| نویسنده |
پیغام |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 7256 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 10 آذر 1385، ساعت 5:13 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
|
يکتا غريب آشنايم، مسافر کوير توام به دنبال سراب ديدنت! تنها با تمام دردها، رو به سمتِ سحرِ شماره ميکنم مهربانيهايت را! اما چند ستاره بشمرم در آسمان که آفتاب نزند و تمام کرده باشم. وه که چه شبانِ دلانگيزي است بارشِ صداي دلم و نزولِ کلماتِ مقدس بر قلب اهوراييات که تا صبحِ عاشقي به شيوع لبخند و اشکم راه ميبرد؛ اشک براي قلب به يغما رفتهام و لبخند براي آنچه تو هستي و من دارمت لااقل در خيال . . . |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط احسان در تاريخ دوشنبه 13 آذر 1385، ساعت 13:49 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
مهربان...  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 29 ارديبهشت 1385 مجموع ارسالها: 707 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 10 آذر 1385، ساعت 5:17 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
آفرين!!!!!!!!!!
خيلي جالب بود احسان |
|
_________________ سفر بايد کرد
دو قدم مانده تا قاف...
ع ، ش !!
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2367 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 10 آذر 1385، ساعت 5:18 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 10 آذر 1385، ساعت 9:09 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
جواد  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: جمعه 26 آبان 1385 مجموع ارسالها: 320 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد سن: 19 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 10 آذر 1385، ساعت 10:31 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
zohre khanoom  پرچونه!!
تاريخ عضويت: شنبه 10 تير 1385 مجموع ارسالها: 876 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: karaj جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 10 آذر 1385، ساعت 12:22 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
پشت اين نقاب خنده
پشت اين نگاه شاد
چهره خموش زن ديگري است
زن ديگري كه سالهاي سال
در سكوت و انزواي محض
بي اميد بي اميد بي اميد زيسته
زن ديگري كه پشت اين نقاب خنده
هر زمان به هر بهانه
با تمام قلب خود گريسته
چه زود شناختيم |
|
_________________ ميوه نخور نشسته وايسا بخور
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
جمعه 10 آذر 1385، ساعت 15:32 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
| احسان نوشته بود: |
| يکتا غريب آشنايم، مسافر کوير توام به دنبال سراب ديدنت! تنها با تمام دردها، رو به سمتِ سحرِ شماره ميکنم مهربانيهايت را! اما چند ستاره بشمرم در آسمان که آفتاب نزند و تمام کرده باشم. وه که چه شبانِ دلانگيزي است بارشِ صداي دلم و نزولِ کلماتِ مقدس بر قلب اهوراييات که تا صبحِ عاشقي به شيوع لبخند و اشکم راه ميبرد؛ اشک براي قلب به يغما رفتهام و لبخند براي آنچه تو هستي و من دارمت لااقل در خيال . . . |
اه نامرد از من کپ زدی؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
zohre khanoom  پرچونه!!
تاريخ عضويت: شنبه 10 تير 1385 مجموع ارسالها: 876 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: karaj جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 10 آذر 1385، ساعت 18:08 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
ستاره بشمرم در آسمان که آفتاب نزند و تمام کرده باشم. وه که چه شبانِ دلانگيزي است بارشِ صداي دلم و نزولِ کلماتِ مقدس بر قلب اهوراييات که تا صبحِ عاشقي
خوب يکي ديگه بگو که تو آسمونشم زهره داشته باشه |
|
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
جمعه 10 آذر 1385، ساعت 18:18 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
| zohre khanoom نوشته بود: |
ستاره بشمرم در آسمان که آفتاب نزند و تمام کرده باشم. وه که چه شبانِ دلانگيزي است بارشِ صداي دلم و نزولِ کلماتِ مقدس بر قلب اهوراييات که تا صبحِ عاشقي
خوب يکي ديگه بگو که تو آسمونشم زهره داشته باشه  |
اگه فمینیست نیستین:
زن، پس چی شد این صبحونه، زهره دیگه!
و اگر بیادبی نباشه(منظورم شما نیستین، ناراحت نشین):
زهره ماری عجب طعمی داشت! |
|
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3364 اعتبار کسب شده: 3738 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 10 آذر 1385، ساعت 22:05 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
| يکتا غريب آشنايم، مسافر کوير توام به دنبال سراب ديدنت! تنها با تمام دردها، رو به سمتِ سحرِ شماره ميکنم مهربانيهايت را! اما چند ستاره بشمرم در آسمان که آفتاب نزند و تمام کرده باشم. وه که چه شبانِ دلانگيزي است بارشِ صداي دلم و نزولِ کلماتِ مقدس بر قلب اهوراييات که تا صبحِ عاشقي به شيوع لبخند و اشکم راه ميبرد؛ اشک براي قلب به يغما رفتهام و لبخند براي آنچه تو هستي و من دارمت لااقل در خيال . . . |
o la la
خيلی قشنگ بيد احسان جان
تشکر, تشکران, تشکرون
تشکرين, تشکران, يشکرن
تشکرت, تشکرنا |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
zohre khanoom  پرچونه!!
 |
جمعه 10 آذر 1385، ساعت 22:20 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
|
جالب بود ولي پر از غلط املائي بابا معلوم شد خالي بستي و اون متن مال احسان بوده من خودم ميتونم مثل متن احسان بنويسم اما فعلا تو يه تالار ديگه کار دارم بعدا مينويسم عزيز بي استعداد |
|
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
 |
جمعه 10 آذر 1385، ساعت 22:20 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
حيف!  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 19 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 658 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 10 آذر 1385، ساعت 22:24 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Yaghma  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 18 دي 1384 مجموع ارسالها: 1194 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: همين امروز ...! سن: 23 جنسيت: زن |
 |
دوشنبه 13 آذر 1385، ساعت 7:51 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
...خیالی سیاه یا سفید...شاید خالی...حیف...که هستی...تنها در خیال...کاش بودی...نزدیکتر...بازهم نزدیکتر...نزدیکتر از نفس...شاید...میدانم؛ هر جا باشی...تنها قصه خدا روی زمینی...برای من...
...میدانی جایی هست که هیچکس جز تو، نمیتواند آنرا پر کند...
جایی که تو را در بلندترین نقطه دنیا...بر سریر وسیعترین مِلک خدا نشاندهام! |
|
_________________ ........ زيرا همه چيز از احساس آغاز مي شود!!!
|
|
|
|
|
 |
علي بابا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 14 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1059 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کهکشان راه شيري درب اول سمت راست !!! سن: 29 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 13 آذر 1385، ساعت 11:11 |
|
 |
1 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
کف کردم
براوو موسيو
اينم از من
علي بابايم ، صداي دل مرا ميشنوي گرسنه و مسافر کوير غم بي پولي ، اميد دارم تنها با تمام درد ها ، يه نفر مثل خوابهاي سياسفيد منه غريب آشنا ، به من غذا دهد .
کسي مثل کاربران مهربان تالار خودمان ، پانته آ ، حامد ،گلابتون ،بچه برقي ، سان سان ، باياس گل ، ولي حيف که همش سرابه .... سراب
در اين بيابان احسان و نيکي به يغما رفته .
اي کاش روزي ميليونر شوم تا هماننديک پسر شجاع با خيال راحت سيب بخورم .
بي کلاس بود نه
ولي سعي کردم اکثر بچه ها توش باشن |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|