
شنبه 11 آذر 1385، ساعت 22:07 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
حيف!  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 19 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 654 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 11 آذر 1385، ساعت 22:08 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
راستي يه نصيحت ديگه آقاي اچ پونزده.....با اون سلطان قلبها کاري نداشته باش ...هميشه يه لشکر آماده پشت سرش آماده باش صف کشيدن...که بد جوري حمله ميکنن..تو يه چشم برهم زدن يه سوپر مارکت لقب و داستان برات سر هم مي کنن |
|
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
 |
شنبه 11 آذر 1385، ساعت 22:15 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
| حيف! نوشته بود: |
راستي يه نصيحت ديگه آقاي اچ پونزده.....با اون سلطان قلبها کاري نداشته باش ...هميشه يه لشکر آماده پشت سرش آماده باش صف کشيدن...که بد جوري حمله ميکنن..تو يه چشم برهم زدن يه سوپر مارکت لقب و داستان برات سر هم مي کنن  |
سلطان قلبها اون وقت کیه؟ نکنه.... |
|
|
|
|
|
|
 |
حيف!  پرچونه!!
 |
شنبه 11 آذر 1385، ساعت 23:43 |
|
 |
1 سال و 9 ماه پيش |
|
|
| |
و اينک اين شما و اين سلطان جادوي قلبها..فقط قبلش به يه جاي مطمئن تکيه بديد !
پروفوسور...اميد ..خنگولvery low intelligence |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|